Despre cicatrici și vindecarea lor

Update concluzii testare Bio-Oil

S-a terminat și perioada de șase săptămîni de testare Bio-Oil. Cele 10 cititoare care au primit de pe blog spre testare uleiul Bio-Oil mi-au trimis concluziile lor, dintre care le-am ales pe cele mai reprezentative. Înainte de asta, vă spun și eu cum mi s-a părut. L-am folosit pe cicatricea de la cezariană, care e cheloidă și arată urît, s-a înmuiat bine pielea după aplicarea Bio-Oil, în continuare arată urît, dar e mai puțin deranjantă la atingere. L-am mai folosit și după epilat, hrănește pielea foarte bine.

Iată mai jos părerea a cinci dintre fetele care l-au testat:

Maria Altfater: Eu cand folosesc o crema sau ceva pe piele in primul rand conteaza mirosul.Bio Oil miroase foarte frumos asa ca a trecut primul test.Apoi, textura, nu imi place sa raman uleioasa.Uleiul asta intra foarte bine si repede in piele.Deci pana aici totul e bine 🙂
Am inceput in 10 aprilie sa dau pe operatia de tiroida (veche de 10 ani), pe cea de cezariana (veche de 6 luni atunci) si pe vergeturile de pe picioare (vechi de 10 ani). Nu am reusit sa dau in fiecare zi de 2 ori,dar o data pe zi am dat.Am vazut ca se consuma cam mult pe vergeturi si ca parca nu se vede nimic asa ca ma renuntat sa dau pe ele.Cred ca pe vergeturi ar merge foarte bine uleiul asta la masaj. Dupa o luna de folosire capetele operatiei de cezariana s-au albit.La operatia de tiroida parca pielea s-a netezit.Deci se vad niste rezultate mici,dar se vede 🙂
Eu o sa continui sa-l folosesc, cred ca,pentru a se vedea rezultate trebuie folosit mai mult de o luna. Daca l-as cumpara?Hm. Nu stiu. Mai astept sa mai vad rezultate,cam 3 luni de folosire si mai revin atunci cu o parere. Abia astept sa citesc articolul despre Bio Oil 🙂

Raluca Crăciunescu: Bio Oil este foarte ok. Imi place textura si mirosul si are un ambalaj ok din care nu curge daca timp de cateva secunde copilul intoarce flaconul fara capac cu gura in jos. Dpdv rezultate eu l-am folosit pentru o cicatrice destul de urata a lui Radu (fractura de nas de acum aproape 3 ani). Mi se pare ca s-a mai estompat, insa evident ca se mai vede (il voi da constiincioasa 3 luni de 2 ori pe zi asa cum am citit in prospect).
De asemenea l-am folosit si la Laura de vreo 2 ori (observam ca are niste pete rosii pe spate – presupun ca de la transpiratie). Dadeam cu uleiul pe tot spatele seara si dimineata nu mai exista nicio urma de pata.
Pentru ca am vazut ca e cantitate destula in flacon ma gandesc sa-l folosesc si pt cicatricea mea de la cezariana.
In concluzie, sunt multumita de el. Iar dpdv pret (desi nu l-am cumparat, dar stiu cat costa) este foarte rezonabil. Cu alte cuvinte pe mine m-au castigat de clienta cand se va termina produsul primit cadou.

Bianca: Mie imi place. Dupa incercari cu Dermatix si Cicaderm pot spune ca acum incep sa se vada ceva rezultate. In primele zile, imediat dupa aplicare aveam o senzatie foarte placuta de furnicaturi. Cicatricea care inainte era un roz intens, acum e un roz pal si nu mai e atat de iesita in relief ca inainte. Sunt optimista, desi a trecut numai o luna. Astept cu nerabdare sa vad rezultate la sfarsitul celor trei luni minime de tratament indicate pe prospect.
Sa nu uit, fiind in vizita la ai mei de Pasti l-am facut si pe tata, care are o forma destul de puternica de dermatita seboreica. Nu era pe lista din prospect aceasta afectiune, insa am ca hai sa vad ce iese. Si a iesit minunat. Dupa doua zile, respectiv trei aplicari rezultatele au fost remarcabile. Si-a cumparat si el.

Rodica Lupașcu: L-am aplicat de doua ori pe zi, in zona gâtului (unde am avut operația de adenom). Are un miros plăcut, textura mătăsoasă. Ușor de aplicat, intra in piele destul de repede (cămășile nu au rămas pătate pe guler). Efectul nu-l găsesc impresionant. Or fi de vina si cei 10 ani de când am fost operata?! Probabil efectul este vizibil pentru intervenții recente. No problem. Ii găsesc alte întrebuințări. Corpul femeiesc este plin de zone de explorat.

Cristina: Sunt bucuroasa ca am primit spre testare Bio-Oil, eram destul de sceptica in legatura cu el si nu l-as fi cumparat. Dupa ce am incercat in zadar tot soiul de geluri, creme si plasturi, toate produse foarte scumpe, nu ma gandeam ca un produs cu un pret decent poate avea vreun efect. Asadar, cicatricea mea este una destul de urata. Am primit-o cadou de la o renumita doctorita dermatolog care mi-a scos in bataie de joc o alunita de pe abdomen. Am folosit Bio-Oil cu regularitate si sunt incantata sa observ primele rezultate. Bineinteles, imbunatatirea este una momentan minora, in sensul ca tesutul dezordonat al cicatricei incepe sa se aseze, pielea in exces incepe sa se reduca. Nu am observat inca uniformizarea culorii pielii de pe cicatrice. Insa primele rezultate ma multumesc, sunt optimista, voi folosi in continuare produsul si sper ca in cateva luni situatia sa arate mult mai bine.Am inceput sa il folosesc si in cazul unor vergeturi mai vechi de pe solduri. Da, functioneaza!

Acestea au fost concluziile fetelor și ale mele. Nu uitați că Bio-Oil este un ulei tratament, el are rezultate dacă este folosit zilnic, aplicat pe zonele cu probleme de 2-3 ori pe zi. Este un ulei, intră greu în piele, 2-3 picături ajung, nu e nevoie de mai mult.

End of update

Am multe cicatrici pe corp. Cea mai mare și mai urîtă este cezariana, care s-a cheloidizat și este umflată și roșie, arată ca o rîmă care trage un pui de somn pe burta mea. Am încercat atunci, imediat după ce s-a vindecat rana, să mă ung cu tot soiul de creme de cicatrizare, uleiuri și pomezi, nu a mers nimic, organismul meu așa știe să se vindece.

Vergeturi n-am, nu pentru că aș fi folosit cine știe minune de produs în sarcini, ci pentru că așa e pielea mea determinată genetic, să nu facă vergeturi. Chiar am făcut acest experiment, de curiozitate: la sarcina cu Sofia am uns burta crescândă cu ulei de migdale în primele 6 săptămîni, apoi m-am luat cu altele şi am uitat; nu am făcut nici o vergetură; la sarcina cu Ivan nu m-am dat cu absolut nimic pe burtă, care a fost mai mare ca cea plină cu Sofia, și din nou nu am căpătat nici o vergetură (în prima sarcină am luat 19 kg, în a doua 17, pielea a fost întinsă peste măsură). Nu cred că există vreun produs care poate preveni formarea vergeturilor, în opinia mea totul depinde de materialul genetic. Dar sigur există produse care pot ajuta la estomparea lor.

Mai am cicatricea de pe obraz, care formase și ea cheloid, dar după câteva injecții nu mai țin minte cu ce, acum arată decent.

Operația de apendicită e acoperită de tatuaj, dar e mică și discretă oricum.

Mai am o operație la un deget, mai mare chiar ca cea de apendicită, de la un neg care nu s-a lăsat cauterizat și a trebuit extirpat chirurgical, că-și încolăcise rădăcinie în jurul falangei.

Mai am și câteva semne dovadă a luptei mele cu acneea. Majoritatea se văd doar cînd mă enervez și mă înroșesc foarte tare.

Epiziotomia habar n-am cum arată, nu prea ne întîlnim în oglindă.

Picioarele îmi sînt pline de zeci de semne albicioase, mai mici sau mari, pe majoritatea îmi aduc aminte perfect cum le-am căpătat. Una cînd am încercat să mă urc în porumbar la bunici. Alta cînd am căzut din leagănul-bărcuță de fier.

Dac-aș putea să scap de toate cicatricile de pe corpul meu, cred că aș alege să n-o fac. Ele sînt harta suferințelor mele, pe care vreau să le țin minte ca să nu le repet. Nici o cremă din lume nu poate însă șterge complet o cicatrice, să nu credeți pe nimeni care încearcă să vă vîndă așa o promisiune. Unele cicatrici pot deveni mai puțin vizibile cu ajutorul unor produse și al unor intervenții cu laser sau alte metode, dar de dispărut nu dispar niciodată, pielea odată ruptă, ruptă rămâne.

De cîteva zile am spre testare un ulei care în 18 țări este cel mai vândut produs pentru estomparea vergeturilor și a altor cicatrici, se numește Bio-Oil. Încă nu a fost vreme de rezultate uimitoare, dar teoria sună bine. V-o expun mai jos și apoi o să invit 10 dintre voi să primească produsul spre testare, urmând să-mi povestiți exact cum vi s-a părut, ce efecte a avut. Nu vreau laude, vreau adevărul despre acest ulei, ca să știm apoi cu toatele dacă-l cumpărăm să-l folosim pe termen lung și dacă-l recomandăm mai departe.

Bio-oil conține extracte naturale (ulei de gălbenele, ulei de lavandă, ulei de rozmarin, ulei de mușețel), vitamine (A și E), o bază de uleiuri care permit o bună absorbție în piele și parfum. Compania producătoare spune că produsul are o eficiență bună (aplicat de două ori pe zi timp de 2-3 luni) asupra vergeturilor, semnelor de acnee și altor cicatrici, dar și asupra tenului uscat.

bio oil printesaurbana

Dușurile dese, spălatul excesiv pe față cu produse care usucă tenul, vîntul, praful, poluarea, toate acestea distrug stratul natural de sebum care menține pielea hidratată și o apără de microorganisme și microparticule agresive. Un ulei bun aplicat pe ten reface bariera naturală a tenului, păstrînd pielea hidratată și sănătoasă.

În urma testelor, produsul a fost declarat sigur pentru folosire inclusiv pentru femeile însărcinate și bebeluși, cu condiția ca aceștia să nu aibă probleme cu pielea.

Bio‑Oil este fabricat conform reglementărilor Organizației Mondiale pentru Sănătate. Produsul nu este testat pe animale, iar în procesul lui de producție nu sunt emise gaze periculoase, deşeuri sau apă contaminată.

Eu îl voi aplica zilnic pe jumătate din operația de cezariană și pe cicatricile din copilărie de pe un picior, apoi voi compara aspectul pielii după 2, 4 și 6 săptămîni de utilizare. Voi reveni apoi cu un update la articol și cu cîteva fotografii, dacă voi înregistra îmbunătățiri vizile.

Cum spuneam mai sus, vreau să ofer ocazia de a testa Bio‑Oil și cîtorva dintre voi. Produsul este foarte popular pentru reducerea vergeturilor, a cicatricilor provocate de acnee, a altor cicatrici, a ridurilor și petelor de pe piele, precum și a zonelor deshidratate. Dacă aveți acest tip de probleme cu pielea și vreți să testați Bio Oil, vă rog să-mi povestiți în comentarii ce situație specifică a voastră ați vrea ca Bio-Oil să îmbunătățească, pe 31 martie împreună cu un reprezentant al companiei care aduce Bio-Oil în România voi alege cele 10 cititoare care vor primi produsul spre testare. Dacă ați folosit deja uleiul (înțeleg că în străinătate e foarte popular) şi-mi puteți povesti despre el, vă rog s-o faceți în comentarii. La mijlocul lunii mai voi reveni cu un update la acest articol în care voi detalia rezultatele mele şi ale celor 10 cititoare care au testat produsul.

Bio-Oil se găseşte în farmacii, online şi offline, lista completă a distribuitorilor o găsiți aici. Produsul poate fi comandat şi online, de la Farmacia Catena, de exemplu, de aici sau de aici, costă puțin peste 40 de lei. Mai multe informații şi rezultatele cîtorva studii care demonstrează eficacitatea Bio-Oil găsiți pe site, aici.

Cine vrea să-l încerce?

*Recomand tuturor femeilor însărcinate și mămicilor de pui mici să discute cu medicul înainte de a folosi orice fel de produs de îngrijire.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

203 comentarii

  1. Eu l-as incerca. De cand ma stiu am vergeturi pe fese, ma deranjeaza in special cand se vad albe in soare vara, la mare, pe la marginile slipului. Si l-as incerca si pt hidratarea tenului. Am tot timpul pielea uscata de la produsele de curatare/demachiere sau pur si simplu e ceva genetic, indiferent de cat de multa apa as bea. Multumesc!

    • Buna, am cumparat si eu uleiul, lasa pielea fina si foarte catifelata, miroase excelent, il folosesc de 1 saptamana, pe fata pentru urme ramase de la cosuri, nu foarte evidente, mici pete rosii si pe coapse pentru vergeturi care sunt multe si foarte vechi, astept sa vad efectele.
      Sper sa nu fie doar reclama de el, tratamentul conform prospectului ajunge destul de scump, se absoarbe foarte repede in piele este nevoie de cateva picaturi bune la o aplicare.

  2. Buna. Eu am folosit uleiul (unde suntem noi este recomandarea de baza a esteticienilor cand aud ca esti insarcinata iar in kitul primit la maternitate mi l-au dat automat). Spre exemplu unde l-am folosit(burta) nu am vergeturi. Unde nu l-am folosit (zonele de produs si stocare lapte matern) am. La prima sarcina nu am avut pe nicaieri, ca eram tanara, mai slabuta, eh, vremuri dulci. Acum nu stiu daca folosirea uleiului a ajutat sau asa a fost sa fie la a doua sarcina (deh, nu mai este pielea ce a fost odata), dar pielea este intr-adevar hidratata dupa folosirea lui si nu lasa urme pe haine.

  3. In 4 ani trei copii…:) Si, da, am vergeturi, albicioase, pe burtica pe ici pe colo, sani si fese. Si mie mi-e tot de plaja…. Am folosit uleiul de migdale dar doar pe burtica si poate de aceea posteriorul e brazdat destul de evident. Mi-as dori sa il incerc si sa vedem ce efect va avea, mai ales ca in curand schimb prefixul la 30… N-oi mai fi adolescenta 🙂

  4. Eu as vrea sa incerc bio-oil. Ma lupt cu ultimele ramasite de acnee momentan (am 22 ani) si cu cicatricile lasate de ea in ultimii 12ani.. plus ca am cateva vergeturi pe coapse. Sunt mai mult curioasa sa vad daca functioneaza, sunt foarte sceptica in privinta vergeturilor.. pana la urma imperfectiunile ne fac unici, au si ele farmecul lor 🙂

  5. Eu l-as folosi in primul rand pe fata, foarte uscata, sensibila, pe vergeturile de pe fese si sani si pe operatia de apendicita a sotului, tare urata (in gluma ii mai spun ca eu cred ca a fost operat cu ochii inchisi, ca are mai multe puncte cicatrizate pe abdomen, in zona taieturii principale)

  6. Mi-ar placea sa vad ca pot rezolva/atenua si eu acum cat nu e prea tarziu (29 ani) ridurile mele destul de adanci si niste pete maronii care mi-au aparut vara in anumite locuri pe fata si asa au ramas si altele care apar in fiecare vara sau pur si simplu daca stau mai mult la soare. Ar fi foarte bine sa stiu ca am dat peste produsul ajutor si salvator.

    • Buna Anastasia , eu pot sa va recomamd o crema pt petele maronii pe care am folosit-o si eu si chiar a avut efect, problema e ca eu am aflat de aceasta crema la vre-o 4 ani dupa ce mi-au aparut petele si pot sa spun ca mi-au mai ramas pete insa foarte foarte putin, cu siguranta daca o foloseam imediat dupa aparenta petelor imi treceau definitiv,diferenta e mare de la cum erau pina a folosi crema si dupa, asa ca eu va recomand s-o incercati, crema e de la URIAGE DEPIDERM ANTI-BROWN SPOT.O gasiti in farmacie.Apropo petele mi-au aparut de la soare.

  7. Din liceu am probleme cu barba, in sensul ca imi tot apar cosuri :(. In rest, tenul este ok.
    Si cum nu am rabdare sa treaca cosurile, din barba, de la sine le tot piscalesc si am niste cicatrici de toata „frumusetea”, sunt atata de evidente ca se vad de la o posta.
    Cred ca mi-ar prinde bine sa testez acest ulei,poate reusesc sa mai reduc din semne.

  8. Chiar azi am vazut reclama la TV si ma gandeam ca ar fi bine sa-l incerc. Am si eu doua sarcini (nasteri naturale) la activ, dar ca si la tine, nici urma de vergeturi pe burta, sani. Da, tine de materialul din care esti croita, nici eu nu m-am dat cu ceva special pe burta cat am fost insarcinata. In schimb am ceva cicatrici pe corp ramase de la varicela facuta la 24 ani si „semne de buna purtare” din copilarie pe picioare 😀 . Nu ca m-ar deranja in mod deosebit, dar chiar as vrea sa vad efectul.Si l-as mai testa pe urmele lasate pe ici colo de cate un cos pe fata caruia nu i-am dat pace….

    • Eu l-as incerca pentru vergeturile de pe burta. Am fost grasuta si asta a lasat urme.

  9. Chiar as vrea sa incerc acest ulei. Am de gand sa il aplic pe operatia de cezariana, pe mana stanga unde am avut acum 2 ani o arsura de gradul II dar care nu e cheloida, desi este foarte vizibila. Daca ar avea efect as aplica apoi si pe zona piciorului unde a fost arsura. As putea sa mai incerc pe un deget unde am o cicatrice care ma „insoteste” de pe la 5 ani cand am spart un geam. Si cam atat!
    P.s. si eu consider toate aceste semne ca facand parte din mine, dar daca ar fi un pic mai discrete nu m-ar deranja! 🙂

  10. Eu l-as folosi pentru hidratarea tenului.Il am uscat si uneori cu pete rosii in zona T. Nicio crema nu mi-a fost pe deplin de ajutor, fie ea ieftina sau scumpa,luata ca reteta sau ca incercare proprie.
    Si as incerca si pentru cicatricea de deasupra buzei superioare,pe care am capatat-o intr-o iarna pe cand aveam 5-6 ani si am decis sa ma invart prin camera pe intuneric.Bad decision,pentru ca ai mei aveau pe vremea aia un pat vechi din care era iesit un cui..in care am picat eu cu buza.

  11. Chiar am vazut reclama acestui produs si ma gandeam, poate fi produsul miraculos pentru noi? Noi chiar ne-am dori sa il incercam. Si cand zic noi, ma refer la mine si la sotul meu. In ce mod?
    1. Operatia mea de cezariana
    2.O bucatica de 3 cm patrati de vergeturi pe coapsa dreapta rezultata dupa sarcina ( singurul loc in care mi-au aparut, absolut dubios locul :)) )
    3. Operatia de pe degetul meu aratator drept, am avut puroi, era sa-mi pierd degetul, am o cicatrice maricica si uratica
    4. Urmele de la cosurile din timpul sarcinii
    5. Si poate cel mai important este sa vedem cum ar functiona pe cicatricile de pe abdomenul sotului meu. A avut acum un an o operatie laparoscopica la rinichiul drept si s-a intervenit prin 4 puncte. Are 4 cicatrici in linie oblica, pe burtica. Culmea e ca el dezvolta o productie excesiva de piele in acele locuri, cheloide, dupa cum spuneai tu Printeso si sunt destul de inestetice. Am inteles de la medici ca ar merge doar cu operatie estetica pentru inlaturare. Vestea cea mai proasta e ca oamenii care au tendinta sa dezvolte cheloide pot ajunge in timp sa aiba o afectare la maini, sa nu mai poata intinda perfect degetele. Ma rog, asta e alta problema.

    Cam acestea ar fi modul in care putem noi testa produsul. Poate intram si noi in hora, cine stie? 🙂

  12. L-am folosit in timpul sarcinii, aici (Dublin) este cel mai recomandat produs pentrh femeile insarcinate. Adevarul e ca l-am descoperit tarziu, pentru ca eu in luna a doua n-am culcat seara cu sanii faini/misto iar a doua Zi erau plini de firisoare rosii.
    E drept ca nu se vad foarte pronuntate, o sa incep sa ma dau iar, sa vad daca si dupa are efwct bun!

  13. Si mie mi-ar face placere sa-l testez sau sa gasesc opinii sincere despre acest produs. I se tot face reclama la TV de aceea am gautat si pe bloguri. Nu-mi place nici mie cum arata operatia de cezariana si as fi vrut sa aflu daca are vreun efect sa stiu daca sa-l cumpar sau nu.

  14. De copilă am avut probleme cu pielea, care se infecta de la orice zgârietură. Am cicatrici la ambii genunchi de la o banală căzătură, am cicatrici de la acnee chistică, am cicatrici de la foliculită și bineînțeles vergeturi și câteva riduri fine. Cred că sunt un adevărat studiu de caz…

  15. Eu mi-as dori ca vergeturile dde pe burta sa fie mai putin vizibile..si sigur daca burta ar fi mai mica, vergeturile ar fi si ele mai mici…merita incercat!!

  16. Eu l-aș încerca pe operația de apendicită, cezariană, vergeturile de la febra laptelui de pe sâni, si cele câteva vergeturi care mi-au apărut pe fese după naștere. Eu m-am dat cu multe uleiuri in sarcina, pe burta am scăpat de vergeturi dar pe fese au zis sa nu ma ocolească 😀

  17. Imi doresc sa incerc acest ulei pentru vergeturile de pe burtica, aparute in ultima parte a sarcinii si accentuate dupa nastere, si pentru niste pete de pe frunte… ar fi super daca s-ar estompa cu ajutorul lui, pentru ca am mai incercat tratamente si nu au avut rezultat.

  18. Eu nu am copil, inca. Dar am vergeturi. Si imi sunt urate de tot. Ma dau cu creme dar degeaba. Si vreau sa vad ce face acest ulei, mai ales ca nu promite marea cu sarea. Am incercat o gramada de creme dar nu m-au ajutat. Sper sa fiu printre castigatoare ca sa ma ajute sa scap de vregeturi cat de cat. Multumesc

  19. Buna,

    Desi am cicatricea de la cezariana si vergeturi (doar pe picioare) de la cele 2 sarcini, as vrea sa-l incerc pentru baietelul meu care la 2 ani si-a fracturat nasul (la baza, putin mai jos de sprancene) si care a ramas cu o cicatrice care se vede. Problema e ca el creste (are acum 4 ani si ceva) si cicatricea la fel.

  20. Chiar mă gândeam să îl incerc pe vergeturile de pe șolduri. După prima sarcina fără urmă de vergeturi eram liniștită, bucuroasă că am material genetic bun. Repede înainte aproape 2 la a doua sarcina, timp mai putin pt mine, piele deshidratată, intr- o noapte mi-au crapat ambele solduri.
    Și o să încerc și pe față unde mai am pete de la varicela.

  21. Si cezariana mea arata la fel, doar ca undeva la mijloc are 1-2 cm unde este vindecata total, abia se mai vede. Dupa ce vad rezultatele la tine l-as incerca si pe vergeturile care au aparut sus de tot pe picioare, pe partea din fata tot dupa sarcina.

  22. Am nevoie de un astfel de produs pentru cicatricile de pe mâini pentru că mâinile mele arată tot timpul de parcă tocmai m-am întors de la cules de zmeură. Și eu de fapt în fiecare azi am câteva reprize de lupte greco-romane cu pisica.
    Ea nu înțelege că în jocurile noastre nu trebuie să-și folosească ghearele 🙂

  23. Si eu l-as incerca in speranta ca-mi va atenua vergeturile de pe burta, sani, ca-mi va ascunde putin cicatricea cezarienei, despre ten nu mai zic.
    M-as bucura nespus sa fie atat de bun pe cat se zice.

  24. L-as testa si eu, pe operatia de cezariana si pe cea de apendicita, dar mai ales as folosi uleiul pentru fata, am tenul uscat, cu mai multe cicatrici. Multumesc.

  25. Buna! L-am incercat si eu anul trecut. L-am cumparat pt cicatricile sotului lasate de acnee, evident ca nu a avut nervi sa si-l aplice mai mult de 3 ori, deci nu pot spune daca are efect sau nu. Eu l-am incercat pe tenul meu, fiind uscat. Are miros placut, dar prea puternic pentru mine. Ceea ce nu mi-a placut este ca fiind foarte gras intra foarte greu in piele. Am ramas la uleiul de cocos care aplicat dupa dus imi lasa pielea super moale si catifelata.

    • Buna,
      Eu am 28 de ani nicio nastere, dar am fesele brazdate de vergeturi late si albe si tenul cu acnee si semne pe fata, decolteu si gat de la acnee.
      Am cosuri de la 12 ani si de atunci am incercat multe pe pielea mea, mai nou am folosit uleiul de jojoba si mi-a placut cum era tenul meu dimineata parea luminos si curat.Pt ca am tenul gras mult timp am crezut ca tenul meu nu are nevoie de hidratare si cu atat mai putin de un ulei.Pe corp am folosit ulei de cocos, argan,masline imi place mai mult sa imi dau pielea cu ulei decat cu o crema pentru ca uleiul simt ca o hidrateaza mai improfunzime doar ca trebuie sa imi framantbpielea bine sa intre uleiul.
      In legatura cu acest bio-oil am auzit de el la o colega care si l-a cumparat dupa ce a vazut reclama la tv si inca nu stiu daca a avut efect.Sticluta mi s-a parut mica pretul a zis ca a fost 50 lei, practic daca ar fi sa il folosesc pe picioarele mele uscate, fesele cu vergeturi si fata nu m-ar tine mult o sticluta.

  26. Eu il folosesc de aproximativ o luna, pe burta si sani. Din fericire pe burta nu mi-au aparut inca vergeturi (sper sa nici nu apara), insa pe sani e o alta poveste. Il aplic zilnic, dar deocamdata nu se vede nicio ameliorare 🙁

  27. Si eu as vrea sa testez. Operatia de cezariana arata decent la un an si un picut. Ce as vrea sa verific ar fi vergeturile capatate in adolescenta. Ma calca pe creier ca le vad pe cele de pe coapse si daca intr-adevar s-ar estompa m-as bucura mult 🙂

  28. Și eu sunt curioasă cum funcționează. Nu am neapărat cicatrici majore, dar dacă aș putea să le estompez, nu m-aș supăra :). Deci, am tenul foarte sensibil și o meserie care presupune muncă de teren vara, așa că tenul îmi este puțin iritat în permaneță și am impresia că „fenomenul” se accentuează de la an la an (tinerețea… :P). Apoi mai am cezariana și niște vergeturi pe sâni – doar acolo mi-au apărut, în primele zile după ce am născut, când mă chinuiam cu instalarea lactației.

  29. Eu as folosi Bio-Oil pe coapse, abdomen si sani, zone pe care au rasarit niste vergeturi care imi amintesc ca acum 2 ani aveam cu 15 kilograme in plus. 🙂

  30. Am vrut in nenumarate randuri sa-l cumpar, dar am ezitat…. acum cred ca l-as incerca. Am cateva cicatrici pe fata, accident cu un catel…, dar si pentru cezariana. Si la mine, aceeasi problema, pielea asa cicatrizeaza ea, urat….Multumesc.

  31. si eu l-as incerca pentru cicatricea cheloida ramasa in urma unei arsuri de gradul 2. Am incercat tot ce este pe piata, insa efectele nu sunt neaparat cele mai dorite. Fiind pe brat, si fiind la vedere chiar am nevoie sa gasesc produsul minune pentru a scapa de o posibila operatie.

  32. Corpul meu e predispus la vergeturi si crapaturi si zgarieturi care se vindeca dar lasa semne. Am nevoie de un produs salvator pentru corpul meu. Cu sufletul sunt impacata pt ca am un copil minunat de 2 ani jumate care ma anima zilnic.
    Sunt curioasa care sunt efectele acestui ulei miraculos si asupra cezarianei sau cicatricei din frunte si sper sa am norocul sa il pot testa. inca nu il gasesc pe piata dar sper in curand!

  33. Eu l-as incerca pe o cicatrice de pe fata insa este acolo de muuulti ani, aprox 32, asa ca nu stiu ce sanse ar fi. M-am pricopsit cu cicatricea pt ca m-am nascut cu un semn pe fata ce ulterior a fost tratat incorect, printr-un procedeu barbar numit „zapada carbonica” aka arsura pe viu, procedeu care si-a pus amprenta asupra mea fizic dar mai ales psihic

  34. As fi interesata de acest produs! Prima operație de cezariana s-a sfârșit cu o cicatrice horror. La a doua cezariana medicul a încercat sa „aranjeze” și cicatricea. Deși inițial arata minunat, după 4 săptămâna devenise din nou cheloida, iar acum mă regăsesc în observațiile tale cu rama care se odihnește pe burta mea 🙁
    Mai am și o cicatrice urâtă la mana, dar pe aia nu cred ca o pot rezolva decât cu operație ca e cauzată de o arsura. În obraz am o cusătura care nu mă mai deranjează, e destul de discreta. Dar dacă ar rezolva măcar cezariana eu as fi very happy 🙂

  35. eu l-as incerca pentru ca am doua cicatrici cheloide pe corp, una mai mare pe omoplat, motov pentru care imi este foarte greu sa port maiou vara si una pe coloana in urma operatiei de hernie de disc.
    as vrea sa arate mai bine cea de pe omoplat care tare ma supara vara si care se si simte sub tricou sau bluza subtire.
    multumesc.

  36. Si eu vreau sa incerc Bio Oil. Eu sunt insarcinata si chiar mi l-a recomandat dr ginecolog pentru vergeturi si piele uscata, mai ales ca eu am o mare predispozitie sa le fac. Am picioarele, mainile, soldurile, coapsele, fesele si sanii pline de vergeturi albe de la cresterea brusca din adolescenta si de la variatiile mari de greutate. Pielea foarte uscata atat pe corp cat si pe fata si unele cicatrici pe picioare foarte vizibile din copilarie.
    Sunt tare curioasa de rezultatele acestui ulei despre care am gasit pe internet feedback foarte bun, dar doar pe site-urile din afara, la noi cred ca e prea nou lansat.
    Zi faina tuturor!

  37. Si la mine a ramas cicatricea rosiw si urata dupa cezariana si chiar imi propusesem sa cumpar produsul acesta sa incerc…nu se stie de unde sare iepurele 🙂

  38. Buna. Am 24 de ani si o minune de aproape 7 luni. Chiar daca sunt tanara, sarcina mi-a lasat multe vergeturi pe fese si coapse. As incerca sa asteompez vergeturile. De asemenea, am si o operatie de apendicita si cezariana. As vrea sa vad daca si cum functioneaza Bio-Oil pe ele. Alte semne de estompat nu am, doar cicatrici facute de cazaturile din copilarie care sunt bune de pastrat 😀 🙂 aaaa, si multe semne de arsura (de cele putin 2-3 ori pe luna ma ard, fie la cuptor, cu apa sau orice altceva). So, sper sa vina Bio-Oil la mine, sper testare. Iar daca rezultatele sunt cele dorite, ne abonam la el! 🙂 Bafta tuturor participantelor. Oricum, fiecare cicatrice are povestea ei, locul ei! 🙂

  39. Buna Ioana, desi nu am nici o operatie de cezariana am avut multe fluctuatii de greutate… Rezultatul? Vergeturi… Multe, pe sani, solduri, picioare, brate. Vergeturi la care as putea adauga semnele lasate de acneea tarzie de care am reusit sa scap acum un an (la 28 ani). Plus semnele de pe fata (3 destul de mari) de la varicela (21 ani). Ca semn de operatie este semnul de la operatia de apendicita (complicatii deci putin mai mare decat in caz normal, dar serios daca ma deranjeaza atat de tare cat ma complexeaza semnele de pe fata si sani). Am incercat muuulte creme antivergeturi si uleiul de argan presat la rece fara mari diferente. Chiar sunt curioasa daca acest produs si-ar dovedi eficienta in cazul meu. Multumesc mult. Irina

  40. Merg alaturi de tine in acest experiment, Printesa. M-a convins reclama si am achizitionat bio-oil acum trei zile. L-am folosit de doua ori pe zi pe fata si brate,pt ca am pielea foarte uscata si cateva pete albe. Daca merge, il folosesc si pe vergeturile de pe coapse. As fi vrut sa se vada mai repede efectele, dar sper sa nu astept trei luni degeaba. Sa vedem rezultate bune, zic!

  41. Desi am doi copii la activ, am doar cateva vergeturi la sani, caci erau mici si au crescut brusc. Eu as vrea uleiul pentru prietena mea, tot cu doi copii, dar cu multe si groaznice vergeturi pe burta. La prima sarcina s-a dat cu niste creme scumpe pentru a preveni aparitia lor, dar degeaba.

  42. Buna. Am fost operata anul trecut la ambii sani, pentru indepartarea unor tumori si din pacate doar la unul cicatricea s-a vindecat normal. La cel drept a ramas un semn foarte urat, cam de 5 cm lungime, cam cu aceleasi caracteristici ca cele descrise de tine: umflat, tare si rosu. Medicul mi-a spus ca se va vindeca in timp, dar as fi curioasa daca acest ulei ma va ajuta mai repede.

  43. Buna si eu l-as incerca pe burta unde am vergeturi de la sarcina,am un baietel de 3 ani si 9 luni..exact cum ai zis si tu pielea ca si tot corpul este ceva genetic de la mama mea,am vergeturi si pe coapse,picioare,sani…asta imi e corpul si mereu cand vad reclama imi doresc sa il am sa pot incerca poate asa si eu la vara voi putea purta costum de plaja fara sa ma uit in jur si sa ma gandesc ” Doamne unele femei nici nu zici ca au avut o sarcina,au nascut” si la mine se vede cu varf si indesat…am luat doar 13 kg in sarcina dar pielea mea e predispusa la vergeturi,semne ..sper sa fiu una dintre cele 10 o zi frumoasa tuturor mamicilor !

  44. Si eu as fi fericita sa-l pot testa. Mai mult decat vergeturile, ma deranjeaza felul insistent in care se uita lumea la cicatricea cheloida cu care am ramas dupa o tiroidectomie subtotala si apoi cea totala. Mie nu mi se pare iesit din comun de dizgratioasa…m-am obisnuit si mi-e ok, insa privirile de fel si chip a majoritatii oamenilor cu care intru in contact zi de zi ma fac sa ma simt destul de inconfortabil(mi s-a intamplat si in timpul unor interviuri pentru angajare 🙁 ).

  45. Draga printesa, din adolescenta am avut foliculita pe picioare. Am incercat epilari definitive si alte tratamente, dar fara prea mare succes. Consecintele se vad, am cicatrici pe picioare si tare sunt curioasa daca acest ulei le poate espompa, mai ales ca vine sezonul estival. Mai mult, am un puiut de 5 luni si deci, o operatie de cezariana. Sa mai spun de vergeturile de pe sani ce au venit o data cu alaptatul? Le voi purta cu drag, aducandu-mi aminte ca am purtat un copil minunat si l-am hranit cu cel mai bun lapte pentru el, insa o imbunatatire nu strica nimanui.

  46. Off, ce norocoase sunteti unele dintre voi, cele care ati scapat fara vergeturi in timpul sarcinii, eu desi aveam 22 de ani, m-am ales cu niste vergeturi urate pe burta si sani si deja m-am obisnuit cu gandul ca le voi avea toata viata. Ar fi o minune sa descopar acum ca Bio-Oil poate sa le atenueze si sa imi redea elasticitatea pielii mai ales ca intentionez sa raman din nou insarcinata. 🙂

  47. L-as incerca pentru vergeturile nenumarate ramase din trecut in urma fluctuatiilor de greutate, iar zona care ar primi atentia maxima ar fi abdomenul. Am urme frumusele lasate de o sarcina, de o operatie de colecistectomie, iar acum, un alt locatar creste acolo, asa ca ma astept la alte carari, noi…

  48. Mi-as dori sa il testez pe vergeturile aparute pe sani. Deoarece am nascut prematur nu am putut alapta asa ca am fost nevoita sa ma mulg cateva luni la fiecare 3 ore. Din pacate procesul a lasat urme vizibile asupra lor.
    Multumesc.

  49. Eu nu stiu daca as avea incredere intr-un ulei :|. Nu prea imi place senzatia uleioasa pe care o lasa. Daca e atat de bun precum spun producatorii, parca l-as cumpara, ca si pe mine a lasat sarcina urme :). Astept rezultatele testului 🙂

  50. Si eu as testa produsul pe vergeturi dar si pe o cicatrice cu care am ramas dupa extirparea unei alunite. Si apropo, imi plac mult toate infomatiile de pe blog, si o regasesc pe minunea mea in multe povestiri despre Sofia. La cat mai multe postari minunate!

  51. Buna.Mi-as dori si eu sa testez acest produs.Am corpul brazdat de cicatrici mai mari sau mai mici incepand din frunte si pana la degetele de la picioare.Nu,nu sunt semne de „buna purtare” doar de ghinion sau noroc in unele cazuri.Astfel am in dotare de sus in jos urmatoarele: 1.in frunte cicatrice de la capul spart; 2.cezariana;3.inghinal o limfadenectomie; 4.pulpa dreapta excizie melanom.Am incercat tot felul de creme minune pana acum fara rezultat.Sunt curioasa daca aceasta ar functiona…..

  52. Inca din clasa a 7-a am aflat ce inseamna vergeturile, din pacate.. (acum.am 24 ani) Am crescut foarte mult dintr-o data, iar de la fese pana la gambe sunt ca o zebra 🙂 cele mai mari se afla in zona genunchilor si a feselor.. Foarte mult timp am fost complexata din cauza asta, nici nu mai mergeam la strand.. Acum m-am impacat cu ideea, dar as fi foarte incantata sa scap macar de o parte din ele. In cativa ani imi doresc sa fac un bebe si ma gandesc cu groaza la viitoarele vergeturi. Asadar, imi doresc sa incerc produsul! 🙂 Poate imi va fi de folos si in viitor.

  53. Dupa nastere am ramas cu ceva pete pe fata si am incercat toate produsele posibile. Sunt curioasa daca ar da rezultate. Plus ca m-am ales si cu cateva vergeturi pe coapse, care nu m-ar deranja daca ar fi mai estompate 🙂

  54. Sunt medic rezident ginecolog si daca as testa produsul si m-ar convinge, le-as recomanda si pacientelor mele dupa cezariana sau pentru vergeturi. Pacat ca nu e atat de cunoscut produsul la noi inca.

  55. As vrea sa-l incerc tot pe cicatricea de cezariana si vergeturile de pe coapse,burta si sani capatate dupa sarcina de acum 5ani in care am luat 30 kg. Un nr.mare de kg a adus un nr.mare de vergeturi chiar daca am fol.creme si ulei de masline in timpul sarcinii iar acum ca am scapat de aproape toate kg in plus semnele se vad si mai rau. Nu cred ca poate sterge semnele ca si cum am sterge tabla cu buretele dar…..speranta moare ultima. Weekend placut tuturor.

  56. Am vazut prima data produsul in partea dreapta a paginii tale. De curiozitate l-am cautat si am citit putin despre el. Mi-ar placea sa il testez pentru vergeturi pe burta (aparute in perioada de sfarsit a sarcinii aparute chiar si in conditiileutilizarii uleiului de migdale) si pentru hidratarea pielii (pielea corpului meu se caracterizeaza prin uscaciune).

  57. Bun găsit, prințesă!
    Am văzut reclama la Bio-oil. Chiar mă gândeam dacă m-ar ajuta la cicatricile de pe față. O acnee 30+ m-a terorizat anul trecut şi dr. dermatolog mi-a recomandat şedințe laser de nuştiucâtesutedelei. Mi-e teamă să încerc laserul, dar uleiul pare inofestiv. Sper să aflu măcar mai multe păreri despre el, dacă n-oi avea norocul să-l încerc.

  58. Si eu l.as incerca. Am avut si am in continuare probleme cu acneea, iar fata imi este toata patata… Pe fond de stres, stau cu mana pe fata fara sa imi dau seama… Daca mai sunt locuri la testare, count me in. Thx

  59. Salut! Suna foarte bine descrierea acestui produs, pe care probabil il voi si achizitiona, dar, inainte as fi doritoare sa il testez si eu. Am o cicatrice de la operatiile de torticolis ( 3 in acelasi loc) si, desi de a lungul tinpului am ajuns sa indragesc locul, cred ca m-ar ajuta oarecum netezirea sau imbunatatirea aspectului pielii in acel loc, intrucat lumea intreaba… cum m-am ars 🙂 So, sign me in, vreau sa testez produsul!

  60. Am folosit multe uleiuri și eu dar nu au dat rezultate. Poate doar piele mai hidratata
    Am multe vergeturi pe abdomen, cicatrice câteva ,as vrea sa încerc și eu bio oil

  61. Bună, și eu as folosi Bio Oil pentru cicatricea de la cezariana, câteva vergeturi apărute pe burta și semnele de buna purtare ramase pe fata de la acnee. Aștept poate sunt printre câștigătoare, dacă nu o sa-l achiziționez

  62. Chiar sunt curioasa daca functioneaza acest ulei. In urma expunerii excesive la soare si solar din ultimii ani m am ales cu multe pete pe corp, in special pe brate si spate. De asemenea sunt tare curioasa daca acest ulei este bun pentru fetita mea de 4 ani care suferă de dermatita atopică si are o piele foarte uscata. Am incercat o gramada de loțiuni si creme, dar odata ce organismul se „obișnuiește” cu o anumită crema, nu isi mai face efectul. Abia astept sa vad rezultatele, sa stiu daca merita sa incercam si noi. Voi urmării postările.

  63. L as incerca pe vechile mele cicatrici din copilarie ce le am in urma unei arsuri cu ulei incins pe picior. Complexul copilariei mele si chiar si al vietii de adult. Chiar sunt curioasa daca un produs le poate reduce. Multumesc

  64. Si eu as vrea sa il incerc, am niste cicatrici postacneice pe obrazul drept. Am incercat totul, din fericire se vad doar de la apropiere pe tenul nemachiat (dar eu nu ma machiez in general :))

  65. Il folosesc in fiecare zi, pentru rezultate vizibile trebuie folosit pe perioada indelungata de 2 ori pe zi, dupa dus neaparat pentru a intra mai bine in piele si reaplicat la cateva ore

  66. Cicatricea mea uimeste de fiecare data orice doctor ma consulta. Este pe abdomen, mereu cand o vad imi aduc aminte de celebra doctorita estetician care mi-a transformat o alunita mica, cat un bob de linte (dar suspecta) intr-o dunga lunga, groasa, denivelata si in forma de potcoava (deh…s-o fi gandit sa imi poarte noroc).

    Bineinteles ca am folosit creme si geluri cicatrizante foarte scumpe, pe o perioada de cel putin un an, insa rezultatele sunt slabe.

    Cel mai tare m-a deranjat cicatricea in sarcina, atunci cand putam bluze mulate peste burtica mea de gravida, iar cicatricea mea provoca …admiratie: ”Vaiii, ce frumos….se vede manuta bebelusului prin burtica!!!”… DA, jenant, mai ales cand trebuia sa raspuns acea denivelare este , de fapt, o cicatrice.

    As incerca Bio Oil, mi-a venit ideea atunci cand am vazut reclama la TV. Daca nici Bio Oil nu va da rezultate, sunt hotarata sa imi scot cicatricea chirurgical, desi costul este ridicat.

  67. Eu as vrea sa il incerc. Dupa sarcina am ramas fara vergeturi pe burta, desi sunt perdispusa genetic la vergeturi, ca doar am spatele plin de ele inca de prin adolescenta. Furia laptelui insa nu m-a lasat fara semne, asa ca am ramas cu vergeturi pe sani, pe care le-am lasat in stand-by pana cand oi intarca copilul. Si de aproape 3 ani copilul nu se mai intarca, asa ca vergeturile mele stau acolo in asteptare de copil nebautor de lapte de san, sau solutie care sa trateze vergeturile fara sa afecteze copilul. 🙂
    Nu cred in reclamele la produse miraculoase, dar uleiul asta chiar l-as incerca.

  68. Buna, printesa!
    Fratele meu are pe spate vergeturi mari si albe de la crestere si dupa cum suna reclama si dupa parerile celor care l-au folosit, ma gandesc ca l-ar ajuta bio-oil. Multumim 🙂

  69. As incerca produsul pe fata- pt semnele lăsate de acnee, pe operatia de cezariana, pe sub sâni, care au semne dupa alaptare. Bebe Andrei ar fi fericit sa aibă o mămică fericită!

  70. Chiar ma gandeam si eu sa-mi cumpar pentru ca dupa sarcina am ramas cu vergeturi peste tot: toata burta, sani, coapse, picioare, in spatele genunchilor, peste tot! De cicatricea operatiei nu ma pot plange pentru ca efectiv nu se mai vede „datorita” vergeturilor mari si late din zona.

  71. Mi-ar placea sa il incerc, mai aled ca la mine vergeturile au fost un cismar in fiecare vara, inca de cand eram prin liceu… Dupa sarcina s-au inmultit excesiv, ca ciupercile dupa ploaie :). Mi-au mai aparut pe solduri multe. In zona spatelui, mai jos, pe picioare, in dreptul genunchilor, ce mai, am si de dat, o gramada… Inca sunt rosii, nu s-a estompat culoarea, deci mai am o speranta ca exista breun produs minune care ma poate ajuta.

    • Scuze pt greselile de scriere,am scris de pe telefon si numai dupa publicare sm observat cate sunt… 🙁

  72. Chiar sunt curioasa daca functioneaza acest produs. Eu la prima sarcina m am dat cu ulei de migdale, unt de mango, ulei de masline si cu toate acestea am burta plina de vergeturi (roata, roata in jurul buricului, chiar si sub operatia de cezariana. Acum, la a doua sarcina (la diferenta de 1 si 2 luni am ramas din nou insarcinata) ma dau doar cu ulei de masline, asa, din obisnuinta ca oricum nu are nici un efect). Cred ca n o sa mai port ever costum de baie din 2 piese mai ales ca am o vergetura fix deasupra buricului lata de vreun centimetru si lunga de vreo 3… la 25 de ani e destul de aiurea, dar asta e… sunt super curioasa vad ce rezultate ati obtinut!

  73. Buna,

    Dupa luna a 8a de sarcina cu baietelul meu, pe burta mi-au aparut vergeturi. Desi n-am luat decat 15 kg, burta a fost enorma. M-am uns cu tot felul de uleiuri (cocos, migdale, unt de shea) dar degeaba. Mama mea a avut aceeasi problema cu vergeturile in timpul sarcinii asa ca iti dau 100% dreptate. Nicio crema si niciun ulei nu fac minuni daca in codul tau genetic sunt inscrise „dragutele” de vergeturi. Dupa nastere mi-am cumparat o crema de la Ivatherm cu care incerc sa mai estompez din ele dar, pana acum, fara prea mare succes desi a trecut aproape un an.
    Tare mult m-as bucura daca produsul asta m-ar putea ajuta…desi mi-am cam luat gandul de a purta costum de baie in 2 piese. 🙁
    Dar, nu pot sa privesc vergeturile astea tragic pentru ca nasterea strumfului nostru drag a sters orice umbra de tristete provocata de cicatrici sau vergeturi.

  74. Cred ca as fi un bun cobai cu brazdele de vergeturi de pe picioare si burta aparute in urma sarcinii. Sunt foarte curioasa daca face ceva fata de „milioanele” de creme pe care le-am folosit…

  75. Printesa,te citesc in umbra de ceva timp si topicul acesta mi-a facut curaj.
    Nu imi doresc neaparat uleiul,dar mi-as dori sa stiu daca intr-adevar exista efecte.Sunt fericita posesoare a unei cicatrici pe tot abdomenul dar mai mult as vrea sa stiu pentru iubitul meu care la 3 anisori ,de cuminte ce era , a cazut fix cu manutele intr-un lighean cu apa fierbinte.Il simt ca nu e confortabil si mereu imi spune ca isi doreste tatuaje dar eu sper sa reusesc sa le estompam.
    Week-end frumos !!!

  76. Îmi iubesc pielea in ciuda numeroaselor semne! Încă de la pubertate acneea si-a lăsat urme adânci pe decolteul si toracele meu, semne care la 12 ani dor adânc si îndelung, adâncite de răutatea celor din jur. Abia către 25 de ani am reușit sa-mi înving complexul sa pot purta rochii decoltate si parul prins. Încă doare amintirea insa știu acum ca asta face parte din mine. S-au adăugat cheloidul de la cezariana si vergeturile de pe sâni ( mici de altfel) si pe coapse. Sunt curioasa daca acest ulei chiar poate schimba ceva! Așa ca da, as dori sa-l încerc!

  77. Eu l-as folosi pe cezariana si pe urmele de muscaturi si cicatrici de pe mana si piciorul drept capatate in urma unui atac al unor caini pe strada. Poate daca nu le mai vad trec peste acest eveniment care ma chinuie de 3 ani

  78. Cezariana arata bine, vergeturi n-am facut, dar pentru cicatricea de la tiroidectomie chiar m-ar interesa si daca e bun si pentru pielea uscata e super!

  79. Chiar zilele trecute ma gândeam sa-mi iau si eu uleiul acesta. Tocmai mi-am extirpat o alunita maricica de pe spate ( 1,5 cm diametru) si saptamana asta mi-au scos firele (3 copci), iar la ce experienta am cu pielea sigur va ramane o cicatrice urâtă. Abia astept sa aud rezultatele voastre.

  80. Eu l-as folosi pe rama rosie care doarme pe burta mea de cand a venit Emma pe lume, pe vergeturile aparute cand Emma crestea in burtica mea (si eu cresteam cu 20+ kg) si pe semnele de acnee ramase de pe vremea cand Emma nici nu era in plan.

  81. Desi am 25 de ani, cele 2 sarcini se vad pe burta mea brazdata de vergeturi. Sunt una din cele mai putin norocoase, poate si pt ca am stat imobilizata la pat la ambele sarcini si circulatia sanguina a avut de suferit. Cert este ca am incercat orice pt atenuarea vergeturilor, inclusiv terapia E-Matrix care costa mult prea mult pt rezultate care tind spre zero. Am inceput de o saptamana sa folosesc Bio-Oil si respect cu constiinciozitate cele 2 aplicari zilnice. Desi nu ma astept la minuni, pielea arata deja mai bine si cred ca dupa 3 luni vor exista imbunatatiri la cum arata lucrurile pana acum. Eu zic ca merita incercat, chiar si numai pt aspectul si senzatia pe care le da pielii.

  82. Adenopatie latero cervicala dreapta a fost concluzia medicului chirurg acum zece ani. Eram in primul an de facultate cand mi-a apărut o inflamatie mica in dreptul gâtului (cam cât o aluna de pădure). Intr-o luna purtam deja ditamai oul de găina. Intervenția a fost un succes. Semnul a rămas. Se întinde relaxat de la ureche pana aproape de baza gatului. Are o personalitate pe care doar parul desprins o poate diminua.
    Sau poate o crema specială 🙂

  83. Buna. Eu sunt tare curioasa ce efecte poate avea acest ulei. Iti spun si problema mea. Anul trecut in noiembrie am facut varicela si mi-au ramas foarte multe urme pe fata, desi am avut grija si nu le-am rupt. Am tot auzit de Bio-Ol dar inca nu l-am incercat. As vrea tare mult sa particip la aceasta testare de produs. Promit sa fiu consecventa in folosirea lui si sa fiu sincera in aprecierea rezultatelor.

  84. Am muuuulte cicatrice, de toate felurile, de la cuie, lama de ras, fier, arsuri de soare plus multe altele. Cand le scriu asa am sentimentul ca as fi vreun monstru

  85. Sigur ca vreau sa testez. Nici nu stiu cu ce as incepe: cicatricea de deasupra sprancenei , operatia de cezariana (care a fost facuta peste o alta operatie anterioara, dar mai mare…), mult prea multe semne de „copil cuminte” ce am fost de pe degete, picioare, genuchi, zgarieturi de la pisici, pete solare de pe fata, umeri, brate, spate . Pielea mea este destul de sensibila la soare, asa bonus daca tot stai in Constanta. Da, era sa uit, cicatricea din palma , unde mi-a intrat partial o lama de ras, tot cand eram mica, binenteles. Multumesc.

  86. Eu l-as incerca pe solduri, sani si pe picioare. M-am lasat de sport in urma unei operatii si m-am ingrasat aproximativ 20kg, aveam 14 ani si m-am umplut de vergeturi. Inca mai am retineri cand trebuie sa ma dezbrac in fata omului cu care sunt de ceva vreme. Nu am incercat nimic pana acum si cred ca ar fi un start bun cu uleiul acesta 🙂

  87. Cel mult mi-as dori sa incerc produsul ! Eu am ramas cu vreo 10 semne ramase in urma problemelor cu acneea, dar nu pe fata, ci pe decolteu si pe umeri !!! Arata inestetic si ma deranjeaza, evident. Am si o cicatrice de la apendicita dar ea nu ma deranjeaza asa mult.
    PS – sunt foarte constiincioasa, nu as uita vreodata sa ma dau cu uleiul

  88. Si mie mi-ar placea sa incerc acest ulei.
    In timpul sarcinii, desi am folosit ulei de migdale, am facut vergeturi pe sani si pe coapse( acolo mai aveam deja, din adolescenta, cand mi-au crescut coapsele ft tare). Mai am si vreo 4 operatii( 1 de apendicita si 3 de la operatia pentru scoaterea chistului, operatie laparoscopica). Cicatricile de la operatii nu ma deranjeaza, dar vergeturile sunt greu de suportat, mai ales ca s-au intins detul de mult pe coapse…
    Cat despre cicatricile din copilarie- am pe maini, pe picioare, urme de copilarie fericita.:-)ZI frumoasa.

  89. Am 28 de ani si sunt insarcinata in 31 de saptamani. Imi doresc sa testez Bio-Oil si chiar aveam in vedere achizitionarea lui inainte de a vedea postarea ta. Am auzit lucruri bune despre el si sunt curioasa. Burtica a crescut deja si mi-as dori sa am cat mai putine vergeturi la finalul sarcinii. Pana acum am folosit crema de galbenele care m-a ajutat insa, avand o consistenta grasa, ramane la suprafata pielii si imi pateaza hainele.
    Tocmai de aceea imi doresc un ulei care sa ma ajute in urmatoarele saptamani pana se va naste micuta mea si de ce nu, pe viitor. Multumesc!
    P.S. Felicitari pentru micutii tai. Abia astept sa traiesc si eu momentele pe care acum le imaginez doar citind blogul tau.

  90. Eu l-as folosi pentru cicatricea de la cezariana, inca e acolo si e mare si urata dupa 18 luni. Plus o cicatrice mica pe mana

  91. Eu l-am folosit cel putin 1 data pe zi plus ulei de migdale lunile 6-9 de sarcina. Nu am avut vergeturi deloc pana in utlimile 2 saptamani dupa care burta mea a explodat, e plina cu vergeturi. Nu pot sa spun ca face mai mult decat uleiul de migdale. Depinde de genetica fiecaruia. Dar iti face o pielocica asa de fina si frumoasa:) la fel ca oricare alt ulei de altfel.

  92. Ma mir ca n-am auzit de el. Peste ocean e popular palmer’s cocoa butter pentru preventie si estompare. Am vergeturi pe coapse si sani, trei cicatrici pe frunte din copilarie, multiple semne pe picioare si maini. Interesanta optiunea de a ramane fara ele :p

  93. Oare mai am sanse sa ma refac, avand vergeturi pe burta late de un deget? M-as baga la incercare, chiar daca nu sunt prea stresata de ele…

  94. Mi-ar placea sa încerc produsul. Am cicatricea de la cezariana din noiembrie anul trecut si e inca roșie, apoi am o cicatrice mai mare la laba piciorului(mi-am vărsat apa clocotita pe picior când eram mica), si vergeturi de la îngrășări si slăbiri repetate, precum si alte vergeturi in jurul buricului din sarcina….am ceva de tratat

  95. Interesant!eu nu prea cred ca ar putea rezolva problemele mele dar merita incercat cu toate ca din cauza experimentelor facute pe mine am ajuns asa:sunt plina de cicatrici pe tot corpul,majoritatea pe partea dorsala,spate,fese,partial picioare .Dupa cea de a 3a sarcina pierduta,am fost diagnosticata cu listerioza,partial cuibarita in ficat si internata fiind la Fundeni mi s-a administrat ceva aflat in faza de cercetare care avea rolul de a detoxifia ficatul;din pacate am facut alergie si mi-au erupt pe corp niste bube asemanatoare cu acneea vulgara care a facut prapad…si pe fond nervos tot mai apar cand si cand dar nu de aceeasi intensitate.In schimb cicatricile….

  96. Si eu as vrea sa il incerc. Reclama suna foarte bine. In primul rand as „ataca” cezariana cea urata. Apoi vergeturile capatate in adolescenta si apoi mai vedem… 🙂

  97. In sarcina nu am avut vergeturi. Chiar ma uitam la burtica mea crescanda si ma gandeam ce norocoasa sunt, auzind la alte gravide cum incepeau sa se „brazdeze” cand isi lua burtica avant. In schimb, dupa operatia de cezariana, cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda, sa lesin nu alta. Burta mea se umpluse de dungi rosii, ba chiar aveam si pe solduri cateva. Operatia de cezariana s-a vindecat urat si ea, arata ca o rama, vorba ta.
    Ma intreb daca in cazul meu, unde vergeturile sunt destul de adanci, mai poate face vreun produs ceva

  98. Hmmm suna foarte bine, l-as incerca pe multele mele semne, am 5 operatii :)) plus ca am vergeturi foarte mari pe abdomen, mi-ar placea sa fie macar usor estompate. Am tenul uscat si cu diverse micute cicatrici pe fata, ba de la varsat de vant (ups, m-am scarpinat!) ba de la o cazatura in coltul mesei…mi-ar placea sa stiu daca ajuta pielea cand slabesti, in special pielea de pe gat si fata..Chiar suna tentant de bun

  99. Chiar vroiam sa achizitiozez produsul(si inca vreau), pentru vergeturi mai ales. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate burtica mea, fiindca bebe creste, cresc si eu….o sa arat ca o zebra la ce material genetic am. Ce sa zic, mi-as dori sa testez produsul inainte. Si sunt foarte curioasa daca m-ar ajuta si in ceea ce priveste forma moderata de dermatita atopica pe care o am, pe zonele unde pielea mi se usuca in asemenea hal incat se duce straturi, straturi pana ramane rana deschisa 🙁 La problema asta nici produsele recomandate de medici nu m-au prea ajutat, din pacate.

  100. Eu clar vreau sa-l incerc! Sunt in luna a sasea de sarcina, am luat deja destul de mult in greutate (am si pornit cu multe kg, dinainte de sarcina), asa ca am multe vergeturi pe burta, solduri si coapse. Mi-au aparut cateva si pe sani! Tare, tare mult as vrea sa incerc acest ulei, macar pentru a le preveni pe cele care mai au de gand sa apara!

  101. Ah..da..l-as incerca si eu! Am fost destul de reticenta cand am auzit de el..m-am gandit daca chiar exista produse minune pt cicatricile ce ascund o poveste in spatele lor.
    Am o operatie de ruptura de menisc si ligamente pe piciorul stang de aprox 10 cm. Langa aceeasi cicatrice, putin mai jos am avut o formatiune tumorala benigna care a lasat o frumoasa cicatrice de aprox 4 cm. De asemenea mai am vergeturi pe burtica de la nasterea minunii mele!

    • Ah..am uitat, cea mai recenta cicatrice este de la cusatura ce o am in urma incidentului cand am bagat degetul la blender si am dat drumul fara sa imi dau seama. A ramas elicea infipta in deget..si am cateva copci serioase

  102. Buna ziua! Si mie mi-ar placea f mult testarea produsului Bio-Oil in primul rand pe operatia mea de cezariana pe care o am de ap de 2ani si este destul de rosie si umflata,iar apoi pt o alta cicatrice in urma unei operatii la mana,cicatrice pe un picior in urma unei cazaturi destul de urate in urma cu vreo 5ani si nu in ultimul rand pt cicatricile bunei purtari din copilarie.Multumesc.

  103. Buna. As testa uleiul….pe vergeturile de pe coapse si solduri, pe operatia de cezariana si pe cea de apendicită, amândouă urâţele si nedorite. Si ma tentează sa il incerc si pe fata, tenul meu mixt, foarte sensibil si uscat nu se mai imblanzeste cu nimic. Ce frumos ar fi sa am iar pielea curată și netedă….

  104. Soțul meu are urme adînci pe față de la acnee, eu am o cicatrice de vreo 25 ani și arsuri pe mîini, iar Anastasia are 2 cicatrici pe față de la 1 an jumate una destul de vizibilă în frunte …așa că ne-ar fi de folos dacă se poate 🙂 ,…mersi 🙂

  105. Bună! Cred că trebuie să specifici că e un produs bio doar cu numele… Primul ingredient e parafina lichidă… Toate cele bune!
    Nu particip la concurs!

  106. Chiar as vrea sa îl încerc pentru operația de cezariana. Folosesc Contractubex acum și vreau sa văd diferența. Eram cât pe ce să-l cumpăr din farmacie Și era 38 de lei si ceva.Încă de când am văzut titlul articolului mă gândeam dacă despre Bio oil scrii :)))

  107. Imi doresc sa testez acest produs.Am văzut reclamă la Tv insa in farmacie cand am mers sa cumpar nu era asa ca am plecat acasă cu um produs numit Contractubez.Il folosesc atat eu pentru cicatricele de pe fata cu care m-am căpătat in urma exciziilor de nevi pigmentari,pentru operația de cezariana si de endometrioza,si pentru alte semne cu care am ramas in urma operatiei de colecist,cat si fetita mea de 3 ani care a ramas cu un semn langa ochi de la o căzătură si pentru semnele capatate in urma varsatului de vant.Rezultate inca nu vad asa ca mi-as dori sa primesc Bio Oil sa-l testez împreună cu fetita mea.Numai bine!

  108. Hai ca poate am noroc!
    Eu m-am umplut de vergeturi la prima sarcina, dar nu pe burta ci pe coapse si fese…pot trai cu ele, nu e un capat de lume, dar sigur as trai mult mai bine fara ele.

    Iar sotul din dotare are o cicatrice tare inestetica pe umar, promit sa impart cu el Bio-oil-ul daca primesc unul spre testare 🙂

  109. Eu il vreau siguuuur! Am vergeturi pe fund dinainte sa nasc, asta pentru ca m-am tot ingrasat si slabit brusc. Am si pe sani de la sarcina pentru ca pe perioada ei mi-au explodat efectiv sanii ( 4 numere in plus). Si in afara de asta am si nsite riduri fine de expresie si minunata cezariana:). Soooo pick me pick me !

    Astept cu nerabdare folow-up`ul tau. CHiar sutn curioasa daca se vede vreo diferenta la cezariana

  110. Eu am folosit produse pentru a preveni vergeturile , constiincioasa de doua ori pe zi. Eram fericita, parea ca functioneaza dar in ultima luna de sarcina bebe a luat un kilogram in greutate si burta mea a explodat, arata ca un pepene vargat si nu numai burta ,fesele , sanii la fel . Radeam cu sotul meu ( faceam haz de necaz) ca am copiat modelul covorului persan. Ma tenteaza sa incerc bio- oil si chiar daca nu ma numar printre cei zece il voi lua din farmacie.

  111. Eu am pe piciorul drept o cicatrice pe partea exterioara, de sus aproape de sold si pana aproape de glezna…este o cicatrice pe care am capatat-o la varsta de 11 luni(un accident, am cazut pe o plita incinsa, bunicii erau in curte), acum am 30 de ani, am facut deja o operatie de transplant de piele in zona genunchiului la 16 ani si fost acum vreo 4 ani la consultatie la doctorul lascar care mi-a spus ca din pacate nu se poate face mare lucru pentru ameliorarea aspectului cicatricei…sunt perfectly happy si ok cu ea, e parte din mine, nu m-a impiedicat niciodata sa dac nimic din ce mi-am dorit, dar sunt curioasa daca acest produs chiar ar avea vreun efect la mine…asa ca daca m-ai alege si pe mine, as fi foarte bucuroasa 🙂

  112. Ooof, vergeturile.. Spaima „vietii mele” când am ramas gravida…. Am folosit o crema făcută de mine toata sarcina. Am luat 18 kg din care in 8 luni am dat jos 23… In ultima luna de sarcina, cand credeam ca am scăpat, a inceput sa crape pe uci pe colo burta. Eu vedeam numai pe solduri si am zis hai ca nu sunt chiar asa… Dupa ce am nascut :surpriza! Aveam si pe sub burta, si putin mai jos, si pe coapse ca deh… Cine vedea acolo cu ditai burtoiul. Acum, dupa 8 luni, nu arata minunat, dar se putea si mai rau. L-as incerca cu siguranta! Sa ne traiasca pufoșii!

  113. Buna,
    Eu as incerca uleiul pentru vergeturile de pe sani facute de la alaptare si pentru operatia de cezariana. Mai am si alte vergeturi si mici cicatrici, le-as trata apoi!

  114. Chiar m-ai facut curioasa sa incerc Bio-oil. Am 3 operatii, toate facute pe aceeasi taietura, cea de cezariana (2 cezariene si o operatie la un ovar). Dupa prima cezariana, m-am trezit cu operatia vindecata urat, un cheloid rosu, exact asa cum il descrii tu pe al tau. M-am gandit ca nu am fost atenta, nu mi-a pasat sa o ingrijesc sa se vindece frumos si de-asta am patit-o.

    Dupa vreo 6 ani, operatie la un ovar, taietura peste cea de cezariana, eliminata pielea vindecata urat si refacuta cusatura foarte frumos si fin. Am zis gata, a mea esti, am ingrijit-o cu ce cosmetice am mai citit pe net, dar tot cheloid rosu si urat am primit.

    Dupa inca vreo 3 ani, anul trecut in octombrie, mai exact, inca o cezariana. In timp ce ma cosea, dra mi-a spus ca ea mi-a facut o cusatura fina si frumoasa, dar mi-a atras atentia ca trebuie neaparat sa fac ceva sa nu mi se vindece la fel. La 4 zile de la nastere, eram la dermatolog, cu poze cu cheloidul meu anterior in diverse momente si cu operatia proaspat facuta, hotarata sa nu o mai patesc. Dr mi-a recomandat Stratamed, pe care am dat destui bani si pe care l-am aplicat cu sfintenie timp de 3 luniu, de 2 ori pe zi. Guess what? Cheloidul meu e la locul lui.Si ma deranjeaza rau de tot.

    In concluzie, cum eu nu imi pierd speranta niciodata, tare mi-as dori sa incerc Bio-oil, si chiar daca nu imi dispare cheloidul, sper sa se ameioreze un pic aspectul sau urat.

    Multumesc.

  115. L-as incerca si eu pe operatia de cezariana, e mare (datorita faptului ca a trebuit scos un bebelus prematur foarte mic care sa nu fie traumatizat) si inca foarte rosie (din dec). Deci da, chiar mi-ar placea sa il pot folosi.
    Multumim pentru ocazie! 🙂

  116. Eu as incerca sa scap de un semn de „buna-purtare”, respectiv o cicatrice lăsată de o arsura zdravănă la picior, pe când aveam vreo 7 ani. Sigur ca sunt si „fericita” posesoare de vergeturi + doua operatii de cezariana, dar cicatricea de la picior e cea mai vizibila si am fost complexata toata copilăria din aceasta cauza. Indiferent de răspuns, multumesc pentru sansa.

  117. Buna. Eu sunt plina de vergeturi (unele de la sarcina, altele nu) si cicatrici (urme ale unei „stafiloccocite” cu care m-am luptat vreo 15 ani). Urme de la arsuri nu am, cu toate ca arsuri am avut de toate felurile: apa, ulei, ceara de epilat, etc. Concluzia: pielea mea iubeste arsurile… Am vazut reclama la tv si ma gandeam sa imi achizitionez o sticla si sa-l incerc pe sani (acolo ma deranjeaza ce se vede). Acum 3 ani am decis sa nu mai lupt cu bubele mele asa ca ma mai gandesc daca incerc inca o pomada. Astept sa vad rezultatele „studiului” tau si poate…

  118. Buna! acum 11 ani am avut un accident cu motocicleta, rezultatul: femur picior stang rupt. a fost prins in placa si suruburi, iar dupa 6 luni am reinvatat sa merg, timid, in carja, apoi pas cu pas, asa cum a facut-o baietelul meu acum cateva luni. cicatricea (fermoarul, cum o numesc eu) are nu mai putin de 20 de cm si a fost „redeschis” dupa 1 an jumatate, pt a fi scoase fiarele (17 suruburi si placa aferenta). cicatricea e urata, grosolana, abia de vreo 5 ani s-a albit, iar la soare se inroseste inevitabil. cea de la cezariana e ceva finut, absolut deloc nu ma deranjeaza, e discreta, medicul a fost un profesionist in ale cusutului :P. mi-as dori sa estompez, daca se mai poate, uratenia de pe piciorul meu….. vergeturi ar fi si ele, pe sani si fese, burta a fost alintata cu ulei de masline si am scapat. am riduri adanci, materialul genetic e slab in privinta asta, ce mai, I probably need plastic surgery :)))) … so, daca vreti sa testam uleiul minune pe o cicatrice mare, count me in 🙂

  119. L-as folosi pt cicatricea de la buza, rezultata in urma unui accident auto ai pt cicatricea rezultata in urma unei operatii la picior.

  120. Buna,

    Si eu l-as incerca pe picioare unde sunt plina de bube, bubite si semne ramase de la firele de par crescute pe sub piele in urma epilarii cu ceara. in incercarea mea disperata de a scapa de ele am incercat pana acum tot felul de creme si cremute dar fara rezultat. In ultimii ani nu am am mai purat fuste fara dresuri negre si eventual groase sa nu se vada, iar despre costum de baie nici nu se mai pune problema. 🙁

  121. Cand aveam 1,5 ani, am cazut de la balconul blocului unde locuiam. Evident, a fost nevoie doar de 1 min de neatentie din partea bunicii in grija careia eram. Norocul a fost ca locuiam la et 1. As fi fost si mai norocoasa daca medicul résident care m a operat mi ar fi prins bine oasele mainii stangi, cea mai afectata. Dar nu le a prins si nici nu s a vazut imediat lucrul asta ci cand am inceput sa mai cresc. La 11 ani mana stanga arata groaznic, ca o papusa careia i- ai smuls mana si i-ai pus o total anapoda. Nu pot sa va explic cat de complexata eram, mai ales ca notiunea de empatie nu era f manifesta in Romania anului 1993. Short long story, au urmat la 13 ani 4 operatii grele, tija metalica in mana un an, multa recuperare médicala dureroasa dupa, dar hei, operatiile au fost un succes, mana arata si functiona perfect normal. Dar ca o adolescenta ce eram, dupa operatie au inceput sa ma complexeze cele 3 cicatrici mari si urate care mi ramasesera dupa operatii. Le dadeam cu fond de ten, cu un creion alb peste, dar, evident, se vedeau si mai tare. Taiam fasii subtiri de leucoplast si le puneam deasupra. Cel mai fericita eram din toamna pana n primvara cand puteam purta macar maneca 3/4. Evident, privind in urma, mi se pare asaaaa o mare risipa de energie…pur si simplu imi vine sa rad cand imi aduc aminte ce griji imi faceam si cum imi construiam singura complexe. In fine. Acum au trecut destui ani de la operatii, cicatricile arata mult mai bine, dar si daca n ar arata, cine le ar baga in seama 🙂 As incerca uleiul, dar la modul relaxat, nu ma astept sa mi stearga cicatricile si nici n o sa cad in depresie daca n o sa observ nicio schimbare

  122. Buna Prințesa ,
    Si eu as încerca produsul minune, deși nu cred in ” minuni”.
    Cred totuși in mici mâini întinse femeilor din noi cele devenite peste noapte mame si care nu vor sa uite cum e sa fii frumoasa chiar daca uneori si un simplu dus pare un mare lux pt proaspăta mămica de gemene:))
    Eu fac parte din categoria Norocoasele moștenitoare a unor gene bune:)) si-i multumesc mamei, bunicii, lui Doamne Doamne pentru aceasta ” zestre”.
    Altfel nu stiu ce m-as fi făcut cu burtoiul imens pe care-l făcusem in sarcina( am doua prințese gemene de 2 saptamâni). si…pentru ca mi-am dorit mult sa nasc natural am tot așteptat sorocul si gâzele mele au ajuns la 41 de saptamâni si s-au făcut niște grasane( 3.160 kg si 2.750 kg) care se încăpățânau sa rămână in burtica. Asa ca…planurile mele minunate s-au cam schimbat si…a trebuit sa fac cezariana ca sa le scot la lumina pe prințese :))
    Deci as încerca acest ” minunat de ulei” si pe cezariana…care seamănă cu rama ta….doar ca cred ca-i mai Grăsana :)) si..pe burticutza care n-are vergeturi gratie genelor bune dar pare cartonata….
    Ma gândesc ca ar fi frumos sa-si revină :))
    Na….ca am reușit sa-ti răspund intr-un moment de liniște si pace când dorm prințesele …nu alăptez ….nu dorm sau nu ma mulg….știi tu despre ce vorbesc…..
    Astept „miracolul” si te îmbrățișez cu mare drag,
    Mihaela

  123. Buna,

    De cand am vazut la televizor reclama la Bio-Oil primul lucru la care m-am gandit a fost cicatricea mea de la operatia de cezariana…care desi au trecut aproape 3 ani si jumatate este atat de vizibila si inca rozalie.Am incercat diverse creme, insa nu cu foarte mare succes. Acum sunt constienta ca cicatricea de la operatia de cezariana nu va disparea niciodata (si sincer nici nu-mi doresc acest lucru avand in vedere ca reprezinta nasterea printesei mele) insa tare mi-ar placea sa se mai estompeze si ca ma uit la ea si sa zic…”oare aici era?” 😀
    Am si eu, ca si tine cicatrici la picioare inca din copilarie, diverse „semne de buna purtare” , un semn de la ciocul unui cocos furios de la bunica din curte , un semn de la cazatura cu bicicleta, un semn de la un ciob, etc Ce-i drept amintiri faine la care cand ma gandesc, zambesc fara sa-mi dau seama 🙂
    Legat de vergeturi, am una singura pe care am capatat-o in timpul sarcinii, in partea de jos a spatelui. Pot sa zic ca am fost norocoasa ca am doar una, probabil ca si eu am pielea destul de elastica, cu siguranta tot genetic 🙂 in rest pe burtica nu am avut nici o urma. Desi si eu in sarcina am luat 18 Kg 😛
    Acum, …sper sa ma numar printre norocoase si sa-l pot testa si sa impartasesc cu voi rezultatele lui. Acum fug sa scot friptura din cuptor si sa pregatesc prajitura promisa sotului si printesei mele 🙂

    O zi frumoasa! :*

    Cu drag,
    Elena

  124. Vreau sa incerc si eu uleiul pe vergeturile de pe burta. Dupa ce am nascut au aparut foarte multe. Am luat in sarcina 25 kg.
    Sunt curioasa daca chiar da rezultate.

  125. BUNA! as incerca pentru petele maronii care mi-au ramas pe fata dupa sarcina si pentru cicatricea de la cezariana.Multumim!

  126. Mi-ar placea sa-l incerc pe operatia de cezariana, care nu se cicatrizeaza nici la 3 luni de la nastere. Poate mi-as face un pic de curaj sa-l ajute si pe bebe, este iritat mereu la pliurile de la gat.

  127. Am vazut si eu reclamele la Bio Oil si ma intrebam daca functioneaza – si eu cred ca eventual se estompeaza o cicatrice, nu se duce de tot, dar poate produsele functioneaza daca sunt aplicate inaintea formarii. Din clasa a5a (cand a inceput minunata perioada de crestere) am vergeturi pe solduri si pe sani care cu timpul s-au estompat, dar s-au si inmultit. Desi nu-mi plac, m-am obisnuit cu ele si acum chiar nu ma mai deranjeaza, dar de-a lungul anilor am observat ca se inmultesc foarte usor de la fluctuatiile de greutate chiar si de cateva kg in plus sau in minus si ma gandesc cu groaza cum o sa imi fie pielea in timpul sarcinii dar mai ales dupa. Chiar sper ca Bio Oil sa fie o solutie viabila pt diminuarea vizibila dar si prevenirea aparitiei vergeturilor.

  128. Chiar ma documentam in legătură cu bio oil, după cum spuneai și tu operația de cezariana este cea mai inestetica de pe corpul meu, plus multe vergeturi pe picioare. Sper sa am șansa să fiu printre norocoasele care îl vor putea testa.

  129. Buna, Ioana 🙂 De cand am ramas insarcinata, am inceput sa ma documentez in privinta produselor cosmetice naturale care pot fi folosite in sarcina si care ar putea atenua eventualele vergeturi.
    Am auzit numai lucruri bune despre Bio Oil si chiar sunt tentata sa il incerc. Din pacate, la 27 de ani, am deja vergeturi pe coapse aparute cand am trecut printr-o crestere accelerata, iar fata imi este un camp de lupta. Multi, multi ani am avut probleme serioase cu cosurile indiferent ce produse foloseam sau la cati medici ma duceam, si abia cand am descoperit anticonceptionalele am reusit sa scap de ele, chiar daca doar temporar. Urmele insa sunt acolo si ma streseaza de fiecare data cand imi dau fondul de ten jos. Mai ales de 1 an de zile cand a trebuit sa renunt la pastile pentru a ramane insarcinata, micii monstrii au reaparut.
    Nu astept minuni, sunt prea „trecuta prin viata” ca sa mai am astfel de asteptari, dar nu ar strica o imbunatatire, sa imi simt piele mai sanatoasa si sa imi alung o parte din grijile legate de vergeturile care incep sa apara pe burtica in continua crestere 🙂
    Multumim pentru acest concurs si chiar daca nu voi castiga, astept cu nerabdare parerea ta sincera despre produs! O zi minunata iti doresc!

  130. Eu am folosit BIO Oil de la începutul sarcinii pe corp si pe burta dar destul de rar căci conține vitamina A. Nu știu daca datorită lui sau datorită corpului meu dar nu am facut nici o vergetura. Acum il folosesc pe operația de cezariana, pe corp pentru hidratare si pe burta. La operație nu ma pot pronunța încă asupra eficientei uleiului, dar pot spune sigur ca ajuta la hidratare, pielea rămâne foarte fina si plăcuta la atingere. Si burta si-a revenit foarte frumos (au trecut 2 luni) si aici sigur este efectul uleiului. Ma înscriu si eu pe lista pentru ca vreau sa-l folosesc in continuare sa vad daca are efect asupra operației.

  131. sunt foarte curioasa sa-l incerc,desi nu sunt norocoasa de felul meu si vad ca sunt foarte multe doritoare.. sunt insarcinata cu bebe 3( 15saptamani) , as vrea sa incerc pe semnele de la acneea care a inceput sa-mi apara abia dupa ce am nascut prima fetita. N-am avut niciodata probleme cu acneea pana atunci si de aunci vad ca apare foarte des 🙁 logic ca mi-a cam scazut increderea in mine… pe langa asta nu stiu ce se intampla pentru ca de vara trecuta mi-a aparut un fel de pata mare pe fata, – pe frunte mai exact – intre ochi – si e destul de mare si mai inchisa la culoare…am facut un efort si am luat vara trecuta o crema mai scumpa si ptr acnee dar nici un rezultat… sper ca ma voi numara printre norocoase ( asta daca e compatibila si cu alaptatul ptr ca alaptez in tandem…) . bafta tuturor

  132. chiar imi doresc sa incerc produsul (e pe lista scurta de cumparaturi). Am ramas cu vergeturi pe abdomen si picioare in urma sarcinii si orice imbunatatire a aspectului pielii e binevenita. Ps: pe site-ul farmacia Tei pretul apare ca fiind 34lei ( astept momentul sa dau o fuga sa il iau).

  133. Eu am născut in noiembrie un baietel superb prin cezariană, întrucât am fost diagnosticată cu placenta praevia totala. Desi in timpul sarcinii am folosit ulei de migdale si ulei de măsline am facut niste vergeturi de toata frumusetea pe sâni, burta, coapse si fese. Având in vedere ca sunt încă roz ma gandesc ca s-ar putea ameliora aspectul. Plus ca pe fata am semne de la acnee. Mi-ar plăcea sa mă rasfat cu acest ulei.

  134. Reclama de la TV și a ta sună foarte bine.
    Dar dincolo de câteva extracte de plante (pe care le puteți cumpăra în stare pură de la magazine naturiste și faceți voi amestecul), produsul e plin de conservanți, coloranți, parfumuri, parafină (obținută din distilarea țițeiului).
    Chiar vreți ca pielea voastră sa „bea” așa ceva? Și o dată cu pielea, sângele și tot corpul vostru?

    Lista ingredientelor e mai jos.

    Botanice:

    extracte din flori de galbenele (Calendula Officinalis)
    ulei de lavanda (Lavandula Officinalis)
    ulei din frunze de rozmarin (Rozmarinus  Nobilis)
    ulei din flori de musetel (Anthemis Nobilis)

    Vitamine:

    retinol palminat (vitamina A)
    acetat de tocoferil (vitamina E)

    Baza de ulei:

    ulei mineral (parafina lichida)
    triisononanoin
    etilhexanoat de cetearil
    izopropil miristat
    ulei din glicina de soia
    ulei din seminte de floarea soarelui (Helianthus Annuus)
    BHT
    bisabolol
    parfum (de trandafiri)
    ionone de alfa izometil
    amil cinnamal
    salicilat benzil
    citronelol
    cumarina
    eugenol
    farnesol
    geraniol
    hidroxicitronelal
    hidroxiisohexil 3-ciclohexena carboxaldehid
    limonen
    linalol

    Coloranti:

    portocaliu: CI 26100 (Red 17)
    roz: CI 26100 (Red 17) si CI 60725 (Violet 2)

  135. As fi interesata sa testez acest produs. Am cateva vergeturi pe coapse si sani, operatia de cezariana veche de 1 an si 7 luni, tenul uscat si un sot cu o cicatrice pe abdomen de la o operatie cu laparoscopul. Daca feedback-ul meu ar fi de ajutor, as fi incantata 🙂

  136. Off cat mi-ar fi placut sa nu am nevoie de acest produs,dar din pacate AM,o nevoie imensa chiar. Am 22 de ani si mi-e groaza de vara asa cum nu mi-a fost niciodata.Vara trecuta am adus pe lume o fetita minunata,dar in urma sarcinii burta si soldurile imi sunt pline de vergeturi inestetice,iar sub burta am o rama , asemanatoare cu cea de care povestesti tu…Asa ca …choose me,please!

  137. Chiar mi-as dori sa incerc acest ulei. Pe cezariana(dubla), vergeturi:( si cateva urme de la o acnee mai veche. Sunt foarte curioasa de rezultate.

  138. Am primit uleiul acesta de la sora mea (care locuieste in Anglia) cand eram insarcinata in luna a sasea cu al doilea copil. Din pacate sunt destul de lenesa cand vine vorba de „uns” si dimineata si seara asa ca nu prea am fost constiincioasa. Asta poate si pentru ca aveam deja experienta primei sarcini care nu mi-a lasat semne sau vergeturi pe corp asa ca nu aveam motive de ingrijorare. Sora mea mi-a luat-o pentru a ma ajuta cu petele maronii aparute pe fata (care cred ca sunt mai degraba de la soare decat de la sarcina, dar sigur s-au accentuat in sarcina). Este destul de gras, nu prea imi pace cum se simte pe fata asa ca nu ma dau cu el dimineata niciodata. In schimb, in ultima jumatate de an l-am folosit pe fata seara dupa ce imi curat tenul foarte. Ce pot spune este ca petele s-au mai estompat. Nu pot insa garanta ca uleiul a facut asta, e posibil sa se fi estompat ele pur si simplu pentru ca a fost sezon rece si nu m-am mai expus la soare si pentru ca a trecut mai bine de un an de cand am nascut.
    Acum mi se pare ok, m-am obisnuit sa-l folosesc seara si nu imi mai displace senzatia pe care o lasa pe fata. Sunt curioasa daca il va folosi cineva constiincios si ce rezultate va avea.

  139. Am auzit numai lucruri bune despre acest ulei…din pacate la mine in oras nu l-am gasit pana acum. De ce as vrea sa il incerc? Pentru ca sunt insarcinata in aproape cinci luni si sper ca mi-ar ajuta pielea de pe burtica sa ramana fara vergeturi!

  140. Il vreau fiindca Sunt plina de vegetarian dupa sarcina,mai ales de la alaptat si fiindca am tenul uscat cu scuame si cicatrici.

  141. Buna Ioana!As vrea sa incerc Bio OIL!Chiar ma hotarasem sa caut ceva informatii despre el dupa ce am vazut reclama la tv asa ca mersi pt ele.Vergeturi am dar nu cred ca exista solutia minune pt ele insa as vrea sa-l incerc ,cum ziceai si tu, pe niste cicatrici.Am o cicatrice in urma unei interventii chirurgicale de exirpare a unui chist pe omoplat si e tare urata.Mai am niste semne de la acnee si niste pete urate pe fata cu care m-am ales in urma sarcinii.Am folosit crema de protectie solara,nu am stat deloc in soare pr timpul sarcinii si cu toate astea am ramas cu ele si sunt tare urate.Am cam incercat toate metodele de la suc de lamaie pana la creme depigmentare asa ca Bio oil e ultima mea speranta pt ca vreau din tot sufletul sa scap de aceste pete total inestetice si frustrante.Mersi!

  142. Am o fetiță de 5 ani, născută cu o malformație cardiacă si e operată pe cord deschis de 3 ori. Are o cicatrice destul de mare. L-as incerca, dar doar daca are ingredientele naturale enumerate de tine, (scria cineva mai sus ca ar contine o caruta de alte chimicale), altfel nu te obosi sa mi-l trimiți ca nu-l folosesc. O zi bună!

  143. Eu l-as incerca pe fata .Imi doresc sa scap de semnele acneei ( destul de mici dar destul de mari in ochii mei ) poate asa scap de obsesia fondurilor de ten .Nu ma simt confortabil cu un strat de fond de ten pe fata dar imi lasa impresia ca acopera ce vreau eu.

  144. Eu as incerca acest ulei pe niste pete de pe spate care mi-au ramas datorita psorizisului. Din cauza lor mi-e rusine sa ma dezbrac la plaja si tare as vrea sa vad daca dispar sau macar atenueaza urmele.Have a nice day!

  145. Buna!
    Asa la fix a „picat” informatia ta despre acest ulei,ca n-am avut cum sa nu scriu si eu pt ce as vrea acest ulei.
    Am 2 sarcini la „activ”☺ si vergeturi pe ici,pe colo.Nederanjante!Si m am si alte „semne de buna purtare”.Dar nu-i bai!
    Eu vreau sa incerc acest ulei cu…fetita mea.
    Suntem in vacanta si ieri fetele s-au jucat impreuna.Pana cand,cea mare a „nimerit”cu fruntea in coltul unei noptiere…A venit la mine cu fata plina de sange si o taietura urata deasupra arcadei stangi.Slava Domnului ca nu a fost putin m jos…
    Am fost la spital si i-au lipit rana.Suntem cu 2 copci la purtator.
    M-a intrebat fiica-mea daca ii va ramane cicatrice si i-am spus ca da.
    „-Nu ai tu cumva o crema magica sa imi dai si sa dispara?”m-a m intrebat.
    Tu,Printesa Urbana,ce i-ai raspunde?☺

  146. Sunt insarcinata in luna a 2-a si mi-ar prinde f bine un astfel de ulei! Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa incep sa folosesc din timp un ulei pentru burta si coapse.

  147. din pcate acest ulei contine ulei de lavanda si alte ingrediente toxice, care sensibilizeaza pielea si chiar omoara celulele sanatoase… singurul ingredient care are poate atenua cicatricile este vitamina a, dar il puteti gasi in alte creme mai ieftine si care sa nu fie nocive pentru ten…

    • ….cum ar fi crema de galbenele. eficiena in toate cele enumerate in postarea de mai sus si la un pret mai mult decat rezonabil (o cutie mica de 50mg-3 lei) 🙂 atata lucru ca miroase a medicament nu a nu stiu ce parfum

  148. Imi doresc foarte tare sa estompez, macar putin, vergeturile din zona buricului, de dupa sarcina! Zona pare un petec de sac din rafie, aspra si ridata.. am luat doar 10 kg in sarcina, insa toate pe burta, toata lumea ma intreba daca nu cumva am gemeni, am avut o burta imensa. 🙂
    Pielea mea se incapataneaza sa nu fie tocmai elastica, am vergeturi si pe coapse si solduri, insa nu le vad atat de evidente ca si cele de pe burta..

  149. In sarcina am avut foarte mari probleme cu pielea…..de pe tot corpul….s-a ingrasat excesiv (da, eu straluceam foarte tare, insa nu de la bucuria sarcinii, ci de la excesul de sebum si problemele pielii), fata imi era plina de acnee si mi-au aparut pete maronii pe nas, pe obraji in partile laterale ale nasului si pe frunte….Nu am fost la mare cand aveam burtica, asa ca sunt sigura ca petele respective nu sunt de la soare…. De cand am vazut reclamele cu uleiul minune ma tot bate gandul sa il incerc….insa, ca toata lumea, nu prea cred asa….in pomul laudat…. Mi-ar placea sa il primesc pentru testare si sa iti scriu despre rezultate sau despre lipsa lor, pentru ca si alte femei/mame/domnisoare in aceasta situatie sa stie exact daca e cazul sa cumpere uleiul sau nu…. Am mai incercat si alte seruri si creme pentru uniformizarea culorii tenului, insa niciuna nu a avut efect….acum nu pot iesi din casa decat cu fond de ten/bb cream pe fata, pentru ca petele ramase sunt foarte inestetice…. nu ma deranjeaza pesonal, pentru ca ele au fost urmarea celui mai frumos dar al vietii mele – baietelul meu minunat – insa nici nu imi place sa se uite lumea insistent la mine pe strada…..

  150. Sunt curioasa daca producatorii explica clar, medical, pe ce tip de leziuni are efect si prin ce mecanism. Vergeturile, de exemplu, sunt leziuni situate in tesutul conjunctiv, nu cred ca s-a inventat vreo crema ce sa actioneze acolo pentru a le preveni, diminua, de vindecare nu poate fi vorba. Vergetura este rosiatica initial, cu timpul se albeste, cu sau fara lotiuni magice. Sigur, o piele hidratata corect arata mai bine, vergeturile par mai putin vizibile, dar cam atat. Cum bine au constatat multe persoane, indiferent cu ce si cat te ungi, daca e sa le faci atunci le vei face. In cazul cicatricilor de alta provenienta, cel mai corect este sa fie consultat un medic. Mie mi-a ramas acea rama oribila in locul cezarienei vreo 2 ani, dupa care a inceput sa se estompeze foarte lent, la 5 ani s-a albit complet si arata normal. Fara interventii din exterior.

  151. Am vazut reclama la tv, m-ar tenta sa incerc acest ulei deoarece am o cezariana proaspata si vergeturi inca rosii… Din cate am citit sunt sanse mai mari de „vindecare” a vergeturilor in acest stadiu….momentan si cheltuielile au fost pe masura….de aceea mi-am luat gandul la uleiul acesta….cred ca mai tarIu o sa imi para rau si o sw ma gandesc cu regret ca nu am facut ceva in stadiul acesta…poate aveam o sansa….. Mi-as dori tare mult produsul, e tare greu pentru o proaspata mamica sa aibe incredere in ea cand nu se place in oglinda, cand oboseala te face sa arati altfel decat erao obisnuita, cand timpul nu-ti mai permite rasfatarea tenului asa cum o faceai odata si te gandesti….copilul va fi ca tine…iti va reprosa cand va fi mare, la fel cum fac eu cu mama: de ce mi-ai taiat unghiile asa, de ce mi-ai dat lapte praf, de ce nu esti slaba si frumoasa ca vecina (care nu a avut copii ci doar timp pentru ingrijirea ei..) de ce …de ce…de ce…?? Pacat ca ajungem sa constientizam sacrificiile mamelor atat de tarziu si sa apreciem cand vedem ca ne-a facut oameni mari, independenti si sanatosi…. Si cu parere de rau…dar cred ca doar femeile ajung sa intelega sentimentul…barbatii raman detasati….

  152. Si eu sunt intr-o situatie asemenatoare:
    – cicatrice rosie de la cezariana (dupa spusele doctorului, asa e pielea mea, mai cu fitze…in loc sa se traga cicatricea, a ramas rosie si umflata)
    – semne de acnee pe obraz – am fost una dintre „norocoasele” ce s-a chinuit cu acneea pana pe la 30 de ani (doar cu anticonceptionale mai aveam un moment de respiro).

    Vergeturi nu am nici eu, sincer nu stiu cum de, avand in vedere ca daca e posibil ca pielea mea sa reactioneze urat ca urmare a unei sarcini, poluarii, machiajului, etc., atunci sigur o va face, indiferent de cate sute de lei as cheltui pe dermatocosmetice si tratamente cu laser.

    As vrea sa pot spune ca imi port cu mandrie cicatricile, dar se pare ca inca nu am ajuns la acel nivel de maturitate.

    Si eu as vrea uleiul, si l-as folosi in primul rand pentru cicatricile lasate de acnee (ce recunosc, existenta lor ma bantuie si acum, la aproape 31 de ani). Cicatricea de la cezariana nu ma deranjeaza asa tare, imi aduce aminte de baietelul minunat ce in momentul asta doarme linistit, nestiind cu ce complexe se lupta mama uneori 🙂

  153. Si eu as dori sa incerc. Am un semn ramas de la o alunita scoasa acum 10 ani (se infectase fiind intr-o zona in care se freca foarte mult), si in Ianuarie am mai scos de pe fata o alunita cu baza destul de mare (1 cm). Chiar sunt curioasa pe cele 2 zone daca s-ar vedea imbunatatiri…

  154. Eu eu eu 🙂
    Cezariana + tone de vergeturi la fiecare 2 kile in plus sau in minus 🙁
    Este frustrant si daca ar exista o solutie minune tare m-as bucura…

  155. L-as incerca si eu, pe vergeturi si pe cicatrici de la acnee (da, si acum la 30 si un pic de ani ma razboiesc cu acneea, care mi-a lasat frumusete de urme de fata). Legat de vergeturi, nu am sperante, eu le am din adolescenta, deci sunt vechi tare, iar de la medicii dermatologi am inteles ca – pentru vergeturi in general, mai ales cele cicatrizate – practic nu exista rezolvare de durata. Multumesc!

  156. Oooo da cezariana! si mie mi-a ramas o dunga rosie si urata pe burta, chiar ma gandeam daca mai trece vreodata…Chiar as incerca acest ulei, oricum daca review-urile fetelor sunt bune il cumpar, numai sa mai scap de ea 🙂

  157. As incerca si eu Bio Oil, pentru ca am cam tot ce se poate din ce ai descris mai sus: am nascut gemeni prin cezariana pe 20 martie, drept urmare – vergeturi la greu si chiar in fata, unde se vad mai bine, in jurul ombilicului pe o raza de 15-20 cm, o „frumusete”; cheloidele le bifez si eu: am deja 1 f „fain” pe umar si inca vreo cateva mai mici…sper doarsa nu se faca si cezariana la fel…Chiar ma gandeam sa-l incerc si eu cand ai postat acest articol, asa ca daca se poate il voi primi cu mare drag!

  158. Cand eram mica, m-a muscat cainele vecinilor! Am cicatrici (gauri) in picioare! Ai mei nu au lasat doctorii sa ma coase si se vad destul rau urmele.
    Ar fi ideal ca acest ulei sa mai stearga din cicatrici si mi-as dori sa il incerc.

  159. De cand ma stiu, din clasa a 7a, cand intr-o vara m-am inaltat foarte mult, toata partea exterioara a coapselor mi s-au umplut de cicatrici. Din pacate le-am observat prea tarziu sa mai pot face ceva si, de fapt, nici nu stiam foarte bine ce se intampla, la varsta aia. M-am confruntat teribil de des cu problema asta, inclusiv pana acum doi ani cand practicam modelingul. Intotdeauna eram apreciata pentru calitatile mele fizice si pentru faptul ca eram o persoana foarte haioasa si sociabila, insa in proportie de 90% din datile in care mergeam la castinguri sau joburi, vergeturile ma faceau sa ma simt foarte constienta de problema mea. Am investit foarte multi nervi, timp si bani pentru a incerca macar sa le diminuez, rezultatele fiind minime. Dupa ce am renuntat in a mai fi model, mi-am propus sa-mi pretuiesc vergeturile asa cum o leoaica este mandra de dungile ei 🙂 Acest lucru nu ma face, insa, sa nu am tentativa (cel putin vara) sa imi acopar constant picioarele. Mi-as dori sa gasesc o lotiune care mi-ar diminua vergeturile, pentru a simti diminuata si presiunea pe care o resimt de atata timp. Iar daca as gasi aceasta lotiune, acest ulei (mai mult sau mai putin) magic, le-as recomanda tuturor prietenelor mele cu aceleasi probleme sau celor insarcinate sa si-l achizitioneze, din toata inima. 🙂

  160. Interesant articolul. As vrea si eu sa testez produsul, dar mai mult ca sigur nu voi fi aleasa. De ce? Deoarece cred ca de obicei se cauta persoane cu ten „bun” (nu ca al meu), pe baza caruia sa se obtina usor/repede rezultate. Adica si reclama ar fi mai buna.

    De cand alaptez pielea mea e uscata bine, indiferent cu cate creme o dau. Cicatrici am destule de la cosuri si bineinteles ca n-am scapat nici de cezariana mult dorita de unele si detestata de altele. Vergeturi am cu carul, inca din adolescenta cand m-am lungit brusc si din sarcina, cand m-am latit brusc (vreo 27kg in plus) :))).

    Oricum voi urmari subiectul, sa vad cat de minune e uleiul minune.

  161. Am fost operata de 2 ori, un fel de doi in unu. Prima data la 7 ani, de apendicita iar a doua oara, la 21 de eventratie postapendictomie. Am o cicatrice de 10 cm si groasa de 1 cm. E inca dureroasa, de doi ani am fost operata, iar aspectul e….deloc placut. Nu pot purta bluze transparente pt ca se vede.

  162. As vrea sa incerc uleiul la operatia de tiroida pe care incerc sa o ascund cu esarfe,bluze pe gat,lantisoare.E ciudat cum se uita lumea de parca as fii vrut sa-mi tai gatul.M-am obisnuit in timp dar tot m-as simti mai bine daca nu s-ar vedea.Apoi l-as folosii la vergeturile pe care le am din cauza ca, dupa aceasta operatie m-am ingrasat intr-un timp scurt.L-as mai folosi si la operatia de cezariana care desi e mai recenta arat mai bine decat cea de tiroida si culmea in sarcina nu mi-au aparut vergeturi
    Multumesc

  163. Buna. Îmi doresc să pot testa acest produs pentru operaţia de cezariana.Exact ca la tine, are un aspect ciudat, asemănarea ta cu o ramă e adevărată,din păcate, e ingrosata,roşie, îmi provoacă mereu mancarime în zona respectivă.am încercat câteva creme,însă fără efect. Şi m-as bucura enorm să scap de acest semn,să devină o linie uşor invizibilă 🙂 de asemenea, mai am un semn pe picior,e o cicatrice rămasă în urma unei „intalniri nefericite cu fierul de călcat.este vizibila,fiind în partea din faţă a gambei. Iti mulţumesc pentru şansă oferită şi sper să mă număr printre cele alese! O zi minunată!

  164. Am auzit si eu multe lucrui bune despre uleiul acesta si chiar sunt curioasa daca este atat de bun pe cat se lauda.
    Problemele mele ar fi:
    – odata cu venirea iernii tenul meu a devenit din ce in ce mai uscat din cauza frigului si vantului si tot caut produsul perfect care sa-i redea aspectul sanatos; in plus am si niste riduri de expresie pe care n-am reusit sa le sterg cu nicio crema antirid 🙁
    – am talentul sa-mi accidentez degetele intr-o veselie, asa ca momentan am doua degete ranite, lucru ce-mi afecteaza viata de zi cu zi, atat acasa, cat si la munca (e mai greu sa tastezi cu 8 degete); tot le tratez cu pomezi de la plafar, dar se pare ca nu au mare efect si vindecarea este foarte lenta; oare as cere prea mult daca mi-as dor sa nu-mi ramana cicatrici?
    – in fiecare genunchi am cate o frumusete de cicatrice, semn de buna-purtare din copilarie, motiv pentru care evit sa port fuste vara, desi imi plac la nebunie, pentru ca desi ma bronzez, cicatricile raman albe si inestetice; ce n-as da sa le pot sterge de pe fata pamantului!

  165. Am folosit uleiul acesta (locuiescin Franta) timp de 6 luni pentru cicatricile lasate de o varicela foarte urata pe care am avut-o anul trecut in iunie. Uleiul l-am folosit din octombrie pana in februarie, il mai utilizez si acum din cand in cand.
    Concluzia mea: petele s-au estompat dar nu au disparut complet, cicatricile sunt inca prezente si nu cred ca vor disparea niciodata indiferent de ulei, crema, etc. Deci nu va faceti sperante prea mari pentru cicatrici mari ca cele de cezariana sau alte operatii chirurgicale.
    In schimb hidrateaza bine tenul si are efecte bunicele pe ridurile fine.
    Cristina

  166. Multumesc mult pentru premiu! Recunosc ca am ramas suprinsa cand am vazut expeditorul mailului. Am inceput deja sa-l testez,voi reveni cu pareri.

  167. Buna! Am citit despre acest ulei si vreau sa-l achizitionez cat mai curand. Poate intre timp primim si feedback-ul fetelor care il testeaza deja.

  168. In Romania abia a aparut pe piata, in vestul Europei Bio-oil exista de multa vreme. Eu l-am folosit in 2012 cand eram insarcinata (contra vergeturilor) si in tot in 2012 pt o cicatrice. Am fost multumita? Nu mai mult decat am fost multumita de o creme buna. Face minuni? Nu! Am observat vreo imbunatatire in aspectul unei cicatrici inestetce cauzate de o operatie la san? Nu! L-as recomanda? Nu! Dintre toate produsele pe care le-am folosit pt cicatrice nu de Bio-oil am fost multumita cid e alta creme (nu am sa o scriu aici sa nu creada lumea ca ma folosesc de raspuns pt a face anti-reclama).

  169. Buna tuturor,
    eu am folosit produsul Bio Oil pe fata pentru o pata ramasa de la o cazatura cu bicicleta in urma cu un an. Dupa aproximativ 2 luni de cand folosesc acest ulei parca pata aceea maronie s-a mai estompat si …nici cosuri nu mai am…
    Il voi folosi in continuare si sunt foarte multumita de acset produs.

  170. Buna fetelor,
    Nu stiu daca a scris cineva asta pana acum, nu am avut timp sa citesc toate comentariile, insa puteti cumpara Bio Oil si de la farmaciile tei. Bebe tei sau farmacia tei, la un pret mult, mult mai mic decat in alte parti.
    Succes!

  171. eu as vrea sa il incerc pentru cicatriciile de la operatiile la picioare capatate in urma cu 10 ani dupa un urat accident de masina.

  172. M-as incumeta sa il cumpar,am un psoriazis generalizat pe tot corpul,si lupta cu boala este inceata si grea.De vergeturi nu ma plang,nu sunt doar mostenire genetica din fericire si pot fi si controlate,mie imi apar cand slabesc brusc si pielea isi pierde din elasticitate.dar problema se trateaza cu multa miscate si niscava uleiuri de masaj.

  173. Chiar așteptăm cu interes feedback de la tine și de la fetele care îl folosesc. Și eu mă gândesc de mult sa-l cumpăr, mai ales ca îl văd zilnic pe raft în farmacia unde lucrez. Eu speram sa atenueze și vergeturile… Sa ne mai asteptam la un udate și la 3 luni?

  174. eu am muulte vergeturi pe sani de la prima sarcina 🙁 tare mi-as dori sa scap de ele. am incercat atunci dupa nastere cu uleuri naturale, dar n-am vazut nici uyn efect, poate tb sa fi insistat m mult.. mai am vergeturi si pe coapse, operatia de ceza, si cateva semne pe fata de la acnee. ar fi super sa fie eficient acest produs, si macar sa imbunatateasca aspectul pielii, nu mai zic sa scap chiar de tot de vergeturi..

  175. Azi am inceput si eu sa il folosesc, pe vergeturile ramase dupa sarcina, recunosc ca nu am folosit creme pe durata sarcinii dar cu acest ulei intentionez sa ma dau zilnic de doua ori pe zi doar sa vad cateva imbunatatiri,
    aici http://www.alinapink.ro voi veni cu noutati in legatura cu folosirea lui

  176. Buna ziua! Am o cicatrice post arsura pe intregimea obrazului drept, cicatrcea o am de la varsta de 11 luni, acum am 23 de ani si as vrea sa o scot prin interventie chirurgicala, am incercat mai mult tratamente naturiste dar nu au dat rezultate datorita faptului ca ciccatricea este veche, am rugamintea sa imi raspunda la acest mesaj persaoane care au apelat la interventi cu laser pentru scoaterea unei cicatrici, pentru ami aduce la cunostinta costurile, riscurile si rezultatele unei astfel de interventii.

  177. Si eu l-as incerca. Dupa prima sarcina am ramas cu vergeturi pe sani, iar operatia de cezariana cred ca este cea mai urata operatie pe care am vazut-o vreodata: mare, parca imi imparte burta in 2 parti, de culoare roz, deloc placuta la atingere. Este veche de 5 ani.
    Am sunt iar insarcinata, in 11 saptamani, inca nu am inceput „marea extindere” si deci, inca nu am inceput sa ma dau cu ceva

  178. mi-ar placea sa incerc acest ulei destul de mediatizat din cate am observat in marea mea problema cu vergeturile! stiu ca nu exista niciun tratament minune care sa ne scape de „pacatoasele” semne inestetice, insa din cate am citit este unul dintre putinele care chiar atenueaza aspectul lor. le am de cativa ani, desi sunt destul de tanara

  179. Buna. Eu am urme de zgarieturi de pisica si ma bate gandul sa incerc. Sunt destul de proaspete, ca sa zic asa (maxim 1 an). O sa revin cu rezultatul, sper sa aiba efect.

  180. Sunt o adolescenta care vara nu mai iese afara din casa. De ce? Pentru ca de la genunchi in jos am pete mai inchise la culoare ,imprastiate ici-colo,dar cu siguranta daca mi-as lua o pereche de pantaloni pana la genunchi..si mi-ar vedea cineva picioarele ,ar stramba din nas. Tibia mi-e plina si nu e estetic deloc. Cum le-am capatat? M-a mancat foarte rau pielea acum cativa ani,si m-am scarpinat foarte rau….si mi-am facut semne singura. De vergeturi nu mai zic….caci p-alea le am de pe la vreo 14 ani,eu nestiind ce se intampla daca slabesti si te ingrasi brusc. Am vergeturi pe fund si pe la pulpele picioarelor,dar nu imi fac griji pentru ele…am ceva mai grav pentru care sa ma ingrijorez : acele semne pe tibie (la ambele picioare) . Eu doua veri din viata mea le-am petrecut inchisa in casa….si am doar 19 ani

  181. Buna ziua! Tare as vrea sa l incerc pentru cearcane ,semne de la ,,Varsatul de vant ,,care am facut problema mai vizibila arxandule cu hrean ,acum se în toată splendoarea lor. Sunt puțin sceptică în a mai cumpără produse ,am cheltuit ceva pentru problema mea și nici un efect.Merita toți banii un produs dar care să-si facă treaba.D aca l as primi pentru testare și își va face treaba ,l as cumpăra pentru marele mele probleme.

  182. Am folosit Bio-oil aproape 1 an de zile si nu a avut nici un rezultat, NU il recomand. Am o colega la munca care a folosit si ea Bio-oil si la fel nici un rezultate, bani aruncati pe un produs care NU functioneaza.

    • Foloseste ulei de masline si masaj le estompeaza foarte mult am folosit un an de zile zi de zi si nici nu se mai oberva dar dupa un timp ti se cam usuca pielea de la el 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *