Cum să cumperi rapid cu reducere mare (P)

Au mai rămas mai puțin de 24 de ore pînă la ziua cu cele mai mare reduceri din an. Din ce spune bărbatul meu, ziua asta e mai așteptată decît Crăciunul pentru mulți dintre colegii lui (și pentru el, am o vagă bănuială). Așa că am pregătit pentru voi un mic ghid cu instrucțiuni ca să vă asigurați că reușiți să comandați ce vă doriți, la un preț bun. cu emoții minime.

1. Întîi de toate, e important să ai internet. Dacă știi că wirelessul îți face probleme sau că nu ești acasă dis de dimineață, pregătește un stick de date sau descarcă aplicația eMAG pentru mobil și deschide transferul de date. Aplicația există în iTunes și Google Play și e gratuită. Dacă te loghezi, vei primi alertă cînd vor fi plasate live reducerile.

2. Fă-ți de pe acum cont pe eMAG (dacă nu ai deja unul în familie), durează cîteva minute cu tot cu validare și de Black Friday NU ai minute de pierdut. Completează în cont adresa de livrare, telefon, toate detaliile necesare unei comenzi.

3. Pregătește lista cu produsele care te interesează. Întreabă și nevasta, copiii, mama, soacra. E un moment bun să cumperi și cadourile de Crăciun, dacă ai pe listă electronice, electocasnice, jucării, cărți, mașini, iachturi. 😛 Dacă prinzi reduceri mari, poți cumpăra ȘI mai multe cadouri!

4. Trezește-te devreme, stocurile nu sînt nelimitate! Bea rapid cafeaua, să te dezmeticești bine, să nu cumva să pui în coș ce nu trebuie.

5. Mișcă-te rapid, probabil 2-3 milioane de oameni fac exact ce faci și tu: vînează un preț bun la exact același obiect.

Aveți mai jos cîteva exemple de produse care mîine vor avea prețuri excelente.

Mașină de spalat rufe Slim Arctic EF5800A++, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+ – 599,99 lei
Stație de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, Talpa SteamGlide Plus, 2400 W, 1.7 l – 399,99 lei
Ceas de damă Michael Kors MK5491 – 499,99 lei
Espressor DeLonghi EC5, 800 W, Cappucino System, Negru – 99,99 lei
Set Uscător de păr BaByliss I-Pro 6627E, 2000 W, 3 Trepte temperatura, 2 Viteze, Difuzor volum, Negru + Placa de par 6627, 200 grade, Negru – 139,99 lei

Spor și viteză maximă la click să avem!

emag BF2

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

6 comentarii

  1. Cand apar preturile reduse; ma intereseaza masina de spalat Slim Arctic dar e foarte mare pretul si inca nu-i redus. Tu, Ioana, ce stii despre produsele puse la „reduceri mari”. te rog frumos 🙂

    • A, acum vad, pretul era pe negru, se citeste mai greu articolul fiindca scrisul iese din chenarul bej si nu l-am vazut. Daca va fi asa, ar fi fain. Multumesc, Ioana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *