In viteza

Nu stiu ce naiba se intimpla, dar zilele astea trec in foarte mare viteza. Imi dau seama ca ar trebui sa fiu atenta la ce traiesc, dar mi-e foarte greu, pentru ca traiesc multe, dintrodata. Nu fac fata. Orele trec inghesuite, nu reusesc sa dorm, cu greu maninc cite ceva, uneori am senzatia ca nu pot trage aer in piept pina la capat. Stiu ca de duminica incolo o sa imi para rau dupa zilele astea, ca o sa ma gindesc la ele ca la o brosa scumpa si frumoasa pe care am pierdut-o si cu care nici macar n-am apucat sa imi fac o poza. Dar nu stiu sa fac lucrurile mai bine.
Nu sint stresata, nu sint nervoasa sau panicata. Doar alergata, preocupata de multe, in a good way.
Miine dimineata o sa raspund afirmativ.
Si apoi o sa mai am mai putin de o zi. Simt cum mi se stringe pielea pe mine….

O sa fie frumos. Si o sa treaca intr-o clipa, de asta sint sigura.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

5 comentarii

  1. E frumos, e palpitant asa breathless, dar ai grija sa nu fii o mireasa cu cearcanele atarnand in decolteu, asa ca dormi! Stii tu, somnul acela "de frumusete".
    Nah, ca ma trezii si io sa-ti dau sfaturi de parca de asta ai tu nevoie acu'… O fac cu drag insa, aproape matern, asa ca nu te supara…

  2. Ioana, ce ma induiosezi 🙂
    Eh, a sosit si ziua asta 🙂 Nu-ti spun sa constientizezi momentele astea la maximum, ca e aproape imposibil 🙂 Dar o sa fie minunat, de-asta fii sigura.

    Asteptam poze, evident 🙂

    Mai zic, deocamdata, atat: Casa de Piatra si Dumnezeu sa va ocroteasca iubirea. 🙂

  3. bun articol 🙂 am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

    contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz

  4. wow… felicitari… si sa fie mereu bine… si mai bine itzi doresc…
    aaaa.. si sa-l zici din toata inima… altfel nu conteaza…
    ovi

    PS: si cum mai zicea cineva… poze…

  5. Felicitari! Intr-adevar ziua trece foarte repede. Eu si-acum, la o luna de la eveniment, ma simt in continuare setata si parca am senzatia ca nu a fost, ca a ramas ceva nefacut, ca nu am valorificat si profitat la maxim de ziua aia… dar nici usurarea ca s-a terminat nu e poate fi uitata 🙂

    Distractie placuta si casa de piatra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *