Branduri care-mi plac

Îmi propun de multă vreme un post-enumerare despre brandurile care-mi plac. Uite-așa, din proprie inițiativă, doar pentru că-mi plac și se poartă frumos cu mine (eu fiind un client plătitor obișnuit, nimic special).

Branduri locale

Regina Maria (aici am născut prima oară, tot aici o să nasc și a doua oară, aici sun cînd am urgențe pediatrice, sînt mulțumită de servicii, de medici (deși am asigurare medicală la o altă clinică privată)

Tikki, papucei moi din piele cusuți de mînă de o mamă muncitoare din Timișoara. Sofia cu ei a făcut primii pași, sînt sănătoși (am verificat și cu ortopedul pediatru), foarte rezistenți, acum merge cu ei și în parc, sînt încălțările ei preferate (acum sîntem la a șaptea pereche).

Itsy Bitsy FM (Sofia nu ascultă, că petrece prea puțin timp în mașină, dar eu ascult, că dau muzică bună).

Emag (prețuri bune, site ușor navigabil, livrare rapidă)

Miniprix (numai dacă ai răbdare și timp). Am găsit aici lucruri foarte faine pentru mine și Sofia. Dar am scobit serios prin grămezile de haine.

Ninio (magazin cu produse pentru copii cu care am colaborat acum cîteva luni, le-am semnalat că au pe site produse de cărat bebeluși care nu-s tocmai sănătoase, le-au scos de pe site și au introdus unele ok, le mulțumesc că au luat în seamă feedbackul de la mine).

Bebe Tei, farmacia supermarket pentru gravide și copii unde toate produsele au prețuri excelente, de la scutece la nebulizatoare, scaune auto, jucării.

Bebelibrărie, o librărie online cu o ofertă bogată de cărți. Acum au un concurs fain cu poze pe facebook, detalii aici.

Alioli (restaurant): mîncarea lor (tipic spaniolă) nu m-a dezamăgit niciodată în 4 ani, iar din 10 iulie deschid și terasă cu loc de joacă pentru pitici, yey! Acolo mă găsiți pînă nasc, mă mut cu tot cu canapea la ei pe terasă! Long live sangria fără alcool! 😀

Branduri internaționale

Ikea – avem de la ei mobilă, accesorii, jucării pentru Sofia, tot soiul de treburi prin bucătărie, baie, camerele copiilor. Mai nou, au și magazin online cu livrare în toată țara!

Coca Cola – ocazional poftesc la Cola și beau un pahar rece, cu lămîie. Nimic altceva nu merge. Nu exagerez cu consumul, n-am fost niciodat un consumator serios, dar uneori vreau Cola, îmi priește. 🙂

Converse – sînt pur și simplu foarte cool și merg la orice (deși cam scumpi, recunosc). Am trei perechi pe care le port foarte des (una face acuș 6 ani și încă se ține bine).

Mega Image – au multe produse, gama proprie conține chestii gustoase la prețuri bune, găsești un magazin la tot pasul (noi avem trei la care ajungem în maximum 7 minute pe jos).

Facebook – pfff, nu știu ce mă făceam fără facebook. Acolo țin legătura cu mare parte dintre prieteni, cititori, familie. Pe profilul personal păstrez doar oameni pe care îi cunosc bine, pe pagina blogului țin legătura cu toată lumea, primesc și răspund la multe mesaje acolo, e primul site pe care îl deschid în fiecare dimineață.

Lidl – multe produse foarte bune, la prețuri excelente, săptămînile lor cu specific etnic sînt o idee genială! Foarte des iau și jucării de la ei, ieftine și rezistente.

Asos.com – îmi place pentru că au haine și accesorii de la multe branduri, reducerile sînt consistente, iar transportul e gratuit. Mi-am comandat de la ei de cinci ori, ultima oară 7 rochii și bluze de gravide, toate faine și la 7-10 euro bucata.

Jamie Oliver – îmi place ce face, cum face, că e implicat în multe, că rețetele lui sînt sănătoase și ies foarte gustoase

DM (DrogerieMarkt) – de aici cumpărăm scutece, șervețele, detergent pentru hainele Sofiei, încă de la nașterea ei ne aprovizionăm puternic de la ei, toate bune, prețuri decente (ne plac mai ales scutecele, care sînt din hîrtie, ușoare, subțiri, nu au parfum, respiră foarte bine pielea în ele).

Auchan, pentru legume și fructele romanesti, pentru body-urile de bebe de buna calitate la preturi excelente (6-7 lei bucata), slapi, papuci de spuma, jucarii de tot soiul.

Ascult și de la voi, poate-mi dați idei, să facem cunoștință și cu alte branduri prietenoase.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

120 comentarii

  1. Am eu unul nou (si totusi vechi). De curand am descoperit ca poti face cumparaturi online aici: http://www.carrefour-online.ro/
    Am facut comanda, am inclus exact un cos ca si cum as fi cumparat din magazin. Mult mai rapid, foarte frumos si corect impachetate, aduse la rece ca sa nu se strice, ora de livrare perfect respectata iar fructele si legumele aratau chiar mai bine decat alea pe care le-as fi ales eu 😀
    O cumparatura care ar fi durat 4 ore (cu tot cu drum) s-a terminat in 30 minute.
    Livrarea a fost gratuita.

    • @cirius
      whooa, de cand asteptam asa ceva! musai incercam si noi data aviatoare, multumim de tip, demult cautam asa ceva care sa nu te rupa la pret la livrare.
      stii cumva daca preturile sunt la fel ca in magazin? sau or fi mai mari?

      @topic
      branduri care-mi plac mie in mod special:
      – electronice: Samsung, Denon
      – bere: Heineken, Carlsberg, Amstel
      – ceasuri: Casio G-Shock
      – masini: Volkswagen, SAAB

    • Sunt aceleasi preturi ca si la raft, insa nu toate promotiile din magazin se gasesc si online.
      Eu comand cel putin odata pe luna si sunt ffffff multumita.

      De cateva luni a introdus si Cora conceptul de cumparaturi on-line, doar ca nu livreaza produsele acasa. Trebuie sa mergi personal sa ridici cosul de la Cora Lujerului….

    • @ Robo
      preturile sunt la fel ca in magazin. am comandat o singura data si totul a fost ok, mai putin faptul ca mi-au pus rosii cherry rosii in loc de rosii cherry galbene, iar pentru produsele pe care nu le-au avut n-am mai fost contactata si intrebata daca vreau altceva in schimb, pur si simplu le-au eliminat din lista.
      per total, o exerienta placuta, am scutit o gramada de timp.

    • Nu stiu, dar mie mi se par ok preturile.
      Vad ca au bagat taxa de livrare: 15 lei. Aia gratis a fost promo 😀
      Oricum la cumparaturi de 500 lei se renteaza. Iar timpul economisit plus lipsa oboseala plus ca poti sa fii mai organizat = priceless!!!

    • multumesc de info.
      chiar si daca nu ti le aduc acasa ci trebuie sa te duci tu dupa ele, tot este un mare avantaj.
      @Cirius: noi nu facem cumparaturile de la carrefour, deci nu cunoastem preturile din carrefour, si eram curios cum sunt preturile online fata de preturile din magazin.
      intre timp s-a zis ca sunt aceleasi preturi.

    • Noi am descoperit Carrefour online acum vreo 6 luni, si de atunci comandam cam la 2 saptamani.
      Livrarea se face prin Fan Curier, e 15 lei (uneori e gratis) si chiar ii mai las baiatului si bacsis …la cate baxuri de apa cara 🙂
      E adevarat ca nu au toate produsele din magazin, in special carne proaspata si legume congelate, si nici toate promotiile (dar nici nu esti tentant sa cumperi toate prostiile doar pentru ca sunt la promotie).
      In schimb, livrarea e prompta, pe categorii si te scuteste de timpul petrecut in magazin si efortul de a cara cumparaturile.

      Dintre brand-urile noastre preferate: Campina – copiii mei adora iaurtul lor, Tikki, Tex – textile, C&A, H&M, All Shoes, Emag, BebeTei, Marbis (am comandat de aici protectii impermeabile pentru saltele)

    • Mi s-a parut un avantaj de cand am auzit de Carrefour online, insa fix la treaba cu legumele si fructele aveam dubii (sa nu cumva sa le primesc stricate). E bine ca m-am clarificat acum, multumesc.

  2. Mie- mi place Tk maxx…e magazinul meu preferat de aici…multe lucruri de la alte brand- uri cunoscute la super preţuri 🙂 de la haine, cosmetice , lucruri de casa …tot ce vrei…

    • Da, TK Maxx e foarte tare. Fratele meu sta in Anglia si de fiecare data cand il vizitez, dau o tura si prin TK Maxx.

  3. Am fost ieri la Bebe Tei, am vazut multe produse de purtat nesanatoase. Cine stie, poate te asculta si ei 🙂 Brandurile care imi plac sunt: H&M, Promod, Next, Geox, Mothercare, Costa Caffe, Bosch, Apple, Helena Rubenstein, Inglesina, Lufthansa si ar mai fi cateva, insa nu imi vin acum in minte.

  4. Buna. Nextdirect.com – livrare gratuita, preturile sunt exptimate in lei, mult mai mici decat in magazinele din bucuresti, ajung intotdeauna in 3 zile lucratoare, au si pentru adulti :), se prezinta excelent la spalat . Eu sunt foarte incantata. :*

    • Daa, am luat si noi lucruri de la Next, foarte bune (Sofia le poarta de juma de an), preturi bune la reduceri, livrare rapida si gratuita.

    • Mie nu mi se par deloc bune la pret. La reducere o rochie pt fetita de 1-2 ani este 150 ron, redusa de la 230 ron. Ce preturi sunt astea? Or fi ieftine pt cei care traiesc in Occident cu salarii de mii de euro pe luna.

    • Eu am prins preturi f ok la reduceri, s-or mai fi stricat intre timp, e drept ca eu n-am mai intrat de citeva luni ca n-am mai avut nevoie de nimic. Am luat set de 3 tricouri cu 10 lire, rochii cu 6 lire, jeans cu 12-13 lire, ultra rezistente in timp si foarte faine.

  5. Hello:)
    Am si eu o intrebare legata de asos.Astept un colet de la ei prin standard delivery si nu stiu inca daca vine la posta sau prin curier.Poti sa ma ajuti ,ce metoda de livrare ai ales?In cat timp vine produsul?Multumesc frumos 🙂

    • Standard si eu, de doua ori a venit acasa, de doua ori la posta, n-am idee de ce. Uneori vine in 5 zile, alteori in 15 lucratoare, cam asa.

  6. Pe Asos (mai nou) e transport gratuit numai peste 15 lire. Nu ca ar fi asta o problema pentru noi, femeile 🙂 Si iti recomand sa schimbi valuta (au o casuta undeva in dreapta sus) cand cumperi de la ei, e putin mai convenabil sa achiti in lire.

    Chiar asa rezistenti sunt tenisii Converse? Aveam o indoiala, dar ce spui tu aici m-a convins. Multumim de tips!

    • Da, sunt rezistenti. Problema e ca mie mi se par incomozi. Nu se compara cu o pereche de sandale Teva sau adidasi Salomon. Pe mine Conversii ma bat. E drept ca am si talpa cam lata.

    • Subscriu! Sunt foarte multumita de ei si, personal, mi se pare cea mai buna banca din tara. Desi serviciul de Relatii cu Clientii are cateva minusuri, o recomand cu incredere.

    • Mie imi plac inclusiv cei de la relatii cu clientii, desi n-am avut treaba cu ei decat la job si eram pe corporate. Dar da, mi se pare cea mai ok banca 🙂

  7. Eh, eu vă recomand ceva bun de mâncare, o brânză extraordinar de bună de care îmi e dor de când nu mai sunt acasă – http://www.lacolline.ro/en/- au acum și vânzări online, dar cred că se găsește în unele supermarketuri, la Auchan știu că era. Am dat spre degustare aceste specialități multor fețe străine din țări ale brânzeturilor și au fost fermecați. Sunt foarte foarte bune. Și sănătoase.

    • Am comandat eu de la http://www.lacoline.ro si au fost foarte ok. Livrarea a fost in regula,podusele tinute la rece si preturile sunt mai mici decat cele din supermarket. Recomand si Careefour online,am comandat deja de 3 ori de la ei si a fost super(mai ales ca locuiesc la etajul 4 din 4 si nu avem lift).

      In rest, branduri preferate : Scotch&Soda,Zara, LG,Nikon, Ikea, Bebetei.

    • Daca sunteti in Romania, Bucuresti/Giurgiu, exista o ferma de capre de la care iau cu cea mai mare incredere branza de capra. Caprina se numeste ferma, face livrari la domiciliu pt minim 20 ron/comanda. I-am gasit cu ajutorul Google cand eram disperata sa gasesc lapte de capra pt fetita mea care nu avea voie sa consume lapte de vaca. De un an fac comanda saptamanal la ei si nu m-au dezamagit niciodata.

  8. Tot incerc sa gasesc pe pagina ta, dar nu reusesc, articolul despre siguranta copiilor in masina/ scaun auto – ca noua ne-a ramas mica scoica (desi avem abia 10 luni, dar peste 80cm si aproape 11 kg) si tare m-ar ajuta sa recitesc articolul, eventual sa mai aflu de branduri prietenoase de scaune auto… Help!

    • Dap, e marca lor, ceva cu ambalaj alb, sint in parc acum si nu ma pot uita exact cum se cheama, dar daca intrebi sigur te indruma ei.

  9. La Alioli – terasa – am facut o intoxicatie de toata frumusetea…poate stai departe macar pana ce nasti…ca atat eu, cat si sotul meu am avut diaree lichida toata noaptea dupab cina de la ei.

    • Aoleu, cind s-a intimplat asa ceva? Eu am mincat de niste zeci de ori de la ei (inclusiv gravida fiind) si niciodata n-am avut probleme…

    • Am bonul ca dovada. S-a intamplat sambata trecuta la Finca by Alioli. Suntem 2 personae care am avut aceleasi simptome. Si nu am niciun interes ca mint. Ba mai mult, am mers acolo pentru ca citisem la tine pe blog ca ii recomanzi. Noi suntem f selectivi cu restaurantele.

  10. Mi-am adus aminte. Pentru femeile gravide sandalele Teva sunt excelente. Se regleaza in 3 puncte: la degete in fata, la incheietoare de la glezna in fata si la incheierea din spate. Oricum ti s-ar umfla piciorul poti face sandaua mai mare sau mai mica in functie de picior. Sunt si destul de ieftine, foarte rezistente si practice. Eu am facut toata vara de sarcina (am nascut in august la sfarsit) in sandale Teva. Cand le-am incaltat dupa ce nascusem, vara urmatoare m-a bufnit rasul. Erau duble ca si dimensiune fata de cum sunt de obicei. Le-am reglat si le port si acuma. In plus au talpa astfel facuta incat preia socurile (nu se simte cand calci pe o piatra). iar daca, calci stramb au si protectie pentru margini. Sunt senzationale. Anul asta mi-am mai luat o pereche 😀

    • Suna super sandalele astea! Exista ceva magazin in Ro (preferabil online)? Multumesc!

    • Nu am cautat daca au si pentru copii la Ascent. Eu am gasit in Grecia si i-am luat si lui fi-miu (poarta 24) si n-am crezut ca o sa se impace asa bine cu ele. Partea proasta e ca ii plac aricii si se desfac foarte usor odata ce s-a prins de smecherie :D. Tot asa si ale lui: cu reglaj. Pe mine ma ajuta pentru ca el are piciorusele foarte bondoace. De exemplu, Tikki nu i-au intrat. Erau buni la lungine dar n-a incaput piciorul pe grosime. Am avut o pereche de papucei nou nouti, nepurtati. Asa de rau mi-a parut de ei … erau foarte frumosi.

  11. Noua ne plac tare mult hainele de bb de pe clothingattesco.com/kids/icat/catgkids . Au preturi bune si reduceri din cand in cand.

    • hm da, eu ma abtin cind am experiente neplacute, ca ma gindesc ca multe chestii sint subiective, ca e normal sa mai greseasca oamenii ici si colo, rar, rar de tot si daca se repeta sau sint chestii mega nasoale scriu despre ele, ca stiu ce greu e sa construiesti un brand, sa promovezi un produs, si ce usor e s-o dai in bara, uneori nici macar din vina ta. dar o sa ma gindesc, poate facem.

    • Da, da, ar fi chiar util! nu neaparat probleme minore sau singulare, dar cum tu ai contact cu mai multa lume, poate mai multi oameni s-au plans de un anumit produs sau serviciu (cum a fost intr-un an cand nu stiu ce agentie de turism dadea tepe), si ar fi util sa ne ferim mai multi de produsul respectiv, nu stiu, de genul evitati o jucarie care se strica usor, sau e enervanta rau rau, sau o carte cu povesti cretine (ca noi am gasit).

    • pai cand se hotaraste Printesa sa faca topicul asta, sparg eu gheata, ca tocmai am o experienta cu un site de pantofi la comanda, mult auto promovat pe FB, care mi-a trimis un pantof mai mare si unul mai mic… asta dupa ce mi i-au trimis initial cu un numar mai mic… si nici dupa o luna nu mi-am vazut banii inapoi, cred ca asteapta sa se iveasca un alt cumparator, ca sa-si mentina cash flow-ul, desi cred ca o sa fie cam greu sa apara o domnisoara suava cu talpile inegale :)) (da, am facut plangere la OPC, e in curs de rezolvare)

  12. tesco clothing…haine de bebe ff ieftine. set de body bumbac 100% – 5 buc la 6 lire.
    recomandat sa se comande in cantitati f mari sau cuplat cu altcineva pt ca transportul e 10 lire. la cantitati mari se merita din plin.

  13. Eu sufar dupa Debehams care sper sa se reintoarca in romania. De aici ii cumparam Marei o gramada de hainute, pe care daca le prinzi la reduceri sunt chiar chilipiluri (10 lei un tricou, 12 pantalonasi, 7-8 body-urile).
    Ca si farmacie, in afara de bebe tei sau tei frcventez belladona. de aici cumpar pampersi pentru Mara, sunt mult mai ieftini decat in hypermarket.
    Sunt mare fan elefant si carturesti, nu cred ca e zi in care sa nu intru sa mai adaug cate ceva in wishlist.

  14. Tikki sunt super, de cand au si talpa impermeabila sunt de vis, poate ar trebui un pic mai multa propaganda pentru incaltamintea sanatoasa, sunt pline parcurile de bebelusi chinuiti in pantofi rigizi, cu talonet, pe glezna.
    Am o recomandare pentru creme, pasta de dinti, suplimente etc: iherb.com. Sub 1.800 kg 4$ transport, ajung la posta cam in 7 zile, au si mult cautata Camilia pentru perioada eruptiei dentare, preturi OK.

    • Dap, tocmai mi-a venit si mie comanda de pe iherb, foarte faine si preturi bune!

  15. La next cum comandati ce e la reduceri?pe nextdirect nu se afiseaza sectiunea de reduceri.
    Am descoperit lactatele astrosana tot din auchan, recomand.

    • marca lor, babylove. sint din hirtie, fara parfumanti si chimicale. si pretul e absolut decent.

  16. Imi plac:
    Jumbo- un magazin super mare cu jucarii
    DM-gel de dus, creme de corp bebe, pampersi
    H&M- hainute
    Aoro- parfumuri/cosmetice de firma la preturi f bune
    Elemental.ro – produse cosmetice bio (unt de cacao, shea, uleiuri vegetale)

  17. Cu Tikki m-ai dat gata, am cautat despre ei, am citit, acum vreau sa dau si comanda de o pereche de papucei, dar oare livreaza si in strainatate? 🙁

    • am sa le trimit un e-mail sa-i intreb, ca nu mai rezist! Multumesc pentru aceasta lista 😀 e fain ca regasesc o parte pe care si noi le folosim 🙂

    • Laura, am raspuns eu mai jos, de pe tel nu am avut optiune sa raspund direct la comentariu. deci, Tikki livreaza in Europa, 17 lei transportul.

    • Intre timp, mi-am facut cont la ei si am dat comanda, am platit cu cardul si o sa vina coletul la usa. Abia astept 😀

  18. Buna, Printeso. Iti recomand band-ul „La Colline” – brand romanesc, lactate 100% de capra. Au o mica fabrica in apropierea Clujului si un magazin de prezentare, dar se poate comanda si de pe site. Unele produse le-am vazut prin Auchan, insa putin mai scumpe, normal. Noi cand mergem la Cluj ne facem provizii care mai de care: branzica tartinabila, fel de fel de rulouri (cu trufe, piper, verdeturi etc), kefir, iaurt, laptic.

  19. Brandul de lactate La Colline- romanesc, de o calitate foarte buna; magiunul Topoliveni- ca e fara zahar si gustos. In rest, cam ce ai enumerat tu,Printesa 🙂

  20. Era pagina deschisa si lasata asa ca am avut putina treaba inainte sa scriu si nu am vazut ca mai recomandase cineva „La Colline” 🙂

  21. Atentie la Lidl!
    Multe alimente sunt ieftine…facute ieftin…
    Cititi va rog etichetele. Daca scrie ca exista in compozitie amidon modificat sau grasimi vegetale hidrogenate nu cumparati.

    • ei, asta e problema universala, peste tot sint si produse ieftine pline de mizerii.

    • De la LIDL ma feresc de produsele semipreparate (pe care le pui din congelator direct in cuptor sau in tigaie), dar de astea ma feresc si in alte magazine 🙂
      Merita sa cumperi de la ei produse din care sa gatesti (de tipul faina, fructe uscate & seminte, lactate etc.) care au un singur ingredient. Si painea padurarului 😀

    • Atentie la iaurtul lor – marca proprie – eu am avut niste dureri de stomac super, fara sa am vreo afectiune!

  22. Laura, Tikki livreaza in Europa, 17 lei transportul.

    Tikki e si pe lista noastra. De asemenea DM (detergenti, cosmetice uzuale, alte produse pt copii). Facebook si Converse doar pe lista mea, dnul nu e consumator de niciunele.

    Ce-mi mai place mie: Couleur Caramel (cosmetice organice), Le Petit Bateau (hainute pt copii, ocazional ca preturile sunt cam mari :(!), electronice Apple, bijuterii Morelatto si Swatch Bijoux, haine Massimo Dutti (pour moi!)

    • Mi-am facut cont la ei, pana la urma si cred ca am bulversat site-ul rasfoindu-l de dimineata intr-una am gasit numeroase informatii 😀 acum sunt intr-o dilema, sa mai astept sa mai creasca sau sa dau comanda?? …

  23. as putea sa fac reclama brandu-lui care imi da de mancare de ani de zile… :)) dar nu

    zic: samsung, philips,bosch

  24. Voi de unde va cumparati Conversii? Vreau sa imi iau si eu o prima pereche si stiu ca sunt multe contrafacute, se rup repede…:(

    • Din magazinul converse, de la office shoes sau de pe Fashion Days cind prind reduceri.

    • vezi ca „a bagat” conversi si la Hervis, am vazut eu acu’ 2 saptamani.
      tot scumpi (300 lei perechea, parca), insa la Hervis au din cand in cand reduceri importante.

  25. Pe Asos nu mai e gratuit transportul pentru comenzile sub 15 euro, dar nu prea e asta o problema :))
    Cosmetice care nu se gasesc la noi au la un magazin de pe Sos. Pantelimon, la preturi foarte bune – https://www.facebook.com/HelloFreeZOneDiscount

    Cosmetice imi cumpar de obicei de pe iHerb, desi in ultima vreme pare sa fie o problema cu pierderea coletelor si nu dau refund (mie mi-au dat, inclusiv banii pe transport, pentru un colet pierdut, dar probabil pentru ca sunt client vechi si nicio comanda nu e sub 40$).

    Mancarea animalelor o cumpar de pe http://www.zooplus.ro/, mult mai ieftin ca la noi, livreaza direct din Germania, cam in 5 zile.

    • Ah eu am prins transport gratuit la Asos la ultimele 5 comenzi. E drept ca nu am mai comandat de citeva luni, ded cind mi-am luat hainele de gravida.

    • Incearca pe fashiondays; eu mi-am luat camasa la 70 ron si rochie la 160; mai greu cu numerele 🙁

  26. Votez si eu cu Jumbo,H&M,casa retro pt chestii de craft cu cei mici(noi suntem pasionati si mereu fac activitati cu ei asa ca trebuie sa am cosul plin de materiale).Imi place f mult marca de papuci crocs,sunt super atat pt cei mici cat si pt cei mari,cam scumpi dar merita.
    Printesa de unde cumperi conversi si sa fie pe bune conversi nu facaturi?

  27. original marines ( pt copii iau haine de la ei – sint produse de calitate, sport, casual, comode, simpatice si… culoarea ramane culoare si dupa 10 spalari), du pareil ( tot pt copii – haine incredibil de moi ( ca un plus), dar se scamoseaza cam prea repede (ca un minus), H&M , dove, swarovski.

  28. Inca un brand: Cosmopolitan 🙂
    Legat de Asos: cum poti plati daca faci comanda direct la ei? Acelasi sistem ca la miniprix, de exemplu?… Adica poti plati si on-line? Si e vreun număr minim de produse pe care trebuie sa il iei?

  29. Io as pune In Extenso la haine de bebe. Is in Auchan. Calitate absolut decenta si prinzi si preturi misto de tot. Sunt super incantata 😀

  30. pe langa cele enumerate deja, la care subscriu, eu sunt si mare fan Selgros, imi plac raioanele lor de birotica, hainele lor, copii si adulti, carnea lor mereu proaspata, rotiseria, curatenie si ordine interioara, linistea si racoarea, nu e aglomerat, program super de la 6 a.m…pt insomniaci:) sau can chiar vrei sa te dai cu rolele prin magazin si sa eviti orele de varf de afara cu canicula

  31. H&M – hainute de bebe, sunt absolut innebunita dupa body-urile din bumbac organic de la ei (poate si pentru ca sunt mai maricele decat scrie pe ele si bebele meu lungan le poate purta linistit).
    DM – creme, pampersi, tampoane de sani, aleze, borcanele ocazionale pentru drumuri lungi.
    Tikki – ca idee si prezentare si laude. Doar ce am comandat prima pereche, sa vedem cum e si in practica. :))
    Miniprix online – pentru je si domnul din dotare, tricouri, pantaloni scurti, incaltaminte, orice.
    Kara baby – tot hainute de bebe, fabrica romaneasca, preturi fantastic de mici, calitate foarte buna.
    brendon.hu si babyartikel.de (nu e niciunul brand dar, sunt ieftine si bune)- carucioare, scoici de masina, scaune de masa, orice pentru copilasi (cel din HU – livrare gratis in Ro la comenzi peste 300 lei, preturi cu 20-30% mai mici decat la magazinele online din Ro, cel din GE – 16 E livrarea in Ro, preturi cu 20-40% ma mici decat la magazinele online din Ro).

    Nu-mi place calitatea hainutelor Tesco (F&F) si In Extenso (Auchan).

    • Si Tomky, sa nu uitam, pentru hainutele de lana merinos (mult mai ieftine decat in alte parti). Abia astept sa bage colectia de toamna-iarna!

  32. H&M pt copii si tineret, Waikiki copii si de la tineret pt mine (ma incadrez perfect la varsta de 14 ani :)), de la C&A tot pt copii si tineret,marea majoritate a cumparaturilor la Mega Image sau Cora iar unele produse de la Lidl. Astazi am cumparat de DM un ruj de la Maybelline (demult nu mai achizitionase asa ceva) iar de la Hervis o trotineta care a fost la reduceri.

  33. Miniprix.ro – asa scapi de cautatul prin magazin, hainele sunt de buna calitate , preturi mai mult decat rezonabile, la comenzi peste 100 de lei livrarea e gratuita, iar daca ceva nu se potriveste returul este f usor si dau banii inapoi imediat. Mult mai ok decat mers si cautat prin magazin
    DM- Super excelent orice. De 4 ani folosesc lotiunile lor de plaja. Anul asta am incercat lotiunile pt bebelusi (alverde si babylove) pt fetita mea de un an si jumatate. Au fost mult peste dermatocosmeticele atat de promovate (fetita a facut o iritatie la o crema celebra). S-au comportat excelent. In rest au numai produse de buna calitate si la preturi rezonabile.
    Auchan- pt hainutele de copii. ieftine, de calitate si frumusele foc.
    Puffies- scutecele de copii. vaianta fashion chiar haioasa. pret bun. 50 lei 64 de bucati
    Horezu Pub- un local nou pe Pache Protopopescu. Mancare buna spre foarte buna si preturi decente spre ieftin. Se pare ca ar face si ceva livrari.

    • Da, si eu sunt fana scutece Pufies. si tot de la acelasi producator, folosesc si gata Teo bebe, sunt foarte multumita!

  34. La capitolul „pentru copii” as vrea sa completez lista de most trusted brands cu doua branduri americane: Carter’s pentru haine si Pediped pentru incaltaminte. Amandoua au livrare internationala, insa Carter’s devine foarte scump shippinguit direct in RO, mai curand daca aveti pe cineva care sa va aduca in bagaje din USA cate ceva. Din experienta mea cu 2 copii, Carter’s se pastreaza mai bine decat H&M si are o cromatica mai diversa decat Next. Pediped este reprezentat in RO de Bigstep (unde gasiti o colectie de branduride incaltari jos palaria), dar mai nou livreaza mai nou in RO, gratis la 3 perechi achizitionate.

    • Aoleu, in articole nu am apucat sa ma bag, eu am navigat doar prin magazin. Da, complet nepotrivit.

  35. Buna tuturor. Ati acoperit lista mea cu Marci preferate, ba am mai aflat de unele noi si va multumesc. Acum as vrea sa stiu daca stie cineva in zona Mogosoaia Ilfov o stana de capre. La noi se bea foarte mult lapte si m-am saturat sa cumpar din supermarket, mai ales ca iau de vaca pasteurizat care nu e tocmai sanatos. In piata nu am gasit pe nimeni iar laptele de capra e mult mai bun. Sper sa stie cineva, eu am vazut capre in livada din Mogosoaia, dar nu era nici un cioban pe langa ele si nu aveam timp sa stau sa pandesc caprele ca sa le aflu ‘adresa’. Multumesc din nou.

  36. Pentru copii haine de lana merino de la ManyMonths, se gasesc online, ne mai plac hainele de la Next, body-uri Tex- ieftine si rezistente, jucarii Lamaze si Fisher Price, scutece Huggies si cele eco de la DM, babycooker-ul Avent, suntem la prima pereche de Tikki, pe care ii roade cu maree placere, cosmetice weleda baby
    Altele- samsung, daikin, produsele de curatenie si detergenti Earth Friendly

  37. Daca sunteti din Bucuresti, zona Berceni, in Carrefour Grand Arena exista un magazin „Etic” tip outlet unde vand haine office cu 25 ron/bucata orice tip de produs. Au mai mereu promotii, iar aceasta este cea mai rentabila de pana acum.

  38. In Extenso și mărcile proprii Auchan – ieftin și bun. Napolact, Dorna, President (și vacile și oile de la bunică-mea, dar ele sunt no name 🙂 Triumph, pentru lenjeria lor fără moarte. I. D. Sarrieri, lenjerie de vis, lucrată perfect, dar doar de Black Friday, când au reduceri masive; Stefanel, pentru că sunt de foarte bună calitate și rămân impecabile ani de zile; și, iertată-mi fie lipsa de măsură și rațiune, pantofii Christian Louboutin. Costă aberant, dar arată ireal și îi porți toată viața, pentru că se mențin ca-n prima zi după o mie de purtări (nu pe coclauri și prin gropi, evident).

  39. Mie imi place foarte mult GAP. Chic si raportul calitate pret este corespunzator.
    IKEA – foarte versatil si raport calitate pret bun.
    DKNY – just because… 🙂

  40. Ca veni vorba despre branduri care iti plac, am comandat si eu ceva produse cosmetice de la Paula’s Choice pe care vroiam de mult sa le incerc (am si o carte scrisa de Paula Begoun pe care o consult de cate ori imi cumpar cosmeticale) dar nu mi-a suras nicodata idea sa comand zisele cosmeticale online, mai ales ca nu stiam pe nimeni care le foloseste, numai online reviews. Acum abia astept sa le primesc. Thanks.

  41. Buna!
    Am si eu un bebelus de aproape 9 luni, caruia ii ies dintisorii si nu prea doarme.
    As vrea sa fac comanda pe siteul iherb.com, dar pentru a fi mai eficient din punct de vedere financiar:-) as mai comanda si altceva, insa nu prea ma dumiresc ce. Daca ai timp, imi poti recomanda, te rog ceva produse? Multumesc foarte mul!

  42. Sandalele de la Teva sunt preferatele mele, am unele de vreo 6 ani si inca arata bine si au fost purtate mult, le-am dus si pe munte si talpa moale s-a comportat foarte bine pe pietre si radacini de copaci.Intre timp am mai luat o pereche mai de oras si sunt la fel de comode si frumoase.Eu mai am o pasiune pentru hainele de la yokko, sunt un pic mai scumpe dar au materiale foarte bune si croi frumos. Si carrefour online,dm,sanovita,semintele de canepa de la cannah.
    Incaltaminte sport am mai luat si mi-a placut de la sportmaniac.ro, au fost mereu amabili, chiar si cand am returnat produse si a trebuit sa imi returneze banii

  43. Cele mai multe haine cumparate dintr-un loc anume le am din magazinul Debenheims! E drept ca erau cam scumpute, dar la reduceri deveneau normale. Tot ei aveau un raion cu lenjerie sexy, dantelata/ colorata, vesela/ confortabila f ok!
    Dupa ce ei au inchis in Romania, m-am reorientat catre brandul Yamamay.
    Mascara si rujuri de la Maybelline. Mascara e ieftina si se lupta cu succes cu orice brand renumit, rujurile nu sunt f persistente (dar, daca ar fi sa fim cinstiti, nici cele de 10 ori mai scumpe nu rezista cine stie ce), in schimb au nuante f placute si nu usuca buzele si nici nu ti le lasa impregnate de colorati.
    Ihair- pt indreptarea permanenta a parului. Salonul este micut, cochet, iar domnisoarele de acolo sunt f atente, amabile si pe deasupra frumoase. Spre marea mea mirare parul meu nu a patit absolut nimic si m-am bucurat de rezultate aproximativ 6 luni.
    Pt cosmetice: Sranrom, in special gama de produse pe baza de iasomie
    In rest am produse preferate:
    – de la Yves Rocher: parfumul Tendre Jasmin- este floral, romantic, varatec si f persistent, deci trebuie folosit f putin si lotiunea demachianta pe baza de albastrele
    – de la Yvatherm: Aquafil light, crema hidratanta cu textura lejera
    – de la Sabon: crema hidratanta Green Rose (musetel si trandafir)

  44. Noua ne-a placut mult Minirock – hainute rock pentru copii. I-am descoperit la un concert si de atunci am tot cumparat de la ei. Au si tricouri asortate pentru parinti+copii – am luat pentru o sedinta foto pentru toti trei, cu mesajul Born to be Wild.
    Ii gasesti pe http://www.minirock.ro

  45. Eu una ador MiniPrix, insa magazinul online. Super user-friendly, livrare si comunicare excelente.

    Ikea si Mega Image sunt fruntase si pe lista mea. Cat despre produse… in topul preferintelor mele se numara Kinder, Milka, Napoca si Elmiplant.

  46. Stie cineva un loc de unde se pot cumpara ii romanesti de calitate? Online sau offline. Vreau ceva special pentru regina mea…mama 🙂 Multumesc!

    • iiana.ro cam scumpe dar daca trebuie, trebuie. Sau dibavictoria.wordpress.com, dar trebuie sa ceri info la telefon.

  47. Buna, de obicei nu scriu, doar citesc :)… Insa de data asta trebuie sa amintesc macar despre: nucidesapun.ro – unde am gasit un detergent de vase bio care mi-a placut la nebunie, despre Lavandine, de pe Breslo, care are niste produse cosmetice delicioase – si la propriu si la figurat, despre BioBunatati unde gasiti o multime de minunatii, evident bio.
    In rest, am o multime de preferinte deja exprimate…

  48. Ca si antiperspirant piatra de alaun, din plafar. Ca solutie antiacnee sapunul cu argila de la user lavandine de pe breslo. Sapun fabricat manual, cu dragoste, in Romania. Doamna e de undeva din Iasi. http://www.breslo.ro/Product/Earth-sapun-anticaneic-cu-argila-ghassoulargila-verde-si-carbune-medicinal-Lavandine_762162 Dupa doi ani de cosulete…in sfarsit. Sapunul Ivory miroase a …acasa, a mama, nu stiu a ce dar ma scoate din circuit. Numai cu uleiuri vegetale si laptic de capra. Am incercat samponul lor solid, dar la parul meu lung si cret…nu a mers. Intentionez sa incerc cremele si apele florale. Incaltaminte Arcoshoes. Este un producator romanesc, produsele sunt lucrate manual, numai piele. Au magazin undeva langa Liceul Lazar, pe bd. Regina Elisabeta. Tricouri de la importator, pentru mamicile care vor sa picteze cu acrilic sau altceva…magazinuldetricouri.ro . Au si camasute, vreo 2-3 hanorace, ceva sepcute. Culori uni, numai bune de mazgalit. Nucile de sapun pentru mamele raw, sau mai bio.

  49. Ziua buna!A cumpărat cineva haine/încălțăminte de pe papucei chic.ro?As vrea sa achiziționez o geaca și nu știu dacă sunt serioși.Prețurile sunt destul de mari și as dori sa îmi iau măsuri de prevedere..Mulțumiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *