Vă invit la brunch, să vorbim despre fericire

LE: Gata, nu mai sint locuri. Va multumesc tuturor, revin cu detalii despre urmatorul eveniment, care va fi pe 1 august: despre un start bun în alăptare și baby wearing de nou născut.

Multă vreme habar n-aveam că există fericire, probabil abia cînd începi s-o simți rar observi că ea (nu) există.

Dacă m-ai fi întrebat pînă la 20 de ani dacă-s fericită, aș fi ridicat din umeri. Who cares?

Dacă m-ai fi întrebat la 25 de ani dacă-s fericită, cînd eram prinsă într-o relație complet nepotrivită, dar iubeam ca nebuna, ți-aș fi răspuns că da și că nu. Eram atît de fericită și atîîît de nefericită…

La 30 de ani eram fericită și știam asta. Iubeam pe omul meu, făcusem nunta, croșetam vise împreună, viața era pumoasă. Doar că atunci fericirea era mai mult un plan pentru mai tîrziu, ce bine o să ne fie cînd o să una sau o să alta.

Acum, la 35 de ani, cunosc un alt fel de fericire. E asta de acum, din clipa asta, cînd el mă ia în brațe sau ea îmi spune că mă iubește.

Complicată treabă, fericirea asta. Alergăm cu toții după ea, de multe ori ne trece toată viața pînă înțelegem că de fapt ea nu trebuie căutată, ci direct simțită. Sau nu, ce știu eu despre fericire, am intrat și-am ieșit din ea de atîtea ori încît singurul lucru pe care-l știu sigur despre ea e că nu știu nimic despre ea. O recunosc cînd o simt, dar în afară de asta… hm, e un concept complicat.

Pe care-as vrea să-l descurcăm împreună, față în față, sîmbătă. De multă vreme vreau să încep o serie de evenimente organizate de mine, cu invitați-vorbitori pe sufletul meu, care cred în aceleași lucruri ca mine. M-am tot răsucit și am tot lenevit, acum gata, pornesc Brunch cu fetele, o serie de întîlniri cu cititoarele din București care se vor desfășura pe tot parcursul verii. Am o listă lungă de teme de discuție, am abordat cîțiva specialiști minunați care s-au alăturat cu drag (medici pediatri, psihologi, stiliști, make-up artiști, yoga trainers, NLP practitioners, alți bloggeri), începem sîmbăta asta și ne vom vedea două sîmbete pe lună, dacă nu chiar trei, în iulie, august și septembrie. Vom discuta pe rînd, despre binele părinților, despre intimitate după apariția copiilor, mindfullness, yoga, nutriția femeii adulte, fitness, stil și make-up, despre părințeala prin joc, despre adaptarea la grădi, despre cum vorbim cu copiii despre sex, despre diversificare, alimentația celor mici, alăptare, baby wearing, vacanțe, copii sensibili, divorț, economii și finanțe. Voi anunța temele evenimentelor cu două săptămîni înainte, aici pe blog și pe Facebook. Locurile sînt doar 40, așa că dacă vă surîde vreo temă, ar fi bine să vă înscrieți din timp.

Evenimentele vor avea loc la terasa spaniolă Finca by Alioli, pe Gr. Alexandrescu nr. 77, sîmbăta de la 11.00 la 13.00. Există locuri de parcare pe stradă, puteți veni pe jos de la Metrou Victoriei sau Ștefan cel Mare (12-15 minute la picior) sau cu autobuzul pînă la Perla, apoi pe jos cîteva minute.

Terasa are un loc de joacă foarte fain, acoperit, cu trambulină, piscină cu bile și un tobogan micuț, tablă de desenat, o căsuță, motociclete, mașinuțe, cei mici vor avea treabă acolo. Prietenii de la Merlin Books vor aduce nisip kinetic să vă jucați cu el (și să cumpărați la un preț bun, dacă vă place).

Noi, oamenii mari, vom socializa o vreme, apoi vom asculta invitatul și îi vom pune întrebări, mîncăm bucate spaniole proaspete (gazpacho rece și paella valenciana, copiii au meniu special, legume sote cu crochete de curcan), ne răcorim cu sangria de casă (cu și fără alcool), facem poze, stăm de vorbă. Costul fiecărui eveniment variază în funcție de numărul invitaților.

Primul eveniment este, cum altfel, despre fericire! Am invitat-o pe Mălina Ana Chirea, Consilier pentru Dezvoltare Personală, Practitioner NLP, trainer UNCTAD cu cunoștințe extinse de psihologie pozitivă, antreprenor implicat în activitatea Ințiativei pentru fericire, să ne vorbească despre acest concept.

malina chirea printesaurbana

Evenimentul de FB este aici. Am pus mai jos și afișul, care rezumă informația.

prim event

În acest moment mai sînt 20 de locuri din cele 40 disponibile. Pentru înscrieri vă rog să îmi dați un mesaj scurt la printesa@printesaurbana.ro în care să-mi spuneți că vreți să veniți și dacă aduceți cu voi copii, soți, prietene. Costul este de 65 de lei de persoană, doar pentru adulți, copiii sub 10 ani au acces gratuit. Va fi nevoie să achitați biletul în avans, să pot avea situația reală a celor prezenți, să știu cîte porții trebuie să pregătească bucătăria, să știm cum așezăm locul, la cîți copii ne așteptăm și așa mai departe. În plus, pentru că sînt puține locuri, plata în avans mă va ajuta să știu sigur că cine s-a anunțat și a plătit chiar va fi acolo.

Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

7 comentarii

  1. Felicitari pentru ideea geniala cu evenimentele,sunt sigura ca vor fi un succes colosal.Sper sa particip pe viitor.Cele bune.

  2. Buna intitiativa, daca stau bine sa ma gandesc as putea sa vorbesc si eu, la o adica, despre citeva subiecte.

  3. Felicitari pt initiativa! M am trezit prea tarziu din pacate..dar la urmatoarele intalniri as vrea si eu sa particip.Sunt sigura ca tot ce vei alege va fi foarte interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *