Scrisoare pentru o cititoare

Astăzi avem o premieră pe blog (tocmai cînd mă gîndeam că le-am cam scris/citit pe toate aici, împreună): una dintre cititoarele blogului sărbătorește azi un număr de ani de la căsătorie. Eu nu știu cine e, nu o cunosc, nu știu nimic despre ea, în afară de faptul că soțul ei e un bărbat cu idei bune (nici pe el nu-l cunosc mai departe de un mesaj pe e-mail). Omul s-a gîndit să-i facă o surpriză iubitei lui de aniversarea lor și m-a rugat să public un mesaj de la el pentru ea. E pentru prima oară cînd primesc o astfel de solicitare și recunosc, m-am înlăcrimat toată cînd am citit mesajul domnului.

Felicitări, draga mea, să fiți fericiți împreună alături de bebe cel norocos, sper să aveți o zi frumoasă și o viață și mai și! La mulți ani! Iată ce-ți scrie iubitul tău:

Bună, iubita mea!

Astăzi este o zi specială pentru noi: se împlinesc câțiva ani de când ne-am căsătorit!

Încă am în minte imaginea vie a acelei zile, parcă se întampla ieri: era o zi frumoasă de vară, nu foarte călduroasă, marea ne răcorea cu briza ei, vântul se juca prin părul nostru, în față aveam doar albastrul cerului și marea. Eram amândoi mai emoționați ca în prima zi de școală, alături de părinți, nași, prieteni apropiați. Am ales să oficializăm această relație care dura înca din facultate, cât mai neconvențional: departe de ofițerul stării civile, undeva în largul mării. Vocea căpitanului a fost cea care ne-a scos din starea de visare: “Cetățene X, de bunăvoie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana?”. DA! Eram căsătoriți și mai fericiți ca oricând!

Acum te iubesc la fel de mult ca în prima zi! Cea mai mare bucurie a noastră de acum este bebelușul minunat care a venit în viața noastră, cel mai frumos lucru pe care ni-l puteam dori vreodată. Știu că citești zilnic blogul acesta și că ți-ai dat seama că despre tine este vorba.

Te iubesc mult de tot și vreau să îți urez “La mulți ani!”.

Pupici,
eu și bebe.

Sursa foto preview: mamă la apus, via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

31 comentarii

  1. Ah, ce surpriză frumoasă! Fată dragă, soție de om romantic, ești o mare norocoasă să-l ai alături și sper să născocești o surpriză și mai mare pentru el.
    Vă doresc să fiți fericiți împreună toată viața!

  2. Foarte frumos! Mi-au dat si mie lacrimile! Sa va iubiti in continuare la fel de mult si o viata plina de aventuri si bucurii alaturi de bebe!

  3. Ce draguuut! Desi am un sot minunat, nu cred ca ar face vreodata un astfel de gest pt mine….ca nu prea e genu’ lui 🙂 Dar ma bucur sa vad la altii 😉 La multi ani impreuna!

  4. La multi,multi ani impreuna!
    Felicitari sotiei,sunt sigura ca a stiut ce sa aleaga 🙂
    Sotule,sa o iubesti la fel de tare,toata viata!

  5. La multi ani Necunoscuta Doamna !!! Sa fii sanatoasa si înțeleapta, sa păstrezi dragostea minunata, care va înconjoara, întodeauna in căminul vostru.

  6. La mulți ani frumoși împreună,sănătoși și împliniți ca-n povești : până la adânci bătrâneți!

    Astăzi ne sărbătorim și noi căsătoria,așadar ne gândim cu bucurie la voi.

  7. Felicitari si la multi ani sanatosi ! Ce gest frumos si inedit! 🙂 Sper ca fericita sotie sa ne spuna cum s-a simtit la o asa surpriza placuta!!

  8. Cat de frumos… da, mai exista si barbati romantici.. 🙂 La multi ani frumosi, bucurandu-va unii de altii!

  9. La multi ani! Frumos.. si noi suntem al 3-lea cuplu din ce-am vazut in comentarii, care sarbatoreste astazi 🙂 O idee frumoasa.. Felicitari, taticule!

  10. Uufff… Am citit toate comentariile si nu am găsit-o pe fericita soție de soț romantic.
    La mulți, mulți ani fericiți împreună!

  11. Dragelor, va super multumesc pentru urari! Am fost mai „prompta” aseara cu raspunsul pe facebook, insa e frumos sa share-uiesc si cu voi, aici, reactiile la cald de aseara.

    Sunt emotionata ca in ziua in care l-am adus pe bebe acasa si coplesita ca atunci cand am pornit pe valuri dimineata devreme. Recunosc ca am vazut pe seara mesajul si l-am parcurs cu sughituri. Inca imi „tremura sufletul”. Iubitul meu este de un bun simt desavarsit si foarte retinut cu viata personala pe FB. I-am respectat dorinta intotdeauna, desi deseori am avut pornirea sa urlu tare sa stie toata lumea cat de mult il iubesc, cat de frumoasa este viata mea alaturi de el si ce tata minunat este pentru puiul nostru de 6 luni. Astazi m-a surprins enorm si iremediabil si mi-a aratat ca: 1. Emotiile pozitive inving emotiile negative/temerile; 2. Am crescut frumos impreuna tinandu-ne strans de mana. 3. Nu eu sunt piarista familiei ( tu chiar ai condei, iubire!); 4. Nu vom duce lipsa de emotii si pasiune nici la 100 de ani. Te iubesc pentru tot ce esti! Te iubesc pentru tot ce sunt de cand sunt cu tine! Iubesc ca Eric mic iti seamana intru totul, exact cum mi-am dorit inca de cand il proiectam in gandurile noastre!

    @Ioana, esti un om special! Iti multumesc si eu ca ai ales sa mediezi acest mesaj pentru mine. Nu visam sa ne cunoastem intr-un context atat de emotionant

    • La mulți ani, Gabi dragă! Ai un soț absolut minunat, iar pentru asta, fii sigură, ești invidiată, căci nu toți au curajul să își exprime sentimentele. Să fiți fericiți alături de copiii voștri! Va mai veni un bebe, da? Pup și vă îmbrățișez cu drag 😉

    • La multi ani!!
      Sa va traiti povestea fericiti mereu.. mi-au dat lacrimile, evident.. si nu sunt cea mai romantica 🙂

  12. No offence,da’ sunt chiar singura careia i se pare cusuta cu ata alba aceasta povestire?adica na,la noi,chestii de astea hollywoodiene cu casatorii la malul marii,pe valuri inspumate si alte balarii nu prea se practica,sa fim seriosi.si mai ales cu capitani care sa oficializeze casatorii…

    • Imi pare rau ca o poveste asa faina ti se pare SF, cred ca ai nevoie sa cunosti mai multi oameni fericiti. Eu sint sigura ca e reala povestea, pentru ca Gabriela mi-a dat acces la pozele de la nunta ei. Si ce sa vezi, chiar a fost o nunta pe mare. 🙂 Lighten up, viata e pumoasa!

  13. La multi ani familie frumoasa! Sa va creasca fericirea exponential iar mandrul fecior sa aduca doar zambete in viata voastra!

    Off topic: chiar pare dubios ca la aproape toate comentariile, mai putin unul, exista cate un dislike. Poate Alex a apucat sa-si exprime neincrederea in mesajele pozitive cu felicitari peste tot.
    Asa-i cand nu mai crezi in fericire si te macina de grija altuia..

  14. Emotionant. Ma bucur mult sa citesc despre astfel de oameni.
    Sarbatoritilor le doresc sa le fie vie mereu flacara dragostei lor si multa fericire alaturi de copilasul pe care il au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *