Acesta nu e un articol

În mod normal, aici trebuia să fie un articol. Articolul nostru de vineri, care să ne facă să vibrăm împreună, să creștem laolaltă, să mutăm munții și așa mai departe. Însă de data asta nu vom avea un articol, pentru că am decis că dacă tot sunt singură cu copiii toată ziua, mai bine trudesc de pe marginea unei piscine, sumar îmbrăcată.

Se împlinesc peste câteva săptămâni zece ani de când scriu aici zi de zi. Îmi place, normal că-mi place, de cele mai multe ori am nevoie să scriu pentru voi mai multă decât aveți voi nevoie să mă citiți, dar am cam obosit. Și m-am gândit că n-o fi mare bai dacă într- zi de vineri, imediat după ziua mea, când oricum mulți dintre voi sunt în vacanță, îmi iau și eu o zi liberă și scriu ceva lipsit de cine știe ce semnificație uriașă.

E primul pas din planul meu de a-mi da, măcar din când în când, o pauză. Am muncit mult în ultimii ani, fără pauză, am scris mult, inclusiv nopțile, inclusiv duminicile, inclusiv în concedii. În capul meu scriu mereu.

Iar azi vreau doar să stau la piscină. Fără să mă simt vinovată că n-am scris nimic cu miez pe blog.

Să vedem dacă-mi iese. 🙂

shutterstock_507364351

Sursa foto: relaxare la piscină via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *