A venit posta

Astazi am primit asa:

Zimbete multiple de la Maria Xing.
O vedere minunata cu Notre Damme de Paris de la Ileana din sectorul 5, multumesc pentru efort!
Alexandra din Galati mi-a scris un miracol de felicitare, ma bucur ca te regasesti, multumesc pentru urari, ti le intorc cu mare drag!
Zimbete colorate si de la Brasov, de la Teo si Alex Chirila Marune Marcu (bai da ce nume aveti, oamenilor), va multumesc si va imbratisez!
Crista din Olanda imi ureaza Gelukkig Nieuwjaar, care sper ca inseamna de bine. Si cine-s fiintele care semneaza alaturi de tine, Crista? Mika si Maki? 🙂 Pisici? Pestiuci? Copilasi de om?
Oana din Bressuire mi-a trimis o vedere cu un castel si isi cere scuze ca nu mi-a trimis una cu pisicutze. Oana draga mea, castelul este muuult mai potrivit! 🙂 O sa vin si eu pe Valea Loarei la anul, cu caravana! Poate topim un croissant impreuna!
Meraaaat, hai bai c-a ajuns si a ta, foaaarte frumoasa, foarte frumoase si urarile, fii sigura ca this is only the beginning of a beautiful postcard friendship. Hugs!
Cristina Pavel din Sibiu mi-a scris atit de frumos ca uite, acum am citit tot cap coada a cincea oara… Multumesc ca esti aici, multumesc pentru urari, salutari prietenei tale moldovence! Promit sa-ti raspund in scris!

Asta e corespondenta de azi. Va multumesc tuturor, daca inca n-ati ajuns la posta, sa stiti ca mai e vreme, ca aud ca joi au tarife preferentiale pentru vederi catre printese… 🙂

In ianuarie va raspund tuturor, in scris pe vederi. Si evident, apoi o sa ma milogesc de voi sa-mi raspundeti si tot asa. Si curind o sa am nevoie de o camera in plus pentru depozitat ginduri ilustrate. Ptiii, ce mi-ar placea asta!

Va string tare la pieptul meu calduros si suspin aici de drag pentru voi, ca ati cumparat, ati scris, ati stat la coada si ati mirosit peretii coscoviti din postele noastre prafoase! Ma voi revansa facind acelasi lucri pentru voi, cind voi trimite raspuns la zecile de vederi si felicitari arhivate vraf pe biroul meu. Ca si asa nu aveam brad de craciun. Mai bine, am teanc de vederi adresate mie! Asa ceva n-am pomenit de cind ma stiu! 🙂 It feels so christmas like… 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. Awww! Huuuug back! 🙂 >:D<
    Ce ma bucur ca a ajuns si vederea mea si ca ai vazut caaaata lume te iubeste 😀
    Da, astept raspuns si voi raspunde la raspuns si o sa astept raspuns la raspunsul raspunsului si toooot asa 😀 yeeeey 😀
    I have a pen pal! \:D/ :*

  2. Azi am expediat-o! O ajunge maine? :)) Petrecere frumoasa in noaptea asta si in noaptea dintre ani, va doresc! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *