Sa se-auda si acolo in spate, la departamentul de PR

Unii oameni pur si simplu nu pricep. Nu se lasa promovati. Nu le cer bani, nu le cer de mincare, le cer 5 minute din timpul lor sa-mi vorbeasca la camera despre un proiect. Nici sa se ridice de pe scaun nu le cer, ca vine echipa de filmare la ei. Ca sa vorbeasca despre un proiect al lor, un proiect cu care ei vor sa faca bani sau notorietate sau ceva, ca orice proiect are un scop, nu? Si d-aia se zbat toti, pe facebook, pe twitter, prin ziare si pe toate zidurile in toate statiile de metrou, sa isi faca treaba cunoscuta urechilor cit mai multor oameni, ca oamenii astia cit mai multi sa deschida buzunarul subtirel si sa dea ceva la o casa de bilete. Ori poate nu pricep eu mersul lucrurilor.

Si mi-am promis sa nu ma enervez azi… Desi de la prima ora m-a luat una la telefon cu „doamna Macoviciup”, si cind am incercat s-o corectez s-a enervat ca de ce-o intrerup cind vorbeste. Evident, incerca sa-mi vinda ceva. Evident, n-am cumparat. Pariu ca si data viitoare o stilceste?

Eu chiar nu inteleg cum de nu mor unii de foame. Nici nu vreau sa ma gindesc ca probabil majoritatea acestor imbecili cistiga de cel putin doua ori mai mult ca mine.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

4 comentarii

  1. Unii nu stiu sa aprecieze ajutorul, unii nu vor sa fie promovati decat cum vor ei iar altii cred ca daca ei au un proiect trebuie sa ii rogi, ca vezi tu bine "EI" iti dau tie ceva! Lasa-i, nu te mai consuma! nu merita unii sa iti strici ziua, mai ales de luni. e greu sa fii indiferenta, mai ales ca tu pui suflet si vrei sa ajuti pe toata lumea dar uneori e mai bine sa fii dura si sa ii faci pe uni sa inteleaga ca ei depind de tine si nu tu de ei!
    Te pup, lasa nervii si incearca sa fii vesela, e abia luni:)

  2. Buna Ioana, te citesc zilnic, de ceva vreme. Blogul tau este in general frumos, luminos, transmite gusturi si mirosuri deosebite. Dar in ultima vreme posturile sunt putin…acrisoare. Poate este doar o faza si cand vei gasi casa aceea lucrurile vor reveni la caldura de acum cateva luni. Va doresc succes si zile calme!

  3. Si eu cred ca limbajul a devenit destul de urat si vulgar pt o doamna intr-o rochie atat de frumoasa.Este o parere spusa fara rautate. Sper sa nu te superi Ioana, te citesc cu multa placere si nu vreau sa fiu lipsit de obiectivitate doar pt a ma alatura celor care iti spun numai de bine. Se poate sa iti foloseasca o parere sincera.. In rest mult succes!
    Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *