Cea mai mare țăcăneală a mea

N-am mai spus asta nimănui, niciodată, și nici n-am lăsat pe nimeni vreodată să mă surprindă asupra faptului pervers: când mă plictisesc (adică o dată la doi trei ani așa), iau forfecuța de unghii și, într-un loc cu lumină bună, îmi iau vârfurile firelor de păr, le privesc bine de tot, le selectez tacticoasă pe cele despicate și țac, le tai, unul câte unul. Și așaaa tare mă relaxează chestia asta… #callmecrazy #idontcare

Despre asta, dar și despre ce e bine și ce e rău pentru copiii din România față de cei din alte țări, despre trotinete și timp liber am povestit cu Lorena Buhnici într-un interviu deloc serios, dar totuși important (cel puțin pentru mine). 😛 Mulțumesc, a fost fun!

Click Play!

Mai e careva pe-aici cu țăcăneala asta cu firele despicate? Aveți una mai tare? 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

3 comentarii

  1. In facultate exact asta faceam si eu!!! Mai ales in sesiune:))))) Acum insa cand ma plictisesc – cam tot asa de des ca tine am si episoade din astea – ma epilez cu penseta 🙂 I know, as crazy as it gets!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *