Viața e pumoasă…

scrie acolo sus în dreapta. Ce mai înseamnă și asta?

La o săptămînă după ce a împlinit 2 ani, Sofia m-a privit în ochi dis de dimineață și mi-a zis:
– Sît buculoasă, mami!
– Cum așa, iubita mea?
– Pento că viața e pumoasă, mami!

Și m-a băloșit pe un obraz. Și am încremenit acolo în clipa aia, încă sînt acolo, umedă pe obraz și-n ochi. Pentru că da, a zis-o ea pentru mine și eu vreau s-o zic mai departe tuturor. Un copil de doi ani și-o săptămînă știe mai bine esențialul despre lucruri.

Scriu pentru că mă ajută, pentru că am nevoie să dau pe-afară tot binele meu (și uneori și răul), pentru că vorbele odată scrise, schimbă lucruri, și eu cred că le schimbă în bine.

Scriu despre copiii mei, despre mine, despre tot ce ne face viața frumoasă. Încerc să ajut cu informații bine documentate, cu simțăminte și experiențele noastre, cu lucruri și stări, ca tot mai mulți copiii din jurul nostru să simtă în fiecare zi, de o sută de ori pe zi, ce-a simțit Sofia mea în dimineața aceea de aprilie.

10453361_706620089398412_8385347541685766294_n

Politica de comentarii o găsiți aici.

 

Detalii despre mine găsiți aici. Iar despre politica de colaborări și publicitate pe blog, am scris aici.

1 Comment

  1. Diana LUESCHER

    In 1993, după un divorț care mi’a rupt sufletul, am hotărât să plec fiindcă mă gândeam că, dacă rămân, o să mor de tristețe!… 🤔😩 Am plâns mult, de dor si de frică, dar azi îmi dau seama că am facut bine, chiar foarte bine!…🙏 M’am recăsătorit cu un om care mă iubea tare mult dar care a murit după trei ani!…😩 Iar am plâns dar azi, când o văd pe Jade cât de fericită este intr’o tara liberă, fără politicieni analfabeți si polițiști fricoși și șpăgari, sunt mândră de mine si de deciziile mele de odinioară!…🤔 Îți doresc tot binele din lume, să ai răbdare si să fii fericită ca ai avut puterea sa destinul familiei tale care’ti va fi mereu recunoscătoare!…💖💖 Te îmbrațișez cu tot sufletul fiind convinsă că, și tu, ai luat decizia justă!…💖🙏💋🧲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.