Mîine musai votăm, ca să nu plecăm!

Mergeți la vot mîine, da? Barem de data asta avem cu cine vota. Vă dați seama, dacă aveam de ales între Ponta și Dan Diaconescu? Sau între Ponta și Drăgășanu? Că la noi în țară se poate orice… Ă? Atunci să vă fi văzut, ce făceați?

Omul ăsta încet la vorbă e un bun administrator, onest, pare destul de supărat pe corupți și baroni, are bun simț, are o imagine bună afară. Deci nu e doar ne-Ponta. Nu e candidatul meu ideal, că prea-i molcuț, dar îmi place de el, o să pun ștampila cu drag acolo.

Șansele-s mici, dar există. Trebuie însă să ieșiți din case, să nu-l lăsăm pe domnul cu geacă de bișnițar să ne cîștige țara.

Pun din nou filmulețul ăsta scurt să vă invit să ștampilați mîine, că nu știu ce altceva să mai fac.

Vă rog să mergeți la vot, vă rooooooooooog eu muuult! 😀

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

37 comentarii

  1. Mergem, mergem! Am sunat adunarea la 8:30 pentru ca de la noi din orasel pana-n Atena e drum (bun) de un ceas si ceva. Am strans cat incap intr-o masinuta made in Germany (sa fie cu noroc 🙂 Sper sa va fim de ajutor, noi, astia de departe! #yeslavot si musai, musai #nuponta

    • Decât să ne lansăm iar în concursuri gen ,,care listă de penali e mai mare”, deși am putea face și asta, pentru ca PSD-ul nu prea are concurență în domeniu, gândește-te, Carmen, că este extraordinar de periculos să ai acelasi partid majoritar în Parlament, în Guvern și la Președinție. Singurul motiv pentru care mai cad din ei e că se luptă între ei. Dacă au toți exact același interes, putem să ne liniștim complet. Justiția este independentă doar în limitele unui cadru legislativ corect în ceea ce o privește.

    • Eu am plecat din tara acum 2 ani jumate din cauza lui Basescu & co. Sper din suflet sa nu mai vad nici picior de basist. Am muncit intr-o institutie publica undeva unde am vazut ce au facut. Niciodata nu am vazut asa ceva si am o varsta. Nici macar nu se ascundeau.
      Carmen

  2. da …merg la vot pentru ca pentru votul pro-ponta al ignorantului cu trening abibas s-a varsat sange..merg la vot pentru ca ma calca pe nervi eternul gen de mesaj al stangii care este creat pentru idioti..merg la vot de-a dracului…merg la vot nu pt ca as fi basista…merg la vot pentru de doi lei speranta!

  3. Doua voturi de la noi, plus inca doua, plus inca doua, plus inca doua, plus inca doua, plus inca unul si mai urmeaza caci familia e mare 🙂 In sfarsit scapam de ciuma rosie. Votam OMUL, nu spatele lui in primul rand si in al doilea rand spatele lui Monta este format din baroni si corupti care asteapta legea gratierii de la el (un spate mult mai rau decat al lui Base, bleah). Sa li se confiste averile fabuloase, sa putrezeasca in puscarie si sa scapam tara de criza! De ani buni ma rog la Dumnezeu sa ne trimita un neamt sa conduca tara si dragul de El m- a ascultat! La vot cu noi!

  4. Mergem. Si eu si galusca (probabil iar carata in marsupiu, desi e fata mare la 9 luni si merge tinuta de manute) vom vota omu’ ‘incet’ la vorba. Orice dar nu mr. CtrlC-CtrlV

  5. Mergem,fa Ioano,la Graz sau pana la Viena,avem formulare pregatite si pentru noi si pentru altii,nu ne lasam.Nu-l lasam pe Klaustrofobul de Fonta sa castige.

  6. Mergem si votam Iohannis. De-abia astept ziua de maine, inca mai am speranta. Si sper ca am incatat ceva de la oamenii care au iesit in strada, in special in vestul tarii. Sper din tot sufletul ca maine seara oamenii liberi si dornici de schimbare sa aiba un motiv de sarbatoare. NU Ponta! Nu comunism!

  7. Am si eu o nelamurire: pe cine pune iohanis premier daca va fi ales? Cu cine va conduce tara? Cu berceanu, videanu etc si bineintelea udrea?

    • Cristina, președintele nu vine de acasă cu premierul în buzunar. Premierul e desemnat în urma consultării cu partidul care are majoritatea absolută în parlament.

      (Fără legătură, eu aș vrea ca dreptul de vot să fie în baza unui permis de vot. Cum e cu permisul de condus autovehicule. Poți conduce un autovehicul dacă ai arătat că știi regulile condusului. Tot așa și la vot, să poți vota dacă arăți că știi regulile de bază ale funcționării unui stat. Nu chestii de finețe, nununu, măcar chestii generale: cu ce se ocupă parlamentul, cu ce se ocupă guvernul, cu ce se ocupă președintele, chestii din astea.)

    • Ideea asta asta o am de mulţi ani, nu mi se pare normal să aibă acelaşi drept cu mine cineva care nu a citit nici măcar constituţia, platforme politice, doctrine etc, nu cunoaşte un istoric al persoanelor implicate, sau pur şi simplu nu ştie să scrie, de aici o mare harababură în discuţii şi idei. Nu zic să fii cunoscător, eu nu sunt nici pe departe, dar fără aceste cunoştinţe de bază rezultă un vot fără opinie. Deci, eu am votat Iohannis în urma unei balanţe personale (atât cât s-a putut).

    • Stimată doamnă, dumneavoastră v-ați uitat bine la Victor Ponta? Dincolo de el, ați văzut ce noapte e în spatele lui? Nu vă îngrijorează faptul că funcționează din nou ”Spune-mi cu cine votezi, ca să-ți spun cine ești”?
      Iohannis va pune prim-ministru probabil pe Predoiu. Care măcar știe când se află pe podul de la Agigea și când nu.

    • Vai, vai, vai! Nu am putut rezista, desi toata campania electorala am strans din dinti sa nu intru in polemici! Dar, serios, informati-va, stimata doamna cine este Predoiu, ce a facut, apoi mai discutam si restul!

    • Pai, deocamdata pe nimeni. Poate in 2016 sau daca pica actualul guvern. Pana atunci, este prim ministru.

  8. Si eu votez, ca-ntotdeauna. Si pentru ca am tot avut in ultima vreme discutii politice mai aprinse cu tata, mi-am promis, ca atunci cand copiii mei vor avea drept de vot, daca vom fi in tabere diferite, sa aleg ce vor ei. Pentru ca ei sunt viitorul meu.

  9. Mergeți sănătoase. Când v-au taiat indemnizatiile, urlați ca istericele și aruncați cu pampersi. Memorie scurta, buni votanți.

  10. Sam, astazi iti interzic votul (da, astia de la psd care sunt la guvernare, pe care ii slavesti), maine iti trag un sut in fund si te intreaba . Cine vrea comunism il invit sa plece in Coreea de Nord!

    • Au murit oameni pentru a nu putea cineva sa ne interzica votul, deci, Slava Domnului ca nu poti face asta! Este totusi democratie, dar linia celor pe care ii slavesti tu este cea pe care o adopti tu insati, cea de a interzice votul cand nu este favorabil si de a indemna la vot cand este favorabil. Rusine, totusi, pentru dorinta ta! Eu te invit pe tine sa pleci in Coreea de Nord unde sunt interdictii si incalcari ale drepturilor, asa cum faci tu acum ( doar la nivel de declaratie, bineinteles) indiferent de presedintele care va veni!

  11. cate sperante va puneti in omul acesta a lui basescu! totul face parte din planul marsav al marinarului: cum sa scap de puscarie? aleg un mascarici usor de manipulat, neamt ca sa prostesc romanii ( ca ei pun botu”, e neamt, e cinstit etc…. ), apoi vin ai mei acoliti alde blaga/videanu/ company si preiau puterea/musamalizeaza totul…Ha!Ha!ha! parca-i aud rasul de imbecil.
    neamtu’ asta cu dosar penal, care se exprima agramat si nu stie legile, acesta e salvarea noastra? un papitoi de-al lui basescu?

    • Este un om care a facut enorm pentru Sibiu. Ah, n-ai auzit de asta? Pai pentru ca el tace si face, dar ia intreaba-i pe sibieni….
      Si este si un om care s-a comportat cu eleganta in campania asta. Admit ca nu multi au inteles si nu le-a placut ca nu li s-a dat circ… 😀
      Probabil ai fi fost mai fericita sa vezi ranjetul gratiatului Varan, dar ghici ce: not gonna happen! 😀

  12. VOTAT! si mie-mi place omul asta, neamtul asta meticulos, si molcom, care nu are limbarita lui ponta si nici viclenia lui basescu, nici perfidia lui iliescu, imi place pur si simplu. Si mi pare rau ca toti pensionarii merg ca hipnotizati dupa ponta de parca le-ar fi promis marea si toata sarea ei, de parca le-ar fi dat de inteles ca poate lua si luna de pe cer cu mana goala, un greuceanu al batranilor acest mic politruc de la 18 ani

    mie-mi place ciocolata nemteasca, imi plac nemtii, si ochii lor albatri, parul lor blond, sobrietatea lor, curatenia lor, simplitatea gandirii lor sanatoase si o vreau in viitorul copiilor mei

  13. Mergem la vot! Si votam anti Ponta! Anti minciuna, anti incompetenta!
    Am sunat la tara si mi-au povestit ce le-a spus preotul azi la biserica: ” am ajuns sa votam intre un hot si un strain! Dar mai bine sa votam hotul ca este roman!” . Puteti crede ca poate spune asa ceva un preot???? In ce tara traim???? Sa iesim la vot!!! Sunati-va prietenii sa mearga sa voteze!!

  14. Uite, am votat cu -DESIGUR- Iohannis. Si aseara am plans de EMOTIE.
    Ce va fi? Nu stiu. Dar stiam-simteam-intuiam ce ar fi fost daca iesea VP.

    Stii ce mi se pare trist? De fapt..nu doar trist…caci citind comentariile(unele) de la postarea ta..ma apuca asa o groaza cat de putin din constituite stiu tinerii din ro. Regret. Indiferent in ce tabara se afla, cu cine au votat. Eu as pretinde de la ORICINE MERGE LA VOT sa stie ce mama naibii scrie in constituie!!! Pe bune, as baga examen inainte:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *