Vrei să cumperi un cadou potrivit femeii tale? Citește aici (P)

Articolul de față e adresat bărbaților voștri, așa că fetelor, dați forward! Am de gând să-i ajut să vă cumpere în sfââârșit cadourile pe care le așteptați de atâta vreme! Și pe-al meu vreau să-l ajut, că și eu am trecut prin fazele: 1. Cadoul ăsta mi l-ai luat și anul trecut, 2. Nu, nu vreau să-mi cumpăr singură ceva, 3. Mulțumesc, dar eu port 36, 39 cred că purta fosta ta iubită.

Omule, știu. E greu. În fiecare an e greu, e greu de ziua ei, de 8 martie, de ziua voastră aniversară, de Crăciun, de ziua numelui. Tu abia reușești să ții minte datele (și uneori nici asta nu-ți iese, stai liniștit, mi se întâmplă și mie), iar ea așteaptă nu doar să-ți amintești, dar să mai și cumperi din vreme și să împachetezi artistic cadouri interesante, variate, obligatoriu să fie surpriză, dar să-i placă și să fie de pe lista dorințelor ei, să fie măgulitor, util, unic, frumos, special, scump, dar nu exagerat de scump, am mai zis frumos? Floare (de colț) la ureche (de centaur)!

Știu. Am și eu acasă un bărbat complet debusolat când vine vorba de zile din astea în care eu aștept cu ochii mari un ceva oricât de mic, dar neapărat frumos, special, unic, scump, dar nu foarte scump, ceva ce-mi doream, dar nu speram să primesc, o surpriză deci, dar una doar pentru mine, de la soțul meu care mă iubește și știe exact ce-mi doresc. Iar el face ochii mari și nevinovați și zice: Ăăă, ce te uiți așa la mine? Trebuia să cumpăr ceva de la Mega?

Vezi tu, omule, nevasta vrea un cadou. Și nu orice cadou. Iubita ta vrea să muncești pentru cadoul acesta. Bani are și ea, poate să-și cumpere singură ce-și dorește. Ea vrea să vadă că tu știi ce vrea ea, iar dacă nu știi, te vei zbate să afli, iar dacă nu vei afla, măcar o să încerci eroic.

Uite, îți dau niște ponturi, poți să-mi mulțumești mai târziu cu un cadou (am glumit). Nu-i lua aspirator sau tigăi, nu dorește indicii că nu muncește suficient de bine pentru tine acasă. Nu-i lua nici haine, că dacă i le iei prea mari o să creadă că o vezi mai rotundă decât e, iar dacă i le iei prea mici o să creadă că vrei s-o pui să slăbească. Nu-i lua ciorapi, că sigur nu nimerești ceva de calitate. Nici cărți, că pe alea și le alege singură.

Am mai zis eu aici, ia-i ceva care să o facă să se simtă frumoasă. Scotocește după vechiul ei parfum, cel pe care nu se îndură să-l termine, deși e expirat de doi ani. Cumpără-i unul nou, exact la fel. Sun-o pe prietena ei cea mai bună și întreab-o după ce s-a uitat cu jind femeia ta la ultima lor sesiune de cumpărături. Ia-i un device pentru coafat părul. O tabletă de pe care să poată sta pe Facebook din pat. Un bilet pentru un citybreak la Praga (ia unul și pentru tine, că doar n-o să o trimiți singură). Un coș frumos pentru bicicletă, iar dacă n-are, ia-i bicicletă! Ia-i un set de rachete de tenis, dacă ai auzit-o vreodată zicând că ar vrea să mai joace, ca în tinerețe. Sun-o pe mama ei și cere indicații despre cum arată o poșetă frumoasă, de calitate. Un portofel de damă rezistent și practic. Cosmetice de calitate. O eșarfă cu model spectaculos. Un inel cu diamant (dar asta doar dacă știi sigur că și-l dorește).

Eu nu-s de acord că intenția contează. Uneori, contează cadoul. Chiar și dacă e al cincilea pe an, asta e, sărbătoarea trebuie să vină cu pachet cu fundă! Iar înăuntru să fie ceva unic, special, surpriză totală, dar să-mi placă, scump, dar nu prea scump etc etc.

Asta e, realitatea e crudă: dacă iubești o femeie, măcar din când în când trebuie s-o și cadorisești cum se cuvine, pentru că, vrei nu vrei, femeilor le plac cadourile.

Poți arunca un ochi și pe eMAG în căutarea cadoului dorit. Găsești acolo, în tabul special Cadouri pentru EA, multe produse interesante pentru toate femeile din viața ta, că-s bunici, iubită, copile, mamă sau mătuși. Prețurile sunt bune, varietatea e mare. La produsele de îngrijire personală, de exemplu, reducerile sunt de până la 55% reducere, la parfumuri cu până la 50% reducere, laptopuri, telefoane și tablete cu până la 30% reducere.

Spor și inspirație cu cât mai puțină transpirație îți doresc! Hai că poate anul ăsta o să fie bine!

stock-photo-man-shopping-with-supermarket-basket-cart-isolated-on-white-360201386

Sursa foto: bărbat la cumpărat de cadouri via Shuuterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. Pacat ca e prea tarziu sa-i arat si fostului sot ca un plic cu niste bani nu este cadoul potrivit, dupa 21 de ani de convietuit. Motivul etern,tu-barbate, „vaiiiiii, n-am stiut ce iti doresti”, este ptr mine semnul clar ca nu-ti pasa suficient de mult de ea incat sa stii ce-si doreste.
    Poate sa coste 1 leu, poate sa coste 1 mld, conteaza ca stii cine este ea, ce-si doreste, ca-ti pasa si ca poate, o iubesti.

  2. Eu îmi fac wishlist pe pinterest și funcționează foarte bine nu doar pentru soț ci și pentru ceilalți din familie sau prietenii care vor neapărat să-mi ofere un cadou cu diverse ocazii. Recomand 🙂

  3. Nu sunt de acord ca trebuie sa fie scump, nici ca intenția nu contează. Dacă nu e un cadou insultator (gen o crema anti celulita sau o carte cu diete de slăbit) eu ma bucur de orice cadou îmi ia soțul meu. Chiar și de oale și tigai (mai ales din cele ce îmi doresc dar cred ca nu mi le permit), pentru ca îmi place în bucătărie.
    Noi nu ne cadorisim prea des, dar când o facem o facem cu tot dragul și bucuria din suflet și ne bucuram mai mult de bucuria celuilalt decât de cadoul primit. Iubirea trebuie simțită zi de zi, astfel cadourile rămân la locul lor de carduri, și nu devin „dovezi de iubire” (concept absolut cretin din punctul meu de vedere).

  4. Subscriu! Da imi plac la nebunie surprizele, si al meu om de cele mai multe ori ma surprinde cu chestii mici.o floare, o iesire in oras , o escapadă de weekend intr-un loc nou, si am fix 10 min sa impachetez. Cand e vb de cadouri pt mine, el, prieteni….etc, avem o regula simpla: COMUNICAM. Adică nu ma astept sa ghicească el ziua ce visez eu noaptea. Ultima dată când am verificat nu avea nici glob magic pe care sa-l consulte! Ii spun exact ce imi doresc, sau fac o lista scurta. Daca e in buget ma aleg exact cu cadoul pe care l-am visat, daca nu e in buget selectăm pozitia 2 pe lista! Si bucuria lui/mea , e defapt bucuria celui care a primit cadoul! Si surpriza ramane! La noi comunicarea e cheia! Baftă tuturor!

  5. Chiar m-as bucura sa-mi dea un bilet pentru city break (ok, nu Praga, Cordoba sau Granada). Si sa ma trimita singura 😀 M-as duce de urgenta.
    Nu e cazul, ca nu exista un EL care sa ma cadoriseasca, ma cadorisesc singura, dar asa, ca idee 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *