Librăria românească din Franța care expediază cărți românești în toată lumea la preț mic

Există în Paris Galerie Moldave, o librărie-galerie-artizanat care aduce din România nu doar cărți în limba română pentru copii și adulți, ci și bijuterii, cărți poștale, tablouri și mici obiecte de artă românească și din Republica Moldova. Galeria este fondată și administrată de două doamne talentate, Lea și Ramona.

Ce este important de reținut este că Galerie Moldave a Paris expediază cărți în limba română în toată lumea la prețuri foarte mici, datorită unui contract de finanțare cu guvernul francez. Cărțile sunt expediate cu poșta și sosesc în maximum 10 zile în Europa. Expedierile peste ocean durează un pic mai mult, dar sosesc cu bine!

Prețurile sunt foarte bune, de exemplu dacă vei comanda noua mea carte, Copilul tău. Părinții tăi. Tu, (disponibilă aici) veți plăti 10 euro pe carte (în România e 47 de lei) și 2,9 euro pentru transport în Europa, 3,9 euro transportul până în SUA, Canada, Australia, Asia, iar în Franța 5,9 euro.

Imediat ce trec restricțiile impuse de pandemie, dacă locuiți în Paris, puteți merge la Galerie să ridicați comanda, ca să nu mai plătiți transport. Adresa este 15 Rue du Pont Louis-Philippe, 75004 Paris, iar telefonul:07 82 36 50 77. Speranța fetelor e că vor putea redeschide curând!

Dacă puneți mai multe cărți în colet, taxa de transport crește cu 1,9 euro pentru fiecare carte în plus.

Galerie Moldave a Paris este unica librărie cu carte românească  în Franța şi unica galerie cu artizanat şi artă românească din Paris.

Veți găsi aici cărțile mele, ale lui Alec Blenche și ale Cristinei și ale lui Alex Donovici, și multe alte titluri clasice și contemporane. Aici vedeți oferta de cărți. Mulțumesc, Lea, că trimiți cărțile mele în toată lumea! Găsiți și colecția Educație cu blândețe și multe alte minuni!

Galerie Moldave a Paris

Eu vă recomand și căsuțele de la Little Houses, ce frumos se potrivesc cu noua carte!

Sursa foto: Galerie Moldave a Paris

Un tablou de Aliona Bereghici, o artistă din Republica Moldova.

Sursa foto: Galerie Moldave a Paris

Găsiți decorațiuni, ii, vin românesc și moldovenesc, ceramică, multe minunății.

Sursa foto: Galerie Moldave a Paris

Dacă aveți prieteni români în Franța, sau, de ce nu, în toată lumea, dați-le de veste despre această galerie-librărie, să afle cât mai multă lume că pot comanda de aici lucruri românești frumoase, la prețuri mici!
PS: Ramona, co-fondatoarea Galerie Moldave creează bijuterii, coase și brodează haine, pe care le expediază în toată lumea, poftiți de vedeți aici operele ei.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

5 comentarii

  1. Sincer, parea a fii o super idee ,am fost foarte entuziasmata , mi-am pregătit coșul și apoi am văzut ca livrarea in Franța pentru o singura carte e 8,65€ .
    Cartea aleasa costa 10 € deci aproape prețul cărții.
    Sint destul de dezamagita , mai ales ca inițial îmi pregătisem un coș cu multe cărți , vreau sa îți spun ca pentru 7 cărți ajungi la 25 de euro livrare !! E enorm !
    Sunt dezamagita

    • Buna ziua, mstiti cumva unde pot cumpara carti cu filozofi romani in Paris, (nu online) carti de ale lui M eliade, Nae Ionescu, va multumesc.

  2. Puteți comanda o carte din Franța și a o trimite România (care costă aproximativ 53euro) ? Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *