Prim brad

Am făcut primul nostru brad. Primul brad al nostru ca soț și soție. Primul brad făcut de noi. În casa noastră proprie. Primul brad în București. Cu fetița noastră prin preajmă. O sumă de premiere, ce de presiune pe brăduțul drăguț la ghiveci. Care s-a răzbunat. Înțeapă, the fucker, de mi-am împodobit gura cu cele mai strașnice înjurături din toate timpurile. Globul și înjurătura. Ghirlanda și blestemul. Instalația și amenințările cu moartea. Singura parte bună cu un brăduț așa agresiv e că știu că n-o să se apropie pisica de el curînd.

În fine. M-am răzbunat la rîndul meu, punîndu-i în vîrf o păsărică. Fiind vorba despre una din colecția personală, ea este, desigur, o bufniță. Nah, cine rîde acum, fuckere înțepăcios?

Așa mi-a venit ideea de concurs. Să vedem brazi caraghioși. Altfel. Să ne vină idei, poate atîrnăm în pom și alte minuni decît plictisitoarele bomboane și bloguri pardon globuri roșii.

Cine a făcut, a văzut la neamuri sau pe net brazi stranii? Îi punem aici în articol să ne clătim ochii înainte să vină Moșucu.

PS: Numa mie mi se pare dubios că la noi grămada de cadouri e mai mare ca bradul? Hm.

PS2: Eu am văzut ieri pe facebook ceva ce cred că e cel mai urît brad al tuturor timpurilor. Îl caut și-l pun aci.

PS3: Am fost la film ieri! Nu la mine în sufragerie, ci direct la IMAX la mol. Trei ore întregi! Să leșin de la atîta adrenalină, nu alta. Primul meu film în oraș AB. (after baby) Dar despre asta într-o postare ulterioară.

PS4: Crăciun frumos, oameni buni!!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

28 comentarii

  1. ha ha ha….bufnita imi pare cunoscuta…..cred ca e ruda cu cea din camera baietelului meu. Si la noi e primul craciun cu bebe, primul in casa noua….dar fara om ca nu avem.
    mda…cam mare gramada de cadouri dar nu cred ca se va plange Sofi de ea :))

  2. Hm… bebe si brad pus pe jos. Esti chiar norocoasa, sa stii. Eu inca ma gandesc unde sa urc bradul diseara cand l-om face, cu tot cu cadouri, pentru ca fi-miu e in faza umblatoare. Idei de brazi nastrusnici nu am. Un Craciun… roz sa ai!

  3. Şi la noi e primul Crăciun în casa noastră, cu bebelul… în burtică. Sărbători fericite, alături de comorile tale, Ioana!

  4. OK , bufnita ta are rude si la Viena, alearga Iulia mea cu ea prin casa toata ziua. Bradul nostru e relativ normal, are in el cateva decoratiuni facute de noi si in rest banalitati. Insa bradul tau e dragut ca are multe cadouri pe langa el plus un copil frumos.
    Sa aveti parte de sarbatori frumoase, acum cand Iulia are trei ani si constientizeaza partea cu mos Craciun abia astept sa vad ce zice maine dimineata, oricum azi dimineata s-a bagat sub brad si a concluzionat ca mosul nu a venit!

  5. Poza e superba, aveti deja si cadouri, eu le impachetez la noapte, cand dorm copiii, ca daca le-as fi impachetat de pe acum, trebuia sa le ascund asa, impachetate, si se strica hartia de cadouri :))) pentru ca Mos Craciun vine in noaptea de 24 Decembrie si avem cadourile sub brad in dimineata de Craciun, nu? sau cel putin asa asteapta copiii mei 🙂 Craciun Fericit si voua!

  6. Super poza!! Mie inca imi plac bradutii „clasici” cu instalatii, ghirlande, globurile mele mai vechi (la care tin foarte mult) sau mai noi, steluta in varf si cateva portocale + cadouri pe sub el. Dar am adunat acum cateva zile, intr-un articol pe blog, o colectie de braduti mai diferiti! 🙂
    http://eucumine.ro/o-brad-ciudat/

    Sa aveti un Craciun pe masura sentimentulului de bine si frumos pe care mi-l transmite poza voastra!

  7. Cat de frumos!… Ce draguta si impresionata este Sofia de luminite si bufnita… foarte frumos!
    Sa aveti un Craciun bucuros si plin de zambete, asta va doresc!

  8. Frumos bradul şi atmosfera de acolo! Pitica face parte din podoabe sau cadouri? 😛

    Eu de doi ani am încercat câteva versiuni de brad, poate un pic altfel:
    cel de anul acesta: http://flyingumbrellas.blogspot.com/2012/12/pomul-de-craciun-de-anul-acesta.html şi anul trecut: http://flyingumbrellas.blogspot.com/2012/03/ce-faci-cu-un-pom-de-craciun-in-mijloc.html. Să vedem ce idei îmi mai vin la anul… dacă nu, aleg şi eu unul în ghiveci 🙂

    Crăciun fericit!

  9. N-am brad. Si au fost ani in care aveam si doi. Acum poate cand o veni vremea o sa cumpar unu de plastic, sa pun pe el droaia de globuri ….
    ps. nu exista brazi urati, doar oameni fara imaginatie. : P

  10. Craciun fericit!
    PS: O data o sa avem un bradut impodobit numai cu cercei, ca am (prea) multi. Adica destui 🙂
    mie imi plac mult si brazii facuti din carti. si din carti o sa facem o data.
    Craciun fericit!

  11. asta a fost bradul nostru de anul trecut
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.502442419768712.125066.100000088751015&type=3#!/photo.php?fbid=330566246956331&set=a.229169213762702.73996.100000088751015&type=3&theater
    si altul, tot de anul trecut, facut din hamace, in Brazilia
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.502442419768712.125066.100000088751015&type=3#!/photo.php?fbid=318106171535672&set=a.229169213762702.73996.100000088751015&type=3&theater

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *