Personalitatea online a anului (poate eu?)

Nu am abandonat blogul, nici vorbă, sînt încă pe-aici, nescriind și simțindu-mă vinovată că nu scriu. Pur și simplu n-am timp, săptămîna trecută am fost foarte prinsă cu evenimentul de lansare (care a fost… hm… nu știu să vă descriu bucuria și uimirea mea pentru tot ce s-a întîmplat acolo) și cu semnatul și trimisul de cărți, hotărîsem că voi semna primele 300 de exemplare vîndute, dar am semnat mai bine de 500 acasă și încă vreo 400 la lansare și mai am aici în hol cîteva sute pe care le voi semna zilele astea.

Au ieșit din tipar tirajele doi și trei, adică încă 2.000 de cărți dintre care s-au dus deja cîteva sute. De astăzi, cartea e disponibilă și pe eMAG, a ajuns și în librăriile Cărturești, acum lucrăm și la prezentarea pentru ebook. Vă reamintesc că prețul cel mai bun (23.09 lei) îl veți găsi tot timpul aici, dacă faceți comanda de pe blogul meu, urmînd aceste instrucțiuni: Cum să comand cartea „o să te țin în brațe cît vrei tu și încă o secundă” la cel mai bun preț.

Am în plan să vă povestesc mai multe despre lansare, sper să apuc în zilele următoare. Puteți urmări înregistrarea întregului eveniment aici, de la minutul 50:50. M-am bucurat mult să văd că lansarea a avut peste 4.000 de vizualizări pe youtube, înseamnă că am ajuns în multe case! 🙂

Dar despre altceva voiam să vă scriu azi. Joi, cînd eram în focurile organizării lansării de duminică, la care au fost cam 500 de oameni în public, și peste 50 în echipa de furnizori, mi-a scris și Cristi Manafu cu o veste care m-a dat pe spate. Am fost nominalizată, alături de alți 29 de oameni activi în online, pentru premiul Intel Online Personality of the Year, în cadrul Webstock 2015. Sigur că nu mă așteptam și că nu-mi vine-a crede, la fel cum încă nu-mi vine a crede că eu am scris o carte care se vinde cu mare viteză, că la lansarea mea au vorbit atît de frumos și de sincer Andreea Marin și Tily Niculae, că sute de oameni au stat sîmbătă la coadă să le scriu eu două vorbe pe cartea mea scrisă de mine pentru ei. Trăiesc zile umitoare, clar e!

11994266_10156140990110354_2050535876_n

Nu-mi vine-a crede, dar sigur că mi-ar plăcea să cîștig. Așadar, dacă voi credeți că vocea mea e puternică pe internet, dacă simțiți că am schimbat ceva, dacă ați observat concretizarea acțiunilor mele și offline, vă invit să mă votați. Puteți da click pe bannerul albastru de mai jos, sau puteți da click aici, trebuie să introduceți adresa voastră de email, apoi veți primi un link și pe click la linkul acela alegeți numele meu (Ioana Macoveiciuc) și apăsați pe Votează. Durează sub un minut întreaga procedură, iar dacă ați făcut totul conform indicațiilor, veți primi un mesaj de confirmare.

Dacă nu, nu. 🙂 Clar e un an nebun pentru mine!

Mă întorc la semnat cărți. Revin cît de curînd cu toate pozele de la lansare și cu cîteva gînduri despre ziua de sîmbătă, cu detalii despre ebook și despre comanda din străinătate, din păcate, va mai dura cîteva zile cu amîndouă, sper să nu vă supărați că durează atît, toată lumea muncește intens la asta, sper să am vești bune curînd.

Vă mulțumesc pentru interes, pentru răbdare, pentru sprijin, că sînteți aici.

Sursa foto: Elena-Daniela Trifan

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

73 comentarii

  1. salut, nu merge linkul

    Resource Limit Is Reached
    The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

    • Gata,am reusit.Succes!
      Am urmarit si inregistrarea lansarii.Mi-ai transmis multe emotii pozitive. A fost un eveniment reusit.

  2. Felicitari maxime pentru lansare, mi-a placut atmosfera de acolo, emotiile pe care tu le-ai transmis catre noi 🙂
    Te-am votat! Succes!

  3. votat, Printesa 🙂 bafta multa!! pentru cei care spun ca nu pot vota, intrati pe link-ul din articol, Webstock 2015, si veti fi directionati corespunzator 🙂 gasiti o lista cu nominalizati, va dati emailul, primiti ulterior linkul cu votul, alegeti persoana si gata 🙂

  4. Felicitari Ioana! Cineva acolo sus are grija oamenii buni si uite ce zile senine, pline de dovezi de apreciere si iubire iti sunt date.Este super ca o pot gasi pe Emag.Pe langa scutecele copilului azi comand si cartea !

  5. la mine a mers link-ul, am votat 🙂 si mi-am dat seama ca dintre toti cei nominalizati acolo 1) doar pe blogul tau intru zilnic si am citit cam totul din urma si uneori ma intorc la anumite articole 2) de multi dintre cei nominalizati nu stiam, iar dintre cei de care stiu, citesc din cand in cand vreo trei-patru.

    felicitari pentru carte, abia astept e-book-ul sau posibilitatea de a comanda in strainatate 🙂

  6. Draga printesa, eu am ajuns pe link-ul cu cele 30 nume inca de saptamana trecuta, de pe pagina cuiva nominalizat, care recomanda pe altcineva 🙂
    Si recunosc ca citesc cu mare drag, mare parte din cei de pe acea lista, si pe masura ce daddeam scrolll ma gandeam ce alegere grea, cum sa aleg un singur nume de acolo.
    Dar apoi am vazut numele tau, si alegerea a fost cat se poate de simpla.
    Asa ca votul meu il ai deja, inca de saptamana trecuta, cand poate tu nici nu stiai de prezenta pe acea lista.

    Si sa stii ca sambata am avut si eu lacrimi in ochi, de emotii pentru emotia ta.
    Meriti din plin toate acestea, esti dovada vie ca minunile exista, si ca lucrurile frumoase se intampla oamenilor frumosi!

  7. Am votat. Sa sti ca mi-au lipsit articolele tale in ultimul timp si abia astept sa iti reintri in ritm.
    M-au sabotat copiii si nu am reusit sa ajung la lansare sambata, cea mica a dormit de la 11-1 si pana i-am fi imbracat pe amandoi si am fi iesit din casa…ar fi fost prea tarziu. Dar ti-am trimis toate gandurile bune si ma bucur ca a fost un eveniment reusit. Asteptam povestirile.

    Este intr-adevar mult mai usor acum, dupa ce a trecut primul an cu cei doi. Parca viata a intrat pe un fagas si incercam sa ne bucuram de fiecare clipa cu si fara ei (si cele fara ei pot fi minunate uneori).

    Spor la treaba! O zi pumoasa!

  8. Felicitari Ioana !!!! Atat pentru nominalizare, cat si pentru carte …
    Votat cu toate cele 4 adrese de mail 🙂
    Mi-as dori foarte mult sa castigi.
    Dintre toti cei nominalizati, urmaresc cativa, insa toate voturile mele disponibile se indreapta catre tine.

  9. Buna…te votez cu mare drag:)
    Nu vreau sa iti stric buna dispozitie, dar am comandat cartea pe 8 septembrie accesand linkul de pe blogul tau si inca nu am primit-o nici astazi…nu ma deranjeaza ca am platit transport 13 ron, ma deranjeaza ca inca nu o am in mana savurand-o.
    Stiu ca asta e ultima ta grija….voi vorbi cu cei de la editura….insa o bila neagra pt ei.

    Succes cu votul

  10. Felicitari! am votat si eu. A mers din prima si chiar a fost foarte simplu ( cu o singura mana de pe telefon ca am un pui mic care doarme in bratele mele)
    Mult succes 🙂

  11. Pai as vrea sa scriu undeva ceva si nu stiu unde. Aici pare locul potrivit. Ne-am intalnit intamplator, adica eu am preluat un link la un articol, care mi-a placut. Si pe urma m-am bagata in seama de vreo doua ori (cam ca degetul in apa … si extras rapid). Si pe urma, vineri mai exact, ma nimeresc printr-o piata de-asta de mall, ultra obosita, in cautare de ceva-de-ultim-moment-care-mi-trebuie (pentru ca incepe baietu’ scoala) si intru si la Carturesti (in cautare de carte de povesti cu scris mare si, as vrea eu, frumos ilustrata, nu cu toate gogomaniile imitate mai bine sau mai prost din desene). Vorba lunga, librari nepregatiti, cautari… si la un moment, dintr-un raft din sectorul copii (cum treci de carti de rontait si imediat in proximitatea celor care-ti rontaie creierul despre cum sa te „tratezi” cand esti mama), ma priveste fix o coperta cunoscuta. Iaca printesa urbana. Zambesc. Evident m-as astepta sa nu fie blogul pus pe hartie (desi si asta ar putea fi o discutie). S-o rasfoiesc? Daca e tot din „alea”? Asa si? Pretul nu e exorbitant… Hai s-o miros intai. Miroase bine. Imi place hartia pe care a ales-o. Ok, imi place un pic si supracoperta. Coperta imi displace profund. Amusin in continuare prin librarie cu ea la brat. Pana ajung la casa si constat ca vreau s-o cumpar. Si uite-asa ne-am intalnit. Si, pe parcursul week-end-ului, intre o ciorba, niste iesit cu copilul afara, niste alergat cu el dupa toale de toamna si alte cateva chestii de gravida, am reusit sa n-o las din mana. Unele chestii m-au facut sa rad. Tare. Altele m-au facut sa plang. Un pic. Asta din urma n-am priceput-o, de obicei nu plang. Probabil ca n-as fi plans nici acum daca n-as fi fost plina de hormoni in dezlantuirea specifica. Cu unele chestii am fost complet de acord. Cu altele nu. Per total e ok – nu e o carte din „alea”, e bine scrisa, mi-a trezit pofta sa citesc mai multe despre fata asta, despre viata ei cu si fara copii. E un personaj care-mi place. E o carte bine scrisa. Pe alocuri nu neaparat, insa per total da. Nu-mi place, de regula, literatura de jurnal. Dar cartea asta mi-a placut pentru ca merge mai incolo (as fi vrut sa mearga mult mai incolo e drept in sensul ca am sentimentul unor in-devenire-nuvele autonome de viata din care se inspira care mi-ar placea foarte). Bref – mai vreau. Deci a fost pe scurt o intalnire frumoasa. Multumesc si astept urmarea 🙂 Cu drag

    • ei, cam departe de cronica niste vorbe. eu multumesc! mi-e teama sa cunosc autori ale caror carti mi-au placut. de obicei ma inhib si asta in final are un efect dezastruos asupra perceptiei in legatura cu scriitura (respectiv imi razbun inhibitia pe carte si deci nu mai am chef s-o vad :). nu s-a intamplat asa si acum, ceea ce iarasi m-a bucurat intr-un fel si tocmai de aceea m-am si decis sa am o reactie (era gata-gata sa si venim sambata daca nu s-ar fi suprapus cu alte programari de sanatate insa data viitoare speram sa putem ajunge).

  12. Am votat si tot azi a ajuns si cartea cu autograful de la tine. Sunt chiar fericita si abia astept sa o citesc. Sotul a vrut sa imi faca o surpriza si a scris el mesajul. Eu mi-as fi dorit scrisa dedicatia pentru fetita noastra, dar e foarte bine si asa. A modificat la editura textul, dar se pare ca tot cel vechi a ajuns pe carte.
    Oricum lansarea a fost foarte draguta si chiar am plans.
    O zi minunata!

  13. Am votat si eu 🙂 Sper din suflet sa castigi pentru ca ceea ce faci tu chiar inseamna la propriu, schimbare in bine 🙂
    Apropos de carte, crezi ca ai putea sa trimiti cateva exemplare la Bookster? Sau sa iei legatura cu ei sa le aduca? Stiu ca am mai citit acolo un articol de-al tau ce fusese publicat in „Decat o revista”. Ma gandesc ca ai castiga o publicitate faina prin ei si ai ajunge in casele (si inimile) multora.

  14. Felicitari, Ioana!! Te-am votat cu mare drag!
    Astept cartea de o saptamana si astazi cei de la univers mi-au pus comanda la curier, deci maine o am! 🙂
    Iti doresc numai bine si mult succes in continuare!

  15. Răsfoiesc din când în când la recomandarea / share-ul prietenilor FB câte un blog, trebuie să recunosc că pe al tău l-am răsfoit cel mai des, so meriți votul meu.
    E scris din suflet și asta-mi place, plus că înțelepciunea Sofiei e amuzantă:)
    Succes în continuare.
    Doamne ajută!

  16. Buna. Eu am vazut reportaj la TV. Felicitari! S-a „vazut” bine. ☺ La mai multe carti si evenimente frumoase care sa-ti bucure zilele. ☺

  17. Buna, Ioana!

    Te citesc si eu de mai bine de doi ani si e prima oara cand scriu aici.
    Te-am votat acum, sunt de parere ca meriti din plin acest premiu.
    Lansarea de carte am urmarit-o pe youtube, am simtit multe emotii pe care le transmiteai acolo chiar si cand nu vorbeai, doar din gesturi si priviri.

    Mult succes!

  18. Felicitari pentru carte si pentru nominalizare. Acum pe seara s-a putut vota fara probleme in ca. 30 de secunde. Abia astept sa citesc cartea (din pacate dupa mijlocul lui octombrie…).

  19. Am intrat, te-am votat.

    Dar m-am uitat pe lista si sunt niste „personalitati” … in afara de Brad Florescu, pe care il apreciez foarte mult, nu mai stiam ce scriu ceilalti. Am intrat pe cateva bloguri … mie mi se par oribile. Astea nu sunt personalitati dupa parerea mea. Cel putin S.T. …. vulgar si cam atat.

  20. Gata votat Ioana! Mi-aș fi dorit să pot vota de 2 ori . Pentru prima am 2 preferați. Tu și Adrian Hădean. Îl ador pur și simplu . Îl urmăresc de pe vremea când făcea parte din proiectul „Farfurii curate „în grădinițele din Cluj :).

  21. Te-am votat si eu !
    Pacat ca bebelusa nu m-a lasat sa vin la lansare, dar cartea o s-o cumpar neaparat. Abia astept s-o citesc, pe nerasuflate, asa cum ti-am citit tot blogul in cateva zile prin 2009, cand l-am descoperit.
    Pup cu drag!

  22. Te-am votat pe tine chiar daca imi plac mai multi dintre cei nominalizati. Te-am votat pe tine pentru ca imi e drag sa te citesc, pentru ca nu exista zi in care sa nu arunci un ochi pe aici, pentru ca esti mama (si ma simt aproape de tine), pentru ca esti femeie pe langa mama (si aici sunt cu tine), pentru ca asa am simtit. Te imbratisez si abia astept sa te citesc – am programata lectura in parc pe o banca, cu o cafea si o tigara (stiu nociv dar …), sambata dimineata bebe ramane cu tati si mami se delecteaza in aer liber de toamna 🙂 Felicitari pentru tot!

  23. Cu mult drag iti scriu draga Ioana…
    Am descoperit blogul tau acum cateva zile,si n am putut sa las telefonul din mana pana nu am citit cam toate articolele…Astazi am comandat cartea,sper sa nu dureze mult pana ajunge,desi cei de pe libris.ro m au avertizat ca din cauza cererii prea mari,se poate intarzia procesul de livrare.
    Felicitari pentru dedicarea si sinceritatea cu care scrii!
    Am urmarit si interviul din cadrul Adevarul Live-te ai descurcat de
    minune…
    Multa sanatate tie si familiei….
    Si cum spunea cineva mai sus,ramai asa cum esti,noi te vrem pamanteana…

  24. Votat. De zilele trecute. Deși mi-e drag și Adi Hădean și-mi iese bine pizza după rețeta lui, mi-s și mai drag copiii, prieteniile și oamenii frumoși.

    PS. Am terminat cartea. Fără prea multe comentarii – aștept continuarea. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *