One of those days…

In seara asta e petrecere DM in Backstage si mi-am facut planul sa ma duc. O sa vad o multime de prieteni dragi, si o sa ascult depeche pana o sa mi se aplece. Mi-e dor de vremurile in care lasam mp3-ul cu DM in masina luni in sir si-l ascultam intruna pana se strica cd-ul. N-am mai facut asta de aproape un an si mi-e dor. Mi-e dor sa beau berea aia in plus si sa ma legan pe „Surrender” alaturi de oameni pe care nu-i stiu dupa nume, dar care stiu versurile la fel de bine ca mine si carora li se ridica parul pe mana la fie ca mie la anumite pasaje.
O sa fie si el acolo, sigur. A trecut un an de cand m-am externat. Vreau sa ma duc langa el, sa-l iau de mana si sa-l oblig sa ma priveasca in ochi. Sa se uite la fatza mea, la semnul pe care el l-a lasat acolo si sa imi spuna ce simte. De cate ori s-a gandit anul asta la mine, de cate ori mi-a cerut iertare in gand, de cate ori a renuntat sa se mai imbete de frica sa nu strice viata celor din jur, asa cum a stricat-o pe-a mea. Sa ma urmareasca toata seara cu privirea si sa ma vada fericita, in ciuda lui.
Pentru ca azi am avut o zi neasteptat de normala. Ca un pasaj dintr-o comedie americana. As vrea sa pot povesti cuiva despre ziua de azi. Cuiva care sa inteleaga si care sa-mi explice.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *