La mare-aniversare

Plecam. Bagajele’s gata, tot ce lipseste deocamdata e sotzul. Cum aterizeaza, ii pun in spate geanta si umbrela de plaja si-am decolat. Noi si inca doua sute de mii de oameni, din ce aud pe la radio. Aglomeratie mare la mare weekendul asta. Dar noi o sa fim doar noi doi. Singuri, romantic, luminari, neglije negru si tot restul de dulcegarii despre care-am tot scris in reviste. Mai putin sampania, ca ni se face rau de la dinsa.

Multumesc colegilor mei de la Zile si nopti pentru cazarea la patru stele. Va multumesc si voua pentru urari si idei de mincat si distrat la mare.

Dac-om avea net acolo, facem si ceva blogging de la fata locului. Daca nu, nu.

Apa verde, pune covorul rosu, ca uite-acus pica porumbeii de noi!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

4 comentarii

  1. Have fuuun! Sa aveti the best anniversary! Si sa ne auzim si peste 30 de ani la fel 🙂 One year of RoboRegal Family si ce frumos a fost! 🙂 La mai mare 😀

  2. La multi ani! Sa fiti sanatosi si frumosi ca pana acum, si, bineinteles,impreuna. Sper ca ati petrecut frumos si romantic. pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *