Lansare de carte și Femeia cu carte

Săptămîna asta e despre cărți, începe miercuri Târgul de carte Gaudeamus, așa că am și eu două anunțuri în domeniu. Pe scurt, veștile sînt astea: duminică de la 11.00 are loc lansarea/dezbatere a cărții mele în cadrul Gaudeamus, de la ora 11, în Ceainăria Bernschutz&Co – Gaudeamus, etajul 1, Romexpo. Acolo veți putea proba și cumpăra obiecte din colecția Femeia cu carte, semnată de Andreea Dinu.

femeia cu carte

Pe lung, iată.

Andreea Dinu este designer. Ea crede că fiecare om și fiecare lucru pe care-l face fiecare om lasăo amprentă asupra lui însuși, asupra altora, asupra lumii. Hainele create de ea sînt simple, curg firesc, ascund ce trebuie, arată ce trebuie.

Andreea a creat de curînd o min-colecție nouă. Se numește „Femeia cu carte”. Colecția conține doar trei obiecte (fiecare în două măsuri, S-M și M-L), o rochie clopot, un tricou lejer și o vestă-maiou, imprimate cu coperte de cărți. Printre aceste coperte se află și cea a cărții mele, lucru care mă bucură și mă onorează.

Pentru că Andreea a pierdut prieteni în incendiul #colectiv, pentru că toți am pierdut pe cineva sau măcar ceva atunci, mare parte din prețul fiecărui obiect din colecție va merge că victimele #colectiv, prin fundația Crucii Roșii. Rochia costă 250 de lei, 100 de lei vor merge către #colectiv, tricoul costă 180, 70 vor merge către colectiv, vesta costă 150, 50 de lei vor merge către #colectiv.

Colecția „Femeia cu carte” va fi expusă pe toată perioada târgului de carte Gaudeamus, de miercuri pînă duminică, la Romexpo, în ceainăria Bernshutz Gaudeamus, care se afl[ la etajul 1.

Duminică de la 11.00 are loc în aceeași ceainărie o nouă lansare a cărții mele, organizată sub forma unei dezbateri despre copiii de azi și de mîine. Despre carte și despre schimbarea de atitudine și de roluri față de generațiile trecute, vom vorbi la ceainăria Gaudeamus (Romexpo). La dezbatere vor participa alături de mine Ana Glavce și Claudia Tache, iar Emanuela Ignățoiu-Sora (editura Univers) va modera discuțiile.

Ioana ev

Ana Glavce este director resurse umane la TNT. A absolvit Facultatea de Biologie din cadrul Universității București. Are studii postuniversitare de management la Universitatea din Warwick.
Este femeie, biolog (prin formație), golan (din vocație), corporatist (din întâmplare), cititor (dintotdeauna) și de aproape 18 ani ucenic în profesia de mamă.

Claudia Tokacs (Tache e numele dinaintea casatoriei) Specialist Comunicare şi Relaţii Publice, Fundaţia World Vision România, are şase ani de experienţă în mediul ONG şi în proiecte de anvergură naţională care urmăresc protecţia, sănătatea şi educaţia non-formală a copiilor vulnerabili din mediul rural.

Dezbaterea va dura cam o oră, copiii sînt bineveniți, intrarea este liberă. Ceainăria se află la etajul 1, stand 105. Evenimentul de Fb al lansării este aici, vă invit să dați join.

Vă aștept cu bucurie să discutăm despre noi, bunicii și copiii noștri!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Un comentariu

  1. Scumpe, extrem de scumpe tricourile. Fara partea de donatie, aia o inteleg… un tricou de 100 de lei este insa… n-am cuvinte.
    Sincer, la pretul asta pare ca s-a atasat chestiunea cu colectiv asa, pentru a creste vanzarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *