In ultima vreme mi se intampla des o chestie. Uit lucruri importante. In buzunarele hainelor, in gentile pe care le abandonez pe raftul lor, pe masa din bucatarie, pe noptiera. Lucruri de care apoi am nevoie, si ma duc si mi le cumpar de la doamna Dana sau de la farmacie sau de la magazinul cu alte lucruri de care am nevoie si pe care le am deja, dar le-am uitat acasa. Si uite asa ma trezesc cu multe seturi din lucrurile de care am nevoie, cate unul in fiecare buzunar si pe fiecare raft, ca si cum mi-as face provizii pentru cand va veni sfarsitul lumii. Le cumpar fiindca imi trebuie, apoi le uit pe undeva, le cumpar din nou, ele se inmultesc si stau acolo si asteapta sa le bag in seama.
Mi-e teama ca fac asta si cu sentimentele oamenilor.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

2 comentarii

  1. nu uiti, iti zic io sigur, decit lucrurile neesentiale. cheile, rujul, galeata de gunoi la ghena… i’m very happy with that beer. really. m-a facut sa ma gindesc ca pina la urma, distantele uneori aproprie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *