Prin centru, in ziua a treia de soare

Inca mai sint afise cu tudor gheorghe la universitate. Placinta cu brinza dulce si stafide de la metrou de la Victoriei e la fel de buna ca in septembrie anul trecut, cind am mincat-o pe ultima. Magazinul cu rochii speciale a mai marit scorurile cu vreo 10%, dar tot merita (n-am putut rezista in fata unei fuste tiganesti si a unei rochii de tarancuta nordica, sau asa ceva). Metroul e liber si ieftin. Piata Amzei miroase a marar si ceapa verde. Calea Victoriei e groaznic de galagioasa. Oamenii se imbraca misto, am vazut o gramada de femei misto coafate, cu esarfe misto la git, cu ochelari mari mov si rotunzi, muzica misto scurgindu-se printre castile de ipod si urechile in care stau infipte. Mi-a placut ce-am vazut azi in centru.
Am mai vazut ca prietenii vechi au un efect miraculos asupra mea, iar prietenii noi sint toti curiosi ce e cu manusile fara degete.
Am umblat azi prin centru mai bine de cinci ore. Si-as mai fi umblat o vreme daca nu m-ar fi durut talpile de-atitea strazi si scari.
Tot nu stiu ce va fi. Stiu ca e foarte bun ce am acum. Mai vreau o vreme.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *