O nouă direcție!

Doamnelor, domnilor, am decis către ce nou orizont mă voi îndrepta curînd. Sînteți pregătiți? Sigur? Că e ceva la care nu vă așteptați. Bine. Așadar imediat ce cele 11 luni de concediu de creștere a copilului (era un an, dar între timp statul a decis că bebelușul se poate descurca foarte bine și doar după 11 luni cu mumă-sa), am de gînd să: intru în politică!

Știți deja mai totul despre mine. Nu am terenuri, nici case alta decît cea la care tocmai ne-am făcut rate pe următoarele trei decenii, dețin în devălmășie mașina soțului și o pisică de rasă. Niciun iaht, nici măcar un scuter. Am o bicicletă pliabilă, aud că asta dă bine la masa de alegători hipsteri și prietenoși cu mediul.

Vorbesc două limbi străine și o înțeleg pe a treia. Sînt un bun negociator și-mi place România (drept dovadă că deși am avut vreme de 10 ani viză de SUA, sînt încă aici). În plus, spre deosebire de toți ceilalți politicieni, eu nu mint. Îi am drept martori pe soțul, mama și prietena mea, care vă pot garanta în scris cu ștampilă că sînt de o sinceritate de-a dreptul nepoliticoasă. E drept că uneori exagerez treburi, dar numai maximum 15% și numai pentru plăcerea cititului.

Ia să vedem, mă votați? Strîng un milion de semnături?

PS. Nu uitați că se caută bonă!

Pin It

63 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *