Cea mai buna zi de luni

Mi s-a ridicat tot părul blond de pe mîini, dau necontrolat din picioare, zîmbesc ca proasta-n tîrg și dacă n-ar fi atîția băieți pe etaj cu mine, jur c-aș dansa dansul bucuriei. Fiindcă am aflat că e adevărat și că pe 16 mai chiar vin la București. Și de data asta nu mă mai mulțumesc cu 2 concerte. Mi-am făcut deja lista și cererea de concediu: Istanbul, Sofia, Belgrad și Zagreb în mai, Bratislava, Budapesta, Praga și Paris în iunie. Cu mașina, cu cortul și cu teancul de bilete în buzunar. Va fi vara vieții mele, sunt sigură.
Datele de concert aici. Conferința de presă aici. Cea mai fericită moldoveancă din lume? Aici, pe Gr. Alexandrescu nr. 62, etajul unul.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. …sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa traiesti 100 de ani fara reparatii pt ca ai scris asta. Chiar ma intrebam daca am sa-i mai vad a doua oara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *