Pe carpeta roșie

Văd că toată lumea toacă mărunt zilele astea ținutele de covor roșu de la Oscaruri. Doar pentru că eu am zero viață socială și ultima ținută elegantă îmbrăcată de mine a fost cea de la nunta din 2009 (când am fost mireasă), nu înseamnă că nu pot să-mi dau și eu cu părerea despre halul minunat în care se îmbracă cei mai frumoși, talentați și faimoși oameni la cea mai importantă (probabil) seară a lor din tot anul.

Am pus mai jos în ordine aleatorie pozele pe care le-am găsit pe net făcute pe covorul roșu (surse: Voque, inStyle.com)

nu stiu

Louise Roe (habar n-am cine e) poartă o rochie perfectă pe trupul ei perfect. Rochia e o creație Christian Siriano și mi se pare un Vis Frumos.

amy poehler

Amy Poehler (nici ea nu știu cine e) poartă o rochie super comodă, e genul de rochie pe care l-aș purta și eu la o primă întâlnire cu viitoarea soacră. Pe covorul roșu cred că aș încerca totuși altceva.

brie larson

Înțeleg că rochia asta a fost foarte apreciată. Nu știu cine e domnișoara care o poartă (ok, recunosc, în afară de Nicole Kidman nu știu nici o altă actriță), are un zâmbet fermecător, recunosc! Nu prea înțeleg ce caută cureaua cu pietre la ținuta cu volane verticale, îmi place mult culoarea și partea de sus, la partea de jos nu m-am decis dacă seamănă cu niște valuri, deci îmi place, sau cu niște pene de păun, deci nu-mi place. O rochie complicată, prea complicată pentru mine.

cate blanchett

Cate Blanchett. N-am văzut ceva mai frumos de la ediția 2014 a Oscarurilor, când tot ea a purtat o rochie perfectă. Rochia de anul acesta e creată de Armani și este atât de minunată încât o să o folosesc pe post de poză de revenire după pozele cu ținute care mi-au tulburat privirea în sens negativ. Femeia asta este atât de frumoasă, de elegantă, de chic, de lady, iar rochia i se potrivește atât de bine, a match made in heaven cum ar veni.

charlize

O ador pe Charlize Theron, are un corp de zeiță, un chip de înger și un talent cât planeta. Rochia ei Dior îmi place doar de la talie în jos, inclusiv. Culoarea e minunată, la fel și materialul, care curge pe trupul ei dumnezeiesc. Trena cred că putea să lipsească, dar e ok și ea, o face să pară interminabilă, ceea ce e, desigur, de bine. Dar partea de sus… hm… arată ca niște bretele de care cineva a tras prea mult. Ca niște suspensoare puse pe sârmă la uscat.

charlotte rampling armani

Charlotte Rampling e o doamnă, rochia asta Armani i se potrivește perfect!

daisy ridley

Rochia asta mi-ar plăcea mult (nu știu cine e fata care o poartă) dacă ar fi din alt material, dacă ar fi mai lungă și dac-ar purta-o domnița în parc. E ca un fel de maiou pe care cineva a cusut diamante și apoi l-a spălat la temperatură mare și a intrat la apă. Știți ce zic?

emily blunt

Nu, nuuu, de ce, Emily (Blunt), de ceee? Culoarea asta merge doar la cămăși de noapte. Materialul la fel. Iar ancorele alea sau ce-or fi, alea doar la pirați, când își fac tatuaje, bine? Și zona aceea de bust tip rochie de nașă, bretelele subțiri, cu ancore asortate, cred că am văzut ceva asemănător la magazinul Unirea, secțiunea de rochii pentru nunți în provincie.

heidi klum

Să vedeți. Uneori, Sofia îmi fură din dulap o eșarfă din aia mare, vaporoasă, și-o leagă pe ea de zici că e un pește în folie alimentară, pus la macerat, apoi trântește o broșă uriașă pe umăr și gata ținuta de bal, zice ea. De balamuc, zic eu. Așa și Heidi Klum în rochia ei Marchesa. Păi la așa corp, cum să-l strici cu o perdea gonflată? Păcat, maare păcat. Simt nevoia sî văd o Cate.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Cate Blanchett attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Perfect, așa e mai bine.

Mai jos e Isla Fisher, nu mai știu în ce film am văzut-o, dar rochia asta e superbă. Nu mă omor după culoare, dar imprimeul floral, croiala, felul în care îi stă pe talue, umerii goi, asimetria de pe bust, foarte foarte frumos! E o rochie Marchesa, în caz că vreți să  vă cumpărați și voi una la fel.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Isla Fisher attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

jared leto

Domnul Jared Leto a fost îmbrăcat de Sofia (3 ani și 10 luni). Ea i-a pus la gât garoafa din bumbac și l-a asigurat că o să fie foarte drăguț acolo, pe carpeta roșie, așa frumos asortat. Tot ea i-a împrumut și ciorapii ei murdari de frișcă. Costumul e cică de la Gucci, dar mai contează?!

stalone

Nu știu cu ce sunt îmbrăcați, eu nu-mi pot lua ochii de la fața lui Stalone. A rămas așa cu ea de când l-a pocnit rusul ăla în runda a treia? Acum 40 de ani? Sylvester Stallone poartă Yves Saint Laurent Couture, soția Jennifer Flavin poartă Saint Laurent. Whatever.

jennifer garner versace

Jennifer Garner poartă o rochie Versace foarte fain croită, care-i vine de minune. Aș comenta ceva de negru, dar prea-i distinsă, așa că o iert.

jennifer jason leigh

Jennifer Jason Leigh e foarte cool ea așa, dar nu cu rochia asta Marchesa în culoarea moartea-pasiunii, cu aplicațiile alea de varicelă pe ea. Corsetul e frumos, chiar extraordinar de frumos și îi vine excelent, dar fusta nu e din filmul bun. E ca și cum ai combina un Tarantino cu final de Nicolaescu. E păcat, mă!

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Jennifer Lawrence îmi place foarte mult, are o frumusețe mai trashy așa, are un corp demențial, nu e slăbănoagă. Nu prea știu ce să zic despre rochia asta Dior, să alegi negru când ai un corp atâât de fain… Prea lebădă neagră, prea furou în sus. Eu cred că putea mai bine.

julianne moore

Am observat la mai multe gagici bretelele astea tip suspensor, ca niște bretele cu găuri așa, deloc nu-mi plac. Julienne e impecabilă, are un ten, un chip și un corp perfecte, iar zic: de ce negru? Rochia asta Chanel nu-mi spune nimic.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Kate Winslet attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Todd Williamson/Getty Images)

Of doamne. Kate, de ce, de ceee? Ai reciclat colecția de viniluri a tatălui tău? Ce e aia, o pelerină de ploaie oversized? O față de masă din mușama? Nu mă înțelegeți greșit, o iubesc pe Kate, e o actriță genială, dar rochia asta Ralph Lauren o face să arate ca un cremvuști goth. Nici nu vreau să mă gândesc cât a transpirat în ea.

Brrr, simt nevoia să o revăd puțin pe Cate.

 HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Cate Blanchett attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

kerry washington

Kerry Wahsington. Piele la Oscar eu n-aș purta, în nici un caz neagră și asortată la voal alb. Arată foarte de Piața Obor așa, but then again, eu am viața socială a unei râme claustrofobe. E un Versace. Nereușit.

keaotn

Michael Keaton poartă un smoking negru destul de strâmt. Altceva n-am de zis. Nu mă pricep deloc. Nici măcar n-am o părere.

lady gaga3

Nu. Nu. Nici măcar nu pot să zic ceva. Ba zic. Băi, când ai sânii ca două pungi cu M&M pe jumătate goale, nu porți corset din ăsta. Chiar dacă ești Lady Gaga.

margot robbie in Diane von Furstenberg

Margot Robbie prea seamănă cu statueta, nu ziceți? Nu-mi place. Croiala arată ca un halat de baie, materialul e foarte de lux așa, mă face să mă gândesc la o manea cu Valoarea mea, valoarea mea, îmi stă bine sânii în ea.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Naomi Watts attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Naomi Watts e minunată. Are un trup de copilă și are un stil foarte simplu și elegant. Îmi place mult ținuta ei, chiar dacă e sclipicioasă. Rochia este Armani.

naomi watts

fassb

Michael Fassbender e un tip atât de mișto încât nici nu contează ce poartă. E mișto!

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Olivia Wilde attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

 

Olivia Wilde are un trup divin și niște oooochi. Sluuurp! I like her. Nu știu despre rochia asta stil romano-grecesc. Nu-mi place că-i tuflește sânii, îi îngroașă talia, albul e prea șters, nu, eu cred că putea mai bine.

vikander

O altă rochie care mi-a plăcut muuult de tot e asta: ușoară, fluffly, comodă, memorabilă! Aș purta-o peste tot! Alicia Vikander  poartă o rochie Louis Vuitton mi-nu-na-tă!


Patricia Arquette

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Patricia Arquette attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Todd Williamson/Getty Images)

Aici iar nu e bine. Patricia Arquette e o actriță genială, dar cu hainele mereu a stat prost. Se vede pe moaca ei că nu-i place ce-a ieșit. Stă înghesuită în rochia asta ca mine în autobuzul 300, funda aia mare îi mărește și mai mult sânii, care oricum arată prea mari în rochia asta. Simt nevoia de un pic de Cate.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Cate Blanchett attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

priyanka chopra

Recunosc cinstit că nu știu cine e doamna. Știu că o cheamă Priyanka Chopra, dar nu știu cine e. Voiam doar să punctez că nu-mi plac rochiile de mireasă decât dacă-s purtate la nunți, eventual chiar de mireasă.

rachel mcadams August Getty Atelier

Rachel McAdams e foarte faină, dar rochia asta e un furou. Materialul se șifonează, se și văd pe el dungi pe burtă, se mulează aiurea, arată foarte rău, iar culoarea e foarte tristă. Păcat de Rachel, zău.

reese witherspoon

Ahhh, cât am sperat ca Reese Witherspoon s-o nimerească măcar de data asta! Dar nu. Corsetul arată de parcă i-a rămas mare, e strâmb, umflat și gol, culoarea e complet plictisitoare. 🙁 Ntz, Oscar de la Renta, se putea mai bine!

rooney mara

Rooney Mara are un stil foarte interesant, rochia asta, care e de fapt destul de urâtă, îmi place mult pe ea.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Saoirse Ronan attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Saoirse Ronan poartă o rochie din piele de șarpe intoxicat cu praf de stele. Dar îmi place la nebunie! Îi vine bine, are zvâc, siluetă, culoare! Îmi place mult!

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Sarah Silverman attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Todd Williamson/Getty Images)

Sarah Silverman poartă o rochie foarte interesantă de la Zac Posen, eu aș fi văzut-o în orice altă culoare, să i se observe mai bine volumele. Oricum, foarte frumoasă rochia!

sofia vergara in marquesa

Sofia Vergara arată divin orice ar purta. Îmi place rochia ei, de fapt îmi plac sânii ei și orice vine în apropierea lor, gata, am zis-o!

sophie turner in galvan

Sophie Tuner poartă un furou pe care n-a mai avut timp să-l calce că o fugărea John Snow sau ceva. Prea subțire materialul, culoarea specifică lenjeriei intime, eu sincer cred că și-a uitat rochia acasă și a venit în desu. Altfel nu-mi explic deloc.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Olivia Munn attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Todd Williamson/Getty Images)

Am lăsat la final rochia mea preferată. O poartă Olivia Munn, nu știu cine e, dar doamne cât e de frumoasă! Culoarea, materialul, croiala sunt perfecte! ȘI elegantă, și sexi, puțin jucăușă, și mai ales super simplă, m-a dat pe spate! Cine oare-mi poate face și mie ceva asemănător? Nu pentru carpeta roșie, așa, să o port eu pe la lansări și în paaarc….

Ia ziceți, vouă care divă v-a plăcut?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

49 comentarii

  1. Haha! Am ras tare la toate comentariile si apoi m-am intrebat brusc: dar cine sunt toti oamenii acestia???!
    Daca tu ai viata sociala zero, eu am viata show-biz-know-how zero, daca si asta e o chestie.

    Super amuzant, oricum!

  2. Criticatul rochiilor de la oscaruri – ce plăcere nevinovată….zic rochii – costumele bărbătești sunt aproape toate la fel și deci nu-s de interes.

    Mie nu îmi place rochia Sofiei Vergara – e șifonată, are iz de nășică și e prea multă. Cred că Sofia ar fi putut alege mai bine o ținută nud (nu nude). S-ar fi plâns cineva? Și ca să nu fie singurică ar fi putut să vină la oscaruri însoțită de Joe Manganiello ( =soţul) îmbrăcat tot într-o ținută nud. Gata, acum știu ce să îi cer anul asta lui Moș Crăciun.

    Cate Blanchett poartă rochii fenomenale de fiecare dată. Cred că e una dintre puținele actrițe unde poți spune că arată absolut superb înainte să vezi ce poartă de fapt. Ehh…într-o viață viitoare…

    • Eu nu il stiam pe sotul doamnei Vergara. OMG 🙂 Ea mi se pare una dintre cele mai sexoase actrite. Cred ca oricum la ea nu se uita lumea cu mare atentie la rochie, cat la cum se muleaza pe ea :)))

  3. :))) genial

    Simt nevoia să văd o Cate.- prima dată am dat scroll up, și după aia revin la text și văd poza mai jos unde am rămas:)) genial

    papucii cu frișcă- my fav

  4. //1.
    Rochia de pe Naomi Watts este perfecta, este de Oscar, culoarea aceea te trimite la o vietate marina, mitologica, ademenitoare, e de pe alta planeta. In plus, ai uitat de colierul cu diamante veritabile de la baza gatului!

    //2.
    Cate Blanchett arata senzational in rochia aceasta eterica, de regina a unui teritoriu bogat, plin de arome si mirosuri fine.

    //3.
    Da, Charlotte Rampling poarta exact ce trebuie la varsta ei, bravo.

    //4.
    Olivia Munn poarta o rochie de o culoare curajoasa, foarte eleganta iar taietura de sus, brusca este destul de indrazneata, dar … cerceii, sunt complet nepotriviti. Rochia e deosebita dar accesoriile nu se ridica la valoarea unei asemenea creatii rare. Daca stau sa ma gandesc bine rochia este inspirata din tinuta femeilor din Asia de Sud-Est, a celor ce poarta sari.

    P.S.
    Unde naiba ai mai intilnit rime claustrofobice?!?!

  5. Buna, Ioana! Stiind ca esti o „consumatore” de seriale, iti recomand The Newsroom de Aaron Sorkin. Serialul este f bun si Oliva Munn e una din protagoniste. In rest…de acord cu cea mai mare parte dintre verdictele tale ☺. Cu drag, Alexandra

    • Daa, am vazut Newsroom! (primele 2 serii) Asa e, acum o recunosc pe Olivia, mi se parea mie ca o stiu de undeva! 🙂

    • De newsroom,voiam sa zic si eu, obligatoriu ptr orice student l jurnalism. Si Olivia…. E o zeita, putea mai bine cu rochia dar e foarte fresh.

  6. Totul e foarte relativ la rochitele astea. Mie imi place x model, deci a nimerit-o. Mie nu-mi place x model, deci n-are gust si nu stie sa se imbrace xuleasca. Oricum, toate arata destul de ”oscarizabile” . Rochia lui Cate e draguta dar principalul e ca are pe ce sa se muleze:) . Plus ca acea culoare e destul de folosita si ea pentru lenjerie intima.

  7. M-am distrat de numa’ citind critica ținutelor! Anul asta nu am urmărit nici măcar in reluare Oscarul pe motiv de bebe bolnav, dar ma bucur sa citesc recenzia voastră.

  8. cate blanchett, cate blanchett, cate blanchett, cate blanchett :))
    pot s-o țin așa până mâine? eu nu m-aș plictisi.
    savuroase comentariile. după o noapte în care mi-am visat casa plină de iguane, mi-a prins bine să râd zdravăn de dimineață.

  9. Mie, de ex, nu-mi place rochia Aliciei Vikander. Mi se pare ca poarta o plapuma.

    In rest si mie mi-a placut rochia Oliviei Munn si a lui Naomi Watts.

  10. Pai ma printeso!! nu recunosti tu cum se poate face rochia Oliviei? se ia rochie fara bretele si se pune deasupra un sling fix!!!! ntzzzz….si pot chiar sa nu fie aceeasi culoare…ca da mai bine

  11. 1. Naomi Watts
    2. Catherine Élise „Cate” Blanchett
    3. Isla Fisher
    4. Olivia Munn

    Desi rochia Islei Fisher este mai mult pentru un camp cu flori in plina vara, nu de covor rosu, este adorabila.

    Cate. Am doua motive subiective s-o plac cu tot cu rochia ei si unul este ca-i australianca 😀

  12. Majoritatea rochiilor mulate sunt frumoase. Materialele diafane sau sclipitoare sunt alegerea stilului lor de femeie.
    Cate e tipul diafan. Dar trebuia sa-si aleaga o rochie fara umeri ridicati sau chiar fara deloc…asa sanii ei au ajuns niste oua ochiuri de care trag doi umeri de fluturasi giganti.

  13. Ca de obicei, mi-ai facut ziua! Iti multumesc 🙂 Imi plac tinutele purate de : Louise Roe, Cate Blanchett, Olivia Munn, Alicia Vikander dar nu ma pot decide in ce ordine…

  14. M-am distrat. Si mie imi plac cam aceleasi: Cate(o ador), Olivia, Alicia, Naomi. Nu stiu ce o fi cu comentariul de rochie pentru o nunta in provincie. Sa stii ca si in provincie incercam sa ne imbracam frumos si elegant. 😛

  15. Radeam singura in metrou si se uita lumea la mine. Mai vrem. Sunt de acord rochia purtata de Cate Blanchett este adorabila. Dar si ea este plina de gratie. Daca ar fi sa le luam la puricat pe fiecare am barfi toata ziua si mai avem de munca…

    • Hm mie nu mi-a placut, nici nu mi-a displacut, de-aia am si sarit-o. Nu am avut ce comenta la ea. 🙂

    • Imi place ca e simpla si are o culoare foarte faina, articolul zice ca e asemanatoare cu cea purtata de Resse Whiterspoon dar mie mi se pare asta mai frumoasa daca ar trebui sa aleg intre cele doua.

  16. Emily (Blunt) este însărcinată, deci nu avem voie să spunem nimic rău de ea.

    Femeile însărcinate sunt minunate prin definiţie.

  17. Iți mulțumesc! De un întâi Martie cu muci si ropote de plâns, toate astea pe un fond de 0 grade Celsius si un soț care vine abia diseară de la munca, articolul tău a fost prima chestie care m-a făcut sa rad. Imi dau silința sa nu fie si ultima ? Happy mărțisor! ?

  18. Merci de articol, m-am distrat grozav! 😀
    Rochia lui Cate e si preferata mea, si culoarea si tot! Emily Blunt e gravida mai! Zic ca arata bine, tinand cont ca e graviiiidaaaa 😀 Helllaaau, eu eram cat un pepene, practic nu ma vedeam de burta. 😀

  19. Hai ca mi-a plăcut cum ai zis de Gaga, mor de râs, degeaba, după 30 și… îți dai seama că poți fi norocoasă dacă ajungi vreodată chiar la cupa normală da… înalt coezivă pe dinăuntru 😛

  20. Haha, am citit in diagonala de dimineata, am recitit acum introducerea, dar tot nu m-am prins: comentariile sunt ale tale sau ale sotului? Sau ati facut echipa? :))
    Anyway, eu votez cu Julienne Moore, Olivia Munn (desi nu imi place portocaliul in general) si Saoirse Ronan. 🙂

  21. Descrierile foarte funny și alegerile foarte bune! Dar cred ca se putea mai bine de atat: „rochii pentru nunti în provincie”.. Prefer sa înțeleg ca nu se generalizează stilul nici al celor din provincie, nici al celor din capitala, care by the way, de cele mai multe ori, au emigrat din provincie.. În rest, numai de bine, articolele sunt dragute ?

    • Pai si eu sunt din provincie, nu am voie sa fac misto de mine insami? 🙂

  22. Cate Blanchett a fost superba…parca e un elf, asa inalta si blonda si plina de lumina cum e tot timpul <3. Cauta`i tinuta de la premiile Independent Spirit de saptamna trecuta, a purtat o frumoasa rochie Gucci brodata cu flori, pasari, arata ca o opera de arta.
    ––-
    offtopic: te rog fa ceva cu asta:
    Error: Time limit is exhausted. Please enter CAPTCHA value again. Click the BACK button on your browser, and try again.
    De fiecare data scriu comentariu si apoi mai bag de 2-3 ori codul ala ca sa`l publice.

    • Nici eu nu mai pot sa comentez de ceva vreme. Imi da acelasi mesaj de mai sus. Am crezut ca e de la sistemul IT de la birou, dar si de pe tel primesc acelasi mesaj. Am incetata sa comentez, desi mereu am ceva de spus 🙂

    • si eu pateam la fel, pana m-am gandit sa fiu proactiva :D! Dupa ce scriu un comentariu, dau refresh (adica click o data:) ) la butonul/rotita aia de captcha si abia pe urma trimit mesajul. Nu imi mai da eroare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *