Dacă ar fi să vă alegeți doar un SINGUR obiect de Black Friday, care ar fi el? (concurs cu premiu de 1.000 de lei, p)

Later edit: AVEM O CÂȘTIGĂTOARE, URAAA!

LILIANA BĂDESCU A IEȘIT LA EXTRAGEREA RANDOM, AVEȚI MAI JOS SCREENSHOT!

Ea și-a ales o combină frigorifică BEKO pe care o va lua cu voucherul de la Flanco, felicităăări! O să primești de la mine mesaj privat cu codul, Liliana!
Pentru ceilalți participanți, vă mulțumesc pentru încredere!
Ca premiu de consolare, am primit de la Flanco 50 de cupoane de reducere cu codul Printesa50 pe Flanco.ro. Primele 50 de comenzi de peste 500 lei din perioada 1-31 decembrie care folosesc acest cod vor beneficia de o reducere suplimentară de 50 lei. Sper să vă fie de folos!

Am pentru voi un voucher de 1.000 (o mie) de lei la Flanco pentru răspunsul la întrebarea din titlu. Concursul începe acum, se desfășoară în comentarii, iar pe 14 noiembrie la 10 AM voi extrage câștigătorul folosind Comment Picker. Baftăăăăă!

Detalii despre campanie și ce am ales eu, mai jos.

După ani în care nu am mai dorit să particip la campanii de Black Friday, nici în postură de blogger care comunică promoțiile magazinelor, nici în postură de cumpărător (pentru că avem tot ce ne trebuie), anul acesta am revenit, pentru că mi-a plăcut mult campania Flanco (nu cumpăra cu nemiluita, alege doar ceva ce îți trebuie cu adevărat) și pentru că vreau să vă dau 1.000 de lei! 🙂

Ce am ales eu de Black Friday anul acesta?

Am stat și m-am gândit mult de ce am nevoie cu adevărat. Electrocasnice avem destule, tablete nu ne trebuie, laptopuri avem.

Am oscilat între o pereche de căști wireless pentru alergare și o cană de fiert apa.

Am ales asta:

Cană vintage de fiert apa DeLonghi

O iubesc, o folosesc deja de câteva zile la gătit sosuri, la fiert ouă, dar și pentru ceai. Pe lângă că e foarte frumoasă, îmi e de mare folos de câteva ori pe zi. Fierbe 1.7 l de apă în trei minute! Când fac orez, de exemplu, pun apă fierbând în oală și e gata garnitura în 15 minute în loc de 30. La paste, 10 minute în loc de 30. E magică! Vă super mega recomand cana de fiert apa, dacă nu aveți deja. Acest model vintage de la DeLonghi mi-a plăcut mult, și l-am luat de pe Flanco cu 239 de lei, redus de la 670. Am plătit cu cardul online, a venit a doua zi lucrătoare!

Campania de Black Friday la Flanco a început pe 22 octombrie și se termină pe 30 noiembrie. Reducerile anunțate sunt de până 80% la peste 1 milion de produse. Puteți face cumpărături în până la 40 de rate fără dobândă cu cardul de credit sau în rate direct cu cardul de salariu. Puteți opta între livrare acasă, la easybox sau pentru ridicare din magazine. De exemplu, veți găsi smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.  

De ce Black Friday de șase săptămâni? „Am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților o experiență de cumpărare cât mai plăcută și sigură”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. “Siguranța trebuie să primeze, așa că, desfășurând cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului pe o perioadă de aproape 6 săptămâni, pe de o parte clienții vor putea alege produsele dorite pe îndelete, fără presiunea timpului, în condiții mai sigure și mai confortabile, iar pe de altă parte ne va permite o mai bună organizare logistică, pentru a livra produsele comandate online în cel mai bun timp.”

Acum, despre concurs!

Concursul pleacă de la sloganul La Flanco îți permiți ce e mai bun. E mai important să ai produse de calitate decât să ai produse multe!

Dacă ar fi să îți cumperi un singur lucru de Black Friday, ce ai alege? În toată această goană de Black Friday după prețuri, oferte, chilipiruri, Flanco te îndeamnă să faci un pas în spate, să îți dai un pic de timp de gândire și să alegi un singur lucru care ți-ar îmbunătăți cu adevărat viața, un produs de calitate și valoros pentru tine.  

Vă invit să răspundeți aici în comentarii cu link către produsul respectiv. Atenție, dacă veți câștiga cei 1.000 de lei, veți putea folosi voucherul pentru achiziționarea acelui produs! Dacă produsul acela nu va mai fi pe stoc, puteți lua altceva, iar dacă produsul cu care câștigătorul se înscrie în concurs este mai ieftin de 1000 de lei, își poate lua și altele, până la completarea sumei. Dacă produsul cu care câștigătorul se înscrie în concurs este mai scump de 1000 de lei, acesta va achita diferența necesară.

Voucherul va putea fi folosit în magazinele Flanco și pe www.flanco.ro.

Concursul va dura 6 zile (8-13 noiembrie), urmând ca pe 14 să trag la sorți norocosul câștigător. El sau ea va primi pe email de la mine codul de voucher, pentru a-l putea folosi de Black Friday.

Dacă vă simțiți norocoși, mai sunt două concursuri la care puteți participa: puteți câștiga un iPhone13 Pro dacă vă abonați la newsletter (detalii și înscriere aici) și alt iPhone13 Pro dacă veți scrie un review pe Flanco după ce cumpărați un produs de la ei (detalii despre acest concurs aveți aici).

Bun, acum să trecem la partea interesantă, cea pentru 1.000 de lei!
Ce produs vă doriți de Black friday de la Flanco? Unul singur, și bun! Link în comentarii!

Baftăăă!

Eu, every morning!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4.121 comentarii

  1. Hey! Eu mi-as cumpara un aspirator vertical? m-am saturat sa ma impiedic in fir si sa il tot trag dupa mine pe cel vechi.?

    • Pisica mea și-ar dori tare mult un aspirator robot, din ala harnic, care să aspire toate ghemotoacele ei zilnice de par pe care le lasa minutios si strategic prin casa ? Cica ar avea mai multe sanse sa primească treat-uri daca eu as fi mai libera si fericita, scutita de maturat zilnic si bombanit.

    • Bună! Hmm sincer nu știu ce sa aleg dar totuși as alege un storcator bun de legume și fructe sa am multăăă energie .

    • Eu îmi doresc un aspirator robot?. Am familie mare, 3copii, treabă multa , timp puțin. Deci ar fi minunat la noi in casa ❤️

  2. Aaa… Pai este simplu.. Un aspirator… Unul care sa aspire foarte bn… De cand am copil am devenit un pic obsesiva de curățenie ???? deci, daca as castiga as cumpara cu siguranta un aspirator mai performant.

    • As alege un mixer planetar pt a face prajituri fara ou baiatului meu alergic la ou , isi doreste macarons ?, cel normal doar ce s a stricat !

  3. Eu acum am nevoie si imi doresc o perie rotativa de la Rowenta. Ar fi a treia pe care o am, o folosesc de multi ani, cam de 2 ori pe saptamana si a inceput sa cedeze. Chiar urmaresc preturile de Black Friday.

  4. Eu am pus ochii pe un uscător de haine. Având 3 copii la noi se spala haine intens și uscatul lor in aceasta perioada e tare complicat . Așa ca, trebuie sa profitam de reducerile de Black Friday și sa îl achiziționăm

  5. Pentru mine ar fi un espressor de cafea care sa îmi completeze diminetile. Recent ne-am mutat departe de cam orice cafenea cu cafea de specialitate și le duc dorul. Momentan, am un espressor mai vechi, care își face treaba, dar nu asa cum îmi doresc eu. Deci da, un espressor bun ar fi acel unic produs pe care mi l-aș lua de black friday, dacă ar exista o reducere reala și care sa ma ajute sa încadrez achiziția în bugetul meu. ❤️

  6. Un aspirator vertical pt curatenia „de urgenta” – cea dintre 2 sambete, cand parul nostru si al pisicii se rostogoleste prin colturile camerelor ca valatucile de maracini in westernuri. Pentru camera copilului (adolescent rontzaitor de chestii pe tastatura). Pentru bucatarie unde matura singura nu mqi face fata.

  7. Buna! Mi-as dori daca as câștiga acei 1000lei, sa achiziționez un aparat foto digital, pe care sa il ofer cadou fratelui meu cu sindromul Down deoarece ii place foarte mult sa facă poza si sa se uite pe poze

  8. Un aspirator robot ca eu sa scap de grija curateniei si sa petrec timp de calitate cu juniorul meu ❤️https://www.flanco.ro/aspirator-robot-irobot-roomba-i3-light-3556-wi-fi-li-ion-gri-deschis.html

    • As achiziționa un smartphone pentru copilul meu, (cel vechi nu îl mai ține bateria).

  9. Eu anul acesta vânez un espressor. Suntem amândoi pasionați de cafea, e plăcerea noastră vinovată, așa că a venit momentul să pensionăm actualul espressor și să ne îndreptăm spre unul mai nou (10 ani ne-a servit impecabil!)

  10. Un mixer cu bol. Mă relaxează să fac prăjituri și tocmai ce m-am și mutat, iar mixerul e singurul din bucătorie care îmi lipsește 🙂

  11. Eu îmi doresc un cuptor cu microunde incorporabil. Ne vom muta în căsuța noua anul viitor și acesta va fii unul din electrocasnicele ce nu va lipsi din bucătăria noastră.

  12. Un cuptor electric pentru patiserie. Imi doresc sa dezvolt o afacere cu macarons si cuptorul meu imi da de furca ?. Si pentru inceput m-ar ajuta. Chiar am de gand sa urmaresc preturile la ele. ?

    • Pe 17 decembrie, de ziua lui, soțul meu îsi/ne face cadou un apartament în care urmează să locuim. Și în care, evident, avem nevoie de un frigider.

  13. https://www.flanco.ro/aspirator-cu-spalare-bosch-bwd421pow-2-5-l-2100-w.html

    Avem un aspirator care aspira totul intr-un recupient cu apa, astfel nu mai iese praful pe alta parte, toata mizeria ramane acolo, dara daca ar fi sa il înlocuiesc, asta ar fi modelul potrivit, avem un singur covor in toata casa, unde se joaca baietelul nostru, il aspir cam la 2 zile, dar de multe ori as vrea sa il si spal macar 1 data pe luna, sa fie si mai curat. Pretul redus de 949.90 ron arata destul de bine, de la 1500. Chiar daca nu voi castiga acum, cred ca mi-l voi face cadou de Craciun, cel tarziu ziua mea(in ianuarie). Mulțumesc!

  14. Ah, în fiecare an spunem că de Black Friday ne luăm câte ceva, mașina de spălat a împlinit 20 de ani ?, combina frigorifică 15 ?, un tv 18 ani ?… Dar nu reușim încă….
    Dacă aș câștiga, deh de unde atâta noroc, sunt învățată să muncesc pe brânci (cu folos dar vezi, ratele multe ne mănâncă tot, plus doi copii minunați)… aș alege mașina de spălat rufe, simt că va ceda curând ???
    https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-rufe-arctic-apl81013xlw3-1000-rpm-8-kg-clasa-c.html

  15. Hei! Nu am participat niciodata la concursuri online, nu sunt cea mai norocoasa persoana, insa se spune ca totusi, ca sa castigi, un prim pas ar fi sa participi. Deci: de la Flanco mi as dori un laptop pentru fiica mea. Am cumparat acum 3 ani un laptop nou nout, pe care l am folosit cu drag pana acum o luna cand a murit fara posibilitatea de a mai fi resuscitat. Speram sa avem parte de scoala cu prezenta fizica, deoarece in acest moment tehnologia nu ne ajuta deloc. De accea am optat pentru un laptop, sper eu mai bun si mai fiabil decat cel vechi (ma pricep atat de putin la IT, sper sa fie o alegere buna):
    https://www.flanco.ro/laptop-hp-250-g8-intel-core-i7-1065g7-15-6-full-hd-8gb-ram-512gb-ssd-intel-uhd-graphics-windows-10-pro-silver.html

  16. Un expresor automat pentru cafea! Iubesc mirosul cafelei și nu pot funcționa normal dacă nu beau cafea…mai ales cu doi copii acasă in on-line ?

  17. Bună ziua,

    Eu mi-aș lua un aparat de aer condiționat Inverter. Mi l-as fi luat mai devreme, dar nu mi-a trecut prin minte…noi trebuia sa ne mutam la casă noua din iunie, am vandut apartamentul in care locuiam și, surpriza, la casa noua dezvoltatorul ne-a dus cu vorba și încă nu avem gaz…
    http://www.flanco.ro/aparat-de-aer-conditionat-heinner-hac-hs12wh-12000-btu-inverter-clasa-a.html

    Așa că, aceasta poate fi o soluție fiabila, până când vom avea cu ce să ne încălzim.

    O zi minunată!

  18. Un aspirator vertical, ca pe ăsta l-am tot pus la treabă si-l vad ca-si cam dă duhul. Cu doi copii mici pare ca trece o tornada cu firimituri, pământ și nisip zilnic la noi in casă.

  19. Eu imi doresc un Aspirator vertical cu abur Rowenta Clean & Steam Revolution RY7777WH, 0.3 L, 1500 fiindca cel vechi s-a defectat.

  20. Bună ziua, îmi doresc foarte mult acest dezumidificator deoarece, am născut de 2 săptămâni iar noi locuim la bloc, de când am ajuns acasă spal foarte mult iar hainele din păcate le usuc în casa pentru ca afara ploua, este urat, iar hăinuțele se usuca tare greu, din cauza aceasta umiditatea este crescuta cu peste 70% în camere și știu ca nu este deloc sănătos pentru întreaga familie( mai am un băiețel de 6 ani) mereu găsesc ca se strânge apa la geamuri, mai ales in balcon unde le usuc, ar fi minunat sa pot câștiga și achiziționa un astfel de aparat foarte util noua în perioada asta, mulțumesc pentru ocazia de a participa la concurs! O zi frumoasa ?

    „Dezumidificator de aer Heinner HDU-M20 | Oferte | flanco.ro” https://www.flanco.ro/dezumidificator-de-aer-heinner-hdu-m20-20l-24h.html

  21. Buna!
    Eu as alege un aspirator vertical. Mi se par practice, mai ales cand ai in casa doi copilasi mici, in catel blanos si o pisica. Multumim pentru aceasta sansa!
    Succes tuturor!

  22. Dacă ar fi sa aleg un produs, acest robot aspirator ar fi cu siguranță cel mai dorit și apreciat, căci îmi va permite sa am mai mult timp pentru ceea ce îmi place cu adevărat sa fac (datul cu aspiratorul și mopul nu sunt unele din activitățile mele preferate ?)

  23. Mi-aș cumpăra un aspirator și o mașină de făcut pâine, ador mirosul de pâine calda iar copiii iubesc pâinea făcută în casa.

    • Vai ce lunga ar fi lista …. primul pe lista este un aspirator vertical pentru mama, restul mai pot astepta.

    • Bună Ziua, mi-as dori sa pot avea posibilitatea de a îmi achiziționa o imprimanta pentru a putea fi folosita în primul plan pentru activitățile cu copilul meu iar în al doilea rand sa lucrez cu ea de acasa pentru a putea câștiga pâinea în fiecare zi copiilor mei. Mulțumesc

  24. De BlackFriday as cumpără un Blender, un grill electric și un aparat din aia pentru a face waffle. Tare bine ar fi să primesc voucher ul. Mulțumesc mult pentru acest concurs.

  25. Eu îmi doresc sa îmi cumpăr un Tefal Optogrill mai mare. Am varianta mica, însă ne place asa mult încât îmi doresc fratele mai mare.

    • Singurul lucru in acest moment ce mi-ar salva viata sau momente pretioase alaturi de copilul meu este o masina de spalat vase, este o necesitate urgenta.
      Pur si simplu nu mai fac fata psihic si fizic cu spălatul vaselor manual.

      Masina de spalat vase Bosch SPS6ZMI35E, 10 seturi, 8 programe, Clasa C, (clasificare energetica veche Clasa A+++)

  26. Un uscator de rufe, mi-ar fi de mare ajutor in perioada de toamna pana primavara, cand ma lupt cu muntii de rufe care nu se mai usca…?

  27. Pentru ca mereu avem musafiri si pentru ca mereu seara se termina cu mult apreciata munca de a curata vasele, mi-ar plăcea sa schimbam obiceiul cu un simplu apăsat de buton. Astfel încât dacă ar fi sa aleg un singur lucru de la Flanco, acesta ar fi: Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3O32 N P X, 14 seturi, 10 programe, Clasa D

  28. Mi-aș dori un esspresor cafea automat cu râșniță de cafea si recipient pentru lapte ca să mă trezesc dimineața cu un zâmbet perfect pe buze?

  29. Cu siguranta un espressor de cafea cu functie de spumare a laptelui. Pentru ca vreau sa beau acasa ce gasesc momentan doar la coffee shops…

  30. Buna,
    Mi-as dori o masina de spalat noua, dar nu pentru mine, ci pentru socra mea care are 76 de ani.
    Poate vom reusi sa o luam prin Rabla pentru electrocasnice.
    Zi frumoasa!

  31. Nici eu nu sunt adrepta cumparaturilor in exces dar mi ar placea sa imi usurez viata cu un aspirator de mana, usor de folosit in bucatarie sau in locuri mai putin accesibile.

  32. Îmi doresc fooooarte mult un IPL de la Braun, de când am nascut am tot amanat si am amanat și au trecut doi ani, anul acesta sper și cred că i-a venit timpul, fiindcă în primavară ne v-om muta și iar nu o să mai am buget de așa ceva.?

  33. Bună! Casuta Armonia se pregătește sa deschidă ușile și bratele comunității.
    Are mare nevoie de lucruspare și ceva la care nu ne am gândit încă, este un TV smart pe care să l folosim și la workshop uri și activități.
    Mulțumim și felicitări!!

  34. Mi-as dori un multicooker de la tefal sa gătesc sănătos pentru noi și cei doi copii, sa îmi ușureze munca și să îl pot lua și în călătorii.

  35. Ce campanie minunată! Și ce binevenit ar fi acest voucher ca sa pot achiziționa un congelator care îmi lipsește cu desăvârșire și de care am mare nevoie!
    Mult succes tuturor!

  36. Îmi doresc să cumpăr pentru părinți mei care au o vârstă înaintată un aspirator robot pentru a le fi mai ușor să își facă curat, stand la țară și făcând foc cu lemne mereu au cate o mizerie pe jos. Ar fi o mare bucurie daca as putea sa le fac acest mic cadou. Sau un frigider. Sunt multe nevoi și multe produse de mare ajutor pentru ei.

  37. Hei, de ceva vreme îmi caut o plită electrica așteptând ofertele de Black friday. Concursul tău a picat la fix, mai ales că e la produse Flanco, de unde doresc să fac achiziția. Așa că îmi place aceasta plită electrica: https://www.flanco.ro/plita-incorporabila-bosch-pug611aa5e-inductie-4-zone-de-gatit-touchcontrol-functie-power-boost-quickstart-child-lock-negru.html#:~:text=Plita%20incorporabila%20Bosch%20PUG611AA5E%2C%20Inductie%2C%204%20zone%20de%20gatit%2C%20TouchControl%2C%20Functie%20Power%20Boost%2C%20QuickStart%2C%20Child%20Lock%2C%20Negru.

  38. O mașină de spălat vase pentru mama mea. Nu vreau să o mai știu că se chinuie cu spălatul vaselor, mai ales că are o vârstă înaintată și boli cronice.

  39. Uscator de rufe Beko DPY8506GXB1, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++! Cu doi copii mici e crunt să usuci hainele în perioada rece !

  40. Salut!
    Dacă ar fi sa cumpăr ceva de Black Friday, ar fi un espressor automat cu boabe sau măcar unul semi-automat. Când am luat aparatul cu capsule pe care îl folosim acum nu ne-a dus mintea ca vom produce o grămadă de plastic care nu poate fi reciclat, așadar trebuie neapărat schimbat cu ceva care nu produce atâta poluare. La cafea nu putem renunța, deocamdată..
    Acest aparat pare a fi ce trebuie : https://www.flanco.ro/automat-de-cafea-de-longhi-ecam22110-1-8-l-negru.html

    Merci Ioana și Flanco!

  41. Un aspirator robot sau unul vertical fara fir, inca nu sunt decisa, normal as avea nevoie de ambele ? multumesc pentru oportunitate

  42. Daca as avea posibilitati as alege oricare din cele trei obiecte: Multicooker, Expressor cafea sau un fier de calcat.
    Oricare e binevenit si de nevoie. Oricum anul acesta spunem pas.

  43. Un uscator de rufe, Doamne ajutaaa!!!! Asa m-am saturat de intinse rufe, asteptat sa se usuce, adunat…..Vine frigul, se vor usca mai greu, balconul sta blocat si insirat cu ele :))

  44. Pentru ca ne vom muta in casa noua în curând, mi-e foarte greu sa ma rezum la un lucru ,dar cum in mare parte electrocasnicele sunt luate deja,a mai rămas un lucru care mi-l doresc ,fiind si pe lista mosului ? un aspirator robot ,pentru ca plec dimineața si ajung seara acasa abia apuc sa aspir ,iar in weekend nu mai stiu pe ce sa pun mana ,deci acest l-as achizitiona https://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mijia-vacuum-mop-2-in-1-wi-fi-40-w-0-6-l-alb.html

  45. Mi-ar plăcea sa îmi cumpăr o oala sub presiune de la tefal cea cu 25 de programe sa ma ajute la făcut mâncare, având doi copii și un job cred ca sunt necesare gadget-urile asta care ne ușurează munca. Spor sa fie!

  46. Buna! La fel ca tine, fix de fierbator am si eu nevoie, doar ca avand extrem de multe cheltuieli in aceasta perioada, nu ma mai incadrez cu bugetul. M-as bucura tare mult sa castig. Multumesc

  47. Am nevoie de un frigider,cel vechi nu mai rezista mult,iar sarbatorile bat la usa!
    Acest voucher ar fi binevenit!❤
    Felicitari pentru campanie!

  48. Buna! :* daca ar fi sa aleg un singur produs acela ar fi : „O masina de spalat rufe „care de ceva timp scoate zgomote ciudate si la utimele 2 spalari a trebuit sa scot manual apa din ea pt ca mergea in gol ,nu mai elimina apa. chin si apa multa de stras cu prosoape si mopul de prin casa.

  49. Eu tare mult mi-as dori o masina de spalat vase.De câteva luni bune visez la asta dar mereu avem ceva mai important pe ce sa dam banutii.

  50. Îmi doresc să cumpăr pentru părinți mei care au o vârstă înaintată un aspirator robot pentru a le fi mai ușor să își facă curat, stand la țară și făcând foc cu lemne mereu au cate o mizerie pe jos. Ar fi o mare bucurie daca as putea sa le fac acest mic cadou. Sau un frigider. Sunt multe nevoi și multe produse de mare ajutor pentru ei.

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mijia-vacuum-mop-2-in-1-wi-fi-40-w-0-6-l-alb.html

  51. Un telefon mobil pentru băiatul meu care își dorește foarte multhttps://www.flanco.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-m11-32gb-dual-sim-negru.html

    • Draga Ioana!
      Daca voi castiga acest voucher ,te rog sa-l donezi unei familii fara prea mari posibilitati care sa-l primeasca ca pe un dar neasteptat!
      As putea spune ca imi doresc „x” ,”y” prodese,dar cu siguranta pot supravietui cu ce am momentan!

  52. Yoyyyy Măi !!! De cand imi tot doresc un aspirator Aspirator vertical cu abur Rowenta Clean & Steam Revolution RY7757WH, 0.3 L, 1500 W, doi in unu, asa ca sa ma ajute la curatenie cat mai repede, cu doi copii, timp limitat Mai mereu, acesta m-ar Salva cu siguranta. Speram sa fie cu noroc, daca nu e, oricum trebuie sa profitam anul acesta de ofertele disponibile !!!
    O zi M i n u n a t a !!! ❤

  53. Avand in vedere ca am un baietel plin de energie de 18 luni si urmeaza sa vina si un fratior, un aspirator robot mi-ar usura considerabil viata.

  54. Eu aș alege o tabletă nouă pt fiica meahttps://www.flanco.ro/tableta-lenovo-tab-m8-tb-8505x-8-quad-core-32gb-2gb-ram-4g-iron-gray.html

    • De Black Friday cumpăr un Uscator de rufe Beko DS 8452 TA, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++.Avem nevoie foarte mare de el deoarece stăm la bloc,iar uscatul hainelor în casa este un chin,mai ales că ne luptam permanent cu mucegaiul, din cauza umidității excesive!

  55. Ah, as cumpara o masina de spalat vase, ca e deja o luna decând e stricata cea veche si nu gasesc cine sa vina la ea sa vada ce are mai devreme de sf de noiembrie :(((. Si ne ocupa asa mult timp (din timpul cu copii, cu partenerul sau cu noi înșine) sa spalam vasele cu mâna 🙁 . Ma bucur doar ca spala si soțul la ele, dar i s-a acrit si lui de așteptatsa se repare, si vrea una noua.

    • Mi-as dori de black friday un crock pot sau un kitchen aid. Visez la ele de mult timp.

  56. Am mare nevoie pentru motanelul meu de un uscător de rufe! Mustăciosul are 2 pitici costumieri care fură constant șosete și chiloți de pe suportul de rufe din sufragerie. A anunțat că nu e deloc fan motanul încălțat, dar piticii nu renunță cu una cu două.

    https://www.flanco.ro/uscator-de-rufe-beko-dpy8506gxb1-pompa-de-caldura-8-kg-clasa-a.html?gclid=Cj0KCQjw8p2MBhCiARIsADDUFVHCG9PNmKJ8UqbWNbPe4-QDACtNge2F4oWuUltqDI6fWERj1cjeG08aAv4fEALw_wcB

  57. Recent centrala noastra s-a stricat,csnd folosesti apa calda,merge si caldura,iar apa vine călie,i-ar trebui un termostat,insa nu se mai gaseste piese pentru ea,fiind foarte veche.Avand si doi copii,nu ne putem permite sa cumparam una.

    • Ne dorim de mult timphttps://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-wi-fi-0-55-l-alb.html

  58. Eu imi doresc un GoPro Hero 10, pentru ca filmam toate concediile noastre si apoi sotul meu munceste zile intregi la trailerul dedicat fiecarei vacante. Ne raman niste amintiri extraordinare. Cum ultimul GoPro si-a dat duhul printr-o grota in Grecia, pentru vacanta la schi trebuie sa luam urgent altul, rapid. Bine ar fi sa il luam si cu bonus ?

    • O masina de spalat vase noua! Mai mare decat cea de acum, care nu ne ajunge pentru 5 persoane! ?

  59. Indiferent dacă câștig sau nu voucher-ul următorul produs pe care îl voi achiziționa de la Flanco este un aspirator Karcher

  60. Eu imi doresc un GoPro Hero 10, pentru ca filmam toate concediile noastre si apoi sotul meu munceste zile intregi la trailerul dedicat fiecarei vacante. Ne raman niste amintiri extraordinare. Cum ultimul GoPro si-a dat duhul printr-o grota in Grecia, pentru vacanta la schi trebuie sa luam urgent altul, rapid. Bine ar fi sa il luam si cu bonus ?

    https://www.flanco.ro/camera-video-sport-gopro-hero10-5k-black-edition.html?gclid=Cj0KCQjw8p2MBhCiARIsADDUFVHxX9leha83AzKP4VIOA7e3gfYxCfC26YQeR0B_reO-OpH4UySnb3EaAoWCEALw_wcB

  61. eu am nevoie de mai multe, asa ca as alege in oridinea urmatoare:masina de spalat vase, expresor, aspirator, laptop, casti.

  62. Unul din putinele obiceiuri pe care mi le-am pastrat din perioada pre-bebe este cafeaua de dimineata, pe care acum ajung sa o beau rece si la niste multe ore distanta de cand a fost conceputa. Dar, daca tot se intampla asa, as vrea macar sa fie o cafea buna.:) Asadar, am decis sa cumpar un espressor de calitate acum de Black Friday, care va servi si drept cadou pentru sot de Craciun – impusc doi iepuri.
    L-am ales, asadar, pe acesta:
    https://www.flanco.ro/automat-de-cafea-de-longhi-ecam22110-1-8-l-negru.html

  63. De aproape 6 ani, odata cu mutarea in Bucuresti au aparut problemele respiratorii. Pana acum m-am operat de polipi,amigdale si deviatie de sept, toate in incercarea disperata de a respira mai bine.
    In continuare ma trezesc din somn ca nu pot respira si am frecvent pe parcursul zilei atari de sufoacre fara sa fac ceva efort deosebit.
    M-am gandit sa incerc un purificator de aer, dar trebuie sa recunosc ca pretul lor m-a descurajat teribil, nefiind chiar genul de electrocasnic accesibil oricui.
    Astfel, as alege produsul https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-xiaomi-mi-air-pro-h-600-m-h.html?gclid=Cj0KCQjw8p2MBhCiARIsADDUFVGcRLN-Iya0UD1SE1kL0kVhDXGe4OtxQYhrT-asBEiqIywTZj1DwfAaAnlcEALw_wcB

  64. Mai întâi de toate, felicitări pt atate comentarii ❤️
    Eu mi as dori un uscator de rufe.
    Am înțeles ca are programe speciale de uscare, dar si doar de împrospătare la schimbarea sezonului. Aduna scamele care de obicei se transforma in mult praf prin casă.
    Mulțumesc

  65. Imi doresc foarte mult un smartwatch de calitate, performant, nu cel de „jucarie” pe care mi l-am cumparat pentru ca nu stiam ce trebuie si ce poate sa faca un smartwatch

  66. De mult imi doresc un aspirator robot. Asa ca la mine alegerea este simpla: imi doresc ca acest robotel sa ne fie partener de curatenie si membru al familiei cu acte in regula (ca vine si el cu niste acte, nu?) care sa ne fie alaturi la bine si la greu pentru cat timp va functiona! Promitem sa il apreciem, sa il intelegem cand are nevoie de incarcare sau de curatare a rezervorului, sa nu il calcam in picioare si sa tinem perusii departe de el. Copii sigur il vor iubi pentru ca ii va scapa de dat cu aspiratorul in camerele lor, sotul va aprecia ca va fi mai curat iar eu ii voi lasa cale libera sa isi faca de cap prin casa cat timp muncesc de acasa.
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-irobot-roomba-i3-dark-3154-wi-fi-multi-suprafete-1800-mah-gri-inchis.html

  67. Eu mi-aș încuraja copilul în ceea ce ii place, adică desen și editare. Și pentru a face asta, as opta pentru un Apple Ipad 2020 10.2″ Space Grey.

  68. Ce bine mi-ar prinde!

    Multicooker inteligent Tefal Cook4Me+ CY851130, 1600 W, 6 l, 150 retete, 6 moduri de gatit, Alb

  69. Eu mi-aș lua un expressor Delonghi! ttps://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/1/2/122473.jpg

  70. Un telefon Telefon mobil Samsung Galaxy S20+, Dual SIM, 128GB, 12GB RAM, 5G, Aura Red…A reușit copilul meu cel mare sa imi spargă telefonul S9.
    Nu am câștigat niciodată nimic ?

  71. https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/p/ep122400-3.jpg
    Bună, dacă ar fi sa câștig mas bucura foarte mult deoarece ar fi prima data în viata mea când câștig ceva și ați mulțumesc și dacă nu câștig. As dori un expresor de cafea de la Phillips automat, nu știu dacă am pus bine link-ul, sunt bautoare de cafea și viata cu 3 băiețiii nu e ușoară, e super bine când iei o pauza de cafea ? as fi foarte fericita sal primesc deoarece în data de 16 noiembrie este și ziua mea ar fi cadoul perfect. Mulțumesc frumos

  72. As lua un aparat de facut gofre. Am inceput diversificarea si bebe e mare fan gofre. Actualul e vai de mama lui, le coace foarte greu…

  73. Cu siguranță aș lua un robot aspirator. Imediat vine pe lume bebe 2 și aș avea maare nevoie de un ajutor în casă ❤️.

  74. Mașina de spălat vase e o dorința a mea pe care sper sa mi-o îndeplinesc curând :)https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-bosch-sms4htw17e-12-seturi-5-programe-clasa-d.html

  75. Mi-ar fi de ajutor în momentul de fațä o mașină de spălat vase.
    A fost cel mai bun lucru printre altele din bucătăria mea, din păcate în momentul de față nu ne permitem.

  76. Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00 Cred că după venirea copiilor noi, mamele ramanem pe locul doi ,m as simți răsfățată sa primesc un astfel de cadou?

  77. As lua un robot pt framantat, mancam foarte des paine, pizza, cozonac, aluaturi dulci. Cred ca o sa il si iau, indiferent de voucher ?

  78. Visez la acest aspirator robot de ceva timp ❤️https://www.flanco.ro/aspirator-robot-viomi-v3-mop-wi-fi-33-w-0-55-l.html

    • De mult timp imi doresc o plita electrica. Mi se pare mult mai utila si elebantain același timp.

  79. Pentru ca locuim la parter, umiditatea este foarte ridicata. am descoperit ca avem…. mucegai 🙁
    Singurul lucru de care consideram ca avem nevoie este un dezumidificator ?

  80. Tare mi-aș dori un uscator electric! Lipsa unui balcon isi spune cuvântul, m-am saturat de rufe întinse mai mereu prin casă, fara a putea să le maschez. Cu 2 copii masina de spalat merge mai mereu si evident sunt rufe de uscat. Cand am reusit sa cumparam apartamentul am pus mult in balanța daca sa aleg un balcon sau un dormitor in plus…si am ales un dormitor. Nu mi pare rau ,dar cu timpul mi am dat seama ca si balconul are rolul lui. Din pacate ,unii dintre noi,nu le putem avea pe toate ?

  81. Noi avem casa plina de carti (si jucarii), electrocasnice nu prea. Doar cele de baza, frigider, cuptor, masina de spalat rufe, matura :)). Am vazut articolul si m-am gandit, pe rand, la: cuptor cu microunde, apoi masina de spalat vase, robot, uscator. Dar apoi mi-am amintit ca iar am de carat apa, asa ca primul pe lista e un sistem de filtrare apa. Multumiri & sporuri!

  82. Ne-ar fi foarte de folos o hotã decorativã, ne-am mutat de curând la casa noastrã şi au fost alte prioritãți costisitoare, dar acum este rândul hotei 🙂

  83. As alege cu siguranta un expressor de cafea, care sa macine boabele si sa faca cea mai minunata spuma de lapte.
    Multumesc pentru concurs!

  84. Când familia se mărește nu mai ai timp întins rufe,nici de strâns…un uscator de rufe ar fi ideal,cea mai tare invenție după masina de spalat!

  85. Eu personal nu îmi doresc nimic însă am un vecin care ar avea mare nevoie de un televizor. În eventualitatea unui câștig, o sa ii cumpăr un televizor. Mulțumesc

  86. As alege o tableta și as dona-o unui copil cu posibilități modeste dar dornic de carte și care ar avea nevoie de ea pt școala online.

  87. Eu as alege un laptop, fara el nu pot trai! Fie ca il folosesc pentru munca, pentru scoala online sau pentru a ma uita la un film, este singurul obiect fara de care nu pot rezista nici in vacante…

  88. Imi doresc un expressor de cafea pt a-mi face diminetile mai frumoase cu o cafea buna in noua casa in care urmează sa ne mutam 🙂

  89. Îmi doresc un espressor automat de cafea. Cred că ar aduce un plus de bucurie dimineților noastre și ne-ar ajuta sa economisim bani.

  90. Bună dimineața!
    Sunt mama unei fetite de 7 ani și a unei bebeline de 3 luni!(cred ca de multe ori numele meu se identifica cu cel de „mama”)!
    Dimineața, in timp ce o alăptezi pe Emilia obișnuiesc sa citesc tot felul de articole,despre cum sa fii un părinte bun,despre cum sa fiu eu bine cu mine(pentru ca nu îmi iese mereu).
    Si citesc cam tot ce postezi,cam tot ce scrii și recunosc ca uneori parca îmi vorbești mie direct!
    Dedicam mult timp fetelor ,mult timp petrecut și la bucătărie și rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru curățenie!
    Îmi doresc sa facă un robot treaba în locul meu! Și ghici ce…cică este un astfel de robot, aspira și dă și cu modul! Nici nu pot sa îmi doresc ceva mai mult!
    Ar fi momentul meu de răsfăț, ar fi ajutorul suprem,ar fi o dorința împlinită!
    Las link-ul cu acest miracol inventat!
    „Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+| flanco.ro” https://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-pro-0-55-l-40-w.html
    Îți doresc multa inspirație și sănătate pentru a transmite asa simplu și frumos gândurile și experientele tale, care ne însuflețește și ne motivează și pe noi cei ce te citim!

  91. De luni bune încerc să îmi iau un telefon nou și bun, fiindcă la munca îl folosesc foarte mult și consum timp și nervi cu telefonul actual care e vechi și neperformant.

    Aș pune diferența pentru: https://www.flanco.ro/telefon-mobil-oppo-reno-5-5g-128gb-8gb-dual-sim-astral-blue.html

    Sau dacă trebuie să se incadreze in 1000 ron: https://www.flanco.ro/telefon-mobil-oppo-a74-dual-sim-128-gb-4g-prism-black.html

    Sper să ajungă la mine prin acest giveaway!?

    • Buna!
      Imi doresc un laptop pe care l-ar folosi si fetita mea pentru cursurile online.
      ?

  92. Ceau, și eu foloseam foarte des fierbatorul, dar s-a defectat, asa ca as dori un fierbător nou. Dar lista e lunga cu ce mai doresc… ?? O zi frumoasa!

  93. Un espressor. Nu știu de ce tot amânam achiziția (de fapt știu, parcă nu mă lăsa inima să dau atâta pentru noi), dar la cât de mult ne schimbă mood-ul o cafea bună, cred că dacă e să aleg 1 lucru, asta ar fi

  94. Buna Printesa draga, mie imi place sa fac diverse deserturi pentru copilasii mei nazdravani, dar de multe ori ma dor asa de tare incheieturile de la framantat ca imi vine sa nu ma mai apuc, asa ca imi doresc un mic ajutor (desi sincer vorbind nu am idee unde o sa il depozitez atunci cand nu il folosesc :)) )
    https://www.flanco.ro/mixer-heinner-hpm-1500xmc-1500-w-6-viteze-inox.html

    Daca ma gandesc doar la mine mi-as dori un expresor de cafea, la care cand imi fac cafeaua sa fie miros de cafea proaspata in toata scara 🙂

    https://www.flanco.ro/esspresor-krups-ea810870.html

  95. Îmi doresc o mașină de pâine – pentru a împrăștia miros călduț în toată casa, și a ne strânge pe toți la masa cu hrana mai sănătoasă.

  96. Aș cumpăra un cuptor in care să fac bunătăți pofticioșilor mei. ??❤Cel vechi ne-a cam lăsat în pană și mi-e greu fără el. Felicitări Flanco, felicitări Ioana Chicet Macoveiciuc pentru aceasta oportunitate pe care ne-o oferiți! ?

  97. Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop PRO, Wi-Fi, Navigatie laser LSD, Room recognition, Google Assistant&Alexa, 0.55 L, 33 W, 5.2 kWh/an, Alb

  98. Îmi doresc foaaarte mult un aspiratir robot!!!?
    „Aspirator robot iRobot Roomba I3+ Dark 3554, Wi-Fi, Alexa & Google, Li-Ion, 26 Wh”

  99. Mi-aș dori un robot de bucătărie Bosch cu care sa pot face atât prăjituri, cât și freshuri sau mâncare pentru fetita mea ?

  100. Un cadou pentru mama… ☺️https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-vision-touch-vttv-a43fhds-108-cm-full-hd-clasa-f.html

  101. Buna tuturor,
    Cu acest concurs as zice ca facem scrisoarea pentru mos craciun mai repede anul acesta!
    Asadar, draga mosule, iti scriu sa iti spun ca suntem bine si te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti despre renii tai frumosi la o cana de ciocolata calda. In drum spre noi poate te impiedici de un minunat robotel aspirator de la Flanco care ar usura cu siguranta viata noastra atat de incarcata cu treburi casnice.
    Te asteptam cu drag.

  102. Mi-as dori un aspirator robot.sa ma ajute. Avand 2 copii si un serviciu mi-ar fi de un mare ajutor. ?://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html

  103. Un aspirator robot ar fi ceva de mare ajutor în casa noastră cu doi copii și un cățel. Aș avea mai mult timp de petrecut cu copiii în loc să dau cu aspiratorul și cu mopul. Mulțumesc!

  104. Cat m-am tot gandit am vazut ca s-au stras sute de mesaje….nu pot sa fiu asa rapida in decizii, e totusi luni dimineata ?: parca as dori sa cumpar ceva pentru rasfatul diminetilor de week end, dar iata ca tot utilitatea produsului pentru munca ma convinge: o statie de calcat!!!

  105. Eu mi-aș dori un Espressor
    Espressor cu capsule Krups Nescafe® Dolce Gusto® Mini Me KP120H31, 1500 W, 0.8 L, 15 bar, Rosu

  106. Tare mult mi -ar placea un Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential, Wi-Fi, Control prin aplicatie, Google Assistant & Alexa, 25 W, 0.42 L, 14.4 V, 2500 mAh, 5.2 kWh/an, Alb

  107. Daca ar fi sa aleg ceva, ar fi un aspirator cu multiple functii. Cu 2 copii mici, simt ca acesta ar fi ajutorul mult visat.

  108. Bună dimineața! Cat de bine vine acest concurs la începutul unei săptămâni în care toți urmarim produsele mult dorite și așteptăm marea reducere.
    Eu mi-aș dori o mașină de spălat vase, timpul este limitat cu un bebe de 8 luni și parca s-ar mai face putina lumina și în gândurile mele :))
    https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-slim-beko-dfs28131x-11-seturi-8-programe-clasa-d.html
    Mulțumim ca ne faci zilele mai frumoase cu postările tale 🙂

  109. Ce idee draguta!
    Imi doresc un mixel eliptic.
    Preparatul de prajituri, fursecuri, patiserii este o activitate pereferata de facut impreuna cu cel mic. Amandoi sintem foarte incantati
    Un mixel eliptic ar usura procesul, mai ales cand vrea sa adauge el ingrediente in bolul mixerului. 🙂

    • Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop PRO, Wi-Fi, Navigatie laser LSD, Room recognition, Google Assistant&Alexa, 0.55 L, 33 W, 5.2

    • Am uitat sa atasez link-ul pentru mixerul eliptic 🙂 athttps://www.flanco.ro/mixer-cu-bol-heinner-hpm-1500xmc-v2-1500-w-5-5-l-6-viteze-argintiu.htmlasez

    • Bună! Imi doresc o mașină de spălat cu o capacitate mai mare( de când avem copii nu am schimbat-o pe cea veche de 5kg) și care sa fie silențioasa. Acum avem un LG și îmi doresc la fel, eventul de 10 kg( ma gândeam la un F4WV510S0E) As fi super! O zi frumoasa!

  110. O masina de spalat vase si un mixer pentru Daniela Onofrei (pe care nu o cunosc, dar a fost foarte simpatica ca și-a dorit doar un mixer).

  111. Imi doresc sau mai degraba am nevoie de un aspirator robot. Urasc sa aspir dar de cand cu cel mic e nevoie din ce in ce mai des.

  112. Singurul, unicul si cel mai necesar lucru de care as avea nevoie acum este o masina de spălat vase incorporabila. M-ar ajuta sa aloc mai mult timp altor lucruri mult mai importante.

  113. Eu una, urmăresc de foarte mult timp un ceas smartwatch și cred că mi-ar fi un produs foarte util având în vedere că sunt o fire sportivă.

    • Imi doresc o masina de spalat cu uscator,pentru ca in sezonul rece nu ne descurcam cu uscatul rufelor.

  114. As dori sa nu îmi mai ocupe atât de mult timp gătitul și sa am mai mult timp pentru copii mei! Mereu tanjeam la atenția mamei mele când eram micuța dar ea era copleșită de atâtea treburi de făcut. Când am mai crescut, viata a fost nedreapta și mi-a luat-o mult mai devreme de lângă noi. Așadar, pentru toate mămicile ocupate cu treburile zilnice, as dori un multicooker. Sa fie cu noroc

    https://www.flanco.ro/multicooker-inteligent-tefal-cook4me-cy851130-1600-w-6-l-150-retete-6-moduri-de-gatit-alb.html#&gid=null&pid=1

  115. As dori din toată inima sa îmi iau o stație de călcat profi ca m-am saturat sa plâng pe lângă a mea… Mai repede se întind cutele cu mana decât cu ce am acum. ?

  116. Primul lucru care imi vine in minte acum este un blender vertical pentru ca cel vechi a cedat.
    Cu sau fara noroc la acest concurs tot trebuie sa iau unul ?

  117. La o masina de spalat vase visez de ceva vreme, nu de altceva, dar, cat au invatat copiii online, am avut si cate 3 chiuvete de vase de spalat pe zi, iar mainile mele nu-mi sunt chiar recunoscatoare. Nu mai zic de timpul pierdut si de cantitatea de apa consumata. O am in vizor pe aceasta: https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-samsung-dw60m6040fw-13-seturi-6-programe-clasa-e.html Este Samsung, firma in care am incredere totala. Multumesc pentru oportunitate, Printesa!

  118. Un aparat de cafea deloghi pentru o mama mega obosita, va rog ! Dacă îl câștig fac cinste cu cafea bună la toate mamele pe care le cunosc:))

  119. Imi doresc foarte mult un aspirator robot pentru parintii mei, ca sa le usureze viata atunci cand fac curatenie. Chiar daca va fi un pic mai greu sa le arat cum functioneaza aplicatia, sigur o sa merite maxim!

  120. Eu chiar căutăm zilele astea un fierbător electric, dar am zis sa mai aștept. Ce vreau sa mai cumpar neapărat e un difuzor bun. Și țin cont de sfat….nu iau tot..și ce trebuie și ce nu, deși Intr o casa cu 2 adulți și 4 copii….e nevoie de multe ??

  121. Ah, ce tare mi-as dori o masină de spălat vase.
    Ah, ce tare mi-as dori să NU MAI FIE MÂINILE MELE O MASINA DE SPALAT VASE.

    Da, asta e tot ce mi-as dori..o masina de spalat vase.
    https://altex.ro/masina-de-spalat-vase-independenta-sharp-qw-ns1cf49es-eu-10-seturi-4-programe-45-cm-clasa-e-argintiu/cpd/MSVQWNS1CF49ES/?cq_src=google_ads&cq_cmp=14653681837&cq_con=126466425119&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=EAIaIQobChMIxoHE77qI9AIVT-h3Ch1BDwC4EAYYCSABEgJUhPD_BwE

  122. E greu să mă decid la un singur produs, dar pentru că este necesar, chiar vital, am aleshttps://www.elastixshop.ro/prima-pagina/purificator-aer-joyart.html?gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3cDE1RNh2SRfLjKyp5TqSm9pz2RhUODEKnArpbeYik-K0IjUYBpRbEaApWIEALw_wcB

  123. Daca as putea alege un singur produs de Black Friday, as alege un aspirator robot. Intr-o casa in care traiesc 2 copilasi, din care unul de 9 luni care patruleaza peste tot, este un produs de necesitate maxima.

  124. Mi as dori o mașină de spălat vase… Nu cred ca urăsc mai mult ceva decât spălatul vaselor ??‍♀️

  125. Imi doresc sa pot lua un laptop pentru fiica mea, deoarece pisicile i l-au trântit și stricat pe cel pe care îl folosea la lecțiile online.

    • Imi doresc un robot de bucatarie, pentru a putea face cei mai pufosi cozonaci de Craciun ?

  126. Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+, Control prin aplicatie, 3 Moduri curatare, Filtru HEPA, 0.55 L, 40 W, 5200 mAh, Negru

  127. Nu stiu copiii altora cum sunt, dar al meu cand se trezeste abia il conving sa faca pipi si sa se spele pe dinti. Vrea direct la masa. Nu am timp sa imi fac si o cafea pentru mine. Aveam un espressor vechi care nu mai merge, asa ca fac la ibric. Dar nu reusesc niciodata la prima ora. Cum ar fi sa apas pe un buton si sa ii dau ei laptele cu spuma, iar mie sa imi fac o cafea tare, spumoasa, aromata? Am tot amanat, ca doar nu o sa pui placerile tale inaintea nevoilor comune. M-am consolat cu gandul ca lasa, cand imi iau, iau ceva bun. De 3 ani ma tot consolez. Si, da, acum vreau un espressor DeLonghi. Pentru mine.
    https://www.flanco.ro/espressor-automat-delonghi-magnifica-s-ecam-23-260-b-1450-w-1-8-l-15-bar-negru.html

  128. O masina de spalat cu uscator sau doar un uscator de rufe. Cu 5 membri in familie nu e usor sa usuci rufele, mai ales acum cand e rece afara si stau aproape murate, in loc sa se usuce.

  129. Eu imi foarte doresc un iphone 13. Al meu batran a ajuns la varsta de pensionare si am nevoie de un nou telefon asa ca imi doresc unul pink si frumos 🙂

  130. Îmi doresc un espressor, daca e posibil sa râșnească, pentru că ador mirosul de cafea și îmi place să mă răsfăț cu capucino plin de spuma, pe terasa amenajata de noi, la bloc, cu picturi făcute de tati, cu leagăne pentru copii și pentru mami și cu flori multe. De fiecare data am renunțat, spunând că e prea scump, mai merge ibricul. Adevărul e că ar fi doar pentru ocazii speciale, dar tot mi-l doresc.

  131. Buna!Minunat acest concurs 🙂 Draga Wish Fairy,eu mi-as dori un Espressor manual DeLonghi EC201CD.B, 1050 W, 1 L, 15 bar, Negru de la Flanco.Ador cafeaua si un espresso bun mi-ar face zilele mai senine. ??

    • Buna.De black Friday îmi cumpăr un Uscator de rufe Beko DS 8452 TA, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++.Avem mare nevoie de el,deoarece stăm la bloc,iar uscatul hainelor în casa este un chin, mai ales că avem foarte mult mucegai și nu știm cum să scăpăm de el.

  132. Noi ne mutam in casa noua asa ca profitam de ocazie sa dotam bucataria cu „toate-alea”.
    O masina de spalat vase cred ca ar face minuni pentru manichiura mea si ne-ar ajuta sa evitam discutiile de „Eu am gatit, tu speli vasele” :)).

    O alegem pe asta – https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-slim-incorporabila-whirlpool-wsic3m27c-10-seturi-6-programe-clasa-e.html

    Pentru ca e slim si promite sa spele vasele cu al 6-lea simt.

    Sa fie cu noroc, multumim!

  133. O masina de spalat.S-a stricat de 2 zile si e crunt fara,avand 2 copii mici.
    Sper sa se rezolve repede aceasta problema.

    • Un dezumidificator. Stam la etajul 4/4 și iarna este groaznic aerul din casa,de la atâta umezeala ??

  134. Știi ce mi-ar plăcea? Un robot de bucătărie. Nu ceva scump, dar ceva cu care sa pot măcina fructe uscate și să fac lapte vegetal. Unt de arahide, de migdale, om nom nom ?

  135. Mi-aș dori foarte mult această minunăție
    Multicooker inteligent Tefal Cook4Me+ CY851130, 1600 W, 6 l, 150 retete, 6 moduri de gatit, Alb.

  136. Buna! Daca ar fi ssa aleg un singur produs (si chiar unul as alege), ar fi un laptop bunicel si foarte portabil, pentru ca cel pe care il am (de 7 ani deja) are aproape 3 kg doar el, fara incarcator geanta si altele si este un efort foarte mare pentru spatele meu sa-l car, mai ales acum ca lucram cand de la birou cand de acasa si ma cam plimb cu el. Modelul pe care l-as alege este acesta: https://www.flanco.ro/laptop-ultraportabil-asus-zenbook-14-ux425ea-bm048-intel-core-i5-1135g7-8gb-ddr4-ssd-512gb-intel-iris-xe-graphics-free-dos.html
    Multumim pentru concurs!

  137. Imi doresc o masina de spalat rufe cu uscator sau un uscator, pentru ca mi-ar reda mult timp inapoi, numai bune de petrecut cu familia si si spatiu in casa. Stiu, depaseste suma de 1000 lei, dar m-ar ajuta mult acest produs.

  138. Greu de decis, însă de cel mai mare folos ne ar fi un aspirator robot. Avem o fetita de 8 luni care se plimba peste tot ? de a busilea, evident, și este nevoie sa dam cu aspiratorul în fiecare zi, mai ales ca mie îmi cade parul foooarte mult după naștere. Acest minunat aspirator robot i ar ușura soțului munca (el da de fiecare data cu aspiratorul ?)

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential-wi-fi-0-42-l-14-4-v.html

  139. Chiar ieri vorbeam cu sotul, nu prea obișnuim sa facem cumpărături de Black friday, dar anul asta mi-aș dori un robotel/aspirator, am obosit sa fac curat de 3x pe zi după cei doi pitici. Știu nu ar trebui sa ma plâng dar chiar consider ca as putea folosi timpul în favoarea lor în loc ma plimb cu matura sau aspiratorul prin casa după fiecare masa a lor.

  140. htptps://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-bosch-mcm4100-800-w-2-viteze-puls-bol-1-25-l-alb.html , asta imi doresc de BF, pentru ca dupa 12 ani, s-a stricat robotul de bucatarie 🙂

  141. Un slow cooker este pe lista noastra, de ce? Pentru că m-am întors la muncă după 2 ani frumoși și acum am nevoie de orice gadget să mă ajute și să îl ajute pe soțul meu sa gateasca. Îmi va fi ușor să îi las toate ingredientele pregătite, el numai sa le pună în oală magica( dat fiind că lucrează de acasă) eu și copiii când ajungem acasă să avem cina pregatita. https://www.flanco.ro/slow-cooker-morphy-richards-auto-stir-461010-6-5-l-argintiu.html

  142. Noi vanam de aproximativ o luna un mop electric de la Gorenje. Toddlerul din dotare mai mult da pe jos, in loc sa manance, iar mie imi este mila deja de minunatul parchet gri. Asa ca fie ce o fi, e musai sa rasfatam putin podelele, ca piticul sigur nu isi va schimba rapid obiceiul. ?Huuugs!

    • Doamne, mi-ar trebui atât de multe lucruri încât nici nu știu ce articol sa scriu. Trebuie să ne mutăm și nu avem niciun electrocasnic. Lista noastră incepe așa: frigider, mașină de spălat, aragaz, ladă frigorifică, hotă, aspirator ?

  143. Eu as cumpara o tableta pentru baiatul meu,de mai mult nu am nevoie ? mai ales ca nici nu stiu cat va fi online baiatul ?

  144. De vreo 2 ani tot amanam sa ne schimbam masina de spalat rufe slim. A ajuns deja sa scoata un zgomot de zici ca sigur isi ia decolarea. Poate anul acesta reusim ?.

  145. Mi-as dori enorm o mașină de spălat vase. As salva o grămadă de timp pe care l-as redirectiona către bebelușa mea.

  146. Buna! Mi-ar fi foarte necesar un astfel de aspirator : Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7447WH
    Zi faina!

  147. Buna! Espressor automat Krups – ma tot gandesc de foarte mult timp daca sa renunt la cafeaua mea la ibric sau nu… si tot am indoieli, insa daca ar fi sa castig acest espressor ar fi ca si cum primesc un semn ca e timpul sa schimb ibricul 🙂
    O zi cu spor!

  148. Avem un apartament cu 2 camere, 2 copii veseli si curiosi si fara balcon deci uscatul rufelor esye un chin asa ca imi doresc din toata inima un uscator de rufe

  149. Bună, Ioana! Îți mulțumim pentru oportunitate!
    În momentul ăsta, fiindcă și noi simțim că avem cam tot ce ne trebuie, ne dorim un Purificator de aer. Fiindcă soțul e alergic la polen iar piticuța ce mâine împlinește 5 anișori are mai multe alergii și încercăm să ne ferim de acarieni și bacterii, de praf și alte zburătoare de prin casă/ aer ca să nu ne pricopsim și cu alte sensibilități, considerăm că un purificator ar fi o binecuvântare. Pe acesta îl avem în wishlist 🙂
    https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-xiaomi-mi-air-pro-h-600-m-h.html

  150. Nu-mi amintesc sa fi câștigat ceva… Dacă s-ar întâmpla cu aceasta ocazie, as dori sa achiziționez ceva electrice&electrocasnice pentru o familie nevoiașa pe care o vizitez de câțiva ani buni și îi ajut cum pot. Îmi lipsesc și mie unele lucruri utile pentru casă… Dar cred ca aceasta familie are mai mare nevoie de ele. Numai bine! Stay safe!

  151. Im doresc un aspirator, cel vechi tocmai si-a dat duhul si cu doi copii in casa nu pot trai fara un asiprator bun. Deci, daca voi castiga, aspirator imi voi lua..hai ca am scris cu rime:-))

  152. Un espressor de cafea imi doresc sa nu mai fie nevoie sa pazesc ibricul pana e gata cafeaua, ci sa ma pot ocupa de copil.

  153. Un aparat de gatit la abur, ca sa pot rezolva mai repede cu hrana piticului, ne-ar face viata de 1000 de ori mai usoara. Tot timpul ala in care tu te chinui sa gatesti, iar el ti se agata de picioare, si pe urma pleaca in explorare cu nou descoperitele lui picioare, si tre’ sa lasi totul balta si sa plec i fuguta dupa el, altfel, cand se aud urletele, nu stii exact cum si unde si cat de tare s-a lovit… Oooof!!! https://www.flanco.ro/steamer-tefal-vc3008-900w-gri.html

  154. Am un aragaz caruia i-au sărit două butoane, spăl manual vase de patru ori pe zi și mă deprim când văd ghiuveta plină, blochez mereu o cameră cu uscătorul pe care stau rufele la uscat, dar cel mai mult îmi doresc acest aparat pentru că picii mei adoră să facă ei clătite la micul dejun în weekend si nu vreau nici să le stric bucuria, nici să smotruiesc cu burta plină de clatite 🙂
    https://www.flanco.ro/aparat-de-curatat-cu-aburi-karcher-sc-4-easyfix-iron-0-8-l-2000-w.html

  155. Ne gandim la tot felul de gadgeturi cand se apropie Black Friday si cu siguranta fiecare dintre noi si-a luat câte ceva în ultimii ani…Eu ma gandeam ce minunat ar fi un premiu constand intr-o excursie sau un weekend la munte, evident alături de cei doi copii ai mei 🙂

  156. Îmi doresc foarte mult un purificator de aer. Având și rinită alergică, încep să simt din ce în ce mai mult nevoia aceasta.

  157. Imi doresc foarte mult un uscator de rufe Samsung sau Bosch, de 9kg. Evident, pentru eliberarea spatiului destinat uscarii rufelor si pentru eficienta in timpul de uscare.

  158. Bună! Un robooot! ?
    Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7447WH, Wi-Fi, Sistem Aqua Force, Functie mop, 3 Moduri curatare, 0.36 L, Autonomie de 90 min, 1.3 kWh/an, Alb

  159. Un singur obiect… E smartwach-ul pe care și-l dorește fetita mea, nu fiindcă ai sa colegi îl au deja, ci pentru ca chiar ne-ar fi de folos. Ar fi super incantata sa aibă și ea unul!

  160. ĂĂăău, ce greu a fost să ajung aici :)). Îmi dau seama că la cât de multe comentarii sunt, doar prin minune aș câștiga, dar chiar și așa, ce ar fi viața dacă n-am crede uneori și în minuni? :)) Well, știu că e neașteptat de la o tânără de 26 de ani să dea acest răspuns, dar UN ASPIRATOR!! Acasă la mama nu am avut, mătura a fost la putere. De când am plecat de acasă și sunt ceva ani de atunci, trag de un amărât care trage doar dacă trag eu de el la maxim :)) și de fiecare dată când zic că strâng bani de unul, apar alte priorități. Așa că da, sunt un adult responsabil și oricât de tare-mi vine să zic TELEFON, zic cu tot sufletul ASPIRATOR :)). – aproape ca în multe situații din viață.

  161. Anul acesta am golit pusculita pentru Black Friday. Am gasit deja oferta dorita la un grill de la Tefal si un espressor de la Krups. Am urmarit preturile zile insir. Eu acum ma uitam dupa un sandwich maker, daca gasesc la o oferta super buna 😀

  162. Imi doresc un ceas sport sa monitorizez sport si somn. Am tot zis ca eu fac sport fara sa keep track, ca nu am nevoiee, important este sa fac:) Dar ma uit la prietenul meu care stie cat face, cat arde, cum doarme si mi-am dat seama ca ajuta toate datelee astea sa imi invat corpul, bioritmul, sa stiu cand trag si cand il las in pace. Deci, un ceas sa fie!
    Multumesc ca te gandesti sa ne bucuri pe noi cu un cadou de 1000 de lei!

    https://www.flanco.ro/smartwatch-garmin-forerunner-45-lava-red.html

  163. Wow, câte comentarii. Să dau scroll prin toate a fost ceva experiență.

    Avem și noi de toate, mi-a făcut cu ochiul și mie o cana de fiert apa, dar nu vreau să încurajez consumerismul și mai tare doar pentru că e drăguță.

    Ce nu avem și sunt curioasă de mult – un multicooker say slow-cooker.

  164. Dacă ar fi să comand ceva, ar fi în airfreyer să-i fac băiețelului meu cartofi prăjiți „uscați” și piept de pui bine „prăjit”

  165. Un singur lucru….. hmmm.. stiu… un uscator de rufe cu incarcare verticala ca sa nu mai dureze 30 min asezarea rufelor pe uscator si sa nu mai alerg dupa piciul de 1a3l fiindca trage hainele de pe uscator ??

  166. Fiica noastra care are aproape 11 ani viseaza la o tableta grafica cu display sau un ipad. E pasionata de desen si design grafic, e talentata de numa numa si suntem hotarati sa investim in pasiunea ei. Clar tableta grafica ar fi prima pe lista de cumparaturi, mai ales ca pe 1 decembrie e si ziua domnisoarei ❣️

  167. O masina de spalat vase, CLAR! M-ar salva de muuulte ore pierdute, pe care le.as putea petrece cu copilul meu…

  168. Buna seara, dacă ar fi sa-mi aleg un singur lucru as alege un telefon mobil cu o memorie de 64 ram pentru soțul meu( are un telefon vechi si necesită schimbat).
    O seara frumoasă!

  169. Wow ? De foarte mult timp îmi doresc un uscător de rufe! Poate am noroc și îl iau de data aceasta ?

    Uscator de rufe Samsung DV90TA040AX/LE | Chiar acum | Flanco

  170. Suntem în plina renovare a bucatarie, si îmi doresc sa achiziționez o mașină de spălat vase.
    Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 P, 14 seturi, 8 programe, Clasa E

  171. Visez cu ochii deschisi de muuult timp la un aragaz si nu oricare! Mi s-a pus pata pe modelul celor de la Beko-Aragaz mixt Beko FSE62134DCR, Cuptor electric, Grill, 4 arzatoare! Culoarea,functiile…pfoa! Visez la cozonacii perfecti,pufosi ce ar iesi din cuptor(ca tot vin sarbatorile!?☃️).
    Atat de mult ii plac baietelului meu macarons,si nu ii pot face din cauza cuptorului nostru…de ochiuri ce sa mai zic,ca avem probleme cu flacara uneori..si din ce am vazut,acest aragaz are chiar si sistem de siguranta!
    Si ar fi mancarea gata la timp…
    Daca Mos Craciun exista,sigur mi-ar aduce un asa cadou! Chiar daca e cu mult in avans,promit ca in noaptea de Ajun sa ii las o gustare delicioasa! Si sa contribui la completarea sumei!

    • Visez cu ochii deschisi de muuult timp la un aragaz si nu oricare! Mi s-a pus pata pe modelul celor de la Beko! Culoarea,functiile…pfoa! Visez la cozonacii perfecti,pufosi ce ar iesi din cuptor(ca tot vin sarbatorile!?☃️).
      Atat de mult ii plac baietelului meu macarons,si nu ii pot face din cauza cuptorului nostru…de ochiuri ce sa mai zic,ca avem probleme cu flacara uneori..si din ce am vazut,acest aragaz are chiar si sistem de siguranta!
      Si ar fi mancarea gata la timp…
      Daca Mos Craciun exista,sigur mi-ar aduce un asa cadou! Chiar daca e cu mult in avans,promit ca in noaptea de Ajun sa ii las o gustare delicioasa! Si sa contribui la completarea sumei!
      https://www.flanco.ro/aragaz-mixt-beko-fse62134dcr-cuptor-electric-grill-4-arzatoare.html

  172. Daca Flanco ar dona celui mai in nevoie adapost din Romania sau cat mai multor centre de adoptie/adaposturi de stat (mai ales, unde nu au nici hrana zilnica pentru aceste suflete) unde este urgenta nevoie de hrana pentru mitzete si catei…asta mi-as dori.

  173. In pandemie am construit o căsuță mică, la țară, o numim „căsuța piticilor”. Am depus eforturi financiare sa o construim, fara implicare mare a băncilor, pentru că fetița noastră de 3 ani să crească explorând lumea exterioară și nu cu ochii în ecrane. Banii s-au cam terminat fara a finaliza achiziția electrocasnicelor mari, așadar Black Friday pica la fix și sperăm să găsim frigiderul mult așteptat: https://www.flanco.ro/combina-frigorifica-whirlpool-w5-911e-w-1-less-frost-372-l-clasa-f.html

  174. Ah, mi-as lua mai multe! 🙂 Am pe lista un irobot care sa ma ajute in casa, un purificator sau epilator IPL. Acum imi mai ramane sa evaluez prioritatile. 🙂

  175. Mmm❤… fix de ziua mea se încheie concursul?
    Îmi doresc un purificator de aer, ideal de utilizat pentru un mediu cat mai curat ?

  176. Pentru ca doar ce ne-am cumparat casa si am renovat-o, nu ne-au ramas bani si pentru a mobila casa si pentru a echipa bucataria si mare e nevoia de un cuptor, sa pot gati mancare delicioasa si sanatoasa. Mai ales ca se apropie si sarbatorile si nu avem unde sa coacem turta dulce a Pofticiosilor, fursecuri si cozonac. Si ma incanta foarte tare acest cuptor Whirpool.
    https://www.flanco.ro/cuptor-incorporabil-whirlpool-akz96270ix-multifunctional-73-l-clasa-a.html

  177. Cred ca dela Flanco as putea sa imi iau o masina de spalat haine ca a mea nu mai ia detergentul, are si o varsta 🙂 Multumesc si zi frumoasa tuturor 🙂

  178. /www.flanco.ro/aspirator-vertical-rowenta-x-pert-360-rh6935wo-0-5-l-22-v.html?iwgclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25McEuJUmuLEOc_oJJ2TA1XBfTVgx33rO0PkNZL-g9x126czBrBhjNgRoCwYAQAvD_BscuwE

  179. pentru ca nu merge Site-ul celor de la flanco, voi scrie ce imi doresc. desi imi doresc 2 lucruri (inca indecisa care si cum ar fi pe primul loc)

    imi doresc, si sper sa si reusesc sa achizitionez un aspirator robot Roborock S5 max
    sau
    un uscator de rufe (tot vine sezonul rece) Beko DPY8506GXB1, pompa de caldura, 8 kg

  180. htps://www.flanco.ro/frigider-cu-doua-usi-whirlpool-w55tm-4110-w-1-212-l-clasa-f.html
    As vrea sa schimb frigiderul, e trecut de vremea lui deja 😀

  181. Am pe listă de multă vreme un roboțel-aspirator (Aspirator robot XIAOMI Mi Vacuum Mop Pro 26199), cumva trebuie să ajungă în casa noastră cât mai repede posibil :))

  182. Eu chiar am nevoie de un aspirator robot. Este necesar de când micul a început sa fie curios și cotrobăie peste tot, rămâne dâră în urma lui. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.

  183. Mi-as dori
    Espressor automat Krups EA816B70, 1450 W, 1.7 L, 15 bar, Gri antracit pentru ziua buna începe cu o cafea buna!

  184. As opta pt o tableta, sa putem viziona cateva desene impreuna cu mandra noastra la un ecran ceva mai mare decat telefonul. 🙂
    Sa avem succes!

  185. Mi-as dori un mixer pentru sotie. Isi doreste unul de cand ne-am cunoscut (poate chiar dinainte)
    Mi-https://www.flanco.ro/mixer-cu-bol-heinner-hpm-1500xmc-v2-1500-w-5-5-l-6-viteze-argintiu.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *