Romanul „Miercuri, respirăm”, retipărit la nici o lună de la lansare

S-a împlinit o lună de când romanul meu a pășit în lume, împreună cu emoțiile mele uriașe vizavi de cum va fi el citit, primit, mestecat și asimilat. Acum m-am linițtit. 🙂 E bine. Aud din toate direcțiile cum cartea nu poate fi lăsată din mână, cum aproape toate cititoarele ei s-au regăsit într-un personaj sau în altul, sau chiar în toate, despre cum unele pasaje le-au ajutat să se înțeleagă mai bine, să ia decizii, să se accepte, să se simtă mai bine cu viața lor. Dar mai ales, și acesta mi se pare lucrul cel mai important, s-au distrat cu romanul meu. Au râs, s-au minunat, au stat cu sufletul la gura, da, asta am vrut, să le ofer o pauză de la tot ce fac, de la tot ce TREBUIE, să respire, să se simtă bine. Divertisment și relaxare printr-o carte! Iuhuuuuuuuuuuu!

Primul tiraj este aproape epuizat, mai sunt doar câteva zeci de exemplare la mine și câteva pe Elefant. Vorbim despre ediția cartonată, de colecție, cu semn de carte din mătase. Editura a retipărit alte 10.000 de exemplare, în variantă necartonată, fără semn de carte.

miercuri-respiram-roman

În clipul de mai jos explic și arăt diferențele între cele două tiraje, care sunt prețurile lor, dar și de ce cred că Miercuri, respirăm, e un cadou grozav pentru orice femeie. Click play.

Cartea se găsește deja peste tot acum, în ediția necartonată, preț de copertă 35 de lei. În libăriile mari, Cărturești, Alexandria, Libris, Librarium, dar și online, aveți lista cu linkuri mai jos.
Pe Libris.ro, aici.
Pe eMAG.ro, primele 200 de cărți sunt cu autograf, aici.
Pe Cărturești, aici.

Ultimele exemplare din ediția cartonată se mai găsesc la noi, la mine și la editura Univers, o puteți comanda de oriunde din lume cu discount de 30% aici sau, dacă vreți cu dedicație, îmi scrieți mie. Tot cartonată se mai găsește și pe Elefant.ro, aici.

Pagina de Goodreads a cărții e aici, m-ar bucura să îmi oferiți un feedback și acolo.

Așadar, domnilor, doamnelor, iată o idee bună de cadou pentru orice femeie. Sunt sigură că e, acum nu mai am emoții. 🙂

miercuri-respiram-roman

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

37 comentarii

  1. Whaaaat? Pai o voiam si eu, am rugat-o pe mama sa mi-o cumpere si aducă, dar parca as vrea-o pe cea cartonată. Trebuie sa ne grăbim!

    In alta ordine de idei, felicitări!

  2. Ma bucur ca am prins editia de colectie, dar vreau sa spun cititoarelor care nu vor apuca aceasta editie ca, calitatea cartii nu sta in coperta, continutul in sine este delicios. 🙂 Felicitari, Ioana! Partea a doua a romanului va avea cu siguranta acelasi succes.

  3. am citit pe nerasuflate, nu dintr-o data, ci in 3 zile. pe langa un bébé de 11 luni si altul de 2 ani jumate care se pare ca imi lasa cate o pauza mai mica sau mai mare in fiecare zi.
    nu ma regasesc in personaje, dar mi-a dat impresia ca cele 6 sunt prietenele mele si ca in fiecare din cele 3 zile (in care am citit cartea) am stat la „barfe” si povesti cu ele.
    iti multumesc pt ca scrii frumos, Ioana

  4. Buna Ioana, am primit-o si eu in Cehia, cartonata, acum 2 saptamani! Tare m-am bucurat ca am gasit ceva nou, pe limba mea, care sa-mi tina companie pe noptiera. Inca n-am apucat sa o deschid, le iau pe rand, le savurez, abia sunt la jumatate cu „O sa te tin in brate (…)”, care mi se pare complexa, ai trecut prin foarte multe experiente, e de citit cate 10-15 pagini pe zi si apoi reflectat.. acum trei saptamani am pierdut o sarcina.. prima.. iar la inceputul anului am avut un accident auto si am stat 5 luni in spital.. lucrez de acasa de 3 ani, am devenit cam depresiva.. Scrierile tale imi dau speranta, ca pana la urma se poate sa iasa toate bine. La cat mai multe!

  5. Am citit romanul in timp ce statea tati cu bebe de 11 luni, o pauza folosita tare bine :). Viata adevarata, asta am gasit eu in romanul tau si abia astept volumul 2! O sa te tin in brate…am citit-o cand eram insarcinata si o recitesc cu drag acum. Te iubesc orice…e super si Mami e gata e deja rasfoita pentru retelele delicioase. Multumim Ioana si spor la scris!

  6. Salut,

    Mi-as dori tare mult 2 volume „Miercuri, respiram”, varianta cartonata si daca ar fi si cu dedicatie de la tine ar fi perfect.
    Daca mai ai pe stoc, cum trebuie procedat?
    Merci mult!

    PS: Toate cartile tale sunt minunate! Succes total si la mine si la fiul meu 😉

  7. Draga Printesa, am facut si eu acum o comanda la Editura Univers, pt. strainatate, crezi ca e posibil sa primesc de la tine si un autograf? M-as bucura mult.
    Felicitari pentru munca enorma si pentru ca ne descretesti mereu fruntile! Tine-o tot asa! Imbratisari de departe!
    PS. Geniala ideea transmiterii live a lansarii!

  8. Eu am comandat „Miercuri, respiram”, „Mami, e gata?” si inca cateva carti de pe elefant.ro cu o luna in urma, dar inca nu a ajuns comanda in Austria. Mi se pare ciudat ca intarzie atat de mult cu livrarea, in conditiile in care costurile de transport nu sunt tocmai mici.

  9. Şi vineri respir(ăm) pentru că tocmai am primit cartea???.Dar cel mare a vrut sa facem brioşe sănătoase, aşa că sper la o oră doar cu mine şi cartea dupa ce îl adorm pe cel mic.Îmi ungi sufletul în fiecare zi cu câte ceva, îţi mulţumesc?

  10. Dragă Ioana, am comandat și eu cartea (împreună cu „Mami, e gata?”) de la Emag, am primit-o imediat și m-am pus pe devorat. E o carte superbă pe care nu o pot lăsa din mână. Ieri a trebuit să mă dau bolnavă și să îmi trimit soțul cu copilul în parc, timp în care am stat în pat și am citit. De vis! Mulțumesc pentru poveste (mai am foarte puțin și termin cartea!), pentru starea de bine pe care ai reușit să o transmiți și pentru actualitatea acestui roman. E cel mai „actual” roman pe care l-am citit vreodată, mi se pare că lucrurile se întâmplă aici și acum și eu sunt parte din ele. Foarte frumos! La mai multe romane, abia aștept următoarea carte.
    Nu știu ce vrei tu să faci în viitor, dar eu cred că meseria de scriitoare ți se potrivește de minune (desigur, spun asta din perspectiva cititorului, gândindu-mă cât de bine mi-a făcut lectura cărții tale).
    Te îmbrățișez virtual, să ai sărbători frumoase și liniștite alături de familie și iubiții tăi de mici dimensiuni. 🙂
    Meriți tot ce e mai bun, ești o femeie minunată și te admir enorm!

  11. Acum o luna cand am primit 5 bucatele de ‘respiratie’, am simtit o bucurie imensa cand am vazut dedicatia, dar efectiv am țopăit cand unul din exemplare era personalizat cu numele meu. Am vrut mereu sa gasesc oportunitatea sa-ti marturisesc acest lucru si sa-ti inchipui o mamica (x 3 ori), de aceeasi varsta cu tine, jumping up and down, ce mai, a fost ca de Craciunul copilariei mele, cand Mosul imi aducea bradul, iar pe holul cel friguros mirosea a verde, a portocale si a cadouri. Imaginea asta pentru Dragalasa din tine, sa te remonteze oricand ai nevoie ! O imbratisare puternica!

  12. Efecte secundare ale citirii romanului: pentru că sunt pomeniți și lăudați de prea multe ori creveții cu usturoi, zic să îi încerc și eu. Cumpăr 15 creveți, cea mai simplă rețetă, în 15 minute eu cu bebe de 1 an jumătate stăm la masă să îi savurăm. Soțul gustă unul, zice că e bun, dar nu o să putem noi să îi mâncăm pe toți, că sunt mulți. ? În 5 minute erau gata devorați, iar copilul îmi cere „a-tu”, adică altul (adică alți creveți). Plus, repetă de câteva ori „da!”, „da!”, cu sensul de „mai vreau!”. No, am încercat cu o cană de apă și o bucată de cozonac, nu merge și spune „ta-ti de-de”, adică tati să îi aducă creveți. OMG, ce mă fac acum?

  13. Printesa, e-book cand? Nu vreau sa o fur de pe internet, vreau sa o cumpar pentru ca sunt fan infocat kindle si nu vreau sa folosesc hartie daca nu e neaparata nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *