Au trecut deja 25 de zile (foto)

… „in numele legii, va declar casatoriti”…

… direct cu noul nume, evident. eu cu greu mi-l aminteam si pe cel vechi….

Lautarul zice, in ton cu acordeonul: „Mirii sa traiasca, nasii sa traiasca, laaaa muuuulti aaani…”
Eu zic: „Da-i te rog ceva sa taca, ACUM!”
Mirele nu zice, da’ face: i-a strecurat lautarului o ditamai bancnota, o vreme m-am temut sincer ca de banii aia omu’ o sa vina sa ne cinte si la petrecere ceva acordeoane…

„Bai, deci nush daca iti dai seama inca, da’ noi chiar ne-am casatorit! Adica nah, eu am zis ca da, tu ai zis la fel, doamna aia cu banderola a zis ca s-au indeplinit conditiile si ca sa pupi mireasa. Si-acum am primit flori si ne cinta asta la acordeon si e toata familia aici imbracata frumos… Deci noi chiar ne-am casatorit…”

Era cald. Si soare. Ca d-aia am si primit evantaiul si umbreluta… Romantic si interbelic. Umpic frustrant pentru palariuta mea cu hirtiute de raffaello, care-a fost astfel umbrita temporar.

Dinti de mireasa plus dinti de nasa. Undeva acolo in spatele palariutei e si mirele, cu dintii lui cu tot. Astept poza din poza, sa vedem aliniamentul complet.

PS: Da, am inceput sa primim pozele. De la Mircea. Pe care daca am putea, l-am adopta pe viata.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

12 comentarii

  1. pozeeeeee yeeeee :)) frumosilor! 😀 in poza in care semnai ai o expresie complice "am pus mana pe el!" :)) glumesc, desigur 🙂 superbe poze, emana fericire! asteptam mai mlte!

  2. Foarte frumoaseeeee:) Sunteti doi tineri frumosi, ce emana dragoste prin toti porii:) Se simte ca v-ati gasit dupa multe cautari:) Bravoooo!

    casa de piatra frumosilor si sa ne chemati la nunta de aur!

  3. Felicitari si multi ani inainte! Mai mult de-atat nu pot sa spun decat multumesc ca mi-ai redat speranta ca exista fericire 🙂 Imi place mult povestea voastra, sunteti foarte norocosi si sper sa ramaneti asa intotdeauna.

  4. Buna seara.
    Acum am aterizat acasa, la Moldova… 🙂 Va multumesc de vorbele frumoase, de urari, de comentarii…
    Merat, ce sa zic, am cam pus mina pe el! 😀
    Evergreen, pentru dinti nu garantez 25 de ani, pentru fericire insa recunosc ca sint tentata sa semnez!
    Pifuneata, consider yourself invited!
    Andreea, sigur ca se poate, trebuie doar sa nu te multumesti cu mai putin decit EXACT ceea ce iti doresti. Si foarte curind, ti se intimpla… 🙂
    Ioana, se ia sigur, hai la o cafea!
    Food, sper ca nu multe nunti ne urezi, ca noi ne-am cam opri la una… 😀

  5. Eh, cafea e asa, un mod de-a spune, ca nici eu nu beau deloc (sint alergica). Un ceai rece suna foarte bine. Musai cu ceva prajitura pe linga… 😉

  6. Aduc fursecuri sfarimicioase, facute in casa, cu nuca si zahar brun. Si eu tot din motive de alergie, desi mirosul de cafea calda e savuros…

  7. Cum? Palaria a fost din hartii de Raffaello??? Ce tare!!! Te-ai gandit si la prima intalnire… M-ai facut sa zambesc. Tu ai facut-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *