Dragă Supermarket eMAG, (P)

Sîmbetele noastre arată mult mai bine de cînd ai apărut tu. Ne trezim care cum apucă, ne iubim oleacă printre perne, apoi facem un dans pe muzică de la radio, mîncăm ouă fripte cu salată de roșii, apoi mergem cu bicicletele în parc toți patru, ne jucăm acolo două ore, revenim acasă, unde mîncăm o mămăligă caldă cu brînză grasă și ne ducem la culcare, grupați doi cîte doi. Ne mai iubim și adormim împreună, ne trezim pe rînd, mai ronțăim ceva, iar ieșim cu bicicletele în parc sau la vreo terasă, noi patru. La un moment dat în tot programul ăsta, ne suna la ușă niște domni și ne lasă în hol cumpărăturile pentru săptămîna următoare.

Acum cîteva luni, sîmbetele noastre erau mult mai împiedicate și mai alergate. De dimineața făceam lista de cumpărături, cu copiii alergînd printre noi. Apoi Omul pleca la magazin, eu porneam cu amîndoi copiii la plimbare. Nu ne tihnea nici unuia, pentru că Omul suna la fiecare minut:
– Telemea de aia cu albastru n-are. De care iau?
– Nu găsesc lavete de microfibră.
– Avocado e 3 lei, nu 2. Mai iau?
– E coadă mare la case, ce fac, stau? Sau abandonez și mai încerc și mîine?
– Au mutat iaurturile, nu le găsesc, ce fac? Mă duc și la celălalt hypermarket?

– Nu te duci nicăieri, hai acasă că ăsta micu urlă și aia mare urlă și mai tare.

Și peste trei ore apărea acasă omul transpirat, cu spinarea ruptă și lista de cumpărături pe sfert nebifată. Așa că după amiaza iar se ducea, la alt magazin, să cumpere ce nu a găsit la primul, și ne stricam și după-amiaza. Sigur știți, că doar n-om fi singura familie care cumpără mîncare pentru patru guri flămînde, plus consumabile și alte minuni.

Așa că, dragă eMAG, mulțumim din suflețel că exiști și că ne-ai redat timpul nostru de sîmbătă! Acum Omul iubește să facă el cumpărăturile. Vineri seara, relaxați, îmi citește pe îndelete lista de cumpărături pe care tot el a creat-o acolo pe site, eu zic dacă nu sau da și cîte bucăți, el bifează, apoi alege ziua și ora de livrare, și ne vedem de ale noastre. Sîmbăta doar deschidem ușa, primim în casă cele 10 sacoșe pline, plătim și gata.

Nu ne mai înghesuim cu zeci de oameni la cozi, nu pierdem timp pe drum și printre rafturi. Produsele sînt toate Mega Image, pe care le cunoaștem și le iubim. Prețurile-s bune, mai prindem și promoții și reduceri, am reușit să ne reglăm atît de bine cantitățile încît nu mai aruncăm aproape nimic. Nu mai cumpărăm și alte prostii, cum știm cu toții că se întîmplă cînd te plimbi prin magazin. Găsim tot ce ne trebuie, și marca proprie Mega, care e minunată, dar și celelalte branduri preferate. Cînd e graba mare, putem alege și livrare în aceeași zi (doar pentru București).

Iar azi și numai azi, pe 26 august, de Supermarket Shopping Day, transportul e gratuit la orice comandă!

Supermarketul eMAG e disponibil și în provincie, cu livrare prin curier. Cînd intrați pe secțiunea Supermarket vă apare o fereastră pop-up în care selectați județul și aflați dacă și ce se livrează la voi (de exemplu, peștele nu e disponil peste tot). Toate produsele din supermarketul eMAG sînt produse Mega Image.

Dragă eMAG, mulțumim din suflet pentur timp și confort. Așteptăm să introduci și serviciul de așezat cumpărăturile în frigider și debara și apoi te luăm de nevastă!

Sursa foto preview: bărbat la cumpărături via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

25 comentarii

    • Andreea, si eu fac cumparaturi cu livrare in Lugoj pentru mama. Din pacate emag nu livreaza inca produse proaspete acolo. Insa in rest orice. Sunt foarte multumita, in vreo 20 de livrari cat am facut pana acum nu am avut niciodata vreun incident neplacut. Mama e pensionara, singura, cara mai greu produse gen apa, detergent, mancare pisici, caine, etc. Ne spune la telefon ce vrea, comandam, a doua zi suna curierul. Preturile sunt foarte bune!

      Draga emag, daca citesti, iti multumesc si semnez: un client extrem de multumit.

    • Vaaai …!!!!
      Toate sunt ca mierea… buuune si frumoase – in aceste comentarii(parca scrise de aceeasi persoana).
      O vorba romaneasca „suna” cam asa: DESPRE MORTI NUMAI DE BINE…!! ceea ce nu cred ca va fi cazul.
      International, Romania este considerata tara cu cel mai tolerant/naiv popor. Pana si arabii au aceasta impresie (REALA?!)
      SA FITI IUBITI !

    • Poti trimite toata lista in cos. Dar poti sa si modifici unele cantitati sau sa adaugi alte produse pe langa cele din lista, daca ai nevoie si de altceva.

  1. Nu sunt diversificati la categoria carneturi asa ca zic pas. Prefer sa iau tot dintr-un loc, o data pe luna.

    Apoi, in mana cu bonul de cumparaturi din luna asta observ ca sunt mai scumpi si ma refer la produse pe care le folosesc in mod regulat.

    oricum, e bine ca exista si aceasta alternativa online.

    • Depinde si cu cat mai scumpi. Poti sa o iei la modul ca dai un ban in plus pentru o livrare la domiciliu ca sa „cumperi” 2-3 ore in care sa faci altceva mult mai placut decat sa mergi la supermarket.
      E una din acele situatii in care iti dai seama ca „time is money” 🙂

    • pt mine e scump ca d’aia am pomenit. io ma uit la orice ban intra-iese, asa mi-e felul.

      compar timpul petrecut la cumparaturi, zona din care cumpar etc ca sa ies cat mai bine din toate punctele de vedere.

      apoi, aici nu gasesc tot ce-mi trebuie deci tot ar trebui sa ma duc si la un market fizic.

    • Eu nici daca ma duc la supermarket nu gasesc chiar tot ce-mi trebuie, plus ca legume & fructe prefer sa iau din piata sau de la „aprozarul” de langa bloc. Am si un magazin cu carne proaspata si lactate de la un producator local tot langa bloc. Imi place sa iau de la producatori locali sau oameni cu mici afaceri decat de la marile magazine, in masura in care imi place marfa lor.
      La supermarket nu ma duc pt 2-3 produse sub nicio forma, mi se pare multa pierdere de vreme.
      Dar daca as avea ditamai lista, decat sa ma duc la supermarket as alege cu incredere comanda online si livrarea la domiciliu. Si daca nu ar fi sotul meu care sa se ocupe si de cumparat si de carat in casa. Ia sa-i propun sa vad ce zice 🙂

  2. Nu ma gandisem si la varianta asta. Dar trebuie sa recunosc ca tare imi face cu ochiul. Noi oricum ne facem cumparaturile la Mega Image, iar weekendurile cu 2 copii sunt si asa destul de scurte ca sa mai enervam si copii si sa ne enervam si noi cu statul la coada, plimbatul in supermarketul aglomerat.

    Plus ca din articol ai omis un lucru extrem de important, zic eu 🙂 : pentru ca nu te mai duci in magazin, nu mai esti tentat sa iei si alte chestii de mancare, desi nu le aveai pe lista 😉 aici se fac economii serioase

  3. Ce fain că există și așa ceva. Mi-am amintit de o chestie din studenție când un prieten și-a deschis pe perioada de sesiune un fel de mini afacere sezonieră (cu pus anunț la afișier la intrare în cămin, nu start-up cu acte în regulă, dar oricum:) de livrat studenților ”leneși” produse alimentare de bază (avea doar 3 4, nu mai știu exact: franzelă, suc/lapte, ceva pentru făcut sandiviș cu carne, batoane de ciocolată). Lua engros apoi doritorii din cămin veneau la el în cameră pentru pachețel :)) a făcut ceva bănuți de și-a luat o imprimantă performantă în anul ăla. A avut noroc că era sesiunea de iarnă și deși erau magazine extrem de aproape de cămin multă lume nu avea chef să iasă pe afară,

  4. Uite, habar nu aveam ca de le emag se pot comanda si produse alimentare…Ce mult imi place ca mereu ma surprinzi cu cate o informatie utila, Printeso!

  5. Foarte tare! O sa studiez si eu problema pentru ca mie nu-mi place la supermarket si in niciun caz in weekend.
    Am noroc ca ii place sotului meu si cam face el orice cumparaturi necesare in timpul saptamanii (mostly de la Lidl), eu ajung la altele doar daca imi trebuie ingrediente mai cu mot pentru deserturi sau ca sa ma uit la tavi & forme de copt, altfel cu restul se descurca el foarte bine cu o lista trimisa prin SMS.

  6. Si ai siguranta ca toate produsele sunt proaspete si nu sunt aproape de termenul de expirare? Plus ca nu ai posibilitatea sa iti alegi cu mana ta fructele si legumele care iti plac si poti sa te trezesti cu rosii storcite, legume stafidite si mere scofalcite.

    • de astea ne-a fost teama si noua, dar nu au fost probleme pana acum.
      fructele si legumele au fost intotdeauna ok, lactatele au venit cu termen cel putin 1 saptamana, adica pana la urmatoarea comanda.
      ce-i drept eu daca m-as duce in magazin as alege lactatele cu cel mai lung termen (alea care sunt de obicei mai in spate), dar atat timp cat vin la comanda cu cel putin 7 zile pana la expirare, nu ai ce sa le reprosezi.

  7. Iulian Stanciu e un tip deștept și sufletist spre deosebire de majoritatea CEOs din România.

    Mă bucur că ai o colaborare consistentă cu eMAG.

  8. Livrare prin curier in provincie? Pai firmele de curierat n-au lazi frigorifice unde sa tina lactatele si alte produse ce trebuie sa stea la rece. Sau poate au contract cu unii care respecta temperatura la care trebuie sa stea produsele.

    • Daca o sa te uiti pe site o sa vezi ca in unele zone (unde curierul nu are masini cu rece) nu se livreaza produse fresh.

    • Sau poti sa dai comanda sa iti ajunga a doua zi dimineata. Selectezi livrarea pana in ora 12 si asa stii ca nu vine cu ele prin soare.

  9. Pt cei carora nu le place Mega le recomand si site-ul Carrefour online de unde pot comanda toate produsele si transport gratuit la cos de peste 300 ron. 3 cutii de lapte praf, o cutie de pampers, niste detergent, 40l de apa si ai facut comanda! Noi stam la 4 fara lift si faptul ca ne aduc la usa tonele de apa…e super sa traim in epoca moderna!

  10. Eu am facut ieri comanda, diseara vin produsele. Sunt curioasa cum va fi livrarea. Obisnuiesc sa cumpar de la alt magazin cu livrare acasa, dar ma atrage supermarketul emag pentru ca as gasi si produsele marca proprie Mega Image, care imi plac mult.

  11. Am ajuns mai toate cumparaturile non perisabile sa le fac online de la Emag, este foarte utila si functionalitatea de a putea alege ziua/ora livrarii chiar daca nu se respecta 100%. Este mult mai comod si se castiga timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *