Brunch cu fetele nr. 6: Stil de mamă

Pentru că „a fi mamă” nu e deloc egal cu „a nu mai fi femeie”, ba dimpotrivă, cred că ne-ar fi de folos un buchet de sfaturi de la un fashion stylist care e și mamă despre cum să facem să ne simțim bine cu noi, despre ce haine se potrivesc mai bine siluetei post-copil, despre cum alegem ținute potrivite pentru birou, dar care să fie comode și pentru parc după-amiaza, despre ce accesorii ne ajută când vrem să ascundem ceva și să subliniem altceva. despre cum să arătăm cool, ca să ne și simțim în consecință.

Invitata mea la acest brunch este Rovena Andrei, fondatoare a blogului Stylishmom.ro, stilist de fashion de mai bine de 10 ani, mama lui Sophie de 3 ani și jumătate și a lui Andrei de aproape 7 ani. Rovena organizează evenimente de stil cu dorința de a convinge cat mai multe mame ca a fi stylish nu este doar despre respectarea tendintelor din moda, ci despre cautarea unui stil personal, construit pe baza personalitatii, experiențelor acumulate, preferintelor si povestilor personale.

Ca și Rovena, și eu cred că maternitatea ne face ȘI MAI FEMEI și că e păcat să nu arătăm și altora asta. Așa că haideți la brunch! Sînt disponibile doar 40 de locuri, ca să putem beneficia toate de sfaturi personalizate de la Rovena.

Surpriza mea pentru voi la acest brunch este cabina de make-up Avon: recent confirmatul make-up artist Avon va machia pe trei dintre participante gratis, de la zero. Dacă vreți machiajul Avon, vă rog să postați un comentariu pe pagina de FB a evenimentului, dacă se înscriu mai mult de trei fete, voi trage la sorți. Tot ea va da sfaturi de machiaj fiecăreia dintre noi și ne va oferi cîteva indicații generale de machiaj. La final, toată lumea va primi goodie bags de la Avon. Thanks, guys!

logo_schimba+avon-01

Costul participării este de 85 de lei de persoană, copiii sub 10 ani nu plătesc. Prețul include, pe lîngă întîlnirea cu Rovena și sfaturi despre stil oferite unu la unu, gazpacho, paella valenciana, meniu pentru copiii cu vîrsta de peste 1 an, apă plată, sangria cu și fără alcool, acces la locul de joacă și la celelalte activități pentru copii.

Evenimentul de FB este aici, dacă vreți să confirmați prezența și acolo și să vedeți cine mai vine.

afis brunch 6.2

Aveți mai jos procedura completă de înscriere, vă rog să o urmați întocmai. E lungă, dar e gîndită astfel încît să fie ușor și clar pentru toată lumea ce avem de făcut.

1. Înscrierea nu se face pe Facebook. Puteți da join la eveniment, dar asta nu înseamnă ca veți fi înscriși.
2. Nu se poate plăti cash în ziua evenimentului.
3. Pentru înscriere, vă rog să completați formularul de înscriere, accesând acest link.
4. In cel mult 24 de ore de la completarea formularului veți primi un email cu detaliile de plată sau cu informația că nu mai sunt locuri, dar sunteți pe lista de așteptare.
5. IMPORTANT: vă rugam sa verificați și folderul SPAM, au fost cazuri in care emailul de la noi a ajuns in SPAM si nu a fost vazut.
6. Dacă nu primiți email în 24 de ore, vă rugăm trimiteți un email la evenimente@printesaurbana.ro.
7. Trebuie să efectuați plata până în ziua de miercuri a săptămânii în care are loc evenimentul, inclusiv. Nu este necesar să trimiteți dovada plătii, dar ajută.
8. În momentul în care banii ajung în contul nostru, vă vom trimite o confirmare a plății pe adresa de mail folosita la înscriere. Din nou, verificați și SPAM-ul.
9. Locul se consideră confirmat doar după primirea confirmării de plată de la noi. Dacă ați plătit, dar nu ați primit acest mail de confirmare până miercuri, vă rog reveniți cu un mail.
10. Persoanele care s-au înscris, dar nu au plătit până miercuri inclusiv, pierd locul. Dacă nu puteți plăti până miercuri dar plătiți sigur joi sau vineri, vă rugăm să ne anunțați.

Vă aștept!

Sursă foto afiș: modă de mamă, via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

7 comentarii

    • Nu! SI mie! Hm… ce sa fac, sa le iau cu forta? Ar merge oare? Le legam de scaun si le obligam sa se imbrace frumos?

    • :))
      Ei, cu forta nu se poate.
      Dar iti spun sincer ca pe cat de frumos mi s-a parut interesul extrem de mare al cititoarelor tale mame pentru temele legate de copii, pe atat de trista mi se pare lipsa de interes a acelorasi persoane, practic, pentru ele insele.

  1. Din cate am vazut, unele considera ca deja au stil si altele ca nu e ceva atat de important…nah…vorba ta, nu poti sa le iei, sa le legi si sa le bagi stilul in cap…
    Sau poate sunt toate ocupate sa iti citeasca cartea si nu se mai uita pe blog ?

  2. Uite…eu sunt o mamica care ar dori sa vina…dar nu vine. Stil..eleganta…parca au disparut toate dupa ce am doi copii pe acelasi buget de pe vremea cand nu ii aveam. Acum ce-i drept nu am fost niciodata super dichisita, dar eram mult mai mult decat sunt acum. Vine toamna, copiii au prioritate la imbracat si incaltat iar noi parintii…daca mai raman bani ne luam ceva pe rand, daca nu scoatem pantofii de anul trecut de la nasftalina (norocul copiiilor ca lor nu le mai vin 🙂 ). Dimineata ies singura din casa cu un plod de 1 an si un toddler de 3, dupa negocieri, intors din drum pentru schimbat pampers mirositor, etc et, multe stiti cum e. Ma imbrac in general cu ce apuc, o pereche de pantaloni de serviciu si o bluza…care a ramas curata. parul incerc sa mi-l pieptan dar daca ma trage micuta de par pana la masina am rezolvat-o si pe asta. La machiaj…aici sunt vinovata pentru ca nu imi gasesc cele 5-10 min sa ma machiez, si asta probabil ar schimba aspectul overall.

    Mai zi-ne despre brunch, ce ne povesteste tanti aia sambata ? 🙂

    • Tocmai asta incerc sa schimb 🙂 Nu ai nevoie de bugete pentru a fi stylish, este despre autocunoastere, despre tine si despre trucuri simple. Te astept la brunch :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *