Cîștigătoarea Philips este…

Mă iertați pentru întîrziere, răceala asta ne-a scos complet din ritmul și așa fragil în care cu greu valsam de cînd sîntem patru în loc de trei.

Și pentru că n-am fost în stare să leg un post întreg despre fericita căștigătoare, m-am gîndit să scap rapid cu un filmuleț.

Abia după ce am văzut filmulețul mi-am dat seama că n-a fost cea mai bună idee. Eram nedormită, răcită, cu un ochi la bebelușul de sub mîna mea dreaptă și altul la Sofia, care se uita uimită la taică-su care mă filma, adormit și el.

Aaanyway, felicitări căștigătoarei stației de călcat Philips PerfectCare! Te rog să-mi scrii! Vă mulțumesc tuturor celor douăsutetreizecișiceva de înscriși, promit să mai facem! (nu cu ctații de călcat, dar cu alte minuni minunate)

Somn ușor tuturor!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

15 comentarii

    • Bună asta!!!! :))) Nu te-am auzit/văzut de mult, mult timp, deci a fost plăcut, așa, cu tot pachetul! Mi-a plăcut tonul, accentul, frizura, privirile aruncate-n dreapta, decorul din spatele tău, jucăria de bebeluș, tot, ce mai! Ești bine! Faină!
      A, felicitări și spor la călcat câștigătoarei. Sau soacrei! 🙂

  1. MULTUMESC PRINTESA! Sa fie asta un semn c-ar trebui sa m-apuc de calcat serios nu doar urgente majore? 🙂 Revin cu impresii dupa prima utilizare…
    o zi frumoasa

  2. Yeee!!! felicitari castigatoarei. Eu nu am participat ca sunt deja fericita posesoare a unei masini de calcat. Vreau doar atat sa ii spun castigatoarei: O sa indragesti calcatul si o sa te bati cu mama soacra pe ea :)). Pana si prietenul meu a inceput sa o indrageasca si isi calca singur camasile !!! Doar isi aseaza camasa pe umeras…jap jap cu abur de 2-3 ori si apoi o finiseaza pe la dungile de la maneci. Totul dureaza sub un minut, hai maxim 2. Si uite-asa facem timp si de altele :d.
    Ioana, honey, dai atat de bine pe sticla. Milioane de hugs! :*

  3. Oaaau Miss O. a ajuns entuziasmul tau pana la mine la Resita! Sper sa fie asa- mai ales partea aia in care sotu’ se descurca singur cu camasile! 🙂

  4. Ce as fi vrut sa fiu eu câștigătoarea! Abia aseară după ce m-am spălat pe cap și mă uscam mă gândeam la postul ăsta. Și ca vream să îți scriu că noi la serviciu avem/aveam o gluma cretina, dacă ii stătea vreuneia părul mai bine într-o zi, așa cum îți sta tie in filmulet: Ce-ai făcut, te-ai spălat pe cap? :))))))
    Cu drag,
    Mamă de bebe de 6 luni 🙂
    P.S. Se mai înrăutățește situația cu memoria după născare? Sau rămâne la stadiul ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *