Hai cu mine la film sâmbătă la sala VIP! (concurs)

Later edit 2: A fost genial!
Înainte de film am socializat puțin, am mâncat pui thailandez cu orez și legume, foarte bun (erau și paste și pizza și salate), am băut un pahar cu vin și am gustat și un desert în zona de lounge, apoi am intrat la film, unde ne-am tolănit în fotoliile maaari din piele, cu suport pentru picioare, am pus nachos și berea pe măsuță alături, ne-am bucurat de film (Atomic blonde, spionaj, acțiune, bătaie, super soundtrack), apoi am aplaudat și am pornit care încotro. Vă mulțumesc, a fost plăcut!

 

Later edit: Am extras cele cinci câștigătoare, le-am scris, mi-au și răspuns, ne vedem sâmbătă! Ele sunt: Teodora Ion, Diana Mocanu, Anca Băluță, Andreea Flangea, Aniela Toma. Vom merge la Atomic Blonde. 🙂

Anul ăsta prin primăvară am făcut extravaganța supremă: am mers la film seara târziu, cu prietenele mele! De două ori! O dată am fost la un film de dragoste și am ieșit după miezul nopții, bocite amândouă, a doua oară ne-am hăhăit ca disperatele la partea a doua a comediei 50 de Umbre de gri (știu că teoretic nu e comedie, dar pentru noi a fost). Cu popcorn și bere și pierdut talonul de parcare, pachet complet! Ne-am propus să facem asta mai des, evident, nu ne-a ieșit, dar nu mă las! Sâmbăta asta îmi invit prietena la film și vă invit și pe voi, cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, primim și bărbați, dar numai dacă sunt de gașcă! Sâmbăta asta, la Cinema City Park Lake, undeva pe la 8-9 – 10 seara, să fie frumos, romantic și întuneric.

Și nu la orice cinema, ci la unul cu super sală VIP, la Cinema City din ParkLake Shopping City, în care o să ne uităm la film ca vedetele, în lux și desfătare. Dacă tot n-am apucat să dau de băut când a trecut blogul de 80.000 de fani pe Facebook (nici măcar nu știu când s-a întâmplat asta, n-am fost atentă), petrecem acum!

Mulțumesc, Cinema City pentru invitațiile VIP! Nu știu dacă știți, dar până la finalul lunii august, oricine merge la film în orice cinematograf din rețeaua Cinema City poate câștiga unul dintre cele peste 1.3 milioane de premii pe loc, unul dintre 24 de vouchere de vacanță de 500 euro saaaau marele premiu,  o mașină Toyota Aygo.

Dacă vreți sâmbătă cu noi la film, vă poftesc să comentați aici cu numele filmului la care ați vrea să mergem împreună, găsiți lista aici: https://www.cinemacity.ro/Parklake

Sunt filme interesante vara asta, avem de exemplu, pentru sâmbătă seara:

– Dunkirk, în regia lui Christopher Nolan, care a fost scenarist pentru Inception și Prestige (informații despre el pe IMDB aici)
– Atomic Blonde
– Dark Tower
– Emoji
– Annabelle Creation
– Raid dingue

– La pazza gioia, dramă, Italia (acesta mă tentează cel mai mult, am pus trailer mai jos, din păcate nu mai rulează sâmbătă)

În București există două săli VIP Cinema City din Bucuresti, una în Park Lake, alta în AFI Palace Cotroceni. Aici găsim fotoliile cele mai grozave, cu spătar și suport de picioare ajustabile pentru o poziție cât mai confortabilă, bar și cină completă, cu preparate pregătite de un chef, variante nelimitate ale meniurilor de popcorn/nachos și răcoritoare. În aceste condiții vitrege va trebui să ne descurcăm să vizionăm un film împreună sâmbăta asta.

Cine vrea să meargă cu mine? Concursul începe acum și se încheie joi la ora 14.00, să avem timp să ne organizăm până sâmbătă seara. Trag la sorți și anunț câștigătorii aici și pe emailul cu care vă înscrieți în comentarii! Baftăăăă!

Hai la film vara asta! Încercați măcar o dată și experiența VIP! Și participați la concurs, iar dacă reușiți să câștigați mașina, să mă plimbați și pe mine o tură (până-n Sicilia și înapoi)!

via GIPHY

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

142 comentarii

  1. La pazza gioia pare fain.
    M-as bucura și eu și viitorul meu soț să mergem sa-l vedem.
    Peste o luna jumătate ne căsătorim.
    Aș vrea să îi fac un cadou cu ocazia asta. Un fel de petrecerea burlăcitelor dar să participe si el :)))

  2. Mi-as dori sa vad o comedie.N-am mai vazut un film bun de vreo 3 ani ?. „La pazza gioia” m-ar tenta si pe mine.

  3. Pe o piata saturata de productii americane, clar La Pazza gioia! In plus experienta noua a vizionarii filmului intr-o sala VIP…chiar pare o nebunie in doi…departe de copil (doar cateva ore) ?

  4. Wow.. nici nu mai stiu de cand nu am mai fost la un film. Clar inainte sa nasc 🙂 Mi-ar placea sa merg la pazza gioia cu voi, dragelor 🙂

  5. La pazza gioia suna bine, daca ne luam dupa trailer. 🙂
    Cu doi nazdravani acasa, inca o tura de „De-a v-ati ascunselea” prin casa seara, dupa cele din parc cu copiii sau un concurs de dans in pijamale sunt normalitatea, iar iesitul la film o aventura dulce. 🙂

  6. Wow….ce idee grozava. Nici nu mai stiu de cand am fost ultima data la film (clar inainte sa nasc :))).
    As merge cu placere la un film cu voi, fetelor 🙂

  7. La pazza gioia sa fie!
    …si la si mai multi fani pentru textele tale sensibile, amuzante si educative!
    Distractie placuta cu oricine ai merge la film. 🙂

  8. Am vazut ca unele din cele enumerate de tine nu sunt la park lake la vip, oricum nu apare inca programul de sambata… Eu vreau la dark tower 🙂

  9. La pazza gioia. Sincer, nu ma astept sa castig. Dar ar fi funny. E ultima zi din singura saptamana pe an cand suntem fara copil 😀

  10. M-ar tenta si mi-ar prinde tare bine dupa atata timp singura cu nazdravanii mei ,o seara doar cu fete. Suna tentant filmu la care ai pus trailer-ul. „la pazza gioia”

  11. La pazza gioia! De cand avem copil am iesit la film foarte rar, dar intalnire cu „fetele” nu. Chiar ar fi amuzant!

  12. Eu! Pe bune ca nu am noroc, dar, na, imi incerc…
    As vedea La pazza gioia, dar pana la urma daca e intre fete (si ce companie sic!), orice merge. Pupez si toate cele bune, cu sau fara film!

  13. Sincer ,nici nu imi pasa ce film este…film la cinematograf sa fie.Nu am mai fost la cinema de cel putin 3 ani.Iris are 2 ani ,asa ca nu stiu de ce nu am mai fost nici macar cand eram gravida… Oricum imi e dor sa mananc nachos si sa ma uit la film fara intreruperi….

  14. orice numai filme de groaza nu 😀 cred ca as opta pentru La pazza gioia. daca tot este cu intrare VIP sa ruleze filmul special pentru noi :)))

  15. Nu e simpatic cum lumea vrea sa participe la concurs si nici nu citesc complet articolul? Atomic Blonde zic sa fie ca tot sunt eu in proces de a ma face (aproape blonda).

  16. Dunkirk mi-as dori sa îl văd, însă altceva va conta cel mai mult aceasta sâmbătă, și anume întâlnirea noastră. Bafta tuturor!

  17. La paza gioia, sau oricare altul din lista, devreme dar ce filmul este doar un pretext pentru seara de fun și relaxare a unei mame de gemeni dornica de a impartasi bucurii autentice impreuna cu alte mame

  18. Mi-ar placea sa imi scot cea mai buna prietena (si ea proaspata mamica) la film…iar Dunkirk cred ca e cea mai buna optiune din cele existente 🙂
    Foarte tare initiativa, apropos!

  19. La pazza gioia.Pana la urma nu conteaza filmul si faptul ca ies din casa,!!n-am mai fost la film singura de cand am copiii.Mi-ar placea sa iesim in gasca cu fetele ca n-am mai practicat de mult acest sport!!

  20. Dark Tower as vrea sa vad! Am vazut deja Dunkirk, Atomic Blonde si La pazza gioia. Toate merita vazute si revazute!

  21. Felicitari pentru 80000! Dunkirk e un film exceptional, dar pt ca te face sa simti drama oamenilor care au trecut printr-un razboi crunt nu cred ca e potrivit pt o seara de relaxare cu fetele.. La pazza gioia ai spus ca nu mai ruleaza, deci eu as opta pt raid dingue. Comedie sa fie! 🙂 pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *