Se caută mic designer mare de accesoriu la cumpărături (concurs)

Mi se pare absolut normal să fiu într-un juriu de desene realizate de copii. De dimineață până seara, Sofia îmi bagă sub nas „cadouri extraordinare, speciale, doar pentru mami”. Foi colorate de ea, decupate, lipite cu scotch sau lipici, cuvinte scrise prin colțuri sau dintr-o parte în alta, cu litere mari și strâmbe. Foile vin, normal, de absolut fiecare dată, și cu o poveste:

– Mami, deci aici este un câmp de flori mari și foarte mari cu fluturi și dragoni care zboară și aici e un lift subteran care te duce la etajul cu lavă, iar aici am făcut un copac cu inimioare care de fapt sunt toată dragostea mea pentru tine, iar aici am scris Sofia și mai sus Mami, tati vă iubesc și am mai făcut o inimioară doar pentru tine. Îți place?

Normal că-mi place, cui nu-i place să primească tone de inimioare zilnic de la cel mai iubit omuleț? Când o iau de la grădiniță mă așteaptă cu un buchet de cadouri desenate de ea, pe care mi le îndeasă în brațe, iar eu le ascult poveștile, apoi le pun în portbagaj, apoi le car în casă fără să le șifonez, căci s-ar supăra artistul. Problema e că avem casa plină de coli și decupaje, pe frigider stau deja în trei straturi, am în toate gențile și rucsacurile, am și printre haine, Sofia le mai lipește singură cu scotch pe mobilă sau pe pereți, unele peste altele, toate pline de povești și mesaje.

Vedeți, deci, că sunt supracalificată să jurizez un astfel de concurs de desene realizate de copii, am experiență, am anduranță, motivată sunt. E drept că sunt șanse mari să-mi placă toate foarte mult, pentru că dacă-s realizate de copii, sigur poartă un mesaj, deci sunt frumoase.

Dacă și copiii voștri desenează mult și minunat, vă invit să le înscrieți un desen, pe cel mai cel, în concursul Mini Mega Chic, organizat de Mega Image. Imaginile câștigătoare vor fi imprimate pe sacoșele mari Mega Image, cele pe care vă încurajez să le cumpărați și să le refolosiți, ca să reducem consumul de pungi mici de plastic. Poate ați observat că în ultimii ani, sacoșele acestea au un look foarte proaspăt. Asta se datorează unor concursuri similare organizate de Mega Image, un concept lansat acum 3 ani, prin care tineri designeri români erau invitați să își pună amprenta pe sacoșele reutilizabile din Mega. Acum e timpul pentru cei mai tineri designeri români, copiii noștri!

Înscrierea la concurs e foarte simplă, detaliez mai jos. Premiile sunt mari, trei excursii pentru doi adulți și un copil la Disneyland Paris (care poate avea loc până pe 1 mai 2018), și un voucher de 1.000 de lei la un magazin de jucării pentru desenul cel mai votat de public (și care nu se află pe lista celor trei mari câștigători). Merită efortul de a trimite o poză cu desenul, zic eu!

Înscrierile au început deja și se fac până pe 3 decembrie. Trebuie să intrați pe Mini Mega Chic și să încărcați acolo poza cu lucrarea copilului pe care o considerați potrivită pentru sacoșele mari Mega Image, alături de datele voastre de contact, de numele și vârsta copilului. Poza trebuie să fie în format JPG sau PNG.

Veți observa că sunt trei teme de concurs, trebuie să alegeți în care dintre ele se încadrează desenul realizat de micul designer al familiei:
1. Distracție Urbană. Orașul e o oază de distracție atunci când ești cu prietenii buni și familia ta. Toate plimbările, locurile, momentele și zâmbetele care ne fac fericiți merită să fie împărtășite.
2. Bucătărioară Veselă. O călătorie distractivă în lumea curiozităților și experiențelor delicioase. Turtă dulce, dulcețuri care pișca limbă, legume și fructe jucăușe și, de ce nu, meșe reinventate pentru și mai multă bucurie.
3. Prietenii Naturii. Mici exploratori ai fenomenelor naturii sau mici ecologiști care reciclează și protejează plantele din instinct atunci când se joacă afară. Sau, pur și simplu, vor tot timpul să observe de foarte aproape natură.

Toate lucrările înscrise în concurs vor putea fi votate de public în perioada 30 octombrie – 10 decembrie (deci cu cât înscrieți imaginea mai devreme, cu atât mai mult timp va avea să fie votată de cei care apreciază talentul autorului). Între 11 și 15 decembrie, Tily Niculae, talentata ilustratoare Alexia Udriște și subsemnata vor acorda note tuturor desenelor înscrise în concurs. Votul publicului va avea o pondere de 30% din nota finală a fiecărui desen, votul juriului restul de 70%.

 

Regulamentul concursului este aici.

Sofia a fost foarte dezamăgită să afle că ea nu se poate înscrie în concurs (dat fiind că mumă-sa îl jurizează), așa că a decis că-mi va picta o rochie dintre cele albe ale mele cu cariocile ei speciale de textile, ca să fie și ea totuși designer. Îmi doresc să văd cât mai multe desene minunate ale copiilor voștri și-mi doresc ca premiile mari să meargă la voi, să-mi povestiți cum a fost în vacanță și să plimb de colo colo sacoșe cu desenele copiilor voștri.

Mult succes!

 

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *