Depeche Mode, Thalia, oftat

Incep cu ce mi-a placut cel mai mult, respectiv Depeche Dance. Zece dansatori d-astia contemporani isi fac treaba pe vreo 15 piese DM din toate vremurile. Recunosc din start ca nu ma omor dupa stilul lui Razvan Mazilu si ca m-am asezat in scaun cu emotii. Pentru ca pe muzica celor de la Depeche mi-a dansat inima in ultimii 22 de ani, si pentru ca nu i-am vazut live si asta m-a facut sa-i urasc putin. Asa c-am zis ca poate ma impac cu ei dupa dansul asta. Si m-am impacat. Regia si coregrafia lui Massimo Gerardi nu-s in masura sa le judec, ca nu ma pricep. Dansul oamenilor a fost interesant. Mixurile DM au fost insa excelente, si eu nu-s genul care apreciaza mixurile, ba dimpotriva, eu zic ca o piesa suna cel mai bine asa cum a fost ea facuta din start. Nu vine un platanist d-asta galben in cap sa suceasca Personal Jesus cu niste tzaca tzaca si pfoaaa mama ce rupere. Asa. De data asta, mixurile au fost foarte misto. Piesele rock, ca Sinner in me, duse foarte elegant in electro, In my room spre funk, Leave in silence cintat de balerini la final, proiectii, costume, totul foarte in stilul DM. Un show frumos pentru fani, plin de aluzii la Dave si la Martin, la clipurile lor, la vietile lor. Nu stiu cum arata spectacolul pentru cineva pentru care DM inseamna doar Enjoy the silence. Probabil ca treaba devine plictisitoare dupa 10 minute. Mie mi-a placut, a fost ca o bucata de concert pe care n-am mai apucat sa-l traiesc. As mai merge de citeva ori. E la Odeon, se mai joaca pe 21 martie si probabil inca in vreo citeva weekenduri, biletul e 40 de lei.

Inainte de asta am mers in parc, la soare, sa ne-nghete bine gnochii cu caramel pe care tocmai ii lichidasem la prinz. Cu ocazia asta, va trimit cu mare drag la Thalia, cel din Victoriei. Pe linga ca e intr-o casa boiereasca uriasa si foarte cocheta, se maninca rapid, bun si foarte ieftin. Noi am dat gata o ciorba de fasole cu ciolan (nu excelenta, dar decenta), un pui capri foaaarte fraged (piept de pui tras la tigaie, inmuiat in vin, scaldat in sos de rosii si smintina, ascuns sub o felie de mozzarela si aranjat linga patru gramajoare de spanac cu usturoi), si la desert, un ditamai muntele de gnochi (niste guguloi de cartofi fierti, apoi prajiti, cu caramel, multa scortisoara si inghetata de vanilie). Nu mai mincasem niciodata gnochi, si rau am facut, ca-s buni si usori. Desertul asta pe care nu cred ca-l mai gasesti in alta parte e 12 lei, puiul e 14 lei. Foarte bun. Am si poze sa dovedesc.

Altfel… nu prea stiu ce sa spun despre ziua asta. Am un gust de neterminat si astept ziua de miine sa vad ce are sa se termine pina atunci.

Pin It

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *