Eticheta de clubbing

Am cateva dileme serioase. Ies in cluburi de multi ani, si inca nu stiu sa ma port in anumite situatii. Adica ok, stiu unde e bine sa dansezi si cat, ce e mai bine sa bei unde, in ce locuri sa ies cand vreau sa ascult muzica buna si unde sa ma refugiez cand vreau sa ma deprim. Dar ce-ar trebui sa fac de exemplu cand ies cu o buna prietena si acelasi tip ne atrage atentia amandorura? Cine are dreptul la prima miscare? Se ia in calcul varsta? Sau poate-ar trebui sa ne organizam alfabetic, dupa numele de familie. Ori il lasam pe el sa aleaga?
Sau sa presupunem ca sunt cu gasca de prieteni si ma abordeaza un tip dragut. Imi zambeste, vine sa ma invite la dans, se zdruncina in jurul meu cu tot entuziasmul de pe lume, nu-si ia ochii de la mine si se ofera sa-mi cumpere de baut. Intre timp, eu pun ochii pe alt tip dragut, care imi zambeste si el discret, intimidat de prezenta dansatorului care face cercuri in jurul meu. E imoral sa ma duc la al doilea tip dragut sa il intreb care e filmul lui preferat, in timp ce primul tip dragut e la toaleta? Sau fiindca a fost mai curajos, primul are drept total asupra serii cu pricina, si al doilea n-are nicio sansa? Iar daca apare si al treilea, imi iau hainele si ma duc direct acasa.
Sau daca de exemplu un amic din grupul de prieteni cu care am venit in club e dintrodata extrem de amabil si se ofera sa ma duca acasa cu masina, iar in drumul spre usa eu descopar un tip interesant care ma invita sa mai raman? Ce fac? Il las pe om sa ma conduca, fiindca a fost amabil si s-a oferit? Sau ma intorc din drum si mai stau la o tequila cu noua cunostinta?
Cel mai complicat e cand ies cu prietenul meu gay. Fiindca niciun tip dragut nu se apropie nici de mine, nici de el, de teama sa nu se iste scandal. Cu amicul gay nu e bine, cu gasca de amici nu e bine (ca mereu apar complicatii), cu fetele iara nu e bine ca se creeaza mai de fiecare data conflicte de interese.
Sambata am iesit singura (e drept ca stiam ca in club vor fi multe persoane cunoscute). In afara de momentul jenant in care au venit fotografii de la anyplace.ro si s-au oferit sa imi faca poza cu prietenii mei, iar eu am zambit larg de una singura… a fost ok. Am baut, am dansat, am socializat. Mai facem.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *