Sunt Ioana Chicet-Macoveiciuc, am 41 de ani, sunt fost jurnalist de modă veche, actualmente scriitor de carte și de blog și organizator de evenimente pentru părinți. Am 20 ani de experiență în presa scrisă (ca redactor, reporter, editor și coordonator de revistă), project management și comunicare online (în agenții, dar și în departamentele de comunicare ale unor branduri românești). Scriu pe www.printesaurbana.ro din ianuarie 2007. De când am devenit mamă, subiectele de pe blog se învârt în jurul vieții de familie, al unui stil de viață sănătos, al dezvoltării de sine și al creșterii copiilor cu respect și blândețe.

150702-img-53

Am adunat în timp o comunitate activă de zeci de mii de oameni interesați în a fi și a face mai bine. Ținem legătura aici pe blog, pe pagina de Facebook a blogului, prin întâlniri periodice cu ocazia evenimentelor pentru părinți pe care le organizez în București și în țară, dar și pe grupurile private de Facebook.

În septembrie 2015 am lansat o carte pentru oameni mari, O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă. Este o carte despre devenirea mea ca om și mamă, scrisă cu umor și sinceritate, care s-a vândut în peste 20.000 de exemplare.

În iunie 2016 am lansat și prima mea carte pentru copii, Te  iubesc orice-ai face, care s-a vândut în peste 10.000 de exemplare în primele două luni.

În octombrie 2016 vor ieși de la tipar primul meu roman și cea de a doua carte pentru copii.

În paralel organizez evenimente pentru părinți, cel mai cunoscut și amplu fiind Caravana Empatiei, alături de Monica Reu și de Nepi.

Alte evenimente organizate în București au atins teme precum: stima de sine, alăptarea, purtatul bebelușilor, crizele de furie, mindfullnes, conectarea și empatia în relația de cuplu și cea cu copiii. Poze de la evenimentele organizate, dar și de la cele 15 lansări de carte organizate în țară și la Chișinău găsiți aici.

Sunt un om cinstit, pasionat de scris, care-și dorește să aducă o schimbare în bine. Îmi doresc ca prin articolele mele să aduc cititorilor mei informație documentată, emoție sinceră și povești adevărate despre experiențele mele, care să ajute pe oricine citește un text semnat de mine să nu se simtă singur, ciudat, părăsit.

Sunt îndrăgostită de limba română și de locul în care trăiesc, fac tot ce pot pentru a aduce o diferență în lume. Știu sigur, din mesajele pe care le primesc de la cititori, că sunt pe drumul cel bun.

Îmi puteți scrie pe printesa @ printesaurbana.ro sau pe pagina de Fb a blogului.

Detalii despre blog și despre politica de colaborări și publicitate găsiți aici.

4 Comments

  1. Giani

    Buna seara,

    As dori sa pot comunica cu parintii, si sa mi fac publica povestea.
    Chiar am nevoie de ajutor caci nu inteleg unde si daca gresesc. Este un strigat de disperare caci nu vreau sa mi pierd baiatul de 15 ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *