O ducem la nivelul următor?

Vreți să facem un grup pe FB să schimbăm acolo idei despre cum să le supraviețuim ăstora mici? Avem voie și cu frivolități, desigur, că doar prințese sîntem cu toții (măcar puțin). Am tot alungat ideea asta, deși periodic mă mai întreabă lume de ce nu fac și asta, că tot interacționam aici pe stilul forum. Drept e că timp de administrat un grup nu am, probabil de-asta nici nu mă înghesui. Și-n plus, mi-e drag să văd lumea cum își întinde mîini de ajutor aici în comentarii, spre folosul tuturor, inclusiv al celor care nu-s poate la fel de vorbăreți.

Dar dacă vreți, simțiți că-s lucruri multe care ne aduc laolaltă și credeți c-ar fi activitate acolo, facem. Numai să nu mizați pe mine să anim atmosfera non-stop, că abia mă descurc cu blogul, pagina de FB și mesajele private pe care le primesc pe toate părțile (plus copil, job, casă, burtă, cunoașteți refrenul). O să răspund cu drag la întrebări și poate-oi și posta cîte ceva, baza va fi însă la voi.

Singura condiție e să ne știm, adică să aveți deja interacțiune în regat (mă gîndesc la un minimum trei de comentarii la posturi anterioare). Așadar, dacă doriți înăuntru, cereți să intrați aici, să vă adaug marelui grup regal. Dacă nu sîntem prieteni nu vă pot adăuga eu, și probabil nu sîntem, că eu am profilul privat pe FB, sînt prietenă doar cu cei pe care îi cunosc de mult timp, family, stuff. Vedem cum merge o lună, fără contract și obligații. Dacă e fun, păstrăm, if not, revenim la blog-only și gata, no regrets.

Ah, și vă mai aduc aminte de Social Media for Parents, care are loc marți pe 8 iulie de la 1 la 6 seara. Voi vorbi și eu în cel de al doilea panel, despre blog, brand, ce mi-a adus și ce mi-a luat, despre ce cred eu c-am făcut bine și ce-am făcut prost. În primul panel vor fi speechuri despre parenting susținute de specialiști (Urania Cremene, Gaspar Gyorgy). Participarea e gratuită, mai sînt cîteva locuri, puteți solicita o invitație aici.

Deci, to Fb grup or not to FB grup?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

139 comentarii

  1. Si eu, si eu!!! Am comentat, e drept,
    Doar singura data, cu al doilea nume. Dar citesc ziiilnic ce se scrie pe aici.

  2. Și eu as vrea, nu știu dacă am 3 comentarii, dar de citit citesc tot cu drag. Princess Rania sunt pe fb dacă o sa consideri potrivit sa ma adaugi

  3. Si eu vreau in regat !!! Andreea Ionut pe facebook . Sunt mamica de baietel si gravida cu o fetita in 24 de saptamani. O sarcina deloc usoara .Va doresc numai bine !

  4. Hello,
    Desi nu am copilasi si nu am comentat de foarte multe ori ( bine cred ca de cel putin 3 ori am facut-o), as vrea si eu in grupul de pe facebook:). O zi frumoasa!

  5. Cum devorez bloguri, articole, pagini fb de parenting si cum pot vorbi din experienta a 3 copii minunati, dar complicati, ma abonez. Ca niste pareri in plus nu strica. Sper numai sa nu se apuce unii parinti mai mult ca perfecti sa arunce cu rosii in parintii imperfecti…

    Ana Manta sunt pe fb
    https://www.facebook.com/ana.manta.5

  6. Irina Balaiban pe facebook.Daca mai e loc 🙂 si eu vreau!!!!Am si eu nevoie de sfaturi,informatii si toate cele!

  7. Vreau si eu in regat, nu de alta, dar sunt atatea lucruri care imi plac la voi (tu si Sofia), iar eu nu reusesc sa le pun tot timpul in practica si nu stiu cum sa le gestionez… 🙂

  8. Hai sus cu grupul FB. Porumbelul cu scrisoarea sa vina la Minodora Lozoveanu. Venim la petrecerea de la palat.

  9. Si eu, chiar daca nu am postat reply-uri la post-urile tale de pe blog. Te-am urmarit cu interes de cand te-a gasit cautand chestiuni legate de reflux (si Ecaterina a avut) si pot spune ca interesul nu a scazut, din contra 🙂

    Asadar, I’m in, daca ma primiti 🙂

  10. Eu si fetita mea, doua printese, dorim si noi in regat 🙂
    Diaconescu Cosmina este si profilul de facebook

  11. eu prefer blogul, il respect cum respect o carte pe care o citesc cu drag, frapata de subiect si personaje

    sper sa ramana blogul locul de intalnire al mamelor dulci

  12. Si eu vreau in grup! 😀
    p.s: m-am inscris la Social Media for Parents inca de cand ai anuntat prima oara, marti sunt acolo, de abia astept!

  13. Hei! Si noi vrem in regatul cel nou, desi nu am 3 comentarii, citesc tot ce scrii. Sunt mami de Filip de 14 luni, iar pe fb sunt Emanuela Culapov

  14. Buna! Nu am interactionat vreodata pe blog insa de citit, citesc zilnic ce se posteaza. Ma incarc pozitiv si „fur” din ideile de parenting care mi convin si simt ca mi s ar potrivi. As vrea sa fac parte si eu din regat deci, daca se poate 🙂 multumesc, zi frumoasa!

  15. Si eu vreau:) Frumoasa idee. Silvia Aleonte sunt(ne-am cunoscut la workshop-ul Otiliei de la Libraria Bastilia) am o printesa care face un an pe 08.07:)

  16. Si eu cred ca viata pe Pumoasa dar nu am comentat niciodata pe blog, desi il citesc de mult timp. Am cerut acces, o fi bai?

  17. hello, eu nu am copii (inca), insa am invatat o gramada de chestii privind parentingul de pe blogul tau si tare mi-ar placea sa fiu prezenta si acolo. Le-am povestit mamicilor de la birou despre blogul tau si sa stii ca mai ai niste fani pe aici, chiar daca nu comenteaza. Va pup cu drag, Olguta. FB meu e: https://www.facebook.com/tom.olguta

  18. Blogul sa nu-l abandonezi. Eu aici te-am descoperit si te-am citit din scoarta in scoarta. Ai crescut cu blogul, ai inflorit iar acuma esti o mamica frumoasa cu o delfina si un delfin. Blogul, dupa parerea mea, este esenta ta. Chiar daca am fetita mare de 9 ani, l-am citit cu drag si am tras invataminte in parenting unde am avut nevoie (ma refer la posturilei in care ai povestit despre mancare si restaurante, calatorii, carti, etc. – 2sper sa ajung si eu vreodata la Aliori :)).

  19. Eu n-am bebe, dar nu vreau sa raman pe dinafara.
    Invat pentru cand o fi timpul si pentru mine.
    Multumesc ca m-ai primit, Printesa!

  20. Multumesc mult, printesa, pt accept in grup! Nu cred ca am minim trei comentarii dar te citesc cu mare drag in fiecare zi si am invatat un milion de chestii de la tine, despre parenting si nu numai. Multumesc inca o data!

  21. m-as fi gandit ca experienta ta trecuta cu grupurile de acest gen, care s-au lasat cu suparari, separari, barfe si iesiri ofuscate din grup, te-ar face sa te gandesti de 2 ori inainte sa incepi tu un astfel de grup.
    ma rog, poate deja te-ai gandit :))

    o sa se lase cu certuri, sper ca ti-e clar asta. :))

  22. Faina ideea grupului, insa mie mai mult imi place blogul 🙂
    Si eu am un baietel de 2.5 ani si o burtica cu fetita de 35 de saptamani, deci cam stiu cum e cu timpul..Sper totusi sa mentii si articolele zilnice 🙂
    Bravo pentru tot ceea ce faci!

  23. Sunt foarte incantata ca m-am inscris si eu la Social Media for Parents, chiar daca nu sunt inca.. m-am inscris din prisma interesului perso si al meseriei 🙂 Abia astept sa ne revedem, sa te ascult (fara emotii mari, da?) si.. sosesc si eu pe grup imediat 😀 Doar sa nu ma bombardati cu bebe-talk :)) sa vedem cum imi e 😛

    • n-am emotii, ca am decis sa nu ma pregatesc deloc, asa ca n-am nimic de pierdut. 😀
      hai ca n-o sa vb numai despre copii, sint si ne-mame multe in zona!

  24. As face si eu parte daca mi se permite. Nu am comentat pe blog, dar am citit cu drag de cate ori am avut ocazia. Printesa mea are 1an si 8luni. Alice Gavrilescu pe fb

  25. Buna, vreau si eeeeu :). Te citesc de ceva vreme dar mai greu la comentat. Am un bebe-strumf de 7 saptamani si o printesa de 6 ani.

  26. Cu permisiunea intregului Regat..
    Hop si eu: mama de Print mostenitor si matusa de Princess cu sange-albastru!scuze ochi albastrii!!

  27. Buna, si eu vreau in grup, nu stiu daca am trei comentarii dar sunt in regat de ceva timp, pe mine m-ai cucerit cu o postare despre bunica ta plina de minunatii iar de atunci intru zilnic si te citesc cu mare drag, imi place la tine blog pentru ca aflu mereu ceva nou si e foarte frumos ca s-au adunat multi oameni faini.
    Eu pe facebook sunt Elena Cosma

  28. Mă alătur şi eu Regatului cu cei doi printi ai mei (1 an şi 7 luni şi Nasturica cel ce împlineşte mâine 2 luni). Ideea unui grup pe FB este foarte binevenită!

  29. Am dat si eu join grupului de pe facebook 🙂 Numele de familie e evident din numele mailului. Nu am inca copii, trebuia sa am (de mai multe ori 🙁 , am o poveste lunga, complicata si dureroasa), dar lucrez la asta 🙂

  30. Si eu vreau! N-am comentat pana acum. Sunt insarcinata in luna a 6a si mereu ii citesc sotului meu postarile tale si ne distram impreuna de felul in care vorbeste Sofia. Noi asteptam o Sonia :).

  31. Vreau si eu in regat, te rog! De cand ti-am descoperit blogul, de vreo saptamana jumate, il citesc religios, gasesc subiectele f. interesante, utile si e de-a dreptul adorabil cand vorbesti despre Sofia (sau redai conversatiile cu ea). Ca parinti avem cu totii nevoie de putin ajutor, si o schimbare de idei pe FB mi se pare o idee f. buna. Dar fara certuri, suparari, ca doar suntem adulti.

  32. Eu am stat mai low- profile pana acum. Citesc si invat dn urma, de-abia prin ianuarie o sa aplic. Dar mi-ar placea sa fac parte din grup si sa fiu la curent si cu se invata pe-acolo. Pentru mine esti singuea sursa online de inspiratie (plus cartile recomandate de tine).
    P.S.: am cerut acceptul in grup.

  33. Da, un grup ar fi interesant!
    Eu nu sunt mamica, nici pe aproape, insa ador sa te citesc si sa te follow-uiesc pe unde pot.:)
    Multumesc de accept (intre timp). 🙂

  34. Buna ideea grupului dar eu zic sa mai numesti niste admini care sa arunce cate un ochi atoatevazator pe acolo mai ales ca in perioada urmatoare se anunta agitatie in viata ta. In plus ar trebui niste reguli de urmat pt toata lumea gen fara injurii, etc… Cu consecinte gen excludere pentru nerespectare…. numai zic 😉

  35. Printesa si eu vreau sa fac parte:) Viitoare mamica la 21 saptamani, te citesc de pe vremea cand iti organizai nunta! Ti-am mai lasat comentarii, dar te citesc in fiecare zi, mai ales ca acum imi vor ajuta mult sfaturile intr-ale bebelusiei.

  36. Vreau si eu pe grup! Nu prea am timp de comentarii, dar citesc toooot ce apare cu mare pofta! O sa ma stradui sa fiu macar un pic activa:)

  37. Buna vreauu si eu in grup te citesc in fiecare zi dar de comentat doar odata,mama de printesa 3ani si print 2ani…

  38. Vreau si eu in gruuuup! Te citesc (va citesc pe toate – unele comentarii sunt exclente) si-mi place mult modul in care te comporti cu Sofia. Eu voi fi mamica adoptiva, sper eu cat mai curand!

  39. si eu as vrea in grupul vostru. Nu am comentat la articolele tale, insa te citesc aproape zilnic si mereu ma regasesc in ceea ce scrii. Si eu am o fetita de 2 ani si 11 luni…si mereu am intrebari despre cresterea ei (si a noastra ca parinti langa ea).

  40. 🙂 sunt curioasa cum selectezi pe baza celor 3 posturi. sau te bazezi pe buna-credinta a oamenilor?
    oricum, desi m-am bagat motz si pe fb, sunt convinsa ca in final va iesi cu scantei. inceputul e meru frumos, dar dupa ceva vreme firea umana se dezvaluie in toata splendoarea!

    • pina la urma nu am mai selectat nimic, am primit pe toata lumea (cu mici exceptii), urmind sa fac curatenie pa parcurs, daca si cind o iesi cu scintei sau cind identific persoane care nu contribuie.
      ps: chiar ma intrebam unde ai disparut, comentai des intr-o vreme…

  41. Buna , Printesa. Nu stiu daca am 3 comentarii aici , dar te citesc de mult si imi place tare tare cum povestesti aici. Am dat si eu cerere de inscriere in grup , so pretty please primeste-ma si pe mine :). Cand ai timp si forta , stiu ca s-a nascut micul Iv si esti ocupata si obosita. Iti doresc refacere rapida , sa ai parte de liniste pe langa tine si multa sanatate la toti 🙂

  42. doamnelor, nu mai primiti membrii noi pe grup? pretty pliiiiz 🙂

    am join request, astept admiterea in grupul vostru minunat 🙂

  43. Buna, Printesa
    Am si eu o fatuca doritoare de intrat in grup, cand poti si ai timp , te rog frumos : Laura Stefania. A dat add acum cateva minute.
    Multumesc
    o seara minunata

  44. Printesa, nu gasesc grupul pe facebook. Vreau si eu in regat. Cand tu timp si ma poti adauga 🙂 Laura Andreea Arghir e fb meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *