„O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, best seller

M-am gîndit să vă mai scriu cîte ceva despre carte. Spre marea mea bucurie, ea are deja traseul ei, independent de mine şi de blog. Se vinde singură, oameni care nu m-au citit vreodată o citesc pe ea, mă citesc pe mine direct în paginile ei. Exact asta am vrut. În noiembrie, cartea mea a fost cea mai vîndută carte cu autor român pe Elefant.ro.

Primesc zilnic zeci de mesaje pe toate căile cum că am făcut bine. Am scris ce și cum trebuie. Sufletele se mișcă, simt, tremură, rîd, plîng, brațe se aruncă în îmbrățișări. Exact asta am vrut, să mișc, să nasc un val de emoție frumoasă, care să facă oamenii mai vii, chiar și numai pentru cîteva ore. Meritul nu este, desigur, doar al meu. E și al vostru, doar inimile mari amplifică emoțiile cu așa viteză și impact.

În seara în care am văzut că „O să te țin în brațe cît vrei tu și încă o secundă” a ajuns best seller pe Cărturești, am încremenit cu laptopul în brațe. Pur și simplu nu-mi venea a crede. Numele meu acolo sus, în top. Numele meu pe o carte. Cartea mea, scrisă de mine, cumpărată de atît de mulți oameni. Acum și pe Elefant…

bestseller carturesti

Am făcut și un spot radio, iată-l! Mulțumesc, Radio Itsy Bitsy, pentru că l-ați produs și difuzaţi.

Ne-am adunat cîteva mii și pe pagina de Facebook a cărții, acolo pun citate din carte și informații legate de tiraj, de locurile de unde poate fi cumpărată cartea, cronici ale cărții scrise de cititori sau de critici. Pagina este aceasta.

Niște mii de oameni au terminat deja de citit, cîteva zeci o citesc acum a doua oară. Mă bucur și recunosc că am fost foarte nesigură pe mine. E pentru prima oară cînd oamenii care vor să mă citească sînt nevoiți să plătească (o sumă mică, e drept). M-a apăsat acest detaliu. Dar uite că nu s-a plîns nimeni că ar fi irosit bani din cauza mea, așa că sînt fericită! Poate o să am curaj să mă apuc și de a doua… 🙂

Pentru că mi se cer des, pun aici detalii despre cum și unde o puteți comanda, dacă nu o aveți deja.

Cartea O să te țin în brațe cît vrei tu și încă o secundă se găsește în mai toate librăriile mari din toată țara: Cărturești, Humanitas, Diverta, dar și în librăriile mai mici. În București ea se găsește, semnată de mine, la terasa Finca by Alioli și la salonul Yummy Mommy.

Online o găsiți aici pe blog, la un preț mereu bun, 23.09 lei, puteți comanda cartea prin bannerul din dreapta (dacă citiți de pe computer sau laptop), sau de jos, de sub text, cel pe care scrie Cumpără cartea scrisă de mine. Dacă veți introduce apoi în site-ul editurii Univers codul de voucher PRINTESA-URBANA veti putea cumpăra cartea la prețul de 23.09 lei (redusă cu 30%).

Cartea se găsește și pe Libris.ro, Elefant.ro și Emag.ro (acum are preț foarte bun), la prețuri care variază în funcție de promoțiile lor, care nu au legătură cu mine. Prețul maxim este de 32.99 lei, cel minim a fost pe Elefant, 16.5 lei.

Pe Libris a apărut și un interviu simpatic despre mine și carte, îl găsiți aici. Mulțumesc, Dana!

Cartea există și pe Goodreads, m-ar bucura dacă, după ce o citiți, vă faceți timp să îi acordați un rating si poate și un review scurt, pentru mine Goodreads e o resursă bună pentru lecturile viitoare. Pagina cărții este aici.

Poate fi comandată și din străinătate, tot prin blog, pe site-ul editurii, cu același discount de 30%. Veți primi cartea prin poștă, în 6-12 zile lucrătoare.

Cartea există și în format ebook compatibil cu toate sistemele e-reader, costă 19.99 lei pe Streamland.ro, dacă folosiți codul de discount PRINTESA-URBANA. Îl găsiți aici. dacă vă veți face cont la ei (costă 9,9 lei), primiți un discount și mai mare, de 40%, la orice ebook cumpărat, inclusiv la cartea mea.

Am semnat peste 1.000 de cărți. Știu că unele au ajuns tîrziu, asta s-a întîmplat și din cauza faptului că editura Univers are un contract mic cu firma de curierat, care ridică maximum 60 de colete pe zi, iar în primele zile au fost sute de comenzi, apoi a durat și adusul lor către mine și semnatul (unele dedicații au avut cîte 4-5 rînduri de text, și repet, am semnat peste 1000 de cărți), unele dintre ele s-au încurcat, unii dintre voi ați așteptat mult și ați primit cartea fără dedicația pe care ați dorit-o. Îmi pare rău, vă cer scuze încă o dată, vă asigur că toată lumea a făcut tot ce a putut în condițiile date. Lucrurile au intrat acum în normal, sper să nu mai fie întîrzieri și încurcături.

Să nu vă supărați pe mine, prieteni, că nu vă ofer cartea. S-au tipărit pînă acum 13.000 de exemplare, dintre care doar 10 au ajuns la mine gratuit. Le-am oferit familiei și vorbitorilor la lansare, apoi am mai cumpărat unele să mai ofer și altor parteneri la eveniment. Pentru că dacă vreau să ofer o carte, trebuie întîi s-o cumpăr. Ăsta e contractul semnat, îl respectăm cu toții.

Dacă v-a plăcut cartea mea, dați vestea mai departe. Dați cartea mai departe, cadou sau împrumut. Nu vă gîndiți că mă voi îmbogăți din asta, procentul care îmi revine mie din prețul fiecărei cărți este foarte mic (v-aș spune și cît, dar există ceva clauze de confidențialitate în contract), iar banii îi voi primi peste un an. În nici un caz nu mă voi îmbogăți din asta, poate doar dacă voi vinde un milion de exemplare, atunci da! Dar mai am puțin pînă acolo. Iar la cît m-a costat lansarea… 🙂 Să spunem doar că mai am încă datorii pentru frumosul eveniment!

O să te țin în brațe cît vrei tu și încă o secundă. Nu doar cea mai intensă promisiune a mea pentru ai mei și pentru voi, ci și cel mai nebun vis, împlinit. Mulțumesc.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

40 comentarii

  1. Ioana, ce-i lipseste cartii tale pe pagina Univers sint citeva pagini din carte, un preview, asa incit cititorul sa poata vedea despre ce e vorba, daca-i place sau nu, daca vrea sa o cumpere, ocazie cu care pot vedea si circotasii ca sint texte noi, nu postari de pe blog reciclate. Vad ca alte carti au facilitatea asta, ma mir ca tocmai a ta, care e bestseller, nu beneficiaza de asta.

  2. Lucrurile sunt clare, deja te-ai apucat de urmatoarea carte, cel putin mental.

    Felicitari Ioana, le meriti cu prisosinta. De la postarea in care te intrebai cine iti va aduce cutia de bomboane la o carte ce are succes la public e un drum interesant, presarat cu o casnicie si doi copii. Si nu ai o varsta inaintata, ba dimpotriva, asa ca pregateste-te, te asteapta noi drumuri, noi cai si multi oameni de descoperit. Cred ca si drumul cautarii tale interioare va inflori.

    • Despre ce clasici e vorba? Saracii cred ca stiau toti sa scrie cat de cat corect 🙂 Sa le urmam exemplul.

    • Doamna Cristiana, despre ce vorbiti aici? Insinuati cumva ca Printesa nu stie sa scrie corect? Aveti exemple? De ce va pierdeti timpul cu un astfel de comentariu si imprastiati otrava aiurea? Cred ca mai bine inchideti dumneavoastra pagina si comentati pe un site unde ati avea ceva de spus.

    • Ioana, cred că mesajul Cristianei se adresa lui Patrick – el a scris ”aghizitionat-o”, ceea ce vom fi de acord că nu-i corect. Așa că, dacă tot citește el clasicii…. poate se și lipește ceva de el. Că doar, vorba lui Ștefan Mihăilescu-Brăila, ”clasicii tot clasici rămân, dă-i naibii!” 😀

  3. Ti-am citit cartea cu sufletul la gura de cum am primit-o, printre scutece, printre adormit bebelusi , printre rasete de copii si alergaturi in toate partile. Chiar daca am recunoscut pasaje din blogul tau, cartea este unica si abunda de emotie si sentimente in primul rand.
    Nu pot decat sa iti urez succes pe mai departe si abia astept urmatoarea carte. Asadar, sa continue povestea!

  4. Felicitari!Am citit cartea si este foarte frumoasa…am invatat,am ras,am plans si mi-am dat seama ca sunt pregatita ptr un bebe.
    Iti multumesc din suflet,te pup

  5. Felicitari! Am fost printre primele persoane care au primit cartea( multumesc, Ana Maria), iar cartea am citit-o pe nerasuflate. Acum regret, pentru ca mi-as fi dorit sa o savurez mai mult 🙂 Este captivanta, emotionanta, amuzanta si foarte bine scrisa! E imposibil sa nu gasesti asemanari intre blog si carte, pentru ca ambele sunt despre tine. Cu toate astea, cine te-a citit cu adevarat pe blog, va vedea si noutatea din carte. O astept cu nerabdare pe a doua; pana atunci, bucura-te de munca ta si de inimile pe care le-ai atins, de vietile pe care le-ai schimbat! Ma inclin!

  6. Citesc si eu cartea…inca n-am terminat-o..e atractiva, e frumoasa, te cuprinde asa incet incet…copiii erau la bazin si eu, langa bazin citeam cartea ..si m-au strigat de cateva ori si eu n-au auzit..pana cand efectiv au venit sa puna mana pe mine…asa de mult m-a cuprins cartea…numai bine

  7. Felicitari! Mie mi-a placut cartea ta, am comandat-o la lansare si abia am asteptat sa o citesc. Recunosc ca initial am crezut si eu ca o sa fie blogul pus pe hartie, dar am avut surpriza placuta sa citesc o carte in care m-am regasit din multe puncte de vedere. O carte simpla dar realista in care cred ca multe proaspete mamici se regasesc, probleme reale din viata de zi cu zi cu care toate ne confruntam, de la relatia cu sotul after baby, crize de furie, plansete si altele la care incearcam fiecare sa le facem fata cum putem mai bine.
    In conluzie mi-a placut cartea, imi place si blogul, il citesc zilnic, nu sunt intotdeuna de acord cu tine, dar per total m-ai ajutat sa devin o mama mai buna, sa inteleg ca e ok ceea ce simt, ca nu mi se intapla doar mie, ca nu sunt o mama groaznica, ca nu am dat gres.
    Keep up the good work!

  8. Ioana, eu ti-am oferit deja un feedback 🙂 dar o sa-l las si aici pe blog.
    Stiu ca spuneai si la lansare (unde mi-a placut foarte mult, atmosfera mai ales) ca nu ai incredere in tine, eeeh dupa aceasta carte eu zic ca n-ar trebui sa mai ai dubii.
    Da, si eu am regasit pasaje de pe blog, insa cartea transmite multa emotie, caldura, e o poveste, cred ca cei care nu te citesc ar putea interpreta diferit mesajul, povestea ta 🙂
    Dar este foarte bine ca o citesc chiar si e!
    Mie mi-a placut mult, am citit-o pe nerasuflate, deja am imprumutat-o, si de acolo ai un feedback pozitiv (este o prietena care te citeste mai rar, insa odata cu cartea, sigur o va face din ce in ce mai des).
    Felicitari si succes pentru a doua! 🙂

  9. Eu fac parte din categoria celor care nu-şi doresc copii, poate că am s-o citesc ca să mă ajute să interacţionez mai bine cu cei care au. Şi pentru că este scrisă de tine, pe care te citesc de atâta timp.
    În orice caz, mă bucur foarte mult că are succes, ceea ce îţi doresc în continuare.

    • Nu zi așa. Și eu la fel nu mi-am dorit până acum un an și zece luni măritată fiind de 12. Până m-a izbit dorul de al meu.Am muncit , mi-a ieșit din prima dar as fi căzut în depresie dacă nu rămâneam însărcinată.Acum muncesc pentru al doilea ca deja sunt bătrână ;-). Sper la fel sa-mi iasă din prima lună. Cred ca va fi greu cu doi mici dar e și frumos

    • Parca fusese un articol mai demult, chiar aici pe blog, despre cum alegerea de a avea sau nu copii este fix asta, o alegere personala. Ce tare ar fi daca toti am intelege chestia asta.. Nu?

  10. N-am pomenit asa ceva de cate ori citesc titlul cartii sau il aud, cum este cazul in spotul de mai sus mi se face pielea de gaina si imi vine sa plang. Sa imi starneasca atatea emotii pozitive un titlu de carte!
    Si da, am citit cartea in doua zile, puteam si intr-o zi daca ma apucam mai repede ea. Nu o poti lasa din mana!

  11. Ti-am zis si la Cristian ca am citit sau mai bine zis am incercat sa citesc o carte care intradevar era o copie fidela a blogului. Cartea ta e ca tine! E simpla! E la suflet! E reala! Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut si chiar esti asa cum o arati zi de zi! Si cum a zis Cristina si mie imi face pielea de gaina cand ii aud titlul.

  12. Buna Ioana,
    Acesta e unul din mesajele de felicitari pt carte…e superba, delicioasa si colorata. Aseara am terminat-o. A durat mai mult decat ma asteptam, asta datorita faptul ca 1 year old bebe emma ma tine ocupata (citesc doar cate 15/30 min, seara, dupa ce ea adoarme si eu profit de cateva minute disponibile…si dupa, somn). In viata de dinainte de burtica, as fi devorat-o in cateva ore. M-am bucurat sa vad situatii similare cu ale noastre (eu, emma si ta-ta), m-a amuzat felul cum le-ai asezat pe hartie si modalitatea de a asterne totul: pozitiv, funny, pinkish si original. A avea un copil e nemaipomenit, a avea doi, este „beyond words”. Noi (eu, emma si ta-ta) suntem in prezent cei trei muschetari…tu ai avut curaj si pt acest fapt esti o sursa de inspiratie. A fi mamica e cel mai frumos si greu lucru, dar fara ei, viata noastra nu ar fi la fel de minunata. So, sa stii…am ras cu tine, am trait aproximativ aceleasi feeling-uri, te-am citit repede si pe nerasuflate. Esti grozava, atat ca scriitor, cat si ca mama. Sper sa am ambitia si energie si pt bebe 2…pana atunci, voi urmari blogul (in continuare) & astept cartea urmatoare (nu mai astepta foarte mult sa o scrii, pune-te pe treaba)… cu mult drag & succes in continuate, simonique (mama emmei). Ps. Cand va creste emma, o vom parcurge inca o data impreuna (mai putin partea despre sex, o lasam pe mai incolo)

  13. Off, abia astept s-o pot citi si eu. Am achizitionat-o in format electronic de pe elefant.ro si din cauza formatului diferit (de pana acum), n-o pot deschide pe ipad. Am incercat de 5 ori cu customer support-ul lor dar nu au putut sa ma ajute.
    Sper sa reusesc in curand daca ma mai tin nervii (se sta in asteptare la ei 7 minute iar apoi iti inchid apelul pentru ca „momentan toti operatorii sunt ocupati”). Sper sa nu ajunga „sa sedimenteze” pana rezolv problema. 🙂

  14. Si coperta e superba, e mai artistica decat cele supuse sondajului. Felicitări! Eu te citesc de cand abia începuse povestea cu bomboane, nu am motive prea concrete sa te citesc, doar talentul si sinceritatea. Si te admir pentru felul cum faci din viata poveste si povestea se transforma in viață.

  15. Ioana, astazi am primit cartea ta, comandata de pe emag. Si.. surpriza, cartea are autograf de la tine!!! Ma bucur foarte mult, nu ma asteptam sa fie semnata, credeam ca doar primele carti sunt asa. Multumesc mult, de-abia astept sa o citesc! Succes in continuare!

    • Buna Ioana,
      Felicitari ptr carte (e savuroasa dar si utila in acelasi timp).
      Iti pot confirma si eu cele scrise de Alina. Doar ce am deschis cartea (luata de la emag) si pe prima pagina este scris „Cu drag,Ioana 2015”
      Mult succes in activitatile viitoare.

  16. Cartea ta e un deschizator de drumuri. Fiind scrisa din suflet si dragoste ea va schimba cu siguranta gandirea multor parinti si viitori parinti.
    Cartea pe care am cumparat-o si am citit-o mintenas, am imprumutat-o bunei mele prietene care e o impatimita in ale cititului. Reactiile ei au fost pline de incantare si de lauda.
    Meriti sa te bucuri din plini de tot ce ti se intampla.

  17. Bravo, ai muncit TU, ai transformat un vis in realitate, o sa te citesc cu mult drag.
    Si cand si daca vor fi comentarii rautacioase, las sa fie. Tot publicitate e, Ioana, toata viata ne facem de fapt publicitate noua insine, cu totii… iar unii sunt din aceia care ne fac reclama negativa. Eh, atata pacat sa fie 😛

  18. Iuhuu, avem e-book! (probabil ca mai de demult, dar recunosc ca am dormit pe mine). O comand diseara, si i-o traduc si mandrului cand se intoarce din delegatie. Unele chestii trebuie clar impartasite cu barbatii din viata noastra, zic 😀

    Felicitari pentru primul, si definitely nu ultimul, best-seller!

  19. E cineva din Targu Mures sa imi imprumute si mie cartea? Tare as vrea sa o citesc si mi-e ca pana dau de fonduri nu o mai gasesc, iar acum, ultimele fonduri mi s-au cam dus pe facturi si niste lucrusoare pentru bebelina din burtica.

    Ioana, eu momentan pot sa te felicit pentru blog; dar sunt convinsa ca, cartea e si mai savuroasa si plina de invataminte.

    Va pup pe toate: mamici, burtici si cele fara burti sau copilasi 🙂

  20. Am citit-o si eu cu drag, apoi am dat-o mai departe. Sunt multe pasaje de pe blog, e adevarat, le-am recitit insa cu placere. Pana la urma, sa rasfoiesti paginile unei carti e altceva. Cu siguranta daca nu as fi citit blogul de multi ani as fi fost chiar si mai incantata de carte.

    • Am semnat mai multe pentru ei zilele astea, sa fiu sigura ca nu mai ramin fara cei care vor, uite ca primesc si cei care nu le cer, sper sa nu fie cu suparare!

    • Cu suparare? Suparare ca a ajuns in mai putin de o saptaman din Romania in Franta , ca am sarit in sus de bucurie precum un copil cand am vazut autograful ? Ca nu am mai putut sa o las din mana pana nu am terminat-o ? ( Sotul a fost destul de dragut sa stea cu fetita noastra cat eu m-am relaxat cu cartea ta). Nu, nu a fost cu suparare deloc.

  21. Trebuie sa scoti cat mai repede a doua carte. Nu am mai citit de f mult timp o carte care sa ma fascineze atat de mult. Felicitari!! Sa nu te schimbi niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *