In recreatia mica

Incredibil, am 5 minute libere. Avind de ales intre a minca de prinz si a scrie aici citeva rinduri, iata ce-am ales… 🙂

Vestea buna e ca daca n-ar fi trafic, as face de la munca pina acasa 12 minute. Vestea proasta e ca asta se intimpla doar cind plec de la birou la 11 noaptea. Respectiv mai des decit mi-am propus.

Acum vin si va intreb, pentru ca mi-e foame si imi permit sa visez frumos, daca sa maninc de-adevaratelea nu prea am cum si unde: care-i locul ala minunat unde pot minca ceva romanesc, un sos, un peste bun?

Nu-s foarte coerenta, e de la lipsa de somn si de la oboseala adunata. Bine ca in we fugim la munte (sper), la colacii aia buni si castelul de care va povesteam acum vreo 2 saptamini. Mi-e dor de zilele alea in care stateam in parc de la 12 la 4 dupa-amiaza. Totusi, nici cum e acum nu e rau deloc. Doar ca nu reusesc sa scap de senzatiile de somn si foame. 🙂

Aveti grija de voi, sa nu va gripati cumva, da? Si loviti-ma cu idei de ciolhanuri. Care mai de care mai grase, mai unsuroase, mai fragede, mai romanesti. Nu vreau pizze, paste si complicatiuni fusion. Alea-s chiar plictisitoare! 🙂 Hai c-am terminat repede, am vreme sa rod un mar!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

11 comentarii

  1. Iti recomand Restaurantul Burebista . E situat pe Calea Mosilor nr 195, mai jos de cinema Europa. Nu stiu in schimb daca are peste…. e un restaurant cu specific romanesc unde am mancat bine de fiecare data.

    cumpariluzii

  2. @anonim:
    Buna seara,cred ca pe vremea asta s-ar potrivi de minune o fasole alba uscata din aia moldoveneasca cu ciolan afumat si muraturi sau gogosari murati ,mere coapte si un pahar rosu de vin dulce crud sau fiert mmmm o minune.

  3. @ anonim: fasole cu ciolan, hmm, daaa, buuuun
    @ ionouka: piure cu pulpa de pui prajit sau la gratar si cu salata de varza alba

  4. pune mana si ai grija de tine! da? printeso, doar nu vrei sa te ia gripa de picior.

    nu stiu unde sa-ti recomand :*

    uuuh, have fun la munte. abia astept poze

  5. Ce faci? Bati in retragere? Nu mai esti asa sigura ca esti o printesa pe bune, ci una inchipuita?
    Recomand cu mare caldura restaurantul Excalibur (cunoscut si ca Locul Cavalerilor), atat pentru platourile pline varf cu bunatati ardelenesti cat si pentru atmosfera medievala. Doar ca trebuie sa-ti faci rezervare cu mult timp inainte (www.loculcavalerilor.ro). Aici merg printesele cu printii (Bondzii) lor!

    Week-end odihnitor!

  6. @anonim:Hahaha, f tare printesa draga,dar sincer nu cred ca te va dovedi,lucrurile cu adevarat importante se fac cu mult curaj,putina nebunie,renuntari… si multa munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *