Iar plec, voi iar sa fiti cuminti

Ce zi am avut si azi, doamneeeeee!

Tomograf la dinti, 3 milioane spuf in 2 minute, apoi vizionare, traduceri, apoi cunoscut doi oameni cuminti si placuti plus al treilea aflat la copt in burtica albastra, birou mailuri facturi pedefeuri, acum zbor la tvr sa implantez caseta, dupa care sper sa mai apuc sa fac bagajul, daca nu, direct in rochie cu volane pe autostrada chinului. Cu putin noroc, la miezul noptii beau o bere bruna rece in foisor, iar miine de dimineata fac bîldîbîc cu colacul in valuri si pleosc cu lingura in ciorba de midii. Ultima mare romaneasca de anul asta.

Weekendul viitor merg la Sibiu, e cineva pe-acolo sa ne ghidoneze prin atractiile locului?

Hai c-am fugit. Voi sa va tineti mintile la rece si sa mincat bun cit eu nu-s atenta.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. Vreau sa merg si eu la Sibiu, dar pe 14 15, ca cica ar fi un miting aviatic prin zona, si sunt curioasa. Te anunt daca aflu mai multe, sa faci si tu la fel.

  2. din pacate plec duminica din sibiu, mi-ar fi placut mult sa te cunosc. iti recomand hermania petru o mancare traditionala saseasca (pe filarmonicii, la 2 pasi de piata mare) si apfel house (langa cisnadioara, la 14 km de sibiu) pentru priveliste si aer curat (desi ospatarii lasa de dorit).

  3. Oana, merg la artmania in weekend. La Brasov vin sigur la inceputul lui octombrie, daca ajung mai devreme te anunt!
    Vertange, multumim, luam notite.
    Annemarie, pai in 13-15 mergem si noi, daca prind mitingul musai merg!
    Corina, ne putem vedea vineri seara sau simbata, daca ai chef. Fa-mi semn. Multumesc pentru recomandari, le bifam!

  4. Bai, am lasat un comentariu aseara, vad ca a disparut.

    Ei bine, eu sunt una din persoanele care a vazut cu ochii din dotare ferma de midii, de 1 mai. Anul asta. Exista, ma jur. Eu le urasc, pe ele, midii care este, insa eram cu un grup de 15 oameni pasionati de asa ceva care au bagat in ei vreo 2 ore midii de toate formele si cu toate garniturile posibile. E destul de mult de mers, mai departe de shabla… Am tot mers si am tot mers de la granita. 25 de km sa tot fi fost, daca nu mai mult. Dupa aia stanga si apoi dreapta si apoi iar stanga pe un drumeag dubios si in panta de am zis ca ne rupem gaturile. Niciun indicator, nimic, doar oameni care stiau la sigur unde e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *