Altfel de urare de Sărbători

Fie ca anul ăsta să primim cît mai puține urări care încep cu fie ca! Fie ca anul acesta să fie special, să ne umplem de bine fără să ne încadrăm în șabloane. Să scăpăm de lumina sfîntă a Crăciunului și o brad frumos. Adică mă rog, să ne bucurăm de ele, dar să nu le mai auzim la tot pasul pînă ne acrim.

Am făcut și eu o urare altfel. Iat-o mai jos, din tot sufletul, de la mine pentru voi toți. O s-o trimit rudelor de departe, prietenilor care au uitat cum arăt pe viu, foștilor colegi de liceu care au impresia că m-am schimbat mult în ultimul deceniu, v-o arăt și vouă, poate încă nu ați apucat să vedeți cum mă fac de rîs și pe video. Oare am avut liniște să filmez? Well, nu prea. Vedeți aici urarea noastră pentru voi.

Puteți face și voi urări altfel anul acesta, pe Sharuieștefericit.ro. Vă puteți loga ușor cu contul de Facebook, apoi încărcați în rame frumoase pozele, textele și filmele voastre și, după aprobarea echipei de admini, le trimiteți pe email celor dragi sau le sharuiți direct pe Facebook și Twitter, să le vadă toată lumea. Unele dintre clipuri pot ajunge (cu acordul autorilor, desigur) în reclamele Telekom din iarna asta, la TV pe internet şi în vitrinele magazinelor Telekom. Ramele sînt desenate de cîțiva dintre cei mai cool artiști contemporani (printre ei și Pisica pătrată, preferatul meu). Și încă o chestie faină: unele dintre colindele voastre pot deveni cadou pentru cei dragi dacă bandul de improvizație muzicală Trupa cu ler decide să vă reinterpreteze profesionist colindul (doar urările shareuite cu toată lumea vor fi folosite pentru colindele personalizate).

Dacă vreți să vă vedeți la TV, e o ocazie bună. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

7 comentarii

  1. or fi urarile cu lumina sarbatorilor si ‘fie ca’ asa cum or fi, eu una ma bucur si de ele pentru ca inseamna ca persoana care mi l`a trimis s`a gandit la mine si nu pot sa desconsider un gand numai pentru ca e exprimat ca un cliseu.

  2. Când aud alea cu magia sărbătorilor, spiritul Craciunului şi noul an aşa cum se cuvine îmi vine să ies la scandal 🙂

  3. Bravo, Ioana, mi-a placut mult video-ul! Este „natural”, real:))

    Iar urarea e picata la tanc pentru mine : e unul din lucrurile pe care mi le doresc cel mai mult:) … asa ca o voi da si eu mai departe!:)

    Iti doresc un decembrie plin de iubire si de imbratisari:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *