Bijuteriile Sofiei: Viața e pumoasă!

Acum trei luni, pentru că eram foarte entuziasmată de noul logo și pentru că pregăteam evenimentul de ziua mea, la care se anunțaseră mai bine de 100 de persoane, m-am gîndit să fac cîteva insigne cu Viața e pumoasă, logo-ul comunității noastre, atît de potrivit și frumos desenat de Roxana Soare. Am făcut 300 de bucăți, pentru că pentru cantitatea asta am obținut un preț bun de la tipografie. Apoi le-am primit și m-am gîndit: ce doamne păzește fac eu cu 300 de insigne?

Ei bine, acum mai am 4. Restul au călătorit peste mări și țări sau doar pînă pe strada vecină, cert e că insignele cu Viața e pumoasă au ajuns la fete minunate din toată lumea, trimise cu poșta sau prin prieteni comuni, au aterizat în bradul de Crăciun, au colorat poşete, pălării şi wrap de purtat bebeluși. Sîntem aşa, ca un fel de sectă cu semn de recunoaştere. 🙂

Resize of insigne

Fetele mă tot întrebau de ce nu fac și alte lucruri. Umbrele pentru fetițe. Un sling cu inele ediție specială. Tricouri. Eșarfe. Sigur, și mie îmi place să visez frumos. Pînă atunci, o altă mamă talentată în ale bijuteriilor, Adriana Ionescu de la Mâini Verzi s-a şi pus pe treabă: a creat o ediție specială de obiecte foarte frumoase sub brandul Viața e pumoasă. Le vedeți mai jos, le puteți cumpăra de la ea, sînt disponibile în variante de argintiu și bronz. Mulțumesc, Adriana, că vorbele Sofiei mele te-au inspirat în așa măsură!

Resize of DSC_5913

Brățara costă 35 de lei, este reglabilă, disponibilă aici.

Resize of DSC_5939

Inelul costă 35 de lei, e aici.

Resize of DSC_5948

Cerceii costă 25 de lei. Sînt aici.

Resize of DSC_5934

Pandantivul cu lănțișorul este 35 de lei. Îl găsiți aici.

VEP

Întreaga colecție o vedeți aici. Sînt disponibile de la începutul anului, au comandat deja cîteva fete care le poartă, am și eu cercei, agrafă de păr, pandantiv, inel, se comportă bine, sînt frumoase. Dar eu, desigur, sînt subiectivă. 🙂

M-ar bucura feedbackul vostru despre ele. Cum vi se par?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

61 comentarii

    • Multumesc!
      Toate acestea nu ar fi fost posibile fara minunatul logo al Ioanei. 🙂

  1. Sunt frumoase, mai ca mi-as comanda un pandantiv! Daca mi-l doresc suficient de tare poate il si primesc de 8 martie! Ia sa dau eu un forward catre cine trebuie 😉
    Parerea mea, printesa, eu una as proteja brandul si l-as face marca inregistrata 😀 cine stie cand vei vedea logoul asta minunat pe vreun panou cat Casa Poporului!

  2. Eu am insigna si lantisor cu pandativ. Are lungimea ideala, metalul se intelege bine cu pielea mea……sunt fana 🙂

  3. Si eu sunt subiectiva 🙂 Desi nu port decar aur (cercei si verigheta), mi-am cumparat un medalion care imi place mult 😉 Frumos colajul, o sa il arat lui C cand va mai cresre sa vada ca era faimos de mic 😀

  4. Eu am insigna (of course), bratara si colier de la Adriana aka Maini Verzi. Sunt frumoase, haioase si mie imi inspira ceva gen primavara. Dar si eu sunt subiectiva :). Aaa…si se comporta bine.

    • Paula, facem si cu surub, sigur ca da, 16 mm diametru. Daca vrei, scrie-mi pe mesageria de Maini Verzi. Multumesc! 🙂

  5. Eu am insigna, lantisorul cu pandantiv si cerceii pe argintiu! Sunt foarte frumoase si le port cu drag. Felicitari Ioana! Felicitari si Adrianei Ionescu!

  6. hihi, eu le stiu, de pe grup! abia astept sa port un inel, cu mandrie 🙂
    ma bucur ca e marca inregistrata, asa si trebuie! 🙂

  7. Hmm..eu am pus ochii pe o bentiță gen coroană pe care o ai într-o poză de pe fb. Foarte, foarte interesantă, deci…cine a făcut-o? 😀

  8. Frumoase! Mai ales bratara, cred ca mi-o cumpar de 8 martie :). Insigne nu mai putem gasi? Mi-ar placea mult una pe Manduca.

  9. Sunt foarte frumoase si tonice!
    M-am hotarat la o brosa pe care mi-o voi comanda pentru 8 martie. Mie personal mi-ar placea si un magnet pentru frigider, sa-mi incep ziua cu un mesaj frumos.

  10. Sunt foarte frumoase si de bun gust.Viata poate fi mai pumoasa decât este deja, cand poți purta astfel de accesorii:)

  11. Super initiativa, Ioana! O pun si eu pe lista de dorinte pentru 8 martie :). Ma bucur ca aceste cuvinte ale Sofiei deja fac istorie.

    • Ana, din argint ar iesi foarte scumpre, un bijutier ar trebui sa lucreze toate suporturile, nu este simplu. Deocamdata cel putin.

  12. Si eu am cercei si sunt tare mandra de ei. De abia ii astept pe cei cu surub, sa-mi iau si a doua pereche. Bravo Adriana si desigur Ioana!

  13. Nu inceteaza nici o data sa ma uimeasca cat de bine pot arata lucrurile simple uneori, chiar daca majoritatea din societate se lasa absorbiti de falsele valori.
    Motiv pentru care ma bucur ca faci astfel de postari, mersi 😀

  14. Cerceii sunt preferatii mei! Mi-i pun de fiecare data cand simt nevoia sa imi aduc aminte cat de frumoasa e viata! (deci uneori mi-i pun cand sunt ‘down’ sau cand ceva nu merge asa cum mi-as dori). Uneori mi-i pun sa imi dea curaj! Si chiar ma ajuta! Sunt minunati! Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *