Cinci zile mai tirziu, TOT

Da, sintem bine. Nu sint pregatita sa scriu despre nastere inca. Stiu asta: a fost cu siguranta cea mai grea, mai cumplita si mai incredibil de buna zi din viata mea. M-a schimbat, m-a schimonosit si in acelasi timp m-a facut fericita. Of, nu prea pot descrie…

Sint nedormita, nemincata, taiata si cusuta, dar in nici o secunda nu incetez sa ma minunez de cit de mult pot iubi fiinta asta noua, si, odata cu ea, pe Omul cu care seamana si care-a facut-o, impreuna cu mine, asa perfecta.

Aveti rabdare cu mine, deocamdata plutesc intre un soi de agonie (de oboseala si tot soiul de dureri) si cea mai simpla forma de bucurie, noua pentru mine, aia care te face sa-ti vina sa plingi de cit te simti de norocos.

In momentul asta, am TOT.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

55 comentarii

  1. plus iubire multa, multa si de la cei care au plans si-au sperat, au cazut si s-au ridicat cu tine si sunt fericiti pentru fericirea voastra 🙂 va imbratisez!

  2. E greu, stiu prea bine, dar la fel stiu ca nu se compara cu nimic fericirea de-ati tine copilul cu o mana la piept si e imposibil sa nu vrei sa l tii asa macar o viata. Be strong, pe zi ce trece te vei simti mai bine, ai sa vezi si iar nu vom fi plecai nicaieri.Vom astepta si ne vom ruga sa va fie sublim si bine. Ti-am trimis azi un sms, am uitat sa ma semnez, nu stiu daca mai ai numarul. so you know.

  3. Bine ca v-ati intalnit! Abia in ziua aia cumplita si extatica am inteles prin ce a trecut mama sa ma aiba. E atat de frumos si de deplin, ca e ireal. Mi-a placut aia cu ai inghitit un nor – mi-am adus aminte de sarpele Micului Print. Hai sa dormiti bine!

  4. Marile fericiri (ca şi marile nefericiri de altfel) nu cred că le putem descrie bine în cuvinte potrivite, putem încerca, iar apoi putem lăsa timpul să le povestească pentru noi. O viaţă frumoasă vă doresc!

  5. Un vis implinit ! Sa va bucurati una de alta in lungul drum ce va asteapta ! Ai grija de tine ca sa poti avea grija de ea !
    Va imbratisez cu drag !

  6. Bravo, să vă trăiască şi ca tată pot doar să spun că şi noi, bărbaţii, empatizăm în felul nostru primitiv şi necunoscător, dar dacă pe voi vă doare, şi pe noi ne doare… că aşa suntem făcuţi. Numai că nu ştim prea bine să ne exprimăm.

  7. Mare adevar graiesti! Si intr-adevar, este un sentiment pe care nu-l poti descrie. Nu-l poti decat simti. Dar….tu esti maestra la scris si descris. 🙂 Ma bucur pentru tine!

  8. Bine ati venit acasa!Ma bucur enorm pentru voi chiar daca acum la inceput e mai greu (ce inceput nu e greu? )…mai e putin si o sa va obisnuiti, se va obisnui si ea cu lumea asta si totul o sa fie bine!Ai incredere!Fii puternica! :*
    Hugs!

  9. Nici nu puteam sa imi imaginez ca sunteti altftel decat perfecti in 3 :). Sa va bucurati din plin de micuta, sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de fericire, asa cum numai copiii o pot face. Te imbratisez cu mult drag.

  10. Sanatate multa va doresc, ma bucur ca sunteti bine si sa va bucurati din plin de aceste momente! Ai scris tare, tare frumos!

  11. Ce frumos:) Ma bucur pentru bucuria voastra! Astept cu rabdare sa ne povestesti despre ziua Z, ce vei dori sa ne spui si cand vei dori sa faci asta…

  12. Te imbratisam virtual! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ceea ce aveti; pe noi ne gasesti tot aici;
    Felicitari si ganduri bune de la Piatra Neamt

  13. asa se simt mamele 🙂 si asa se simte cea mai pura forma de iubire.
    felicitari, mami de Sofia! sa o cresteti cu drag asa cum simtiti, nu cum va spun altii!

  14. felicitari draga Ioana si sper sa fiti fericiti toti trei, mi-ai devenit tare draga in cei 2-3 ani de cand te citesc, printre putinii oameni autentici din mica blogosfera romaneasca
    si ca sa vezi cum ai intrat in mintea mea, ma uitam dupa case prin mogosoaia (au mai scazut preturile, chiar la nivel de apartament mai bunicel, sa stii, poate asta e next step in drumul vostru) si imi spuneam „asta cred ca ar fi buna pentru ioana”

    • Salut, Andreea!
      🙂 ha, esti foarte draguta, auzi, sa te gindesti la mine cind vezi case… si, ceva interesant?

      noi am renuntat complet la ideea de casa afara din bucuresti, am decis ca avem nevoie sa stam in oras. am si vindut una dintre masini…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *