Vreau acolo


Doamne, ce greu trece iarna asta murdara. Ce dor mi-e sa ma urc in masina la 3 noaptea si sa ajung pe plaja mea pustie din Azur, la fix sa prind rasaritul chiar dupa ce mi-am ancorat cortul in nisip. Sa pic de somn, dar sa alerg in apa si sa topai pe nisipul rece si ud de roua. Sa imi asez prosopul chiar la buza apei si sa adorm la soarele rosiatic cu palaria trasa pe ochi, pana ma perpelesc bine si ma intorc pe partea cealalta. Apoi sa ma trezesc chiauna pe la 10 si sa fug in 2 mai sa mananc la „Marea Neagra” un rechin la gratar cu mujdei bulgaresc. Si sa ma refugiez in vama la stuf, pentru o bere matinala la umbra.

Ce pacat ca anul asta n-am voie la mare…. Da’ tot ma duc, macar asa, sa vad cate-un rasarit rosu si sarat. Ce, mare fara plaja nu se poate?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4175

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *