O idee de joc interactiv cu sunete, ideal pentru petreceri și vacanță (plus video cu mine making a fool of myself)

Dintotdeauna am fost competitivă. Nu am jucat niciodată nimic doar pentru bucuria jocului, eu joc ca să câștig. Inclusiv cu copiii! O avea legătură cu faptul că tata mă bătea de mică la orice jucam, fără milă, ca să mă învețe că uneori (de fapt, cam întotdeauna, când jucam cu el) mai și pierzi, ca să mă ambiționez să joc mai bine. Nu știu cât de bine a mers strategia lui, cert e că acum joc ca disperata orice joc, macao, Twister, badminton, cu concentrare și determinare.

Când jucăm toți patru chestii, iese cu scântei, pentru că și eu, și copiii, suntem super competitivi, iar soțul se amuză la adresa noastră, el fiind sigurul cât de cât mai relaxat. Și cel care și câștigă, nu-mi dau seama de ce, hm…

De câteva săptămâni ne jucăm cu un joc simpatic, la care nu reușesc să câștig, pentru că mă grăbesc și am prea multă încredere în mine, așa că greșesc des. Dar am găsit soluția pentru asta: mă joc singură, cât copiii sunt la școală și soțul e la job. Am și documentat toată experiența, o să vă amuzați! Aproape că am și reușit să câștig (singură jucând).

Acum, să vă zic câte ceva despre jocul acesta, Name It. E practic un device cu cinci butoane diferit colorate, cu alte două butoane pentru răspuns corect/greșit, și un difuzor. După ce alegi nivelul de joc, cei (maximum) cinci jucători își aleg fiecare câte un buton colorat, apoi difuzorul vă pune sunete din diverse domenii, iar cine ghicește primul ce sunet e, apasă pe butonul lui și spune celorlalți răspunsul. Dacă greșești, ceilalți primesc un punct. Dacă nu răspunzi la multe întrebări la rând, jocul te invită să răspunzi la urmatoarea. Există și alte provocări, unele de viteză, altele de spirit de echipă.

Ce ne place foarte mult e că ghicitorile audio sunt foarte variate. Trebuie să ghicești sunete din natură, industrie, muzică, filme, tradiții, țări, istorie. Jocul are două nivele de joc, unul pentru copii sub 15 ani și altul pentru adulți și copii peste 15 ani. Sunt 400 de întrebări variate, sunetele sunt clare, jocul îți spune din start din ce domeniu e sunetul.

Punctajul se bazează la unele întrebări pe decizia jucătorilor dacă cine a apăsat butonul a dat răspunsul corect, așa că Name it stimulează și corectitudinea și cooperarea între adversari.

E mic și ușor, așa că Name It poate fi luat în mașină sau în vacanțe, merge grozav și la petreceri între copii sau între adulți. Poate fi jucat și de nepoți cu bunicii, cred că iese mare distracție!

Se găsește la parteneri în magazinele online și offline (de exemplu, pe Elefant.ro, AICI) și costă în jur de 90 lei.

Have fuun! Așa, ca mine! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *