Sex: Less talking, more having

Toata lumea vorbeste despre sex. Peste tot, cu oricine. Nu intru bine in bucatarie la serviciu, ca aud niste mormaituri apreciative si o invitatie deloc subtila. Iesim la masa cu totii si vorbim despre de cate ori in ultima luna, cate numere si cate orgasme. Ma urc in metrou si nu-mi cade bine casca din ureche ca aud vecinii de scaun vorbind intre ei pe deasupra mea despre „fetele” de pe Buzesti, cat e un scurt si daca isi da pantalonii jos de tot sau nu.  Reviste, bannere, afise cat blocul la cativa metri de intrarea in biserici, carti, filme, documentare… Totul pare sa se invarta tot mai des in jurul sexului. 

Nimic rau in asta, ba dimpotriva, dar daca tot vorbim atat de mult despre asta, n-ar trebui sa invatam una alta? Sa fim mai open minded, mai curajosi, mai deschisi, mai buni in pat? Pentru ca am vaga senzatie ca tot vorbim despre asta ca sa facem impresie, si cand ramanem doar noi, ne stingem lumina, ne ascundem sub patura, ne asezam in pozitia misionarului si asteptam sa ni se intample miracolul…
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

8 comentarii

  1. hehe! ce te faci cand ajunge sa te bucure simplul gand ca mai exista oameni care se indeletnicesc cu d’ale sexului? 🙂

    anyway, nu stiu daca era cel mai nimerit topic, dar am vrut sa-ti omagiez si io blogu’ c-un umil mesaj.

  2. Ah, cata dreptate ai! Si nu-i asa ca barbatii se lauda mult mai mult? Si nu-i asa ca tocmai ei habar n-au cum si ce sa faca in pat? Au impresia ca simpla prezenta a unui penis de 22 cm in erectie e suficienta… Suntem atat de lipsiti de educatie, sexuala mai ales, incat mi-e rusine, foarte rusine!

  3. si inca mai este adevarat asta… desi daca am lua-o in calcul pe Sam din „Sex & the city”… v-ar cam bate la fund… si chiar exista si la noi personaje gen Samantha…

    referitor la discutiile despre sex… eu nu pot sa spun ca mi-e dor de acele discutii care se tineau la birou… fantezii sexuale and so on… mai destind fruntile…

  4. Nu am mai facut sex de 12 luni! La inceput mi-a lipsit, acum imi lipseste si mai mult. Nu vb despre sex in bucatarie, nici acasa, nu ma uit nici la tv, nu-mi cumpar nici playboy, nu fac nimic care sa-mi aduca aminte de sex. In schimb beau multa bere! Am observat ca de la trei beri in sus am cele mai grozave vise erotice, cele mai tari le am la fix 12 beri. Acum sunt abia la prima, dar vreau sa ma opresc la 3; la 3 nu ajung niciodata la sfarsitul odiseei, ma trezesc brusc si pur si simplu, a doua zi visez continuarea exact de acolo de unde am ramas. Am reusit in felul asta sa ma culc, adica sa fac sex, cu totzi actorii in voga sau glorii apuse. Am avut o perioada in care am luat la rand actualii colegi si foshtii. Sincer… prefer actorii in voga! Cek mai tare e de departe Morgan Freeman! Beton omu! Ciudatzenia e ca-l visez mereu doar cu capul de culoare si restul corpului alb. Pana si scula e alba, asta e cel mai naspa. Al doilea in tot e de fapt a doua: am impresia ca e Angelina dar de fapt e bunica intr-o poza din adolescentza.
    Am vb despre asta cu o prietena buna si mi-a zis ca ar trebui sa fac sex real. Mi se pare mult mai tare asa, e cat se poate de real pt ca desi visez, constientizez intru totul, de parca as fi treaza si in acelasi timp visez. E ciudat, stiu asta, dar e ca si cum mi s-ar intampla ceva f special la care nu vreau sa renuntz doar pt ca e ciudat. NU pot sa fiu de acord cu „cinevorbeste”. E f gratuita afirmatia. 22 e prea mult pt mine! Cea mai tare partida reala am avut-o cu un tip de la tzara de la bunica, complet needucat, complet needucat sexual. Futea la rand! Ma intreb ce are sula cu prefectura?! Ma intreb de unde atata rusine, si ma mai intreb cu catzi laudarosi ar face-o?! Consider ca e mai bine sa te asteptzi la mai mult decat la mai putzin, macar ai mai multe shanse sa iasa bine, e ca si cum ai avea o pofta nebuna de inghetzata cu capsuni fatza de a manca inghetzata cu capsuni pt ca sti ca data trecuta ti-a placut fara ca acum sa ai cu adevarat pofta. Cand ma astept la mai mult, primesc mai mult. Totul e in capul nostru, daca plecam de la ideea ca se lauda e normal sa fim sceptice si deci nesatisfacute in final. Omu tre sa-ti placa, e singura conditzie, de ce tre sa vrem sa ne-o traga conform standardelor noastre, cred ca e mai interesant sa-i avem asa cum sunt, diversi si sa cautam placerea fix in asta. Vai sunt atat de laudaroshi si lipsitzi de educatzie, sexuala mai ales, INGAT mi-e rusine, mai ales INGAT mi-e rushine, foarte rusine!

  5. Eu stau pe uscat de aproape un an si ce bine e. Am ganduri clare, imi aranjez prioritatile in viata si fac curat- in ganduri si in sentimente. E nasol din punct de vedere fizic, dar mental e perfect. Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am ars rau ultima oara, asa ca din doua rele…trei’sa alegi ceva.

  6. hai sa va invat ceva: si femeile pot avea comportament barbatesc… o faci si pleci! e foarte simplu! nici o implicatie, nimic! eu am incercat asta. am agatzat un tip doar ca nu mi-o mai trasesem de 2 luni si chiar simteam nevoia… poate sunt eu mai ciudata… a fost foarte misto cum nici macar nu m-am obosit sa-i aflu numele… ne-am vazut, ne-am placut, am dansat, am flirtat si cumva se stia ca vom merge la el. am fost, am incheiat socotelile si la final cand sa plec am zis macar sa am decenta sa fac cunostinta cu tanarul. chiar mi-a cerut si numarul de telefon. i l-am dat dar puteam sa jur ca nu ma va mai suna niciodata. au urmat cateva saptamani in care tanarul ma suna si imi dadea mesaje in disperare iar eu aveam marea nesimtire si nu ii raspundeam. dupa vreo 3 saptamani ne-am tras-o iar. iar relatia se baza doar pe sex, in weekend si doar cand vroiam eu. au trecut 3 luni de atunci… inca ma suna si imi da sms. in seara asta el ar vrea sa ne vedem. dar eu n-am chef de el… e foarte misto sentimentul… de ce sa se foloseasca ei de noi? ii putem folosi si noi pe ei!!! si e mult prea tare!

    Iar referitor la faptul ca e bine sa nu-ti doresti prea mult ca sa nu fii dezamagita sunt de acord. insa in lipsa de activitate eu tind sa cred ca e bine sa-ti doresti si mai mult iar mintea sa zburde libera.

    si sincer iti spun ca poti fi indragostit de cineva si sa-ti rezolvi problemele trupesti cu o alta persoana doar ca sa nu navalesti peste cel de care esti indragostit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *