Mamă, de azi vreau să fie numai vară! (p)

Bujori. Cireșe. Biciclete. Aer. Soare. Ei, asta-i viață! Toamna și iarna supraviețuiesc, primăvara trăiesc, vara plutesc, cam așa aș descrie anul în capul meu.

A venit din nou acel moment din an în care-mi fac părul și mă dau cu ruj, apoi mă plimb pe străzi cu un super fotograf după mine, mă dezbrac pușcă pe după mașini parcate și lumea se uită la mine încercând să afle ce vedetă dintre cele care apar pe la televizor oi mai fi și eu. 🙂 Și încă acum e cald, să mă fi văzut făcând asta la minus un grad, ohooo, ce zi interesantă am avut atunci!

Îmi plac ședințele acestea foto, mă simt ca o prințesă adevărată, coafată, aranjată, cu flori după mine, dar să știți că nu-i chiar ușor, fotograful îmi zice: stai așa, nu, mai la dreapta, mâna asta asta aici, piciorul fix în poziția asta, așa, un milimetru mai în față, perfect, îngheți așa, bun, acum zâmbește NATURAL, aoleu, groaznic a ieșit, de la capăt, deci hai, îmi zâmbești ca și cum sunt cel mai bun prieten al tău, dar natural, să nu pară regizat, wtf și tot așa două ore spre trei, până e toată lumea mulțumită.

Noroc cu hainele astea, că tare-s comode și prietenoase și pot sta cu ele în orice poziții, pot să mă cațăr oriunde, mă pot așeza pe borduri la umbră când facem pauză, sunt moi, nu se șifonează, nu se încing, mi-a fost ușor să le asortez și iacă mai jos ce poze frumoase au ieșit!

Toate ținutele de mai jos sunt formate din haine TEX, pe care le găsiți exclusiv la Carrefour, la raionul de textile. Sunt foarte bune pentru vacanțe, materialele sunt fine, ușoare, se împachetează rapid și nu se șifonează cine știe ce, merg combinate în toate felurile, sunt în tendințe, multe sunt din materiale bio și au prețuri absolut decente.

Din multele haine moi, lejere și frumoase, în culori de vară și din materiale aerisite, am ales trei ținute pe care vi le și arăt. Atât de bine mi-e în ele că am decis să le dau și nume, ca unor noi prieteni buni care vor rămâne cu mine vara asta și încă niște veri după asta.

Avem, așadar, cămașa roz din in gros „A doua piele”, pe care am asortat-o cu fusta cărămizie din in subțire „Fulg de vară”, iar în picioare mi-am pus „Bărcuțele de vacanță”, pentru că acești mocasini sunt foarte comozi, poți merge în ei kilometri întregi fără să te doară picioarele, sunt frumoși, dau bine în poze, merg și la fuste, și la jeanși lungi, dar și la pantaloni scurți. Pe umăr port „Furnica urbană”, un săculeț din piele ecologică aparent mic, dar super încăpător.

Am variat ținuta cu o pereche de pantaloni kaki scurți din in. Le-am spus „Olivierii estivali”.

Pentru cea de a doua ținută, am ales o rochie răcoroasă din in, pe care-am botezat-o în ciuda dungilor ei verticale, „Libertoria”, pentru că mă pot mișca în ea foarte bine, pentru că m-a făcut să mă gândesc la o vacanță pe Coasta de azur, dar o s-o pot purta fără grijă și în Vama Veche, ascultând Bolero la răsărit. Am potrivit-o cu sandale naked, pe care le-am numit „Brize”, pentru că lasă piciorul să respire, sunt comode și te duc cu gândul la plajă.

Ținuta mea preferată este și cea mai simplă dintre ele: jeanși scurți, tricou cu fundiță la spate și platforme textile în picioare, ținută de toată ziua (dacă merg după-amiaza în parc cu copiii, schimb platformele cu Bărcuțele de vară). Pantalonii scurți sunt „Cavalerii verii”, pentru că pe ei îi port cel mai des din mai până în septembrie. Tricoul e „Micul franțuz”, pentru că e chic și versatil, iar sandalele sunt „Chicmarine”.

N-am putut pleca din magazin fără să iau ceva și pentru copii, așadar iată-mă lipită de un tricou din bumbac cu Cars pentru Ivan și cu umbrele Disney pentru amândoi. 🙂

Puteți vedea mai multe produse TEX aici, iar pe pagina de Facebook Tex puteți discuta cu un stilist care vă poate propune și alte variante de ținute. Vara asta purtăm #modacuchefdeviata!

Mulțumesc, ca de obicei, Hairstage pentru hairstyle, mi-au făcut un coc lejer care mi-a stat nemișcat trei zile, Ioan Stoica pentru fotografii, și colegei mele Irina pentru ajutor și atmosferă.

Acum vă întreb, ce ținută dintre cele trei vă place mai mult? :i care vi se potrivește, pe care ați purta-o mai des?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

20 comentarii

    • Hei, vin din Olanda! Acolo, 25 de grade (cate sunt acum afara) egal canicula! Am murit de cald!

    • uite asa ajungi sa apreciezi vremea din Romania :)))) buey, esti incredibil de frumoasa!! gen: ma tot holbez la poze si ma ras-holbez!

  1. Neața! Eu nu sunt in țara așa ca nu am cum achiziționa dar m-ai inspirat cu combinațiile făcute! Cămașă de in roz e exact genul meu ca si tricoul in dungi! Ești foarte frumoasa si atunci când Zâmbești direct in obiectiv îți sta cel mai bine! O zi frumoasa

  2. neatza! tinuta cu olivierii estivali e preferata mea. cum nu cred ca am cum sa incap in ei, probabil ca o sa ma multumesc cu camasa din in, arata foarte bine. unde ai facut fotografiile? ma intereseaza unde e acel graffiti urias. 🙂

  3. Varianta cu Oliveieri estivali era pe placul meu insa din cele trei variante, varianta cu rochia in dungi plus curea mi a placut cel mai multt!!!! Tu esti o dulce in toate variantele!

  4. Singurele poze profi din viata mea sunt facute de Ioan Stoica, sa vezi ce faine sunt, se pricepe omul asta si mi-a zis ca am fost un model cuminte, dar greu nene cu atatea indicatii 🙂
    Tinutele sunt faine, abia astept sa fac o vizita in magazin, am pe lista: camasa roz, tricoul si rochita, mai ales ca a venit vara si in Belgia, probabil va tine 3 zile, deci trebuie sa profit 🙂

  5. Pozele cu tine imi amintesc de revistele Quelle pe care le aduceau nasii mei din Germania cand eram copil..ma intrebam mereu cine sunt femeile alea frumoase (modelele) si daca exista in realitate..iata ca da! toate 3 tinutele sunt frumoase, ultima stiu ca e preferata ta, fiind sport, prima este super feminina. hugs!

  6. Printeso, esti absolut SU-PER-BA!!!!! Tinutele sunt frumoase, iti stau super, dar …de fapt…tu faci toata treaba!!!

  7. Imi plac toate tinutele, in special primele doua, dar de vreo 2-3 ani fug de in… Se calca mai greu iar in timp ce port vad cum raman cute in urma pozitiei de stat jos, mai ales la fuste. Asa ca m-am orientat spre bumbac si combinatii.

  8. Eu văd niște cârpițe șifonate, hainele astea nu-mi spun nimic.
    Tu, în schimb, ești frumoasă, orice pui pe tine arată bine.

    • Nici mie una nu-mi spun mare lucru hainele astea, nu le-as achizitiona pentru mine personal. Insa tu esti frumusica foc! 😉

  9. Ar trebui sa pozezi ptr casele de moda. Toate ținutele te prind. Mie îmi place cea cu fusta și cămașa.

  10. Buna! Arati minunat! Imi plac toate tinutele, cred ca cel mai mult as purta rochia si tricoul cu fundita, sunt chic&casual, ahh..si sandalele cu platforma. Multumim de sugestii!

  11. Pantalonii kaki si camasa roz sunt preferatele mele, vin super impreuna! 🙂 Produsele Tex sunt de bunicele, eu mi-am cumparat pijamale din Carrefour si am fost multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *