Cele mai bune petreceri sînt alea de la care te întorci cu ciorapii rupți

De dimineață i-am cîntat și i-am dat cadoul (un microfon cu baterii, că tot cîntă ea de dimineață pînă seara). Apoi s-a îmbrăcat în rochie și și-a pus pe cap coronița cu coroană. O da, există, și e cu roz și cu sclipici. După ce l-am hrănit pe Ivan, mi-am pus și eu fustă și mărgele festive, am pornit amîndouă în oraș, doar noi. La brunch aniversar. Am mers la Simbio, unde le-am invitat pe Lizi și pe mama ei, mereu mergem acolo în formula asta de patru. Acolo, surpriză, se deschisese terasa! Așa că blondele au alergat și au săpat după pietre, noi am povestit, am mîncat cu toatele diverse bune și calde la soare, la final Sofia a primit un crumble de măr cu înghețată cu o lumînare aprinsă în vîrf. A suflat fericită, apoi au devorat în mare viteză la două lingurițe ‘tortul’ improvizat.

Am mers acasă, unde a vrut să adoarmă cu mine, am rămas cu ea pînă a adormit. Înainte de asta, m-a chemat să-mi șoptească ceva. Mi-a spus:
– Eu nu rezist prea mult fără tine, mami, tu știi doar!

Daa, și tu mă faci piftie la inimă, știi doar…

S-a trezit, am mîncat din nou cu toții, ne-am mai jucat, a venit nana ei, care i-a adus cadou o rochie cu prințesa Sofia, pe care o știe din cărți, apoi a venit tati, care i-a adus un buchet de flori. Toată ziua i-am cîntat, i-am urat lucruri, au sunat-o toți bunicii pe rînd, mulți prieteni de-ai mei, i-am arătat ce multă lume i-a urat la mulți ani pe facebook și pe blog. A primit mai multe urări decît am primit eu în toată viața mea!

Seara la culcare i-am spus din nou la mulți ani și am întrebat-o dacă i-a plăcut ziua ei.
– Mult, mi-a spus.
– Ce ți-a plăcut cel mai mult?
– Tortul cu lumînare! (I knew it)
– Și mai ce?
– Că mi-am rupt ciorapii cei noi cînd am căzut pe pietricele!
Da! Am un copil foarte copil!

11138166_10155496355645192_4799167023495883316_n

10372016_10155496355685192_5607960614265893090_n (1)

Fusta e făcută de Iza Hăinuțe și culori, mărgelele Raffaello de Monica BonBons.

11097995_10155496385685192_7865733016403065107_n

20150415_111842

Sîmbătă am făcut petrecere cu cele mai bune două prietene ale ei. Iar tort, călăreală, baloane, dans, rochii, măști și trompete.

Seara, iar interviu:
– Ți-a plăcut petrecerea de ziua ta?
– Daaa! A mai rămas tort?
– Ăhă.
– Deci mai e și mîine petrecere, iuhuuu!

Corect. Fiecare zi e ziua ta dacă ai tort și/sau îți rupi ciorapii. O să fac din asta noua mea mantră.

IMG_2397

IMG_2399

IMG_2416

Tortul este de la Grace Couture Cakes, as usual (blat de morcov cu nuci, cremă cu fructe de pădure), yummilicious.

IMG_2515

IMG_2532

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

11 comentarii

  1. Ce frumos ai descris, am simţit bucuria Sofiei, am văzut lumina din ochii ei. Imi place mult de voi! Vă îmbrăţişez cu drag şi-i doresc minunii blonde să rămână aşa mereu!

  2. Vreau si eu la ziua Sofiei! It sounds so fun! Data viitoare, sa o faci pe vreo pajiste inflorita, ca sa venim cu miile! 🙂

  3. LOL parca ai descris ziua Dorei 🙂 Dupa cum ti-am zis in alt post, sunt nascute in aceeasi zi Dora si micuta ta. Si de altfel avem o prietena comuna, Corina Gonteanu :).

    Oricum si eu am procedat la fel – miercuri in familie am sarbatorit, iar sambata i-am invitat prietenii la un mic tort. Sofia pare sa se fi distrat super – la fel si Dora mea, a fost foarte incantata!

    Sa traiasca si sa fie cat mai fericite! 🙂

  4. Eu vineri fac 30 de ani. Imi doresc mult-mult o piscina gonflabila din aia in care sa incap doar eu cu bebe si sa pot sa ud gradina cu apa de-o folosesc peste zi.
    La 18 am primit un yo-yo roz, deci sunt sanse mari sa mi se indeplineasca dorinta :))

    Vai si ce pofta de party restrans mi-ai facut, mai ales ca acum, proaspat implinind 37 sapt de sarcina, chiar nu am chef de agitatie si zgomot, restrans party!! <3

    La multi ani tuturor apriloaselor, eu ma inteleg tare bine cu luna asta (dar vreau ca bebe Paul s-o prinda pe urmatoarea, pe la juma, asa ;))

  5. Ce frumos! La multi ani cu sanatate si iubire!
    Putina crema de fructe de padure a ajuns si pe bluza unei printese hihi :p

  6. La mulţi ani Sofia! Eşti uimitoare fetiţă dragă!
    Dar asta ştiu părinţii tăi mai bine decât noi.
    Să fiţi fericiţi mereu oameni frumoşi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *