Tare vă place Next, mămicilor! (c)

Later edit: Prima câștigătoare validată este Luță Diana Nicoleta, a doua este Ingrid Marin, a treia este Irina Staicu. Felicitări!

 

Haine frumoase pentru copii sunt multe pe lume. Dar unele nu încap bine pe cap. Altele sunt prea strâmte la mâneci. Sau se decolorează rapid, ori plesnesc la cusături, se tocesc în coate sau se lăbărțează la spălat.

În grupurile noastre de mame și în cercul meu de prieteni, mereu am auzit de bine despre hainele și încălțările Next. Nu tu haine descusute, nu tu cizme găurite. Ca să mă asigur că înțeleg bine fenomenul, am invitat câteva mame prietene să-mi spună de ce le plac lor așa mult lucrurile de la Next (am răspuns și eu la sondaj, că nu m-am putut abține). Iată ce-a ieșit! Click play!

Vă mulțumesc, doamnelor, și eu simt la fel! Ne plac pentru că sunt colorate, comode, cool, rezistente, pentru că ies în evidență. Cizmele de ploaie luate în 2014 și purtate intens de Sofia doi ani sunt purtate acum de Ivan și arată ca noi. Avem tricouri, hanorace, pantaloni, rochițe, o geacă.

Sofia își alege singură ținutele de vreun an, eu doar îi spun dacă e vreme de mânecă scurta, rochie sau pantalon mai gros, ea sapă prin dulap, își alege, se îmbracă, eu vizionez și aprob sau refuz rezultatul final, strict pe criterii termice și de dress-code. Despre cum arată combinațiile ei nu comentez, o las să se exprime liber (deși la multe dintre ele mă ia cu hiperventilație).

Mereu poartă ciorapi desperecheați, a observat că eu mai fac asta (dar la mine e din greșeală). Își pune des două fuste una peste alta, pentru un efect mai înfoiat. Maiou peste tricou. Pantaloni pe sub fustă. Poartă șlapi de spumă cu șosete, moartea pasiunii. Șosete peste ștrampi. O feerie!

Faza e că hainele Next îi plac și ei, le alege des, deși nu toate sunt noi (dar arată de parcă ar fi). Le combină în toate felurile, le poartă până se înnegresc de praf, iarbă și plăcintă cu prune, i le confisc ca să le bag la mașină, apoi le culege de pe uscător și iar le ia la rând. Doar hainele cu Elsa sunt mai populare ca astea!

Vara asta nu prea i-am cumpărat lucruri, pentru că i-au venit cele de anul trecut, dar acum, că începe un nou an școlar, se cere un refresh de garderobă. Vom merge împreună prin magazine, să-și aleagă singură bluze, ciorapi și rochii, să le probeze (dacă sunt cu un centimetru prea largi la gât sau prea lungi la mâneci, nu se atinge de ele), știu sigur că la Next va găsi multe lucruri pe gustul ei, la ce-am văzut deja în vitrina lor. Au și uniforme, dar și încălțări de toamnă și de iarnă, geci, rochii de petrecere și pantaloni rezistenți la tăvăleală.

Vă arăt și vouă câteva dintre piesele colecției de toamnă iarnă, inclusiv produse Back to school de la Next, ca să vă invit într-unul dintre cele patru magazine Next din București (ele se află toate în incinta mallurilor, în Promenada, Afi Cotroceni, Băneasa și Mega Mall).

next back to school printesaurbana 01

next back to school printesaurbana 03

next back to school printesaurbana 04

next back to school printesaurbana 05

next back to school printesaurbana 06

next back to school printesaurbana 07

next back to school printesaurbana 08

next back to school printesaurbana 09

next back to school printesaurbana 11

next back to school printesaurbana 12

next back to school printesaurbana 13

Am și un concurs simpatic pentru voi, indiferent că sunteți deja fani Next sau urmează să deveniți. Avem trei premii, fiecare premiu constă într-un voucher în valoare de 100 de lei pe care îl puteți folosi până la 31 decembrie în oricare dintre cele patru magazine Next din București. Pentru a intra în tragerea la sorți pentru cele trei vouchere, vă invit să îmi povestiți în comentarii aici pe blog (și cu poze pe pagina de FB, aici, dar pozele sunt opționale) care este cea mai fashion combinație pe care a purtat-o copilul vostru vreodată (dacă aveți și poze, cu atât mai bine). Prin fashion vreau să zic inclusiv caraghios, neobișnuit, avangardist, nepotrivit etc, știu că cei mici au resurse și imaginație nebănuite. Încheiem concursul pe 15 septembrie la ora 22.00, când voi anunța aici în articol câștigătorii.

Adresele celor patru magazine sunt acestea:

magazine-next-printesaurbana

Ia să vedem, start mini-fashion!

Sursa foto: Next România

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

182 comentarii

  1. Servus,

    Si fetitele mele au multe hainute de la Next, combinatiilor lor sunt multe, cum ar fi rochii peste pantaloni, fuste peste egari si cu cizme de iarna 🙂
    Poze nu am reusit sa adaug, nu vad butonul de adaugat poze … 🙂

    Multumim.

  2. Ufff
    Fashion… Pampers si papion se pune?! Al meu nu e pretențios inca la îmbrăcat cu toate ca are azi maine 5 ani:)
    Aaaa… Cămașă, pantaloni chino si cizmele de cauciuc :)))

  3. Din pacate nu pot sa uploadez poza, astazi si-a luat un maieu de al meu ca din dantela, rosu, ce ii venea ca o rochie si sandalele mele cu toc. Tinuta aleasa exclusiv de…domnisorul :)), da, este baiat :))

    • Pozele merg pe Facebook, sa ne clatim ochii. Comentariul pentru concurs il inregistrez aici.

  4. Fata mea la 3.5 ani nu iese din casa neasortata. Daca se hotaraste asupra unei bluze sau fuste, apoi si ciorapii si geaca si pantalonii tb sa fie aceeasi culoare ?

  5. Sunt foarte comode, dar tb sa zic ceva….cumparate de pe net sunt cu 20% cel putin mai ieftine si ajung in 3 zile. 🙂 Probabil stiati. Eu sunt fun.

  6. As vrea sa lasa pozele sa vorbeasca, insa nu le pot incarca pe blog (v-am „delectat” pe Facebook). In luna iunie nu s-a dezlipit de un turban si de o pereche de ochelari de soare (pusi invers). Erau accesoriile preferate la orice tinuta : sandale cu pantaloni de trening, adidasi cu fuste tutu, etc. 🙂

  7. A mea a avut o mare perioada cand purta caciuli asa de fashion prin casa, ii placea sa le probeze pe toate si sa stea asa (probabil murea de cald, dar nu conta) asa ca printre cele mai fashion combinatii a fost aceasta (nu stiu cum sa atasez poze aici la comentarii), bulanasele goale + body maieu si caciula cu blana si urechi + pantofii mei (in poza nu mai apar si aia)!!! Mai rau era ca asa voia sa iasa si afara, nu conta sezonul 🙂

  8. si noi adoram hainutele de la next si avem si acum fuste, rochii si geci de acum 1 an sau chiar 2 🙂
    Stefania isi alege de cele mai multe ori singura tinutele desi recunosc ca o mai deturnez de la unele alegeri :)) desi nu am „dovezi” in acest sens fiindca mereu ma amuz prea tare si uit sa fac poze, ii place mult sa „asorteze” la pijamale cizme sau pantofi si caciuli 🙂 atasez o poza cu o tinuta aleasa de ea.. tinuta nu e fistichie dar mutricica spune tot :))

  9. Ce m ai nimerit! Tare ne mai place next si tare ne mai place cand refolosim lucrurile de calitate si la al doilea copil si cand se si potrivesc 😉 ai asa un sentiment de mandrie ca ai facut cea mai buna alegere cand ai ales perechea AIA de blugi cool si calitativi care tine la tavaleala 🙂

  10. Rochita verisoarei se pune? ?Desi e baiat ?Imi plac hainele de la Next si abia astept sa creasca sa isi aleaga el hainutele.?

  11. Nici Sasha nu e pretentios la haine. Niste pantaloni (oricare) si un tricou (oricare) sunt de ajuns pentru el. Cum gaseste ocazia prefera, insa, nud…omul e naturist si hipiot din nastere. Totusi, cand vreau sa il imbrac, ii cumpar si de la Next. Mai ales pijamale, pe care le ador ca rezista bine la spalat, sunt moi si comode pentru el si nu in ultimul rand, foarte haioase. Poze nu am cu el despuiat si cu motz in cap, dar nici nu cred ca as vrea sa le public…va avea o varsta la care ma va ura daca o fac si nu sunt sigura ca e o priveliste pe care lumea vrea sa o vada! :)))

  12. Avand in vedere ca inca il imbrac eu , toate combinatiile sunt reusite!?Asa creau sa cred.
    Da cea mai faina , de falt cel mai fain tricou a fost pe la 5-6 luni cred ca si mai bine . Ce scria : in cool just like my ddady. Si vreau sa zic ca al lui tatic e genul mai cumintel, si el e o agitatie toata ziua

  13. sunt fan declarat Next! mai mult mama decat fiica. A fost tare faza cu fiica-mea care si-a luat anul trecut pe un ger de crapau pietrele un tutu roz si bogat, cizme imblanite, maieu si caciula groasa pe cap!

  14. Cea mai ciudata si amuzanta costumatie a fost la botez… Un fel de marinar cu o bereta dubioasa… Si ar mai fii ciorapi dres de fetita (fiind baiat) cu pantaloni scurti…
    Si acum avem pijamalele Next mix and match pe care le iubim si asteptam sa le poarte fratiorul…

  15. Intr-o zi nu am putut iesi din casa, indiferent de argumentele mele (afara erau 30 grade), pana nu am imbrat-o asa: rochie cu maneca lunga (roz + bleumarin), dres rosu, sandale roz; o splendoare 🙂 mi-a motivat tinuta ei: „ca asa vreau eu, sa mor de cald”

  16. Are 1 an și 3 luni. L-am îmbrăcat (eu!) într-o zi cu o cămașă și o salopetă. Pentru că îi ieșea (i se umfla) cămașa și nu îmi plăcea cum arăta, i-am dat chiloți peste pampers, astfel încât să pot băga cămașa în chiloți, să stea mai slim fit pe copil. Desigur, a durat efectul slim fit 1 minut, pentru că copilul aleargă, se apleacă, se dă peste cap… Dar, măcar a fost îmbrăcat cu chiloți peste pampers. Un fel de maiou peste tricou. Sau fustă peste pantaloni, dacă mi se permite comparația. 😉

  17. Piciul meu pana acum fashion a fost imbracat la botez si la petrecerea de un an. Camasuta, papion, pantalon de in. E inca micut sa-si aleaga hainutele. Dar si noua ne plac hainutele next. Sunt moi si placute la atingere. Din pacate acum i-au ramas mici, deci se cere o vizita in magazine 🙂

  18. Si eu cumpar de la Next, preponderent pentru copii si 99% online…din magazin o data in aeroport in Birmingham si o data la noi :)) cel mai fancy a fost cel mi, mai nou fan Mr Bean: camasa alba cu maneca lunga, cravata albastra, pantaloni scurti si slapi -toate la 35 de grade si in varful gardului…

  19. Tricou cu 2 masuri mai mic, colanti cu dungi in 7 culori, sosete cu flori in celelalte culori posibile, adidasi care mai repede ii asortam la hainele sotului si nelipsita gentuta bleu cu plusica. Tot cu hiperventilatie m-a luat si pe mine :)) Si uneori isi mai pune o pereche de chiloti peste dres/colanti….cred ca de rezerva.

  20. Mmm, fii-mea e încă la început cu combinațiile „Fashion”. Vara asta cea mai tare combinație a fost: costumul Evei, cu o caciula groasa de iarnă și ochelari de soare puși invers. Este evident ca nu pot pune poza :)))

  21. Băiețelul meu de 4 ani defila în plina vara prin casa in chilotei cu fular , căciulă , cizme de cauciuc și zicea ca vrea la munte la zapada :))

  22. Fetita mea este deja mare ( 10 ani), nu mai vrea combinatii haioase….dar are foarte multe hainute „Back to school”. De incaltaminte, nu mai vorbesc, numai Next prefera, ca sunt cool.

  23. Baietelul meu are 2 ani si nu este pretentios la imbracaminte,ci la incaltaminte.
    De fiecare data cand iesim din casa dureaza cateva minute pana se hotaraste cu ce sa se incalte, de cele mai multe ori alege tocmai invers de cum este vremea afara (sandale cand ploua, adidasi si tenisi cand este canicula si papucei de plaja mai mereu in cazul in care sunt la vedere). In rest mai prinde o camasa de-a lui tati si se chinuie sa se imbrace cu ea, pantofi cu toc de ai mei :)))

  24. Acum cateva zile, mandra de 2 ani si o luna din dotarw, fericita ca e soare afara, dupa dimineata ploioasa, a iesit intr-o rochita de 1 an, scuuurta cu minie si musai asortata cu cizme de cauciuc roz. Desi nu mai ploua si nici balti nu mai ramasese. Oricum o las sa isi aleaga ea inclusiv scutecul (da stiu, sunt toate la fel, dar ii respect alegerea). Suntem fani Next, comandam constant. Poza pe fb.

  25. Cred ca cei de la gradinita s au obisnuit deja cu tinutele. Deabia am inceput gradi asa ca pentru a evita orice conflict am lasat o sa se imbrace cu ce vrea. Si bineinteles tinutele sunt intotdeauna altele decat cele propuse de mine, tocmai de aceia ii si zic pomul de craciun:). Outfit ul nostru consta in Rochii de petrecere, rochite cand este frig dimineata, rochita de balerina imediat dupa ce a plouat si neaparat bicicleta( nu mergem fara ea la gradi).

  26. Cea mai misto combinatie fashion a fost cand si-a pus pantaloni scurti, cizmele de plaoie, si-a bagat mana in buzunare si s-a dus sa ude gradina!?

  27. La 3 luni de la nasterea lui T. am fost invitati la o nunta. Si cum era alaptat, a fost invitatul de onoare, cel mai mic participant:) Tinuta a fost special aleasa de la Next (camasuta, papion, vestuta si pantaloni).

  28. Cea mai haioasa ținută a fetitei cred ca fost anul trecut in august, cand erau 30 de grade si ea si-a pus vesta mea de blana si sandalele mele portocalii. Avea 1 an si 4 luni.

  29. Suntem mari fani Next (eu si picea, pe tati il ia cu ameteala cand aude de Next). Incredibile de rezistente, foarte bune calitativ, nu chicioase (important pentru mine) si trendy. Pana acum o imbracam eu deci erau combinatii „decente”. De cateva saptamani alege singura (are doar 1an si 8luni m-a luat pe nepregatite faza asta), cizmele de ploaie sunt la putere, iese cu ele, doarme cu ele, in rarele momente cand o conving cu sandalutele isi pune si sosete (nu suporta sosetele) si pijamalele sunt pasiunea ei si in casa si afara.

  30. Fetița mea încă are încredere în gusturile mele și nu ripostează indiferent ce îi aleg (nu de alta, dar are doar 6 luni :)) ). Ca și combinație nepotrivită pentru o domnișoară au fost niște pantaloni și bretele luate de taticul ei, pt baietei( care nu s-a obișnuit cu ideea ca avem fetita), returnate de mine ulterior, refuzând sa o imbrac cu ele 😀

  31. Desi Matei va aparea in viata noastra peste 2 luni, deja ma gandesc la o combinatie super fashion: un body cu dinozauri, sosete cu ursuleti, pantaloni bej, o vestuta de fas cu elefantei si o caciulita subtire cu crocodili. Toata zoo sa fie cu noi :))

  32. Buna,
    Noi avem prieteni care ne imbraca fashion, de exemplu nana ne-a luat un costum tare simpatic: body camasa colorata, pantaloni crem, papion si mocasini.
    Daca este dupa el merge si maieu, pantaloni de pijama cu adidasi lui tati atata timp cat pleaca afara 😛

  33. De la varsta de 2 luni de cand am deacoperit Next pana in prezent 1 an..mami e pe val cu hainutele bebelusei! Imi place asa mult sa o „maimutaresc”.. bentite..turbane..tinute care mai de care mai fistichi. Toata lumea ma „cearta” ca o invat cu narav..dar o fata are mama 😀

  34. Suntem mari fane ale hainutelor next :))
    Cea mai fashion tinuta a fost la botez o rochita foarte eleganta si pantofiori de lac crem .

  35. Mirunica mea are aproape 4 lunițe și pentru ca mereu mi-am dorit sa am o fetiță tocmai pentru a o îmbraca cu toate rochițele din lume, acum îi cumpăr tot ce găsesc frumos prin magazine! Are rochițe cu căpșunele și cu pisici, cu bufnite și floricele. Îmi place în general sa o îmbrac vesel pentru ca așa este și ea! Hainele de la Next sunt tare drăgălașe, mai ales cele de fetițe. Chiar rochița de Botez e luată de la ei.

  36. Si mie imi plac mult hainele pentru copii de la Next (doar cele pentru copii :)), dar mi se par scumpute, comparat cu alte magazine, si tinand cont si de faptul ca le poarta foarte putin timp. Are mai multe perechi de pantofi de la ei, in astia mi s-a parut ok sa investim pentru ca ii poarta mai mult. Dar haine de zi cu zi, de purtat la cresa si in parc nu-i luam de la Next, sincer nu mi se pare ca se justifica diferenta de pret (comparat de exemplu cu Primark, care insa in Ro nu a ajuns inca.. dar si sa te tii cand ajunge 😀 ). Ma bucur insa mult cand ii mai iau bunicii, si i-au tot luat diverse, din care vreo doua gecute sunt preferatele noastre.

  37. Cel mai funny a fost la botez, cand si nasa si moasa i-au cumparat caciulite de nou nascut, el avand 3 luni jumate-precizez ca niciuna nu are copii 🙂 Cumva a fost o neintelegere intre marimea caciulii, ele cumparand nr 56, si circumferinta capului care era 40 si ceva, care este trecuta pe unele caciuli. Au fost mai pe varful capului dar el nu a comentat, saracutul :)) ps: suntem fani next, bineinteles

  38. La 4 luni pe bebelușă o asortează mami dar cel mai mult ne place o jachetă iepurească roz, de blăniță, cu urechi și un set de la Next cu rochiță cu un iepuraș și ștrampi dungați. Dar ați prins ideea: iepurașul e la mare căutare 🙂

  39. Fiica-mea isi alege hainele cam de cand a inceput sa vorbeasca. Avem un mini fashion show in fiecare seara cand alegem hainele pt ziua urmatoare.
    Pt o plimbareala la mall a ales un tutu alb cu banda cu sclipici gri, o bluzita in dungi alb cu roz, strampi cu buline si tenisi inalti roz. Piesa de rezistenta: pe cap o coroana gonflabila roz.
    Mie mi-a placut mult combinatia.
    Iar de hainutele, incaltamintea, accesoriile de la Next, jos palaria. Ne plac f mult.

  40. Cea mai „fashion” tinuta a puiutului meu cred ca a fost un combinezon intreg, cu model de frac gri inchis, dintr-una din colectiile trecute de la Next. Arata foarte elegant la cele 3-4 luni ale lui. Cumparam des de la Next (as putea spune ca mai mereu in detrimentul altor magazine) pentru ca hainutele sunt de calitate, rezista super bine la spalat si au modele foarte frumoase. In plus, sunt exact pe masura puiului meu ca nr de luni si dimensiuni, spre deosebire de alte 2 firme cunoscute de pe la noi, care sunt fie cam mici, fie cam mari.
    Hainutele Next sunt perfecte!

  41. Si noi suntem fani Next 🙂 Sunt super rezistente la spalat, nu mai zic de faptul ca sunt colorate si vesele. Cea mai haioasa poza pe care o avem cu Andrei este cea in care si-a pus aproape toate margelele mele la gat. Poza o voi pune pe facebook.

  42. Vara asta la noi s-au purtat sosetele de la next. Sosete in zile toride, sosete cu slipi si tot cu sosete a vrut sa intre si in piscinuta cu apa…Bineinteles sosetute Next 🙂

  43. Fetița mea e inca mică. Nu își alege singura ținutele, are doar 6 luni. Garderoba ei este in proporție de 90% Next. Le ador. Sunt frumoase, se comporta exemplar la spălări, nu s-au decolorat, nu s-au scamosat?.

  44. Baietelul meu nu este foarte pretentios la imbracaminte, insa hainele trebuie sa indeplineasca anumite criterii: sa aiba un personaj cunoscut sau sa aiba o anumita semnificatie tricoul/bluza respectiva pentru el. In plus, daca nu ii place, nu poarta hainele respective nici in ruptul capului, oricat as incerca eu sa le promovez. Ca si tinuta fashion, as putea sa nominalizez o combinatie de pantaloni scurti + tricou (nimic neobisnuit pana aici) accesorizati cu o curea peste tricou si manusi pentru bicicleta. 🙂 Din pacate nu am poze. Hainutele Next sunt printre preferatele noastre, abia asteptam sa iesim la cumparaturi. 🙂

  45. Da, hainutele de la next sunt geniale. Ies in evidenta mereu, si asta mica are si carter’s, petit bateau, ba chiar si isaac mizrahi :))). Cel mai funky a fost la botez cand am aruncat cat colo rochia cu pampoane si i-am pus colanti gri cu iepurasi si un plover foaaaarte stilish gri petrol, culmea, de la next 🙂

  46. As putea spune ca cea mai nonconfomista tinuta a Ilincai a fost compusa din sarutarile lui mami si tati. Dar voi incerca totusi sa descriu si altele.Mai palpabile.:) Pentru ca s-a nascut la inceputul verii, o „impodobeam” zilnic cu rochite, care mai de care mai colorate. Doamne, si se asortau perfect cu zambetul ei! Poze pe facebook!:P

  47. Si mie imi plac foooartee mult hainutele marca Next, chiar daca sunt mai scumpe. Sunt foarte colorate, materiale de calitate si durabile in timp; pacat ca cel mic tot creste ?
    O tinuta putin ma haioasa a fost in vara aceasta cand am iesit in parc in pijamale, converse in picioare si margelele lu’ mamii la gat … ?

  48. Alexutu, baietelul meu de 5 ani este fan Next. Confirm ca ghetutele de iarna sunt the best. Le-a folosit in cea mai trendy combinatie, intr-o iarna cand a vrut sa iasa la zapada in frac, ghetute cu blanita Next si sapca de plaja. I-am facut hatarul, dar numai pana la usa blocului, apoi l-am ambalat intr-un combinezon tot de la Next in care a putut sa se tavaleasca linistit in zapada 🙂

  49. Si noi suntem fani Next… Cele mai faine haine, dresuri ce le speli si le porti pana nu ii mai vin copilului, dar nu se deterioreaza… Sofia mea (3 ani si 8 luni) are multe haine Next si sora ei Anisia (5 luni aproape) ii calca pe urme

  50. Am apreciat f mult salopetele pt nou născuți, pt ca au acea manșetă la mânecă pe care o tragi peste mânuță, ca o mănușă, să nu se mai zgârie.

  51. Next for the win! Am luat fetitei un set de body-uri de marimea pana la 6 luni si le-a purtat pana aproape de un an! Pentru ca s-au largit pe ea de la foarte multa miscare, dar nu s-au rupt sau deteriorat! Super investitie 😀
    Legat de asortatul hainelor, e cam mica sa faca asta singura. Dar a fost o intamplare frumoasa cand i-am luat pentru o nunta o rochita frumoasa cu maci si incaltaminte „mers descult” din alta parte, dar coincidenta a fost ca s-au nimerit absolut aceleasi culori (vreo 3 nuante de rosu/roz). Deci ne pricepem, speram sa ne poarte pe urme :)))

  52. Sunt mare fan al hainutelor de la Next, la incaltaminte nu ma bag deoarece are piciorul lat si inalt. Cea mai haioasa tinuta pe care si-a creat-o piciul (3 ani) a fost pantaloni peste pantaloni, bluza si geaca de ploaie ?.

  53. Cel mai cool a fost la nunta unor prieteni, unde l-am imbracat in costumasul de la botez, doar ca i-am uitat botoseii de fiță, cei facuti la comanda de nasa. Astfel incat, fiindca era destul de frig, i-am dat botoseii galbeni-fosforescent tricotati si cam murdari de la prea mult purtat. Ghici ce iesea in evidenta in costumatia lu’ fiu-meu! 🙂

  54. Avem aproape 5 luni si încă nu alegem singuri tinuta, dar e musai sa purtam o bavetica cel putin 10 ore/zi. Fie isi răsfață hainele cu lapte, fie cu saliva.
    Ador Nextul pentru calitate, rezistenta si, sincer, cel mai mult pentru desenele si culorile vii.
    Te lasa sa iti bucuri copilul cu ele. Matei se trage de imprimeuri si aplicatii si vorbeste cu ele.
    Evident, cand le gaseste pe sub bavetica :-)).

  55. Domnisoara mea a purtat un set de la Next, bluza de bumbac cu dantela pe margine si colanti inflorati, timp de 2 ani. A fost una dintre cele mai bune investii si de-abia astept noul bebelus pentru a-i intregi garderoba de la Next.

  56. Exact asta era discutia mea cu o prietena ieri, referitor la faptul ca sunt fan Next atat pentru calitate ( rezistenta la spalat, culorile vii nu se degradeaza la temperaturi mari, nu se rup, nu se labarteaza) cat si pentru design. Chiar si sotul meu e de aceeasi parere.
    Cea mai „fashion” tinuta a fetitei mele a fost costum de Tigger din desenele cu Winnie, iar cand o luam in brate, fiind micuta, la vreo 2 luni, cei din jur aveau impresia ca ma plimb in brate cu un animal de plus :))

  57. Super tinuta de la Next am avut la ziua ei când a purtat o rochiță rosie superba 🙂
    Fetita mea isi alege tinutele uneori la gradi, îi place să fie asortata, isi pune şi cate o coroniță sau brățară sa fie completă 🙂

  58. Cel mai eleganta tinuta pe care a avut-o Mihai (9 luni si jumatate) pana acum a fost un set cu body stil camasa cu papion si pantaloni negri de catifea :D.

  59. La noi maieul peste tricou e la ordinea zilei in zilele mai friguroase 🙂 sau sosete pe sub dres..insa ultima ” fita” made by Antonia sunt sosetele 3/4 trase peste colanti tot 3/4 purtati chiar si la 40 de grade (iarna nu poarta sosete si vrea tricou cu maneca scurta ca ta-su). Next rules! ..mai ales seturile de 2 sau 3 buc

  60. Bebele din dotare are 6l2s și este un pic cam mic…încă nu-și alege singur hainele…deși în ochii mei este un mic geniu :)). Am observat ca atrage ochii bebeluselor în parc când este îmbrăcat cu cu body-urile de la next cu guler (gen tricouri polo).

  61. Am fost cu Next inca de la primii pasi, prima zi la gradi, vacante, sarbatori si cred ca asa va mai fi multa vreme.Calitatea hainutelor conteaza foarte mult pentru o mamica si daca mai sunt si fashion… ne-a castigat! Pe langa toate hainutele si accesoriile minunate, cizmulitele pentru vremea ploioasa sunt preferatele mele si ale fetitei ( anul asta i-am luat cu Frozen si a adormit cu ele la pranz cand le-a primit).

  62. Cea mai cea tinuta a fost primul tutu, luat de la next. Avand in vedere ca bebe avea 3 luni, pot spune ca indragostita de acel body cu tutu am fost eu :))

  63. Tricou, pantaloni scurti si sandale obisnuite, de vara, accesorizate perfect cu un colier al meu care ii trecea de buric si o bratara ridicata aproape de umar, pentru ca mandrul a vrut musai sa arate „ca o doamna” cand iese din casa :)) (mandrul, da, e baiat, dar ce, baietii nu pot fi doamne?)

  64. Eva mea are un an si jumatate si o personalitate de ma termina! 😀 Cel mai mult ii place sa stea dezbracata si daca ar putea merge asa oriunde, ar fi perfect pentru ea. Ca sa o conving sa se lase imbracata, o pun sa isi aleaga singura hainele din dulap. Pentru ca e prea mica sa isi dea seama ce fel de haine purtam in functie de vremea de afara, alege mereu tot felul de ciudatenii. Ultima tinuta ciudata a fost formata dintr-un tutu rosu (il alege des, cred ca din cauza culorii) si un pulover verde de lana. :)) Tinuta de vara era asta. Nu, nu am plecat asa din casa, am reusit sa o conving, pana la urma, sa accepte un tricou.

  65. Si noi suntem fani Next, desi avem, doar 4 luni! Cea mai frumoasa tinuta a fost cea de la botez, in costum popular cu ie, bondita, opinci de postav 🙂

  66. Una din tinutele lui „fashion” a fost cand afara erau 33 de grade si el vroia sa iasa la copii in pantaloni scurti, tricou si caciula groasa de iarna pe cap :)))…asa cum se poate vedea si in pozele postate pe FB.

  67. Ne plac foarte mult hainele de la Next. Desi fi-mea are doar 8 luni, cand ii dau o rochita mai colorata trage de ea, o studiaza. Abia astept sa vad ce gusturi are in materie de haine.

  68. Tinutele le aleg eu momentan. Preferata pantaloni scurti, bretele, tricou cu floricele si musai bentita pe cap. Bentitele si le alege ea singura din cutie si le pune cum nimereste. Daca incerc sa i-o asez, a arunca 🙂 Deci, cu siguranta in curand vor urma hainele alese doar de ea(Sofia, 1a4l).

  69. Si noua ne plac produsele NEXT, prima pereche de pantalonasi i-am primit din Anglia acum cativa ani… I-a purtat fetita mea toata vara iar la sfarsitul sezonului aratau ca noi, desi „mancasera” zeci de spalari. Pacat ca i-au ramas mici pana vara urmatoare 🙂
    Din capitolul combinatii ciudate – in perioada cand cel mic invata sa se imbrace singur era atat de incantat de achizitie incat nu mai accepta ajutorul nostru, motiv pentru care de cele mai multe ori isi punea pantalonii de casa direct peste cei de exterior… sau invers 🙂 Iar accesoriile cu care isi completeaza si acum tinutele (de interior!) provin din colectia surorii mai mari… mai mult de atat nu spun ca sa nu ii stric imaginea 🙂

  70. Baietelul meu e fan Next . Plus ca stie, la 3 ani si 3 luni , sa isi asorteze hainutele, si-ar pune papion si la maieu si la tricou :))

  71. Una din combinațiile mortale pe care le-a purtat una din copile, a fost: pantalon scurt, bust gol, cizme de cauciuc, manuşi plus căciulă groasă în toiul verii.

    Cealaltă copilă a ieşit în pijamale afară de mai multe ori şi asta pentru bunicile nu prea disting pijamaua de un set pantalon scurt/tricou mai ales când e vorba de Next şi pijamalele lor arată atât de bine.

    Iar eu îmi cumpăr online haine Next şi încaltaminte de la Departam Adolescente 🙂

    Iar snowsuit urile lor nu au egal, nici în Decathlon.

  72. Tricou alb polo si boxeri:) Este foarte comic atunci cand incearca sa-l imite pe tati, cu boxerii lui micuti si cu freza de copil neascultator. Clar, suntem fani Next

  73. Victor, aproape 3: slapi din cauciuc nr 43, scutec colorat special pentru piscina, tricou si geaca cu blanita la gluga. Asta dupa ce l-am rugat „mami te rog sa te imbraci si tu ca sa plecam mai repede la piscina, ne asteapta tati la masina”. A fost intr-adevar o aparitie.

  74. Piticul meu are abia 1 an, deci inca ma bucur de avantajul de a-l imbraca asa cum vreau eu 🙂 Cele mai haioase hainute pe care le avem de la Next sunt doua body.uri cu broscute cu care o sa-l imbrac pana n-or mai intra deloc pe el (deja nu le mai inchid sub Pampers) 🙂

  75. Ambele rochițe de botez ale fetiței mele au fost de la Next :). Iubesc hăinuțele Next pentru că îndeplinesc două criterii importante pentru mine: sunt comode și deosebite. În fiecare sezon dau hăinuțele care rămân mici ca să se bucure și alți îngerași de hăinuțele preferate ale fetiței mele. Și să nu uit… e singurul brand care nu m-a dezamăgit la comenzile online.

  76. (Aproape) zilnic inainte sa ne pregatim de plecare, cand e numai in pampers, isi incalta frumos cizmele de ploaie si isi pune caciula de iarna in cap. Imagine pretioasa!

  77. Acum ca am citit atat de multe comentarii despre hainutele Next as vrea sa le incerc si eu. Bebelutul e micut, dar va creste si deja am nevoie de hainute pt toamna-iarna.

  78. Eana Amalia, 3 ani și jumatate: mireasa de meserie mai nou. Rochie improvizata dintr-o perdea și voalul de asemenea. Suntem în căutare de mire, spre disperarea mea:((

  79. Eu nu sunt fashion :-))eu sunt comfy asa ca mamica. Dar pitica mea vrea sa fie cocheta. Greu pentru mine. Vara asta am fost la etapa inceputului de fashion. Cel mai fain s-a simtit intr-o fustita verde in clos dar sport in acelasi timp ( next apropo) , un tricou lejer luat de.mami cadou din Londra cu mesajul : Dady’s little girl… si tenisi :-D. Aaa, si parul prins in doua codite. Nicolle are acum 1 an jumtatate. Pt ea imp e sa fie comod totul.
    Pun si poza pe facebook ca sa fie imaginea clara 🙂

  80. Sophie are aproape 4 ani si ii place sa se imbrace cu hainutele de la Next 🙂 le asorteaza dupa placul ei si de multe ori e amuzant rezultatul, alteori arata chiar „cool” 🙂

  81. Maimutzica mea este imbracat in haine de la Next de cand s-a nascut!!! Le adoram la maxim amandoua ?!
    In poza haioasa postata deja pe facebook este mai mult dezbracata decat imbracata ? era o zi foarte calduroasa si singurul accesoriul acceptat a fost un „pandantiv” de la un iepuras de ciocolata de la Paste ? si, bineinteles, chiloteii cu Cenusareasa ?

  82. Fetita mea Anastasia are 2 ani si 4 luni si este innebunita dupa tutuurile de la next ( sincer, de fapt de orice tutu) cu sclipici in mod special si cu ticouri cu animalute simpatice si in picioare adidasi cu luminite si fundite….aaaa si neaparat parul precum pebbles flinstone exact asa se exprima „vreau ca pebbles” iar la sfarsit aratam ca o mica bombonica fondanta delicioasa

  83. Vara asta a incercat intr-o zi sa ia cizme de guma cu tutu(le-ar purta la orice) :-)Abea am convins-o sa schimbe combinatia !Si noua ne place mult next!

  84. Baietelul meu de 3 ani se imbraca in ton cu vremea din imaginatia lui care nu corespunde mereu cu vremea de afara si uneori vrea pantaloni lungi si grosi cand e foarte cald afara. Eu ador Next si sunt o reclama mergatoare, el nu stie ce e aia…inca ;))

  85. Ane e mare fan rochițe Si fustițe. Are 4 anișori acum, dar si la 3 se îmbraca cu pantalonași doar forțata :)) colanții sunt noi, Blugii la fel. Ce mi place cel mai mult :cand o vad cu hainele mele. Le probează si mi spune: mami asta mi-o dai mie cand ma fac om mare si tie îți rămâne mică, da? Si adora sa mi ia tricourile pe post de cămașă de noapte! Si eu cand o vad așa ❤️. Sper sa reușesc sa atașez poze cu ea in cămașă de noapte.

  86. Cea mai cool combinatie a Silviei a fost cand n-a mai vrut sa renunte sub nicio forma la cizmulitele galbene de cauciuc primite cadou. Si le-a pus in picioare desi afara erau 40 de grade si asa ne-am plimbat pe strada 🙂 In cizme de zapada si pantaloni scurti 🙂

  87. Deocamdata, la 1 an, il imbrac eu pe Praslea, nu am avut plangeri deci zic ca a fost multumit:) astept cu nerabdare insa sa i admir stilul :))

  88. Faina intrebare!:))
    Outfit de pustoaica la 3,5ani :fusta de blugi cu volane inflorate, tricou colorat, barete prinse de fusta( care de fapt erau ale fratelui), sosete cu inimioare mov pana la genunchi si adidasi aramii usor sclipiciosi:))) m-am amuzat si-am lasat-o asa sa mearga la gradi:)

  89. Si noi am ales costumasul de botez tot de la Next dar cea mai cool combinatie a baietelului meu de 1 an si 4 luni a fost cea cu doua perechi de ciorapi una peste alta si cu o sanda si un adidas in picioare.

  90. Are 11 luni, asa ca momentan o imbrac eu. Totusi a reusit chiar ieri sa isi puna o vestuta in picioare (a bagat picioarele prin gaurile pentru maneci), imi pare rau ca nu am facut o poza ?

  91. Incerc mereu sa o imbrac colorat si asortat pe Nati a mea. Are abia 5 luni! Dar este foarte fashion! De curand am descoperit bentitele cu fundite! Poze pe fb

  92. Piciul meu deocamdata isi alege singur doar tinuta lui Adam si Eva in rest nu are preferinte, dezbracat sa fie :)). Cel mai haios a fost zilele trecute, imbracat cu o bluza de a mea ce ii vine pana la glezne si nimic altceva 😀

  93. S-ar incalta cu cizme de cauciuc indiferent de vreme sau ținută… Pe la 6 luni a avut o fusta tutu verde care acum e pe post de pălărie 🙂 și da… ne declaram fani next!

  94. Cea mai fashion ținută (a se citi nonconformista) a fost un body roz, el fiind băiat, pe care l-a moștenit de la verișoara mai mare…a fost doar prin casă, dar ce contează, pe verișoară o iubește foarte mult, așa că și tot ce ține de ea are o valoare cu atât mai mare (mai ales hainele purtate de ea 🙂 )

  95. Nu stiam de Next, dar pare interesant si mi-ar placea sa ii cumpar cate ceva de acolo. Victoria noastra este inca mica, nu isi alege imbracamintea, dar de obicei o imbracam in rochite cu pantalonasi.

  96. Cea mai fashion tinuta- blugi si tricou, sandale si a tinut ffff mult sa isi puna geaca groasa de iarna cu gluga, in urma cu 2 luni, erau 35 grade, am tot incercat sa il conving dar nimic, pana sa iesim din scara blocului a realizat ca nu mai poate de cald, transpirase si a renuntat la geaca.

  97. Eva, fetita mea de 1 an si 9 luni, iubeste sa se imbrace gros sau cu 2 perechi de pantaloni una peste alta.. Prima pereche de obicei ajunge pe post de fusta pentru ca isi pune ambele picioare pe acelasi crac. 🙂 next este marca noastra preferata cat si a nasei! 🙂

  98. Hello!
    Trebuie sa raspund si eu…..
    Al meu baietel toata iarna trecuta nu a acceptat geaca pe el. Dar nu voia nici afara…… Doar hanorac gros….
    Si vara asta nu a acceptat pantaloni scurti. Niciodata…. Motivul: ce face el daca i se face frig?!?!
    Nu a acceptat sub nici o forma….. Si uite cum toata vara a stat cu pantalonii chiar si grosi de asta iarna, la care nu vrea sa renunte…

  99. Fetita mea de 2 ani si o luna: tricou cu Thomas,caci iubeste trenurile, salvari colorati, cizme cu buburuze si peste salvari pe post de pantaloni un tricou roz, picioarele bagate pe manecile tricoului :))) nu mai spun cat de mandra era ca a reusit sa se imbrace singura 🙂

  100. Outfitul meu preferat pe care l-a purtat fi-mea este cel de la aniversarea de 1 an. Tutu roz si turcoaz cu broscute, tricou cu inimioara asortata. Arata ca un cup cake delicios!

  101. Si noua ne plac hainutele Next, atat pentru calitate cat si design, mesaje. La 1 an si 3 luni cat are micuta mea inca o mai imbrac eu, nu stiu daca fashion dar macar nu se amuza nimeni pe seama combinatiilor facute.

  102. Si mie imi plac hainutele Next! ?
    Sunt cele mai cool + ca le-a purtat mai multi ani si sunt ca noi! Materiale de calitate si modele deosebite, pacat ca in vestul tarii se pot achizitiona doar online.

  103. Când auzim fraza „Trebuie să mă îmbrac frumos!” ne ia cu amețeală, pentru că știm ce va urma…. Cizmele de cauciuc roz cu sclipici au fost vedetele verii, am aflat că merg cu succes la toate rochitele si ca cel mai bine sunt purtate la +40 grade….Aaa, pijamaua în combinație cu șorț si una bucata cască – DE VIS!!!!

  104. Fetita mea a purtat o cămașă cu carouri colorate și mânecă scurta peste toate hainele timp de un an :)). O spălăm seara, după ce adormea și dimineață o cauta cu înverșunare în toată casa. O caută și o scotea prin găurile coșului de rufe 🙂
    Acum nici cârpă de praf nu mai poate fi, atât de uzata este, dar o păstrez ca sa-I pot arata și povesti ce gusturi în materie de fashion avea la 2 ani l.

  105. Hainutele Next sunt absolut superbe si calitative!Piticutul este tare trendy imbracat cu hainutele acestea..de la pijamale, la blugi si cardigane elegante 🙂

  106. Buna .. Fetita mea se îmbracă de mititica cu hainutele mele, cu pantofii mei , iar toate gentile mele sunt ale ei de fapt pentru-ca nu mai gasesc nici una cand am nevoie. Iar de hainute ce sa zic , ce ramane de la ea si nu e roz sau mov sau culori de fete le ia Alexut la purtare prin casa sau la somn ?.. O sa incerc sa atașez si o poza pe Facebook .

  107. Cel mai „fashion” outfit al baietelului mai mare (4 ani) a fost vara aceasta cand am iesit la 33 de grade cu tricou, pantaloni scurti si….sosete groase, cizmele de cauciuc cu minions si umbrela dinozaur desi afara nu era nici macar o picatura de ploaie sau vreun semn ca ar veni ploaia :))). Caut poza si o pun pe fb

  108. Acum cativa ani am avut un proiect cu NEXT si am luat hainute pentru nepoteii mei. De atunci sunt fan, mamicile nepoteilor imi multumesc mereu si se lauda cat de bune sunt hainutele Next, mai ales la prichindeii de 2-3 ani care le tavalesc foarte bine. Asa ca acum cand sunt aproape sa devin si eu mamica de baietel, deja am ajuns intr-unul din magazine sa vad noua colectie baby si nu m-am putut abtine sa nu cumpar cate ceva. Din pacate pentru acestia, anii trecuti aveau mult mai multe produse si chiar diverse pachete, gen trusou. Anul acesta nu mai au. 🙁

  109. Eu am gemeni și mă străduiesc sa îi imbrac cât mai diferit.Încă nu își exprima foarte hotărât opțiunile vestimentare (au 1 an și 10 luni) dar sigur au o mare preferinta.Adora cizmulițele de ploaie,galbene și respectiv rosii. Ca sa nu se supere unul pe celălalt a trebuit sa îi încalț cu o cizma roșie un picior și una galbena celălalt picior, altfel nu puteam ieși din casa.

  110. Fetita mea a purtat la aniversarea de 1 an o rochita roz Next si a aratat ca o printesa. In general incerc sa o imbrac cat mai confortabil pentru ea, dar in acelasi timp chic.

  111. Combinatie fashionista: ?dress+body in alb,rochita in denim(cred ca era Next 🙂 + caciulita traditionala colorata suedeza. Pun si poza pe facebook. Ne place Next pt ca haine fashion si mai ales fun! Pupici

  112. De la Next are si baietelul meu o geaca frumoasa, primita cadou, care i-a ramas cam mica. Cea mai haioasa costumatie a fost tricou, sort si cizme de ploaie.

  113. Cea mai haioasa combinatie la fetita noastra a fost pampers cu ghete de iarna roz. Era caniculaiar ea voia sa umble numai in ghete. Parca s-a recunoscut pe ea cand am.citit prima oara povestea Emei 🙂

  114. Mama aaaaa, ce de comentarii, iar n-avem șanse. ..Ei, asta e! Tot va spun ca lui Tudor i s-a părut ok pe la 4 ani (acum are 5) sa își ia cizmele de ploaie (cu chip de catelus, tare simpatice-păcat ca s-au gaurit-deh, nu aveam Next) cu halatul de baie cu gluga și ochelari de soare, ca sa mearga la gradi! A, și umbrela din dotare…ne-Am prăpădit de ras și am ratat poza…Bafta tuturor!

  115. In plina zi de vara cu temperaturi de peste 35 grade, domnisorica mea in varsta de 2a4l , a dorit sa plece imbracata cu rochita cu volane, cizme de ploaie si caciula de lana.
    Asta da outfit pentru o petrecere 🙂

  116. Tutu mereu. De preferat tutu roz, peste colanti cu flori. Asortate (glumesc) cu tricou cu Minnie si veste roz. Coronita de printesa pe cap. Si geanta roz. Cu balerini roz si sosete roz. Parfuuuum

  117. Cele mai cool combinatii in care se imbraca fetita mea cuprind hainute facute de bunica ei. De ziua fetei, buni ne-a surprins cu o rochita ce avea nasturii de la rochia mea de mireasa. Sunt fana Next din primele luni de cand am devenit mama. Ma minunez la fiecare colectie ce haine frumoase au. Frumos concurs!

  118. Fetita mea de 2ani si5luni prefera rochitele asortate cu cizmele de cauciuc galbene si caciula crosetata,indiferent de gradele de afara:))))))).

  119. La noi cea mai interesanta tinuta este aceea la care, pe langa hainele normale de strada, se adauga o paturica legata pe post de pelerina de imparat. Si nu-i subtire patura…

  120. La noi e complicata treaba cu shoppingul. Fetitei mele nu-i place deloc. Mai ales cand vine vorba de probat. Obisnuiam sa merg cu ea intr-un magazin de langa un alt magazin (de incaltaminte) unde erau si desene. Nu apucam sa ii aleg ceva ca si o lua la fuga. Si de obucei se ascunde prin magazine cat timp casc eu ochii la hainute. Inainte nu-i prea pasa cu ce o imbrac. Insa vara asta i-am luat doua rochite cu elsa de care nu se mai satura. Adica 2 rochite. Si eu cat m-am straduit sa-i aleg cele mai frumoase tricouri… Ultima oara cand am fost cu ea la cumparaturi i-am cumparat o palarie. Asta pentru ca parea ca-i plac palariile. Mai ales ca de fiecare data cand intram intr-un magazin si le punea pe cap. O sa pun poza pe facebook cu singura data cand am reusit sa o conving sa o poarte.
    p.s. Datorita tie am vazut colectia de la Next cu My Little Pony. Desenele ei preferate, jucariile ei preferate. Sper sa fie si hainutele ei preferate.

  121. Sper ca plătesc bine cei de la NexT articolele pe blog, ca vânzare au făcut mai mult ca sigur! 🙂 imediat ce am citit articolul mi-am amintit ca fata are nevoie de pijamale noi, asa ca am intrat pe site-ul lor, țac-pac, câteva click-URI mai încolo aveam contul cu 55€ mai ușor. Daaar, nah, sunt frumoase si calitative produsele lor. Abia aștept sa vina!

  122. Mie imi plac tare mult hainutele de la Next. Sunt de calitate si au imprimeuri deosebite in combinatii tare hazlii. Gaza mea e acum in etapa in care poarta cateva piese vestimentare zi dupa zi dupa zi ?. Dar din capitolul tinutelor hazlii avem cateva : pantaloni portocalii cu fustita galbena si in picioare sosete rosii atent asortate la pantofiori Next de aceeasi culoare, iar pe cap o caciulita sau pantaloni cu Minnie si peste ei fusta-pantalon cu imprimeu cu mere de la Next, la care a adaugat manusi pufoase roz de iarna, caciulita, cizmulite si o umbrela intr-o frumoasa zi de toamna :))

  123. Nepotrivit a fost ca toata iarna trecuta s-a imbracat doar intr-un softshell, ca nu-i placea geaca. Reglam grosimea insa din ce-si mai punea pe el.

  124. Fetita mea de 4 are o rochita next, gen printesa, de care nu se desparte nici la locul de joaca .. Mna. Deocamdata e intreaga (si o are de un an jumate).

  125. Si Eric e fan Next! Imi place tare mult sa-l imbrac in galben ( ii sta si bine ce e drept 🙂 ) Tinuta din acest weekend :camasa Next cu masinute,pantaloni si tenesi galbeni-mustar, si avem si vesta galbena si sosetute de la Next ( pe care nu le-am purtat inca) ! Va pupam!

  126. Cizmele de cauciuc erau nelipsite în orice anotimp sau moment al zilei. Cizme de cauciuc și chiloței de pluș în casă, cizme de cauciuc și pelerină de ploaie în mall, deși era ușor călduț, chiar și cizmele mele de cauciuc era bune din când în când. Asta se întâmpla când avea 2-3 ani. Pe la 5-6, Indiana Jones la grădiniță și stat toată ziua cu pălăria pe cap și gentuța pe umăr, apoi Darth Vader – a fost destul de greu să-l conving ca măcar la mască să renunțe. Acum e la școală, unde, începând de săptămâna viitoare va avea uniformă – una drăguță, dar care, însă nu îi va ma permite să fie așa creativ în timpul săptămânii. Lăsăm creativitatea pe weekend.
    Copiii sunt delicioși, cu suflețelele lor drăguțe și mințile lor colorate.

  127. Cand era mai cald afara,fetita de 6 ani isi punea o esarfa peste sani si in jos avea ori fusta ori alta esarfa si asa statea de se juca!Partea cea mai amuzanta a fost cand l-a imbracat pe frate-su(1 an si 4 luni) in hainele unei papusi!Basca i-a mai pus si coronita de printesa pe cap!! Uff..si ce suparat era!!Acum de cate ori gaseste vreo clama sau coroana sau cordeluta si le pune singur in par !! 🙂

  128. La un an si cateva zile, bebelusii mei au primit camasute tare haioase, asortate cu mini-papioane, pe care au vrut sa le poarte numai cu pampersii din dotare si sosete 😀 orice incercare de a le adauga si pantalonasii de rigoare a fost sortita esecului!

  129. Pantaloni sport de bumbac cu o camasuta e combinatia preferata a bunicii, in care il imbraca pe baietel in fiecare zi. Degeaba ii explic eu ca nu se potrivesc…

  130. Fetita mea Flavia inca nu are preferințe la hăinuțe fiind prea micuța, 1an si 3 luni dar eu cu siguranța sunt fan NexT, jumătate din hăinuțe fiind cumparate de la NexT si sperrrr ca ma pricep la combinații fashioniste. Poze am pus pe fb. ????

  131. Fetita mea de 1,5 ani isi adora tenesii roz de la Next. Intr-o zi, in timp ce eu eram la telefon cu sefa mea, a scapat in dulapul de la intrare, de unde ai iesit incaltata cu tenesii preferati si cu caciula neagra de iarna a tatalui ei pe cap, asezata intr-o parte…Tinuta era completata de un body alb, cu maneca scurta, ca doar eram Iulie…Am zis ca lesin de ras, mai ales ca nu ma puteam exterioriza si trebuia sa mentin tonul serios al discutiei…:))))

  132. Sofia, deși nu a împlinit încă 2 ani, își cam asortează ținutele (indiferent dacă e vorba despre rochițe, bluză și pantaloni sau chiar pijama) cu pantofii mei… cu toc! Deocamdată prin casă. Mă întreb dacă peste un an își va dori să își completeze ținuta finală cu ei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *