Ce ne preocupă, ce ne stresează, ce ne motivează?

De curiozitate, am aruncat un ochi pe cele mai citite articole de pe blog în 2016. Mulțumesc celor aproape șase milioane de oameni care-au revenit aici anul trecut, mă bucur că suntem împreună, tot mai mulți, tot mai deciși să facem și să fim bine! Vă mulțumesc pentru încredere, pentru miile de comentarii, pentru implicare și pentru ajutorul pe care-l oferiți altor cititori.

Articolul de pe locul întâi e o surpriză pentru mine! Recunosc, m-aș fi așteptat să fie ceva despre crizele de furie ale copiilor, despre soluții pentru a invita copilul să coopereze sau despre tehnologia la vârste fragede. Din fericire, nu. E articolul despre cheia succesului în cuplu. Așadar, majoritatea dintre noi simțim corect: degeaba ne ocupăm intens de copii dacă relația cu partenerul se destramă. Așadar, pe locul întâi anul trecut: Secretul cuplurilor de succes este…

Pe locul doi, un subiect urât mirositor, dar foarte fierbinte (se pare) pentru mulți părinți pe internet. Diareea la copii, un articol documentat cu Uptodate. com, cea mai folosită resursă medicală autorizată din lume, validat cu medic pediatru.

Cel de al treilea cel mai citit și dat mai departe articol a fost unul pe care l-am scris din disperare, după ce mi-am dat seama că nu prea mai există speranță. Că oamenii care cresc copii astăzi, cei care formează adulții de mâine, habar n-au pe ce lume trăiesc, nu au respect pentru nimic, și deci viitorul nu arată prea bine. Îl găsiți aici. Acum mi-a trecut spaima, parcă văd luminița de la capătul tunelului, e aici, suntem noi!

Pe locul patru e un articol cu idei de mâncăruri sănătoase și rapide pentru toată familia.

Pe cinci, articolul cu informații despre Therme București, scris chiar la lansarea complexului termal, acum exact un an.

În top stă, încă un an, articolul despre răceală și gripă, urmat de cel cu rețeta pentru cei mai simpli și rapizi biscuiți din lume (fără zahăr, potriviți și pentru copiii mici). Acesta.

Foarte citit a fost și articolul în care vă povesteam despre jocul prin care reușesc să aflu ce-a mai făcut Sofia la grădi. Îl găsiți aici.

Nașterea lui Ivan, naturală după cezariană, primește în continuare zeci de mii de vizite, mă bucur că tot mai multe românce vor să se informeze despre această variantă. Articolul este acesta.

shutterstock_160911899

sursa foto: femeie citind pe internet via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

4 comentarii

  1. Ar fi util si un articol despre Diareea la adulti. Sau mai degraba despre aceasta scarba de bacterie, numita Clostridium difficile.
    Dupa ce ca stau in spital de pe 25.12, am nascut un bebe prematur, la 34 s 2 zile prin cezariana ca NVDC-ul ar fi dus clar la ruperea uterului, azi am aflat ca mi-a iesit la analize Clostridium… pe care tot din spital cred ca am luat-o, sau din cauza antibioticelor. Habar n-am.
    Sunt izolata si nici nu mai pot intra la baietel, am lapte garla pe care il mulg si il arunc, iar el e hranit cu formula…
    Nici nu mai stiu ce voiam sa spun…

    • of, doamne… imi pare tare rau, clostridium asta e intr-adevar o bacterie intraspitaliceasca… dar vei scapa de ea cu tratamentul bun, rabdare, nu renunta la alaptat!

    • Nu renunț nici în ruptul capului! Ar fi culmea. Ma mulg când ar trebui să mă mulg ca să îi dau sa pape și îl depozitez intr-o sticlă, mai nou. Am auzit de pe la asistente că e de rău augur să îl arunci și ca e mai bine să îl pui la rădăcină unui copac, la o floare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *