Comedie daneza de vazut

In seara asta am vazut Seful sefilor, de Lars Von Trier. O comedie daneza perfecta pentru sambata seara. Usoara, pe alocuri previzibila, deloc americana. Pacat ca mi-au inghetat picioarele la Studio. Pe de alta parte, e cred singurul cinematograf din Bucuresti unde poti vedea (chiar si sambata seara) filme deosebite cu numai 8 lei biletul.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

Un comentariu

  1. Ioana,
    Mai exista cinematografuri cu filme bune in Bucuresti! Si chiar mai ieftine! Iti recomand Cinema Elvire Popesco de la Institutul Francez, pe Dacia. Dar, ce spun ca iti recomand, mai bine te invit direct la un film, candva dupa 7 sau in weekend, nu?
    De exemplu, ieri, vineri 22 februarie, am vazut Lumea Noua, un film italienesc interesant despre un fenomen care ma intereseaza de ceva vreme… Ce spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *